Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah diyelim o zaman.
Demek ki bütün gelişim tamamlanınca 2 kilo bile doğsa problem olmuyor

Aynen işte canım banada öyle oldu alt beden güzel oldu da üstü bayağı boldu idare ederim kalsın dedim sana daha boldur ama gecelik hangisini aldin.

Ebebek kargom geldi. İçinde ne varsa ya akmış ya kırık. Büyük oğluma şampuan bebek deterjanı ve biberon temizleyici süt saklama poseti ve burun aspiratoru almıştım. Büyük malzemeler üstüne düşünce burun aspiratörü kırılmış. Sıvı malzemelerin hepsi akmış. Bir tek süt poşeti sağlam. Her şeyi kutunun içine atmışlar. İçinde destek yok.

Hemen şikayet olustur bence. Dünya para. Bugün bir şampuan losyon sabun bide alt açma bezine 270 lira ödedim yazık günah.

Hemen şikayet olustur bence. Dünya para. Bugün bir şampuan losyon sabun bide alt açma bezine 270 lira ödedim yazık günah.
Aradım değişim yapalım dediler. Evden gelip alacaklarmis kargoyu. Tekrar yollayacaklarmis. Yoksa şikayet var a yazardım direk. Öyle bende 280 vermiştim bunlara varsan baksan bir şey yok.

Benim de 25. Hafta 630 gramdı. yarin gidecegim bakalim ne alemde? Doktor haftasiyla uyumlu demisti bana da o zaman.

Ahh beeee

Maşallah diyelim o zaman.
Demek ki bütün gelişim tamamlanınca 2 kilo bile doğsa problem olmuyor
Öyle sanırım. Yani 3,5 kg doğup küveze giren de var. Organ gelişiminde problem yoksa ve farklı bir sağlık sorunu yoksa almıyorlar demek ki. Allah bütün bebişleri korusun

Aynen işte canım banada öyle oldu alt beden güzel oldu da üstü bayağı boldu idare ederim kalsın dedim sana daha boldur ama gecelik hangisini aldin.
Şu iki geceliği aldım ikisi 110 tl ye geldi indirimden
Aynen canım üst kısmı kötü durdu pijamayı geri vercem de geceliği vermem zaten daha şişerim 3 ayda bi de gecelik az bol olsa da rahat olur sıkmaz

Benim de 25. Hafta 630 gramdı. yarin gidecegim bakalim ne alemde? Doktor haftasiyla uyumlu demisti bana da o zaman.
Aslında hepimizin az çok aynı demek
İşte ben grubun sonunda olunca hep aklımda 800~1000 Gr yazanlar kalıyor…
Yeter ya Ağustos annelerine gidip en önce ben olacağım, herkesi geçeceğim gramlarla, santimlerle

Ben acaba bebgim zayif mi diye dusunuyordum arada ama cok asiri da kafaya takmiyordum sonra takip ettigim bi bayan doktorun sayfasinda şuna rastladim. 4000 gram ve üzeri bebişleri sezeryan almak gerektigiyle ilgili paylasim vardi. Altina bayanlar bebeklerinin tahmini kiloda dogmadiklarini yazmislar. Yani atiyorum doktor doguma yakin 3500 gram dese dogunca 3200 falan cikabiliyormus. Sonra sonra baktm burda da degiskenlikler cok. Herkesin haftasına cinsiyetine göre degisiyor. Hatta bazi rkadaslarin gordugum kadaryla sekerden dolayi tombiş bebişleri kimisi iri yapılı genetik. Ve artık takılmıyorum kafama da takmıyorum. Zaten standart boyutlarda bi anne babayiz benden bir dev cıkmaz

En iyisi bu tarz seyleri düşünmemek benim bebişin de göbüş kısmı hep geride bu arada. Kafası da biraz geride. Hep kol bacak uzun cıkıyor. Olsun kolay cıkar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…