- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.641
Benim deBenimki pandali
Stickerlari nerden alacaksın? Ben de Ankara dayım. Suluhan dan ben de gidip alayım. Sanki disarda satilanin ne kalitesi var .Bir şey dagitmayacaktim ama hatıra kalsın bariStickerlar gelsin paylaşayım. Yine bulur 1 haftayı ama bu hafta sakin geçecek akşamları hazırlarım diyorum.
Göbek oyuntulu premium care de var .Ben 70 li 2 paket aldım. 15 20 gün yeter diye düşünüyorum. Bakarım azalırsa yine sipariş ederim .1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
Evet canım atmisdim burayada pembe renk pandali LCWBenim delcwden mi aldın :)
1 saatte bir verceksin toplam 3 kere.Aminn insiçeceği içip 1 saat sonra gel dedi. Sonrası Allah kerim. Sormadım daha
Dijitalmagnet ten beğendim ama kargo 20 lira bide vakit bulursam gür ozalit hemen basıyor gidip ona bakacağım KızılayaStickerlari nerden alacaksın? Ben de Ankara dayım. Suluhan dan ben de gidip alayım. Sanki disarda satilanin ne kalitesi var .Bir şey dagitmayacaktim ama hatıra kalsın bari
Canım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yaniGünaydın devletse göstermez ekranı, hayırdır canım neden gittin perinatoloji ye bir sorun yoktur inşallah?
Canım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçükalmıştım o yüzden almadım prima 40 adet sleepy 42 adet vardı evde 210 çok da belki 2 haftalık paketlerden alırım 84 adetlilerden ..Sen hangi seriyi aldın sleepy de
Ne güzel büyümüş maşallah, boyu kaç cm olmuş acaba?Günaydın kizlar bende şeker yüklemesine geldim içtim icecegi hafif mide bulantısı yaptı bekliyorum bu arada Allah a şükür bebiş iyi 1.200 olmuş.. inşallah güzel haberler alırız
Bana hiç demediler sadece var ya da yok dendiBana artık burun kemiği ölçümü söylemiyorlar nedenki
Canım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yani
Oh şükür canım760gr olmuşuz kızlar herhangi bir problem yok. Herşey yolunda
Ayyy artık resmen bir kiloları görüyor bebişler bir birGünaydın kizlar bende şeker yüklemesine geldim içtim icecegi hafif mide bulantısı yaptı bekliyorum bu arada Allah a şükür bebiş iyi 1.200 olmuş.. inşallah güzel haberler alırız
2. Trimester için yüksek, 2.5 isteniyorKizlar kan tahlili vermiştim bugün cıkmış sonuç TSh 3.26 çıkmış sizce nasil
Doktorum henüz görmedi sonuclari
Bulduğum tek çare su, yürüyüş ve beyaz ekmekten uzak durmakKizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?