Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Filli boya hic bakmadım canım onada bakayım bir o zaman

Anladım canım öyle dediyse öyledir satan kişi bilir zaten.bende yarın bir bakacağım anlarim farklarını sorarım
Benim boyacım ısrarla filli boya aldırtıyor en iyisi o diyor. Bende memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.

Evet canım atmisdim burayada pembe renk pandali LCW
Ben görmedim fotoyu dün de ben aldım aynısını Zaten pek seçenek de kalmamış koyu renk istiyordum yoktu o da hoşuma gitti pembe pembe kız annesi olcam Bakalım bedeni uyacak mı büyük aldım belki iade etmek zorunda kalırım bilmiyorum sen yıkadın mı??

Canım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçük sleopy bio natural
Baya almışsın canım tecrübeli olunca neye ne kadar gidecek tahminin vardır tabi :) 1 çok küçük 2den başlanıyor demişlerdi ben 1 almadım o yüzden

Canım 17.haftada bağırsaklarında parlaklık görmüştü doktorum. Ondan beri çift takip gidiyorum. Hem Hacettepe perinatoloji hem özel. Şuan kontrol amaçlı geldim yani
Bağırsakta parlaklık benim de görüldü. Nifty yaptirdigim için üzerinde durmadi Dr um. Bunun dışında da çok şükür başka bir sıkıntı yok. Torch testi yapıldı negatif o da. Sizde durumlar nasıl

Benimde kafama soktunuz bende bunu yaptırayım bari, resmen karşıma çıktı bakmıyodum
Bende böyle yaptıracağım çikolata her türlü yenir lokum verilmiyor artık başka da bişey beklemesinler Siz bana bakmayın ama benim anne baba eşimin anne baba tarafı hepsi uzak yerlerdeler hiçbiri hemen kalkıp gelmeyecekler bunlar konu komşu birkaç arkadaş için yeterli.

Yok daha yikamadim ama inan kalıpları çok büyükmus kendimi nasıl dev aynasında gorduysem çok büyük geldi özellikle üstü. Ama değiştirmedim yikanincada bir tık küçülür belki birde son aylar bundan daha kilolu olacağımız kesin bil bol rahat ederim dedim küçüğün riskine gireceğime.

O zaman benimkiler kesin iade çünkü bi beden değil 2 beden büyük aldım

Sen kaç beden almıştın peki şu an kaç kilosun ki? Gerçi boy da etkiliyor

2. Trimester için yüksek, 2.5 isteniyor
Benim de düştü ama hala 3 , dozu yüksekten devam
İlacmi basliycak o zaman

Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim

İlacmi basliycak o zaman

Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Kız sakin ol panik yapma benim de suyum fazlaydı şekerim sınırın hafif üstünde abartılacak kadar değildir bence dr görmedi henüz tsh da ilaçla kontrol ediliyor korkma

Bende lcw den siyah pembe panterli bir pijama aldim yine lcw den bir tane daha almayi dusunuyorum bide bu resim cekinmek icin lohusa takimi alicam evdede gecelik vardi yeterli olur galiba

Sen kaç beden almıştın peki şu an kaç kilosun ki? Gerçi boy da etkiliyor
Bende çok büyük aldım normalde xl giyiyorum küçük olmasın büyük olsun mantigiyla 3xl aldım ama üzerimde çok çirkin durmadı yani bol bir pijama takımı oldu 170 boyum kilomu utanıyorum söylemeye orayı karıştırma

Kız sakin ol panik yapma benim de suyum fazlaydı şekerim sınırın hafif üstünde abartılacak kadar değildir bence dr görmedi henüz tsh da ilaçla kontrol ediliyor korkma
Aman ne bileyim kuzum , kızımda col rahat sorunsuz ilerlemisti bundada boyle sorunlar çıktıkça endişe ediyorum umarim yoluna girer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…