- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.741
Ankarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.Yok ya ne vericem .çok çikolata dağıtmak istersem Ülker çikolatalı gofret dağıtırım. Koca gofret 2.5 lira. öyle bir çikolata alıp, kendim de senin gibi kolonya şişesi yapacağım. Kiraz çiçeği kokusundan yapicam ben de
Gerek yok zaten 1 hafta en fazla düşüyor göbek o zamanda bezi az katlayıp bağlamak yetiyor.Oyuntulu mu bunlar ekstra oyuntulu almamız gerekiyor mu
Ya sorma ben de o zaman birüsü makale okuyup 3 farklı doktora görünmüştüm. İnsan telaş ediyor korkuyor. Çok şükür sıkıntı yok şimdilikEvet tek başına anlamsizhatta bugun başka bir Dr a daha gittim, anlattim. Aynı şekilde üzerinde durmadi bile.
Ayy inşallahAy çok güzel olmuuuş bayıldımbebişe giymek nasip olsun inşallah sayfa tecrübeni bekliyorum
Kızım hep geriden giderdi yaklaşık bir hafta on gün kadar. Ama hiç iki hafta gerilik şeklinde olmadı. Kilosu boyu geriydi belki de karın çevresi ve baş çevresi de olabilir. Bilemedim. Doğduğunda da 2 buçuk kiloydu. Kilo için muz, kaşar ve sütu okudum. Ama sizde etkili olur mu bilemedim1 haftalık takip sonucu şeker yüklemesine gerek olmadığını söylediler, şükür şekerim iyiymiş. Ama bebişin karın çevresi küçük kalmış. 10 gün gerideymiş 600 gr dedi doktor. Yaşayan var mı?
Ben de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.1 haftalık takip sonucu şeker yüklemesine gerek olmadığını söylediler, şükür şekerim iyiymiş. Ama bebişin karın çevresi küçük kalmış. 10 gün gerideymiş 600 gr dedi doktor. Yaşayan var mı?
Ben de biraz takılır gibi oldum ama sonra şükür devaminda bir şey çıkmayınca fazla da önemsemiyorum. Ama aklımın bir köşesinde var hep. Rabbim dermansiz dert vermesinYa sorma ben de o zaman birüsü makale okuyup 3 farklı doktora görünmüştüm. İnsan telaş ediyor korkuyor. Çok şükür sıkıntı yok şimdilik
Aldım bakalımbu ürünü bilmiyorum ama ben geniş bi tane almıştım. yanda düğmeleri var, müzik çalıyor. 2 kademe titreşmi var. çok küçükken titreşimi açınca bir kaç dakika dinliyordu şöyle, hani noluyo diye. Otomatik sallanması yoktu, elimle öne geriye sallıyordum. bir süre öyle uyuttum. 5 yaşına kadar koltuk olarak oturmaya deva etti.
duphalac şurup. içindeki şeker formunun vücutta emilimi olmadığından girdiği gibi çıkıyor. osmatik basınç yaratıp barsaklarda su çekiyor ve dışkıyı yumuşatıyor. zararsız. yine de doktoruna sorabilirsin. ben kızıma bebekliğinden beri kullanıyorum, kabızlık hikayesi vardı hep çünkü. kendim de iki gebeliğimde de kullandım / kullanıyorum.
Benim kol uzunluğu vs 3-4 gün önde karın çevresi de 3-4 gün geriden geliyor. Yaklaşık 1 hafta fark var yani boyu ve karın çevresi arasında. Perinatoloji de normal dedi diğer doktorum da.1 haftalık takip sonucu şeker yüklemesine gerek olmadığını söylediler, şükür şekerim iyiymiş. Ama bebişin karın çevresi küçük kalmış. 10 gün gerideymiş 600 gr dedi doktor. Yaşayan var mı?
Olur canım muhtemelen, anında etki etmişti o bana soda da öyle.geçmiş olsunCok kötü oldum ya suyu içiyorum ama beyaz ekmek yiyorum onu keseyim o zaman
Ev yoğurdu yok ama hazır yogurt da sayılır demi
Duphalac not aldım canım dr a sorayım inşallah ise yarar
Suyum az olduğu için doğuma yakın su genelde azalır senin zaten sınırda bu yüzden ne kadar durursa o kadar iyi dedi dr , ben de her gün şükür dün de bitti diyorum
64 ile hamile kaldım şükür çıkarmadım ama yine de 54 e düştüm göbeğim çıktı bebek en son 780 gram buna rağmen hâlâ 55 kiloyum bana da mantıksız geliyor
Hah aradığım cevap teşekkür ederimGerek yok zaten 1 hafta en fazla düşüyor göbek o zamanda bezi az katlayıp bağlamak yetiyor.
Kilolu hamile kalanlar daha az alıyormuşBen de 74 le hamile kaldım şimdi 76 kiloyum .öncesinde kilo vermiş olabilir ben 71 e falan düştüm sonra tekrar çıktım. Ya da aldığı bütün kaloriler bebege gitmiş olup ,kendisine kilo kalmamıştır. Ben bu sürecin tamamiyle genetik olduğuna karar verdim.ya da çok kilo alanlar çok ciddi yemek yiyor .tabiki hic yemeyip kilo alanlari saymıyorum
Cok kötü oldum ya suyu içiyorum ama beyaz ekmek yiyorum onu keseyim o zaman
Suyum az olduğu için doğuma yakın su genelde azalır senin zaten sınırda bu yüzden ne kadar durursa o kadar iyi dedi dr , ben de her gün şükür dün de bitti diyorum
64 ile hamile kaldım şükür çıkarmadım ama yine de 54 e düştüm göbeğim çıktı bebek en son 780 gram buna rağmen hâlâ 55 kiloyum bana da mantıksız geliyor
Tam olarak kaç hafta kaç günlükken 780 gramdıCok kötü oldum ya suyu içiyorum ama beyaz ekmek yiyorum onu keseyim o zaman
Ah inşallah canım yarın soracağım dr a yazdırayim reçeteOlur canım muhtemelen, anında etki etmişti o bana soda da öyle.geçmiş olsun
Ben 23+5 te gittim 610 gram demişti normal ozaman bu haftalar bu kiloBen de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.
Küçük mü diye sordum, doktor hayır çok normal dedi. Zaten baştan beri 4-5 gün küçük çıkıyor.
Bence açığı kapatır, her hafta gelişimi farklı oluyor.
Baktım canım 25+0 da gitmişim 780 gram çıkmışTam olarak kaç hafta kaç günlükken 780 gramdı
Boyuma göre kiloli degilim ama almadim. Tamamen genetik. Yoksa çok kişinin yazdığından fazla yediklerimKilolu hamile kalanlar daha az alıyormuş
Çevremden anladığım kadarıyla.
Ama bu kadar az kilo alanlar cok enteresan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?