- 15 Kasım 2021
- 288
- 1.147
- 33
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.721
Aa super buna sevindimBenim bı odada tekli baza vardı , onu bebeğin odasinin bı kenarına koysam kullanisli olur mu acaba koltuk yerine . Bazen gündüz uykularında bende yatarım diye düşündüm.
Ben 1 numaradan 2 paket aldım şimdilik ,memnun kalırsak devam ederiz diye .
Arkadaşımın kız bebeği 50 günlük oldu nerdeyse hala sleepy 1 numara kullanıyor . Gündüzleri sleepy geceleri Prima premium care şeklinde gidiyormuş .
Aynen şuannyapılıyo taslak halini gönderdi bana cuma yada cumartesi günü sanırım kargo günü ozman teslim edicek, gelsin ona göre sayfayı paylaşıyım şuan bende güvenilirmi değilmi bilmiyorum sizi yanılmak istememyoncambenim canım isimli hastane çıkışı siparişi vermiştin gelmedi mi hala kargon ben de almayı düşünüyorum ama bir sürü sayfa var cesaret edemedim hangisi güvenilir
Ben şimdi insülin kullanıyorum.ama ilk gebelikte aynı senin gibi sürekli kontrol diyet ve yürüyüsle bitirdim. Hiç sıkıntı olmadı. İlk zamanlar yüksek geliyordu biraz da stres yapmıştım. Bebek 1 hafta ilerde. Gidiyor diye de şekere bağlamıştır.Kızlar nasılsınız? Gebelik şekerim çok yüksek çıktı . Doktor kontrollerimi 2haftaya indirdi. Endokrin de 10güne bir çağırıcam dedi aynı şekilde diyetisyende.Diyet için sürekli Ocak başında yemek yaparken buluyorum kendimi . Var mı aranızda böyle diyete uyan uygulayan? Bir de izinler iptal oldu malum sizce kadın doğum doktorum 10+10rapor verir mi 32.haftaya kadar. Okul ile bütün bunlara uymam çok zor hastane randevularıma bile yok sabah git stajyer olduğu gün git işe geri gel :/
bu sayfada 50 tane 100Dizaynı biz mi belirleyeceğiz? Bir yere çikolata sordum 40 li çikolata ve tepsisine 400 lira dedi Aman Allahim
O ne öyleşaşırmışlar artik. internette 100 tane 130 çok güzel kutulu olanlar var. Dün yoncambenim paylaşmıştı.
Ya çok geçmiş olsunBen şimdi insülin kullanıyorum.ama ilk gebelikte aynı senin gibi sürekli kontrol diyet ve yürüyüsle bitirdim. Hiç sıkıntı olmadı. İlk zamanlar yüksek geliyordu biraz da stres yapmıştım. Bebek 1 hafta ilerde. Gidiyor diye de şekere bağlamıştır.. Diyetine çok dikkat etttim her gün yarimsaat yürüdüm. Çocuk haftasına döndü. Doktor da insulin vermedi. Ama stres azalınca şeker düştü.
Aynen değil canım. Stresde çıkarıyor. Ben hiç tatlı yemem. Çok şaşırmıştım şeker çıkınca.Ya çok geçmiş olsunaslında şekere çok düşkün değilim hatta 50 kilo ile hamile kaldım daha 52 kilodayım ama çıktı işte sanırım tatlı yiyip yememeye ya da kiloya bağlı değilmiş
50 ile hamile kalıp suan 52 kilo nasıl oluyorYa çok geçmiş olsunaslında şekere çok düşkün değilim hatta 50 kilo ile hamile kaldım daha 52 kilodayım ama çıktı işte sanırım tatlı yiyip yememeye ya da kiloya bağlı değilmiş
Ya valla bebek 750 gr dedi doktor geçen hafta . 50 kiloydum hamile kaldığımda ilk aylar kusmalarla 47ye düştüm şimdi 52 çıkıyorum50 ile hamile kalıp suan 52 kilo nasıl oluyor
Ciddi olarak soruyorum ?
Bebek 1 kilodur artık
Ee suyu da var
Bebekle birlikte eşi de yanında :)
Ve tabii ki doğuma hazırlık yapan göğüsler?
Gecmis olsum canim , cok yuksek derken kac cikti birde 75 likmi yapmisti yuklemeyi , endokrin de ilacmi verdiKızlar nasılsınız? Gebelik şekerim çok yüksek çıktı . Doktor kontrollerimi 2haftaya indirdi. Endokrin de 10güne bir çağırıcam dedi aynı şekilde diyetisyende.Diyet için sürekli Ocak başında yemek yaparken buluyorum kendimi . Var mı aranızda böyle diyete uyan uygulayan? Bir de izinler iptal oldu malum sizce kadın doğum doktorum 10+10rapor verir mi 32.haftaya kadar. Okul ile bütün bunlara uymam çok zor hastane randevularıma bile yok sabah git stajyer olduğu gün git işe geri gel :/
Bunlarınki özel dizayn gibi .Yani mesela hatta Potter li falan. O yüzden galiba pahalıO ne öyleşaşırmışlar artik. internette 100 tane 130 çok güzel kutulu olanlar var. Dün yoncambenim paylaşmıştı.
