- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.801
Maşallah diyelim o zaman.Amin cümlemizin. Yok girmedi. Doktor zaten 38e kadar bekledi tüm organ gelişimi tamamlansın diye. Bir de çok yanaştırmadılar kimseyi bağışıklık sistemi diğer bebeklere göre daha düşük olduğu için. Onun dışında tüm organlar geliştiği için küvez durumu olmadı. Sadece kilosu 35 haftalık bebek kilosu kadardı. Daha yeni 4 kiloyu geçti miniğim
Güle güle kullan
Çok güzelmiş bayıldım.
Aynen işte canım banada öyle oldu alt beden güzel oldu da üstü bayağı boldu idare ederim kalsın dedim sana daha boldur amaKuzum kargom geldi gecelik omuzlardan iyi oturdu etek göbek kısmı büyük gibi baya bol ama kötü durmuyor belki 3 ay sonra daha iyi durur yıkayınca da hafif çekebilir pijama alt beden iyi üst beden tam emanet durdu onu geri vercem
Premseslige giriş ders 1
Normal demekki benmde 25+5 de 855 diBenim de 25+6 da 825 iyi mi acaba
Benimde normalde yokPremseslige giriş ders 1bir tacım bile yokkk
Hemen şikayet olustur bence. Dünya para. Bugün bir şampuan losyon sabun bide alt açma bezine 270 lira ödedim yazık günah.Ebebek kargom geldi. İçinde ne varsa ya akmış ya kırık.Büyük oğluma şampuan bebek deterjanı ve biberon temizleyici süt saklama poseti ve burun aspiratoru almıştım. Büyük malzemeler üstüne düşünce burun aspiratörü kırılmış. Sıvı malzemelerin hepsi akmış. Bir tek süt poşeti sağlam. Her şeyi kutunun içine atmışlar. İçinde destek yok.
Aradım değişim yapalım dediler. Evden gelip alacaklarmis kargoyu. Tekrar yollayacaklarmis. Yoksa şikayet var a yazardım direk. Öyle bende 280 vermiştim bunlara varsan baksan bir şey yok.Hemen şikayet olustur bence. Dünya para. Bugün bir şampuan losyon sabun bide alt açma bezine 270 lira ödedim yazık günah.
Çok güzel güle güle kullanın inşallahKapi süsünüde verdim şimdi sipariş. Bu sayfadan bu model olacak. Sadece renklerde değişiklik olacak. 25 gün dedi en erken
Benim de 25. Hafta 630 gramdı. yarin gidecegim bakalim ne alemde? Doktor haftasiyla uyumlu demisti bana da o zaman.Ben de dün akşam kontrole gittim. Bebiş 630 gram.
Küçük mü diye sordum, doktor hayır çok normal dedi. Zaten baştan beri 4-5 gün küçük çıkıyor.
Bence açığı kapatır, her hafta gelişimi farklı oluyor.
Ahh beeeeEbebek kargom geldi. İçinde ne varsa ya akmış ya kırık.Büyük oğluma şampuan bebek deterjanı ve biberon temizleyici süt saklama poseti ve burun aspiratoru almıştım. Büyük malzemeler üstüne düşünce burun aspiratörü kırılmış. Sıvı malzemelerin hepsi akmış. Bir tek süt poşeti sağlam. Her şeyi kutunun içine atmışlar. İçinde destek yok.
Ben de yarin gitcem 26+4 olacak bakalm benimki kac gram cikacak.26+2 de 900 gram çıktı27 haftayla uyumlu dedi dr
3. Çocuk olmasına rağmen heves varKapi süsünüde verdim şimdi sipariş. Bu sayfadan bu model olacak. Sadece renklerde değişiklik olacak. 25 gün dedi en erken
Öyle sanırım. Yani 3,5 kg doğup küveze giren de var. Organ gelişiminde problem yoksa ve farklı bir sağlık sorunu yoksa almıyorlar demek ki. Allah bütün bebişleri korusunMaşallah diyelim o zaman.
Demek ki bütün gelişim tamamlanınca 2 kilo bile doğsa problem olmuyor
Aynen işte canım banada öyle oldu alt beden güzel oldu da üstü bayağı boldu idare ederim kalsın dedim sana daha boldur amagecelik hangisini aldin.
Aslında hepimizin az çok aynı demekBenim de 25. Hafta 630 gramdı. yarin gidecegim bakalim ne alemde? Doktor haftasiyla uyumlu demisti bana da o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?