Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar şeker yüklemesi sonucum 140 çıktı doktor tam sınırda bir ay sonra tekrar edelim dedi. Endiselenmeli miyim, ne yapmalıyım

Ben de şimdi baktım, 24+2'de gitmişim ve 800 gram çıkmış. Doktor bu yüzden bana şeker yüklemesi yaptırdı demek ki şimdi anladım şeker de çıkmadı, bizimki tosun çıktı
25+5 de 855 gr di benimkide seker yuklemesi sınırın ustunde cikti ama

Kilolu hamile kalanlar daha az alıyormuş
Çevremden anladığım kadarıyla.
Ama bu kadar az kilo alanlar cok enteresan geliyor
Kilolu hamile kalanin daha az kilo aldığı da şehir efsanesi .benim kuzen 80 kilo ile hamile kaldı 100 kiloydu dogurdugunda
Valla bana da kilo almamam tuhaf geliyor cunku ben de bir 90 olurum diyordum

Ankarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.
Ben ordan bi kolonya aldım sonra İnternete bir baktım daha ucuz .Bir de Bi ton sıra bekledim

Doktor da bunları söyledi ki tüketiyorum hepsini. Artırmak gerekiyor sanırım 2 hafta sonra kontrol dedi inşallah kızınız gibi sağlıklı doğar
yediklerimizle toparlayabilirmiş, sizinkiyle arada çok fark yok şükür
Benim kol uzunluğu vs 3-4 gün önde karın çevresi de 3-4 gün geriden geliyor. Yaklaşık 1 hafta fark var yani boyu ve karın çevresi arasında. Perinatoloji de normal dedi diğer doktorum da.
Birkaç gün olsa tamam ama 10 gün deyince tedirgin oldum açıkçası

yediklerimizle toparlayabilirmiş, sizinkiyle arada çok fark yok şükür
Ben doktora ne yiyeyim diye sordum. Sakın beslenmeni bozma, inan o gerekli her vitamini, kiloyu senden alıyor dedi.
Özel bir meyve, yemek vs diye tekrar tekrar ısrar ettim.
“Bak güzel kızım gerek yok diyorum, güven bana” diyerek güldü. Çok abartırsan bu sefer de seni toparlayamayız dedi 7 kg almış durumdayım.
Kendisi 60 yaşını aşmış bölgemizin en tanınan doktorudur, mecbur teslim oldum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…