- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.761
Boya gore kilo olanları saymıyorumBoyuma göre kiloli degilim ama almadim. Tamamen genetik. Yoksa çok kişinin yazdığından fazla yediklerim
Baktım canım 25+0 da gitmişim 780 gram çıkmış
Doğru olabilir ben 78,600le hamile kaldım şuan 80,300le devam ediyorumKilolu hamile kalanlar daha az alıyormuş
Çevremden anladığım kadarıyla.
Ama bu kadar az kilo alanlar cok enteresan geliyor
25+5 de 855 gr di benimkideBen de şimdi baktım, 24+2'de gitmişim ve 800 gram çıkmış. Doktor bu yüzden bana şeker yüklemesi yaptırdı demek ki şimdi anladımşeker de çıkmadı, bizimki tosun çıktı
Ben 23+5 te gittim 610 gram dedi ondan sordum seninkinin kontrol yapılan haftasını maşallah güzel güzel büyüsünler inşallahBaktım canım 25+0 da gitmişim 780 gram çıkmış
Maşallah bende nolsun işte 90 kiloyu devirdim 10 kilo alımım net şuanDoğru olabilir ben 78,600le hamile kaldım şuan 80,300le devam ediyorumDoktor da şaşkın
26+2 de 900 gram çıktıBen de şimdi baktım, 24+2'de gitmişim ve 800 gram çıkmış. Doktor bu yüzden bana şeker yüklemesi yaptırdı demek ki şimdi anladımşeker de çıkmadı, bizimki tosun çıktı
Kilolu hamile kalanin daha az kilo aldığı da şehir efsanesi .benim kuzen 80 kilo ile hamile kaldı 100 kiloydu dogurdugundaKilolu hamile kalanlar daha az alıyormuş
Çevremden anladığım kadarıyla.
Ama bu kadar az kilo alanlar cok enteresan geliyor
Ben ordan bi kolonya aldım sonra İnternete bir baktım daha ucuz .Bir de Bi ton sıra bekledimAnkarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.
Doktor da bunları söyledi ki tüketiyorum hepsini. Artırmak gerekiyor sanırım 2 hafta sonra kontrol dedi inşallah kızınız gibi sağlıklı doğarKızım hep geriden giderdi yaklaşık bir hafta on gün kadar. Ama hiç iki hafta gerilik şeklinde olmadı. Kilosu boyu geriydi belki de karın çevresi ve baş çevresi de olabilir. Bilemedim. Doğduğunda da 2 buçuk kiloydu. Kilo için muz, kaşar ve sütu okudum. Ama sizde etkili olur mu bilemedimins bir dahaki kontrole yakalamış olur zamanını
Ben de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.
Küçük mü diye sordum, doktor hayır çok normal dedi. Zaten baştan beri 4-5 gün küçük çıkıyor.
Bence açığı kapatır, her hafta gelişimi farklı oluyor.
Birkaç gün olsa tamam ama 10 gün deyince tedirgin oldum açıkçasıBenim kol uzunluğu vs 3-4 gün önde karın çevresi de 3-4 gün geriden geliyor. Yaklaşık 1 hafta fark var yani boyu ve karın çevresi arasında. Perinatoloji de normal dedi diğer doktorum da.
Hergun düzenli etiketleyecegim bundan sonra dm yürürdüm ama kapaliBoya gore kilo olanları saymıyorum
Sen yazma bana yürü git
Çok şaşırdım. Bende oradan alırım hep.Ben ordan bi kolonya aldım sonra İnternete bir baktım daha ucuz .Bir de Bi ton sıra bekledim
Temmuzda burun estetiği oldum.Hergun düzenli etiketleyecegim bundan sonra dm yürürdüm ama kapali
Anladim canim tekrar gecmis olsun insallah bi duzene girer75lik di 1 saat sonraki şeker 140ın altında olması gerekiyormuş benim 244 çıktı. Endokrin cihaz verdi 10gün diyet uygulayıp takip edeceğim düşmezse insülin başlayacak sanırım
Ben kendimi son aya saklıyorum büyük bir patlama yaşayacak gibi hissediyorum beklentim 14-15 arasıMaşallah bende nolsun işte 90 kiloyu devirdim 10 kilo alımım net şuan
Kesinlikle öyle, ben dün 24+2ydim.Ben 23+5 te gittim 610 gram demişti normal ozaman bu haftalar bu kilo
Daha ne olsunKesinlikle öyle, ben dün 24+2ydim.
Anca 3.000-3.200 gr olacak annesi dedi
Ben doktora ne yiyeyim diye sordum. Sakın beslenmeni bozma, inan o gerekli her vitamini, kiloyu senden alıyor dedi.yediklerimizle toparlayabilirmiş, sizinkiyle arada çok fark yok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?