Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Stickerlar gelsin paylaşayım. Yine bulur 1 haftayı ama bu hafta sakin geçecek akşamları hazırlarım diyorum.
Stickerlari nerden alacaksın? Ben de Ankara dayım. Suluhan dan ben de gidip alayım. Sanki disarda satilanin ne kalitesi var .Bir şey dagitmayacaktim ama hatıra kalsın bari

1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
Göbek oyuntulu premium care de var .Ben 70 li 2 paket aldım. 15 20 gün yeter diye düşünüyorum. Bakarım azalırsa yine sipariş ederim .

Kızlar su yukarıda göndermeye çalıştığım ürünle ilgili bilgisi olan var mı? Sallanıyor, titriyor vs. Fiyatı da epey uygun. Bu tip bir şey alan ya da almayı düşünen varsa yardımcı olabilir mi

Stickerlari nerden alacaksın? Ben de Ankara dayım. Suluhan dan ben de gidip alayım. Sanki disarda satilanin ne kalitesi var .Bir şey dagitmayacaktim ama hatıra kalsın bari
Dijitalmagnet ten beğendim ama kargo 20 lira bide vakit bulursam gür ozalit hemen basıyor gidip ona bakacağım Kızılaya

Günaydın devletse göstermez ekranı, hayırdır canım neden gittin perinatoloji ye bir sorun yoktur inşallah?
Canım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yani

almıştım o yüzden almadım prima 40 adet sleepy 42 adet vardı evde 210 çok da belki 2 haftalık paketlerden alırım 84 adetlilerden ..Sen hangi seriyi aldın sleepy de
Canım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçük sleopy bio natural

Kizlar kan tahlili vermiştim bugün cıkmış sonuç TSh 3.26 çıkmış sizce nasil
Doktorum henüz görmedi sonuclari

Bana artık burun kemiği ölçümü söylemiyorlar nedenki
Bana hiç demediler sadece var ya da yok dendi
Canım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yani

760gr olmuşuz kızlar herhangi bir problem yok. Herşey yolunda
Oh şükür canım
Günaydın kizlar bende şeker yüklemesine geldim içtim icecegi hafif mide bulantısı yaptı bekliyorum bu arada Allah a şükür bebiş iyi 1.200 olmuş.. inşallah güzel haberler alırız
Ayyy artık resmen bir kiloları görüyor bebişler bir bir masaallah

Valla ben hamile geceliği pijama takımı hiç almadım normal pijama takımı aldim lcw den normaldede giyerim diye önden düğmeli olsun dedim birtanesini siyah tercih ettim bi tane iyi kötü geceligim var çok ihtiyaç olursa onu geçiririm ustume yaza doğru beyaz bi elbise almayı düşünüyorum normal zamanda da gitmelik şu şile bezi gibi olanlardan olabiliir foto çekinmeye halim olursa onu geçiririm üstüme diğer oğlusa ve kocaya da beyaz gomlek oldu mu tamamdır

Kizlar kan tahlili vermiştim bugün cıkmış sonuç TSh 3.26 çıkmış sizce nasil
Doktorum henüz görmedi sonuclari
2. Trimester için yüksek, 2.5 isteniyor
Benim de düştü ama hala 3 , dozu yüksekten devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…