O kadar önemi olmuyor aslinda. Herkes çikolatasına bakıyor yiyor atıyor bu kadar. Bence verme o kadar.Bunlarınki özel dizayn gibi .Yani mesela hatta Potter li falan. O yüzden galiba pahalı
Cok kötü oldum ya suyu içiyorum ama beyaz ekmek yiyorum onu keseyim o zamanBulduğum tek çare su, yürüyüş ve beyaz ekmekten uzak durmak
Ev yoğurdu yok ama hazır yogurt da sayılır demiyildizsavascisi kabızlık için yoğurdun üstünde biriken su iyi geliyor bir de soda
Duphalac not aldım canım dr a sorayım inşallah ise yararbu ürünü bilmiyorum ama ben geniş bi tane almıştım. yanda düğmeleri var, müzik çalıyor. 2 kademe titreşmi var. çok küçükken titreşimi açınca bir kaç dakika dinliyordu şöyle, hani noluyo diye. Otomatik sallanması yoktu, elimle öne geriye sallıyordum. bir süre öyle uyuttum. 5 yaşına kadar koltuk olarak oturmaya deva etti.
duphalac şurup. içindeki şeker formunun vücutta emilimi olmadığından girdiği gibi çıkıyor. osmatik basınç yaratıp barsaklarda su çekiyor ve dışkıyı yumuşatıyor. zararsız. yine de doktoruna sorabilirsin. ben kızıma bebekliğinden beri kullanıyorum, kabızlık hikayesi vardı hep çünkü. kendim de iki gebeliğimde de kullandım / kullanıyorum.
Suyum az olduğu için doğuma yakın su genelde azalır senin zaten sınırda bu yüzden ne kadar durursa o kadar iyi dedi dr , ben de her gün şükür dün de bitti diyorumSelamlar kızlaar,
Nasılsınız? Yarın 17:30'da doktor randevumuz var, bakalım neler diyecek neler olacak, kaç kilo oldu bebiş :) 1 kiloların üstünü duyunca insan seviniyor, her gün uyandığımda "çok şükür 1 gün daha kaldı karnımda" diyorum, nedense şu erken doğum işinden çok korkuyorum.
64 ile hamile kaldım şükür çıkarmadım ama yine de 54 e düştüm göbeğim çıktı bebek en son 780 gram buna rağmen hâlâ 55 kiloyum bana da mantıksız geliyor50 ile hamile kalıp suan 52 kilo nasıl oluyor
Ciddi olarak soruyorum ?
Bebek 1 kilodur artık
Ee suyu da var
Oyuntulu mu bunlar ekstra oyuntulu almamız gerekiyor muprimanın zaten yenidoğanı 1 numara .ya ben 2 tane aldım çünkü göbek bağı düşse de o bölge hassas sonuçta .
Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden Yenidoğan Ekonomik Paket 2-5 kg 70 Adet - ebebek
Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden Yenidoğan Ekonomik Paket 2-5 kg 70 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Ben de 74 le hamile kaldım şimdi 76 kiloyum .öncesinde kilo vermiş olabilir ben 71 e falan düştüm sonra tekrar çıktım. Ya da aldığı bütün kaloriler bebege gitmiş olup ,kendisine kilo kalmamıştır. Ben bu sürecin tamamiyle genetik olduğuna karar verdim.ya da çok kilo alanlar çok ciddi yemek yiyor .tabiki hic yemeyip kilo alanlari saymıyorum50 ile hamile kalıp suan 52 kilo nasıl oluyor
Ciddi olarak soruyorum ?
Bebek 1 kilodur artık
Ee suyu da var
Yok ya ne vericem .çok çikolata dağıtmak istersem Ülker çikolatalı gofret dağıtırım. Koca gofret 2.5 lira. öyle bir çikolata alıp, kendim de senin gibi kolonya şişesi yapacağım. Kiraz çiçeği kokusundan yapicam ben deO kadar önemi olmuyor aslinda. Herkes çikolatasına bakıyor yiyor atıyor bu kadar. Bence verme o kadar.
Evet tek başına anlamsizBenim çok ciddi bir parlaklık değildi hafifti takip edelim dediler. Şimdi de azaldı iyice geçmek üzere. Tek başına anlamsız demişti doktor zaten ama insan bi korkuyor. Herşey geliyor aklıma.
Ay çok güzel olmuuuş bayıldımAynen şuannyapılıyo taslak halini gönderdi bana cuma yada cumartesi günü sanırım kargo günü ozman teslim edicek, gelsin ona göre sayfayı paylaşıyım şuan bende güvenilirmi değilmi bilmiyorum sizi yanılmak istemem
Taslakda böyle gri renkde olucak, tulum eldiven şapka şeklinde3lü
75lik di 1 saat sonraki şeker 140ın altında olması gerekiyormuş benim 244 çıktı. Endokrin cihaz verdi 10gün diyet uygulayıp takip edeceğim düşmezse insülin başlayacak sanırımGecmis olsum canim , cok yuksek derken kac cikti birde 75 likmi yapmisti yuklemeyi , endokrin de ilacmi verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?