- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.821
Aslında hepimizin az çok aynı demek
İşte ben grubun sonunda olunca hep aklımda 800~1000 Gr yazanlar kalıyor…
Yeter ya Ağustos annelerine gidip en önce ben olacağım, herkesi geçeceğim gramlarla, santimlerle
Aynen kuzum, doktor bana her zaman genetikten de bahsediyor.yok artik sen buralisin göndermeyiz. Ben yarin gidiyim 26+4 olacagim. Sonra sen de o aralar gidersen bi daha kıyasla istersen. Seninle hemen hemen ayni gidiyoruz belli ki. Benimkinin de göbüs kafa geride. Olsun genetiktir belki. Ben ve eşim iri degiliz cünki.
Inşallah. Gercekten bu vakte geldik çok sükür. Allah a emanetler tabiki. Rabbim verdi o koruyor. Inşallah dogum zamanlarimizda da takip ederiz birbirimizi. Benim için cok güzel bişey bu sürecte böyle bir grupla yol almak.Aynen kuzum, doktor bana her zaman genetikten de bahsediyor.
Eli,ayağı,kafası vs orantılı gelişiyorsa, küçük olmasında sorun yok diyor. Bir de vaktinden büyük çıksa seviniyoruz, bir hafta geride olunca hemen karalar bağlıyoruz.
Minik tohumlarımızı bu zamana kadar Allah’a emanet getirdik, artık yarıyı da geçtik, inşallah sağsalim kavuşacağız
Eee üç şehzade annesi olmakBenimde normalde yoktam şişme yelek spor ayakkabı kot takılan bir tipim ama dogurunca içime Hürrem kaçıyor galiba
Selam kizlar benimde doktorum haftama gore bebegin tam gelismedigini ve haftasina gore kucuk olctugunu soyledi ins saglik acisindan bi skinti yoktur bide bebegin suyu azmis bu durumda olan var mi bebegin suyu cogalmasi icin napmaliyim
Güle güle kullan canım çok güzellerŞu iki geceliği aldım ikisi 110 tl ye geldi indirimdenGecelik - LC WAIKIKI - 449,99 TL
Gri Bisiklet Yaka Yazı Baskılı Kısa Kollu Hamile Gecelik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S29172Z8-CT3www.lcwaikiki.com
Aynen canım üst kısmı kötü durdu pijamayı geri vercem de geceliği vermem zaten daha şişerim 3 ayda bi de gecelik az bol olsa da rahat olur sıkmaz
Havuc suyu iyi geliyosa denerim onuda cok su iciyorum ama yeterli degilmis gittigimde hala az dediSu miktarını arttırabilirsiniz 3 3.5 litre gibi bi de havuç suyu duymuştum
Aynen su gibi ceviz kadar falan yada daha az oluyorDevlettekine gitmedim özelde radyolog yaptı ayrintiliyi suyum az çıktı memnunum genel olarak ama detayları falan yazmamış rapordu kaç mm gibi sadece normal demiş
Ah ah hala muamma yaşıyorum beyaz su geliyor kıvamlı değil oldukça su kıvamlı korkutuyor beni
Su gibi demi kıvamı koyu falan olmuyor
Ne güzel işte şanslısın
Evet canım 10 temmuz ama bana 1-2 su gibi gelirler gibi geliyorOyy oyy maşallah. Doğum tarihiniz aynı.Ben de haftaya gidicem bakalım bizimki ne kadar oldu
Seninle ayniyiz cuma gunu gitmistim 1.075 di kilosu seninde buna yakindir muhtemelenBen de yarin gitcem 26+4 olacak bakalm benimki kac gram cikacak.
Valla hic bilmiyorum dr bana normal diyor tamam diyorumBenim de 25+6 da 825 iyi mi acaba
Suyum benim de az bebek geriden gelmedikçe suyun az olmasi idare edilir yeter ki daha da azalmasin dedi . Ben normalde de çok su içiyorum ama günde bir çay bardağı havuç suyu içiyorum ama düzenli değil arada es veriyorum. Dr ne içtiğin su ne de havucun faydası olmaz dedi ama ben kalbimi bozmadan ümit bağlayıp inanıyorum ise yarayacağına. Gebelikte son aylar da su azalirmis ama benim zaten sınırda diye dr Ne kadar durursa o kadar iyi dedi, insallh bebeklerimiz olabildiğince durur. Senin ne derece az su benimki normal alt sınırın bi tık altındaymışSelam kizlar benimde doktorum haftama gore bebegin tam gelismedigini ve haftasina gore kucuk olctugunu soyledi ins saglik acisindan bi skinti yoktur bide bebegin suyu azmis bu durumda olan var mi bebegin suyu cogalmasi icin napmaliyim
Sağol canım omuz ve göğüs iyi oldu sorun yok bel etek kısımları baya bol oldu ama daha o bölge şişecek ve yıkayınca da hafif çeker diye düşündüm azcık da bol kalsa iyi olur gecelik tam oturursa daralırım ben boyu da gayet iyi dizimde duruyor büyük beden alınca :)Güle güle kullan canım çok güzellergecelikleri 3xl mi almisdin bende 1 tane gecelik alcam buldum bir modelde pijama gibi büyük olmaz herhalde o diye düşünuyorum.boylari nasıl oldu senin boyda uzun çok kısa olmadılar demi.
Evet 3xl aldım hepsiniGüle güle kullan canım çok güzellergecelikleri 3xl mi almisdin bende 1 tane gecelik alcam buldum bir modelde pijama gibi büyük olmaz herhalde o diye düşünuyorum.boylari nasıl oldu senin boyda uzun çok kısa olmadılar demi.
Süper bilgiler, sagolasinSağol canım omuz ve göğüs iyi oldu sorun yok bel etek kısımları baya bol oldu ama daha o bölge şişecek ve yıkayınca da hafif çeker diye düşündüm azcık da bol kalsa iyi olur gecelik tam oturursa daralırım ben boyu da gayet iyi dizimde duruyor büyük beden alınca :)
Üzülmeyin, stres yapmayın. Bol yürüyüş iyi geliyor, benim de baştan beri takip altında. Cok zor biliyorum ama doğal olmayan şekeri kesin, ne zaman kaçamak yapsam rahatsız ediyor,agirlastiriyor beni.Herkese selam kizlar.Yuksek riskli gebelik uzmanina gidiyorum. İki hafta once seker yuklemesi yaptirdi. Sonuclari gonderdim sorun yoook dedi doktorum. Bugun gittim aylik kontrole, doktorum neden endokrine gitmedin gebelik sekerin var dedi. İnanilmaz bir haldeyim. İki haftadir hayatimda yemedigim tatliyi cikolatayi dondurmayi yedim ustelik. Yanlis gormusum dedi sadece. zaten iki haftaya kadar seker yukleme süresi vardi dedi bir de bana . Hic bisey diyemedik şoktan. Muayenede cocukta iri cikti biraz. İnanilmaz uzgunum doktor arayisina gircem tekrardan.
Temmuzda burun estetiği oldum.
Önüne gelen mesaj atıyor
" memnun musunuz, kaça oldunuz, kaç gün kaldınız , foto atar mısınız?
Ben de kapattım mesajları
Bende Haziran sonu gibi ya da senin dediğin gibi 1-2 olur diye düşünüyorum.Evet canım 10 temmuz ama bana 1-2 su gibi gelirler gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?