- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.701
Seninki kac cikmistida ilaç vermisti ?Gebelikte çıkan bisi bu zaten. Ben ılkinde de kullanmıştım doğuma kadar
Bunda vermeyince doktor demek ki yok dedim. Ama daha sonraki tahlillerde çıktı işte. Şimdi 2 haftadır kullanıyorum sanirim. Önümüzdeki pazartesi tekrar tahlil vericem bakalım düşüş olmuş mu diye.
Allah dermansız sıkıntı vermesin.gerısı halloluyor
4.5Seninki kac cikmistida ilaç vermisti ?
Iyiki yaptirmisim tahlili aynen dedigin gibi ilacla alt edilir
primanın zaten yenidoğanı 1 numara .ya ben 2 tane aldım çünkü göbek bağı düşse de o bölge hassas sonuçta .İnternetten sipariş verdiysen link atarmısın çok anlayamadım baktım baktım çözemedim onu bide bi paket yetmezmi oyuntulu göbek bağı 1 haftada düşse sonra normal 1 numara kullansak olmaz mı
bu ürünü bilmiyorum ama ben geniş bi tane almıştım. yanda düğmeleri var, müzik çalıyor. 2 kademe titreşmi var. çok küçükken titreşimi açınca bir kaç dakika dinliyordu şöyle, hani noluyo diye. Otomatik sallanması yoktu, elimle öne geriye sallıyordum. bir süre öyle uyuttum. 5 yaşına kadar koltuk olarak oturmaya deva etti.Kızlar su yukarıda göndermeye çalıştığım ürünle ilgili bilgisi olan var mı? Sallanıyor, titriyor vs. Fiyatı da epey uygun. Bu tip bir şey alan ya da almayı düşünen varsa yardımcı olabilir mi
duphalac şurup. içindeki şeker formunun vücutta emilimi olmadığından girdiği gibi çıkıyor. osmatik basınç yaratıp barsaklarda su çekiyor ve dışkıyı yumuşatıyor. zararsız. yine de doktoruna sorabilirsin. ben kızıma bebekliğinden beri kullanıyorum, kabızlık hikayesi vardı hep çünkü. kendim de iki gebeliğimde de kullandım / kullanıyorum.Kizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
Meyveyi kes ben arada çok canım çekince yarım ya da bir yiyom bu ara ben de tsh verim ya bakalım kaçBende 29 oldum meyveyi Azalttim evet umarim işe yarar, kendim ölcuyorum 90,100 ,140 falan cikiyor dünku tahlilil sonucundada aç vermistim kanı 85 çıkmış
Aynen gitti benim pembe pandalımAynen işte bende onu düşünemedim hamile kalıbı geniş olur kısmınıyine ben yirtiyorum bir şekilde idare ederim senin kacarin yok bence
Anladim insallah düşmüştür4.5
Ama benimki başka doktora yönlendirdi ilaç icin. Ben gitmedim kafama gore aldım
Çünkü ilkinden biliyorum. Ve biraz da bakindim buralara , nette kullananlara kaç dozluk olduğuna.
Pazartesi tahlil yaptıracağım işte
İşe yarıyor mu diye
Oyy oyy maşallah. Doğum tarihiniz aynı.Buda kuzummm
O ne öyleDizaynı biz mi belirleyeceğiz? Bir yere çikolata sordum 40 li çikolata ve tepsisine 400 lira dedi Aman Allahim
Canım takma bu kadar ne olacak ben şeker için insulin ve Tiroid için ilaç kullanıyorum.İlacmi basliycak o zaman
Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Dogru diyorsun da canım, bu aralar stresli bi dönemdeydim gebeligime yansidigi icin üzülüyorumCanım takma bu kadar ne olacak ben şeker için insulin ve Tiroid için ilaç kullanıyorum.Varsa bir durum ilaç içersin olur biter.
Vallahi ben de önceki lohusaligimda çok umursamamistim. Bu sefer özendim. Normalde de çok rahat giyinen bir insanım. Ama bizim meslekte yeri gelip paspal yeri gelip şık olmamız gerekiyor. Mecbur içimizde yatan farklı bir tarz var işteNormalde değilim zaten tam dediğin gibi ama lohusayken içimden çıkıyoratarım normal halimide
Stres en büyük düşman malesef canımDogru diyorsun da canım, bu aralar stresli bi dönemdeydim gebeligime yansidigi icin üzülüyorumsaglikla kucagimiza aliriz insalalh hepsi biter gider
Haklısın canımm çok şükürStres en büyük düşman malesef canımhiçbiri çözülemeyecek şeyler değil ilaçla hallolur hiç kafanda buyutme.allah hepimizi beterinden korusun çok şükür halimize
Benim bı odada tekli baza vardı , onu bebeğin odasinin bı kenarına koysam kullanisli olur mu acaba koltuk yerine . Bazen gündüz uykularında bende yatarım diye düşündüm.Benim var ben uykusuz geceleri emme seanslarını falan hep orada yaptım çocuğu emzirirken konforlu oturmak, dinlenmek, uykusuz geceleri tölere edebilmek için odada olmazsa olmaz alanımdo diyebilirim.
İmkan varsa yer varsa alınabilir o odada anne için bir şey muhakkak olmalı bence bu tekli koltuğunuz olur ya da ekstra alırsınız sizin kararınız ama bence şart.
Ben 1 numaradan 2 paket aldım şimdilik ,memnun kalırsak devam ederiz diye .1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
Arkadaşımın kız bebeği 50 günlük oldu nerdeyse hala sleepy 1 numara kullanıyor . Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care şeklinde gidiyormuş .Canım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçüksleopy bio natural
Sleeppy Natural aldım kızımda da kullanmıştım çok da memnundumalmıştım o yüzden almadım prima 40 adet sleepy 42 adet vardı evde 210 çok da belki 2 haftalık paketlerden alırım 84 adetlilerden ..Sen hangi seriyi aldın sleepy de
Bence süper olur, ilk zamanlar sende uyursun geceleri yoğun mesailer olabiliyor altını alırken üst değiştirirken vs şahane olur öyle bir alanBenim bı odada tekli baza vardı , onu bebeğin odasinin bı kenarına koysam kullanisli olur mu acaba koltuk yerine . Bazen gündüz uykularında bende yatarım diye düşündüm.
Ben 1 numaradan 2 paket aldım şimdilik ,memnun kalırsak devam ederiz diye .
Arkadaşımın kız bebeği 50 günlük oldu nerdeyse hala sleepy 1 numara kullanıyor . Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care şeklinde gidiyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?