Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
yok artik sen buralisin göndermeyiz. Ben yarin gidiyim 26+4 olacagim. Sonra sen de o aralar gidersen bi daha kıyasla istersen. Seninle hemen hemen ayni gidiyoruz belli ki. Benimkinin de göbüs kafa geride. Olsun genetiktir belki. Ben ve eşim iri degiliz cünki.

Aynen kuzum, doktor bana her zaman genetikten de bahsediyor.
Eli,ayağı,kafası vs orantılı gelişiyorsa, küçük olmasında sorun yok diyor. Bir de vaktinden büyük çıksa seviniyoruz, bir hafta geride olunca hemen karalar bağlıyoruz.
Minik tohumlarımızı bu zamana kadar Allah’a emanet getirdik, artık yarıyı da geçtik, inşallah sağsalim kavuşacağız

Inşallah. Gercekten bu vakte geldik çok sükür. Allah a emanetler tabiki. Rabbim verdi o koruyor. Inşallah dogum zamanlarimizda da takip ederiz birbirimizi. Benim için cok güzel bişey bu sürecte böyle bir grupla yol almak.

Selam kizlar benimde doktorum haftama gore bebegin tam gelismedigini ve haftasina gore kucuk olctugunu soyledi ins saglik acisindan bi skinti yoktur bide bebegin suyu azmis bu durumda olan var mi bebegin suyu cogalmasi icin napmaliyim

Su miktarını arttırabilirsiniz 3 3.5 litre gibi bi de havuç suyu duymuştum
Selam kizlar benimde doktorum haftama gore bebegin tam gelismedigini ve haftasina gore kucuk olctugunu soyledi ins saglik acisindan bi skinti yoktur bide bebegin suyu azmis bu durumda olan var mi bebegin suyu cogalmasi icin napmaliyim

Güle güle kullan canım çok güzeller gecelikleri 3xl mi almisdin bende 1 tane gecelik alcam buldum bir modelde pijama gibi büyük olmaz herhalde o diye düşünuyorum.boylari nasıl oldu senin boyda uzun çok kısa olmadılar demi.

Aynen su gibi ceviz kadar falan yada daha az oluyor

Benim de 25+6 da 825 iyi mi acaba
Valla hic bilmiyorum dr bana normal diyor tamam diyorum
Suyum benim de az bebek geriden gelmedikçe suyun az olmasi idare edilir yeter ki daha da azalmasin dedi . Ben normalde de çok su içiyorum ama günde bir çay bardağı havuç suyu içiyorum ama düzenli değil arada es veriyorum. Dr ne içtiğin su ne de havucun faydası olmaz dedi ama ben kalbimi bozmadan ümit bağlayıp inanıyorum ise yarayacağına. Gebelikte son aylar da su azalirmis ama benim zaten sınırda diye dr Ne kadar durursa o kadar iyi dedi, insallh bebeklerimiz olabildiğince durur. Senin ne derece az su benimki normal alt sınırın bi tık altındaymış

Sağol canım omuz ve göğüs iyi oldu sorun yok bel etek kısımları baya bol oldu ama daha o bölge şişecek ve yıkayınca da hafif çeker diye düşündüm azcık da bol kalsa iyi olur gecelik tam oturursa daralırım ben boyu da gayet iyi dizimde duruyor büyük beden alınca :)

Süper bilgiler, sagolasin bende alayım o zaman boydan biraz çekiniyordum kısaysa rahat edemem diye çok sevindim

Üzülmeyin, stres yapmayın. Bol yürüyüş iyi geliyor, benim de baştan beri takip altında. Cok zor biliyorum ama doğal olmayan şekeri kesin, ne zaman kaçamak yapsam rahatsız ediyor,agirlastiriyor beni.
Yüksek riskli gebelik uzmanının gözünden bunu kaçırması hoş olmamış yalnız

Temmuzda burun estetiği oldum.
Önüne gelen mesaj atıyor
" memnun musunuz, kaça oldunuz, kaç gün kaldınız , foto atar mısınız?

Ben de kapattım mesajları

Peki o en sevdiğin soruyu sorayım, memnun musun ne kadar sürede iyileştin?

Cesaret edemiyordum ama doğumdan sonra istiyorum bebiş hareketlenmeden iyileşeyim gibi düşünüyorum

Hala kafama göre gecelik/pijama bulamadım.
Gaffurcular bulursa nolur beni de linklesin

Dantelli olarak şunu giyemeyeceksem benim için anlamı yok

Bir sey yaptırmayacaktım ama çikolatayı da soktunuz aklıma külli masrafsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…