Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu arada deterjan olarak ne kullanacaksınız?
Ben granül sabun kullanacaktım ama içinde parfüm var onun da.

Bulabildiğim en doğal deterjan bu
Daha önce kullananınız oldu mu?

Peki o en sevdiğin soruyu sorayım, memnun musun ne kadar sürede iyileştin?

Cesaret edemiyordum ama doğumdan sonra istiyorum bebiş hareketlenmeden iyileşeyim gibi düşünüyorum
Çok şükür evet . Gercekten cesaret edemeyecek hicbir şey yok emin ol.
Ne ağrı
Ne sızı
Hiç-bir şey yaşamadım. Aynı gün çıktım hastaneden

Ask olsun tabi ki de almicam neyi bekliyorsam erteledikce erteliyorum
dedim şey dicek herhalde aşkolsun neden söylemedin
Bence birden yüklenmektense ufak tefek bir seyler al artık alabiliyorsan öteki türlü daha zorlar.

Kizlar aniden giren bi acı oluyor anlık , sancı mi Bebeğin sert hareketi mi anlamıyorum nasıl ayırt edilir sancı ile bebek tekmesi acile gitmeli miyim??

Kızlar ben biraz aldım kıyafet
Sonra bıraktım almayı.
Kendime alıyorum dolabımı düzecegım
Ah bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışık

Ah bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışık
Doğumdan sonra gidecekler zaten :)
O yüzden alıyorum ben

Ve 3-4 tane de tsşört alıcam kilolu zamanda giymek için

Doğumdan sonra gidecekler zaten :)
O yüzden alıyorum ben

Ve 3-4 tane de tsşört alıcam kilolu zamanda giymek için
Evet ben biraz baktım oversize biker şortlarla taytlarla olacak bir kaç tshirt ve bir iki yazlık elbise almayı planlıyorum, bir kaç elbisem oluyor neyse ki yazlıkları çıkarınca oh dedim idare eder heralde.

Bide kızlar lcw dream bulursanız gidip geceliklerine bakın, şile bezi bir seri yapmış bayıldım fakat beden bulamadım gittiğim yerde, tam temmuz annesine uygun astarınolsa elbise niyetine giyerim öyle güzeldi

O kadar çok şeker kelimesi okudum ki oturdum tatlı yedim bu saatte

Lcw çark indirimiyle şu elbiseyi aldım hava ısınınca giyerim diye. Hatta L beden aldım daha şişerim diye ama kalıbı çok genişmiş değiştireceğim. Ama rahat olacak koca göbekle. Alacak olan varsa haberiniz olsun baya geniş

Kan verdim bugün kan ilacını günde 2 ye çıkarmıştım 10 12 gündür etki etmismi diye bakayım dedim 26 di. 16 olmuş icdigim ilaç nereye gidiyor yav ben anlamıyorum
Neden acaba? İşe mi yaramıyor ilaç yoksa etkisini azaltacak şeyler mi kullanıyorsun hemen ardından.
Benim de düşük cunku, ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum yükselmiş mi diye meraktayım.

Neden acaba? İşe mi yaramıyor ilaç yoksa etkisini azaltacak şeyler mi kullanıyorsun hemen ardından.
Benim de düşük cunku, ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum yükselmiş mi diye meraktayım.
Ayy yok yaa aksine bu sefer çok dikkatli kullandım etki etsin diye. Sabah saatle içiyorum en az 2 saat sonra kahvaltı ediyorum gece öyle yatarken yine etki etcek şeyler yemiyorum.inatla her kan verişimde istikrarli bir sekilde azalıyor 90 kusurlerden dusdu 16 ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…