Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninki kac cikmistida ilaç vermisti ?

Iyiki yaptirmisim tahlili aynen dedigin gibi ilacla alt edilir

Seninki kac cikmistida ilaç vermisti ?

Iyiki yaptirmisim tahlili aynen dedigin gibi ilacla alt edilir
4.5
Ama benimki başka doktora yönlendirdi ilaç icin. Ben gitmedim kafama gore aldım
Çünkü ilkinden biliyorum. Ve biraz da bakindim buralara , nette kullananlara kaç dozluk olduğuna.
Pazartesi tahlil yaptıracağım işte
İşe yarıyor mu diye

İnternetten sipariş verdiysen link atarmısın çok anlayamadım baktım baktım çözemedim onu bide bi paket yetmezmi oyuntulu göbek bağı 1 haftada düşse sonra normal 1 numara kullansak olmaz mı
primanın zaten yenidoğanı 1 numara .ya ben 2 tane aldım çünkü göbek bağı düşse de o bölge hassas sonuçta .

bu ürünü bilmiyorum ama ben geniş bi tane almıştım. yanda düğmeleri var, müzik çalıyor. 2 kademe titreşmi var. çok küçükken titreşimi açınca bir kaç dakika dinliyordu şöyle, hani noluyo diye. Otomatik sallanması yoktu, elimle öne geriye sallıyordum. bir süre öyle uyuttum. 5 yaşına kadar koltuk olarak oturmaya deva etti.
Kizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
duphalac şurup. içindeki şeker formunun vücutta emilimi olmadığından girdiği gibi çıkıyor. osmatik basınç yaratıp barsaklarda su çekiyor ve dışkıyı yumuşatıyor. zararsız. yine de doktoruna sorabilirsin. ben kızıma bebekliğinden beri kullanıyorum, kabızlık hikayesi vardı hep çünkü. kendim de iki gebeliğimde de kullandım / kullanıyorum.

Anladim insallah düşmüştür

İlacmi basliycak o zaman

Tovbe estafirullah birde bu eksikti , suyum fazla şekerimde çıkabilir , şimdide tsh yüksek bu gebelik cok farkli ilerliyor sonunu guzel eylesin rabbim
Canım takma bu kadar ne olacak ben şeker için insulin ve Tiroid için ilaç kullanıyorum. Varsa bir durum ilaç içersin olur biter.

Canım takma bu kadar ne olacak ben şeker için insulin ve Tiroid için ilaç kullanıyorum. Varsa bir durum ilaç içersin olur biter.
Dogru diyorsun da canım, bu aralar stresli bi dönemdeydim gebeligime yansidigi icin üzülüyorum saglikla kucagimiza aliriz insalalh hepsi biter gider

Normalde değilim zaten tam dediğin gibi ama lohusayken içimden çıkıyor atarım normal halimide
Vallahi ben de önceki lohusaligimda çok umursamamistim. Bu sefer özendim. Normalde de çok rahat giyinen bir insanım. Ama bizim meslekte yeri gelip paspal yeri gelip şık olmamız gerekiyor. Mecbur içimizde yatan farklı bir tarz var işte ilk sefer kayınvalidem güzel nevresim takımı alalım serelim dediğinde kızmıştım. Milletin ne işi var yatakodamda çarşaf bakmaya mi geliyorlar diye. Ayicikli pijamami da almıştım. Sonradan eşim dantelli takım almış. Aynı senin ki gibi. Terlik de al diye başımın etini yedi almadım. Bu sefer ise bende prensese bağladım. Dantelli pijama ve gecelik tamam terlik taç tamam

Dogru diyorsun da canım, bu aralar stresli bi dönemdeydim gebeligime yansidigi icin üzülüyorum saglikla kucagimiza aliriz insalalh hepsi biter gider
Stres en büyük düşman malesef canım hiçbiri çözülemeyecek şeyler değil ilaçla hallolur hiç kafanda buyutme.allah hepimizi beterinden korusun çok şükür halimize

Benim bı odada tekli baza vardı , onu bebeğin odasinin bı kenarına koysam kullanisli olur mu acaba koltuk yerine . Bazen gündüz uykularında bende yatarım diye düşündüm.
1 numara prima kaç tane alınmalı ?
Birde primada göbek bağı oyuntulu olanı yok mu hiç göremedim ben bi paket yeter mi ondan
Ben 1 numaradan 2 paket aldım şimdilik ,memnun kalırsak devam ederiz diye .
Canım bende 1ve 2 numara aldım. İkicisi 1 TL kampanyasından. 128 tane 1, 136 tane 2 numaram var. Üstelik 1 daha da küçük sleopy bio natural
Arkadaşımın kız bebeği 50 günlük oldu nerdeyse hala sleepy 1 numara kullanıyor . Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care şeklinde gidiyormuş .

Selamlar kızlaar,

Nasılsınız? Yarın 17:30'da doktor randevumuz var, bakalım neler diyecek neler olacak, kaç kilo oldu bebiş :) 1 kiloların üstünü duyunca insan seviniyor, her gün uyandığımda "çok şükür 1 gün daha kaldı karnımda" diyorum, nedense şu erken doğum işinden çok korkuyorum.

Bence süper olur, ilk zamanlar sende uyursun geceleri yoğun mesailer olabiliyor altını alırken üst değiştirirken vs şahane olur öyle bir alan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…