- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.053
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.841
Çok şükür evet . Gercekten cesaret edemeyecek hicbir şey yok emin ol.Peki o en sevdiğin soruyu sorayım, memnun musun ne kadar sürede iyileştin?
Cesaret edemiyordum ama doğumdan sonra istiyorum bebiş hareketlenmeden iyileşeyim gibi düşünüyorum
Uni baby falan alcam galiba yeni doğan için olanlardanBu arada deterjan olarak ne kullanacaksınız?
Ben granül sabun kullanacaktım ama içinde parfüm var onun da.
Bulabildiğim en doğal deterjan bu
Daha önce kullananınız oldu mu?
Eki Görüntüle 3046610
Migrosta indirimdeydi bugün gördüm, haberin olsunUni baby falan alcam galiba yeni doğan için olanlardan
Ask olsun tabi ki de almicam neyi bekliyorsam erteledikce erteliyorumMigrosta indirimdeydi bugün gördüm, haberin olsun
Ask olsun tabi ki de almicam neyi bekliyorsam erteledikce erteliyorum
Alcam inşallah diye diye ay oldudedim şey dicek herhalde aşkolsun neden söylemedin
Bence birden yüklenmektense ufak tefek bir seyler al artık alabiliyorsan öteki türlü daha zorlar.
Bir şey al devamı gelir, gördükçe daha çok alası geliyor insanınAlcam inşallah diye diye ay oldu
Bi gaza gelsem bence de devamı gelecek deBir şey al devamı gelir, gördükçe daha çok alası geliyor insanın
Sancı öyle ani bir acı değil, hafiften başlayıp yoğunlaşan bir ağrı gibi daha çokKizlar aniden giren bi acı oluyor anlık , sancı mi Bebeğin sert hareketi mi anlamıyorum nasıl ayırt edilir sancı ile bebek tekmesi acile gitmeli miyim??
Ben bunu kullanıyorum hala kızıma ikinciye de devam ederimBu arada deterjan olarak ne kullanacaksınız?
Ben granül sabun kullanacaktım ama içinde parfüm var onun da.
Bulabildiğim en doğal deterjan bu
Daha önce kullananınız oldu mu?
Eki Görüntüle 3046610
Ah bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışıkKızlar ben biraz aldım kıyafet
Sonra bıraktım almayı.
Kendime alıyorumdolabımı düzecegım
Doğumdan sonra gidecekler zaten :)Ah bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışık
Evet ben biraz baktım oversize biker şortlarla taytlarla olacak bir kaç tshirt ve bir iki yazlık elbise almayı planlıyorum, bir kaç elbisem oluyor neyse ki yazlıkları çıkarınca oh dedim idare eder heralde.Doğumdan sonra gidecekler zaten :)
O yüzden alıyorum ben
Ve 3-4 tane de tsşört alıcam kilolu zamanda giymek için
Neden acaba? İşe mi yaramıyor ilaç yoksa etkisini azaltacak şeyler mi kullanıyorsun hemen ardından.Kan verdim bugün kan ilacını günde 2 ye çıkarmıştım 10 12 gündür etki etmismi diye bakayım dedim26 di. 16 olmuş icdigim ilaç nereye gidiyor yav ben anlamıyorum
Ayy yok yaa aksine bu sefer çok dikkatli kullandım etki etsin diye. Sabah saatle içiyorum en az 2 saat sonra kahvaltı ediyorum gece öyle yatarken yine etki etcek şeyler yemiyorum.inatla her kan verişimde istikrarli bir sekilde azalıyor 90 kusurlerden dusdu 16 yaNeden acaba? İşe mi yaramıyor ilaç yoksa etkisini azaltacak şeyler mi kullanıyorsun hemen ardından.
Benim de düşük cunku, ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum yükselmiş mi diye meraktayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?