Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ankarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.

Kızım hep geriden giderdi yaklaşık bir hafta on gün kadar. Ama hiç iki hafta gerilik şeklinde olmadı. Kilosu boyu geriydi belki de karın çevresi ve baş çevresi de olabilir. Bilemedim. Doğduğunda da 2 buçuk kiloydu. Kilo için muz, kaşar ve sütu okudum. Ama sizde etkili olur mu bilemedim ins bir dahaki kontrole yakalamış olur zamanını

Ben de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.
Küçük mü diye sordum, doktor hayır çok normal dedi. Zaten baştan beri 4-5 gün küçük çıkıyor.
Bence açığı kapatır, her hafta gelişimi farklı oluyor.

Ya sorma ben de o zaman birüsü makale okuyup 3 farklı doktora görünmüştüm. İnsan telaş ediyor korkuyor. Çok şükür sıkıntı yok şimdilik
Ben de biraz takılır gibi oldum ama sonra şükür devaminda bir şey çıkmayınca fazla da önemsemiyorum. Ama aklımın bir köşesinde var hep. Rabbim dermansiz dert vermesin

Aldım bakalım titreşim, beyaz gürültü, sallanma, şarkı derken hoşuma gitti. En kotu arkamdan gelecek arkadaşlara devrederim

Benim kol uzunluğu vs 3-4 gün önde karın çevresi de 3-4 gün geriden geliyor. Yaklaşık 1 hafta fark var yani boyu ve karın çevresi arasında. Perinatoloji de normal dedi diğer doktorum da.

Olur canım muhtemelen, anında etki etmişti o bana soda da öyle.geçmiş olsun

Kilolu hamile kalanlar daha az alıyormuş
Çevremden anladığım kadarıyla.
Ama bu kadar az kilo alanlar cok enteresan geliyor

yapı meselesı olsa gerek

Tam olarak kaç hafta kaç günlükken 780 gramdı

Ben 23+5 te gittim 610 gram demişti normal ozaman bu haftalar bu kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…