Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İlacmi basliycak o zaman

Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Sana belki başlamayabilir, bende hiç olmadığı için mecbur içiyorum.
2. Trimester bitmek üzere belki vermez duruma göre

1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
Göbek bağı oyuntuyu hatırlamıyorum suan.
Primanın kalıpları normaldir .
O yüzden pek problem çıkacağını sanmıyorum numarada

Sleepy dar olduğu için alamadık :)

Göbek oyuntulu premium care de var .Ben 70 li 2 paket aldım. 15 20 gün yeter diye düşünüyorum. Bakarım azalırsa yine sipariş ederim .
İnternetten sipariş verdiysen link atarmısın çok anlayamadım baktım baktım çözemedim onu bide bi paket yetmezmi oyuntulu göbek bağı 1 haftada düşse sonra normal 1 numara kullansak olmaz mı

Benim çok ciddi bir parlaklık değildi hafifti takip edelim dediler. Şimdi de azaldı iyice geçmek üzere. Tek başına anlamsız demişti doktor zaten ama insan bi korkuyor. Herşey geliyor aklıma.

Gelince yaz merak ettim bu arada 175 boyunda 120 kilo birine giydirdim olacak mı diye olmusdu ordan anla sen iste
Ah bu uzun boy beni hep yanıltıyor en son pamuklu bi pijama almıştım 2xl geçen yaz yıkanınca çekti üstü küçüldü falan ordan pay biçip 3xl alayım dedim tabi hamile kalıbı büyük olur diye düşünemedim 80kiloyum daha alırım ödem falan olur diye düşünerekten işte bunlar hep tecrübesizlik

Evet, verir
Cunku gebelikte tsh baya düşük istiyor doktorlar. Onda bisi yok ki canim ya
Ne olacak çogumuz kullanıyoruz
Sorun degil versinde , niye boyle oluyo diye sorguladim kendimi işte
Kizimin.tahlil sonucunda bi sıkıntı cikti 1 haftadir stresliydim ondanmi oldu acaba diyom işte

Sorun degil versinde , niye boyle oluyo diye sorguladim kendimi işte
Kizimin.tahlil sonucunda bi sıkıntı cikti 1 haftadir stresliydim ondanmi oldu acaba diyom işte
Gebelikte çıkan bisi bu zaten. Ben ılkinde de kullanmıştım doğuma kadar
Bunda vermeyince doktor demek ki yok dedim. Ama daha sonraki tahlillerde çıktı işte. Şimdi 2 haftadır kullanıyorum sanirim. Önümüzdeki pazartesi tekrar tahlil vericem bakalım düşüş olmuş mu diye.

Allah dermansız sıkıntı vermesin.gerısı halloluyor

Aynen işte bende onu düşünemedim hamile kalıbı geniş olur kısmını yine ben yirtiyorum bir şekilde idare ederim senin kacarin yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…