- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.661
Dizaynı biz mi belirleyeceğiz? Bir yere çikolata sordum 40 li çikolata ve tepsisine 400 lira dedi Aman AllahimDijitalmagnet ten beğendim ama kargo 20 lira bide vakit bulursam gür ozalit hemen basıyor gidip ona bakacağım Kızılaya
Benim boyacım ısrarla filli boya aldırtıyor en iyisi o diyor. Bende memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.Filli boya hic bakmadım canım onada bakayım bir o zaman
Anladım canım öyle dediyse öyledir satan kişi bilir zaten.bende yarın bir bakacağım anlarim farklarını sorarım
Ben görmedim fotoyu dün de ben aldım aynısınıEvet canım atmisdim burayada pembe renk pandali LCW
Hayır canım çok hoşsunuzNiye ya çok mu çirkin
Baya almışsın canım tecrübeli olunca neye ne kadar gidecek tahminin vardır tabi :) 1 çok küçük 2den başlanıyor demişlerdi ben 1 almadım o yüzdenCanım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçüksleopy bio natural
Bağırsakta parlaklık benim de görüldü. Nifty yaptirdigim için üzerinde durmadi Dr um. Bunun dışında da çok şükür başka bir sıkıntı yok. Torch testi yapıldı negatif o da. Sizde durumlar nasılCanım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yani
Bende böyle yaptıracağım çikolata her türlü yenir lokum verilmiyor artık başka da bişey beklemesinlerBenimde kafama soktunuz bende bunu yaptırayım bari, resmen karşıma çıktı bakmıyodum
Yok daha yikamadim ama inan kalıpları çok büyükmusBen görmedim fotoyu dün de ben aldım aynısınıZaten pek seçenek de kalmamış koyu renk istiyordum yoktu o da hoşuma gitti pembe pembe kız annesi olcam Bakalım bedeni uyacak mı büyük aldım belki iade etmek zorunda kalırım bilmiyorum sen yıkadın mı??
O zaman benimkiler kesin iade çünkü bi beden değil 2 beden büyük aldımYok daha yikamadim ama inan kalıpları çok büyükmuskendimi nasıl dev aynasında gorduysem çok büyük geldi özellikle üstü. Ama değiştirmedim yikanincada bir tık küçülür belki birde son aylar bundan daha kilolu olacağımız kesin bil bol rahat ederim dedim küçüğün riskine gireceğime.
Sen kaç beden almıştın peki şu an kaç kilosun ki? Gerçi boy da etkiliyorYok daha yikamadim ama inan kalıpları çok büyükmuskendimi nasıl dev aynasında gorduysem çok büyük geldi özellikle üstü. Ama değiştirmedim yikanincada bir tık küçülür belki birde son aylar bundan daha kilolu olacağımız kesin bil bol rahat ederim dedim küçüğün riskine gireceğime.
İlacmi basliycak o zaman2. Trimester için yüksek, 2.5 isteniyor
Benim de düştü ama hala 3 , dozu yüksekten devam
Kız sakin ol panik yapma benim de suyum fazlaydı şekerim sınırın hafif üstünde abartılacak kadar değildir bence dr görmedi henüz tsh da ilaçla kontrol ediliyor korkmaİlacmi basliycak o zaman
Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Normalde değilim zaten tam dediğin gibi ama lohusayken içimden çıkıyorHayır canım çok hoşsunuzfiziksel olarak değil hani bu kadar premses modunda biri canlanmamıştı gözümde
Bende çok büyük aldımSen kaç beden almıştın peki şu an kaç kilosun ki? Gerçi boy da etkiliyor
Premseslik de yakışıyor amaNormalde değilim zaten tam dediğin gibi ama lohusayken içimden çıkıyoratarım normal halimide
Aman ne bileyim kuzum , kızımda col rahat sorunsuz ilerlemisti bundada boyle sorunlar çıktıkça endişe ediyorum umarim yoluna girer hepsiKız sakin ol panik yapma benim de suyum fazlaydı şekerim sınırın hafif üstünde abartılacak kadar değildir bence dr görmedi henüz tsh da ilaçla kontrol ediliyor korkma
Şaka yapıyor. Aşırı pahali. Onuda internetten alacagim ben zaten yenilip atılıyor. Hazır dizaynlar var oralarda seçiyorsun isim yazıp basıyorlar.Dizaynı biz mi belirleyeceğiz? Bir yere çikolata sordum 40 li çikolata ve tepsisine 400 lira dedi Aman Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?