- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.781
Elma ve muz yıyebılıyorsan hergün yeBen doktora ne yiyeyim diye sordum. Sakın beslenmeni bozma, inan o gerekli her vitamini, kiloyu senden alıyor dedi.
Özel bir meyve, yemek vs diye tekrar tekrar ısrar ettim.
“Bak güzel kızım gerek yok diyorum, güven bana” diyerek güldü. Çok abartırsan bu sefer de seni toparlayamayız dedi7 kg almış durumdayım.
Kendisi 60 yaşını aşmış bölgemizin en tanınan doktorudur, mecbur teslim oldum sonunda
Evet o tarz olanlar daha da pahalli oluyor.Bunlarınki özel dizayn gibi .Yani mesela hatta Potter li falan. O yüzden galiba pahalı
Değil mi Amy ya? Hemşiresi de sen kendine hiç bakıyor musun, kendi annene sor bakalım sen kaç kilo doğmuşsun da üzülüp duruyorsun, dediDaha ne olsun
Canım hafta cok önemli ama buna dikkat et.Değil mi Amy ya? Hemşiresi de sen kendine hiç bakıyor musun, kendi annene sor bakalım sen kaç kilo doğmuşsun da üzülüp duruyorsun, dedi
Bir de ben grubun en sonuncusuyum ya, sizler 800-1000 gr derken ben de hep o kadar olmuştur diyorum, 600 küsür deyince ama Amynin bebesi 1 kiloya yaklaştı diye itiraz edesim geliyor
Bir de 2 ay önce arkadaşım 4.400 ve tosun gibi bir erkek bebek dünyaya getirdi, aklım hep onda
Doktor da öyle diyorCanım hafta cok önemli ama buna dikkat et.
Benim bebek 1 kiloyu suan geçmiştir ama benimle senin aranda 3 hafta var. Artık suan 1 hafta bile baya fark demek emin ol.
Yanı bebek 3 haftada yanlış bilmiyorsam 600-800 gram fark eder.
Heleki 30 dan sonra daha da hızlanır kilo alımı.
Ben doktora sanirim 27. Hafta gittim. Şuan 29 a girmek üzereyim.
Ne yalan soyleyeyım ben de biraz tosuncuk ısterdım:) ben yapı olarak kilolu biri değilim, eşimde öyle.
İlk cocuk 2780 gr doğdu
Bunun da sürecinin normal ilerlediğini dusunuyorum
Aman normalin altında olmasınlar
Gerçekten gerisi önemsiz. Doğduktan somra hızla alıyorlar kilo
Sakın kıyasa girme haftalarımızdan dolayı.Doktor da öyle diyor
Normal bir bebek olarak doğsun, sen besle büyüt istediğin gibi dedi
Kaç haftalık canımBen de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.
Küçük mü diye sordum, doktor hayır çok normal dedi. Zaten baştan beri 4-5 gün küçük çıkıyor.
Bence açığı kapatır, her hafta gelişimi farklı oluyor.
Benim de 25+6 da 825 iyi mi acabaBaktım canım 25+0 da gitmişim 780 gram çıkmış
Ben de ondan aldım canım inşallah ben de memnun kalırım bazı bebeklerde hep sızdırma sorunu olmuş diye okudum ama memnun olan da çokSleeppy Natural aldım kızımda da kullanmıştım çok da memnundum
Hayırlı olsun bebiş.Kızlar bebeğin kilosuna çok takılıp stres olmayın. bu grlar net değil ölçüm yapıyorlar ve program hesaplıyor. Yaptıkları ölçümler de net olmayabiliyor. Yaklaşık değerler. Bence öyle bir kaç gün için kafaya takmayın. 2 ay önce yeğenim doğdu 3 hafta geriden geliyordu 38.haftada hemen sezaryene aldılar. 2kg doğdu çok sağlıklı bir bebek.
Kuzum kargom geldi gecelik omuzlardan iyi oturdu etek göbek kısmı büyük gibi baya bol ama kötü durmuyor belki 3 ay sonra daha iyi durur yıkayınca da hafif çekebilir pijama alt beden iyi üst beden tam emanet durdu onu geri vercemLCW de kuponu olan var mıuff elbise buldum bir tane hoşuma gtti ama kupon yok kuponsuz alasim gelmiyor iyi alisdim
Amin cümlemizin. Yok girmedi. Doktor zaten 38e kadar bekledi tüm organ gelişimi tamamlansın diye. Bir de çok yanaştırmadılar kimseyi bağışıklık sistemi diğer bebeklere göre daha düşük olduğu için. Onun dışında tüm organlar geliştiği için küvez durumu olmadı. Sadece kilosu 35 haftalık bebek kilosu kadardı. Daha yeni 4 kiloyu geçti miniğimHayırlı olsun bebiş.
Küveze girmedi mi?
14-15 arası alırsam öpüp başıma koyucamBen kendimi son aya saklıyorum büyük bir patlama yaşayacak gibi hissediyorum beklentim 14-15 arası
ay hadi inşallah tam ideal galibaKesinlikle öyle, ben dün 24+2ydim.
Anca 3.000-3.200 gr olacak annesi dedi
Dün 24+2ydi.Kaç haftalık canım
Türkiye’de bi ara fable tea diye bir çayın reklamı çok yapılıyordu(sosyal medyada).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?