- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.681
Sana belki başlamayabilir, bende hiç olmadığı için mecbur içiyorum.İlacmi basliycak o zaman
Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Kız ben de 3xl aldımBende çok büyük aldımnormalde xl giyiyorum küçük olmasın büyük olsun mantigiyla 3xl aldım ama üzerimde çok çirkin durmadı yani bol bir pijama takımı oldu 170 boyum kilomu utanıyorum söylemeye orayı karıştırma
Göbek bağı oyuntuyu hatırlamıyorum suan.1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
İnternetten sipariş verdiysen link atarmısın çok anlayamadım baktım baktım çözemedim onu bide bi paket yetmezmi oyuntulu göbek bağı 1 haftada düşse sonra normal 1 numara kullansak olmaz mıGöbek oyuntulu premium care de var .Ben 70 li 2 paket aldım. 15 20 gün yeter diye düşünüyorum. Bakarım azalırsa yine sipariş ederim .
Meyveyi hamuru kes korkma aynıyız yaş etkilidir belki biraz ben 35 oldumAman ne bileyim kuzum , kızımda col rahat sorunsuz ilerlemisti bundada boyle sorunlar çıktıkça endişe ediyorum umarim yoluna girer hepsi
Evet, verirKizlar kan tahlili vermiştim bugün cıkmış sonuç TSh 3.26 çıkmış sizce nasil
Doktorum henüz görmedi sonuclari
Sen onu 1 beden küçült en az sana çok daha bol olur bana bile bayağı bol cunkuKız ben de 3xl aldımboy 1,76 kilo 80 di en son
Bana haftası küçükken söylüyordu doktor simidi söylemiyo en son detaylıda rapora yazmış doktor başkada söylemiyo artıkBana hiç demediler sadece var ya da yok dendi
Oh şükür canım
Ayyy artık resmen bir kiloları görüyor bebişler bir birmasaallah
Di miHayır canım çok hoşsunuzfiziksel olarak değil hani bu kadar premses modunda biri canlanmamıştı gözümde
Kargo dağıtımda indirimli almıştım boşa gitti iade edicem başka bişey alıcam mecbur bedenleri de bitmişti dün :)Sen onu 1 beden küçült en az sana çok daha bol olur bana bile bayağı bol cunkuboyunda daha uzun kilonda daha az bana göre
Benim çok ciddi bir parlaklık değildi hafifti takip edelim dediler. Şimdi de azaldı iyice geçmek üzere. Tek başına anlamsız demişti doktor zaten ama insan bi korkuyor. Herşey geliyor aklıma.Bağırsakta parlaklık benim de görüldü. Nifty yaptirdigim için üzerinde durmadi Dr um. Bunun dışında da çok şükür başka bir sıkıntı yok. Torch testi yapıldı negatif o da. Sizde durumlar nasıl
Gelince yaz merak ettimKargo dağıtımda indirimli almıştım boşa gitti iade edicem başka bişey alıcam mecbur bedenleri de bitmişti dün :)
Kızılay miDijitalmagnet ten beğendim ama kargo 20 lira bide vakit bulursam gür ozalit hemen basıyor gidip ona bakacağım Kızılaya
Ah bu uzun boy beni hep yanıltıyor en son pamuklu bi pijama almıştım 2xl geçen yaz yıkanınca çekti üstü küçüldü falan ordan pay biçip 3xl alayım dedim tabi hamile kalıbı büyük olur diye düşünemedimGelince yaz merak ettimbu arada 175 boyunda 120 kilo birine giydirdim olacak mı diye olmusdu ordan anla sen iste
Evet ya canım kızılayKızılay mi
Sorun degil versinde , niye boyle oluyo diye sorguladim kendimi işteEvet, verir
Cunku gebelikte tsh baya düşük istiyor doktorlar. Onda bisi yok ki canim ya
Ne olacak çogumuz kullanıyoruz
Gebelikte çıkan bisi bu zaten. Ben ılkinde de kullanmıştım doğuma kadarSorun degil versinde , niye boyle oluyo diye sorguladim kendimi işte
Kizimin.tahlil sonucunda bi sıkıntı cikti 1 haftadir stresliydim ondanmi oldu acaba diyom işte
Bende 29 oldum meyveyi Azalttim evet umarim işe yarar, kendim ölcuyorum 90,100 ,140 falan cikiyor dünku tahlilil sonucundada aç vermistim kanı 85 çıkmışMeyveyi hamuru kes korkma aynıyız yaş etkilidir belki biraz ben 35 oldum
Aynen işte bende onu düşünemedim hamile kalıbı geniş olur kısmınıAh bu uzun boy beni hep yanıltıyor en son pamuklu bi pijama almıştım 2xl geçen yaz yıkanınca çekti üstü küçüldü falan ordan pay biçip 3xl alayım dedim tabi hamile kalıbı büyük olur diye düşünemedim80kiloyum daha alırım ödem falan olur diye düşünerekten işte bunlar hep tecrübesizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?