Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar size bi dansimak istedim önce ona gore yarin doktorumu arayacagim Morkahve ssevilll

Duzenli şekerimi ölçuyorum aclik 90 ,85 cikiyor

Tokluk 129 , 135 cikiyor sizce yukleme yaptırayım mi
Yarin arayip sorcam ama suyum fazla işte niye fazlaki kafam karsiiyor boyle sonuclar cikinca

Benimde 9.7 maalesef 2 ay once 2 unite kan almistim oysaki

Kizlar aniden giren bi acı oluyor anlık , sancı mi Bebeğin sert hareketi mi anlamıyorum nasıl ayırt edilir sancı ile bebek tekmesi acile gitmeli miyim??
Sancı düzenli devam eder. Anı ağrı bendede oluyor. Yani fark tam olarak şu mesela sancı 10 dk bir girer 1 dk sürer şeklinde olur dinlenince geçmez. Yalancı sancı düzensiz olur ve dinlenince gecer

Kan verdim bugün kan ilacını günde 2 ye çıkarmıştım 10 12 gündür etki etmismi diye bakayım dedim 26 di. 16 olmuş icdigim ilaç nereye gidiyor yav ben anlamıyorum

Neden acaba? İşe mi yaramıyor ilaç yoksa etkisini azaltacak şeyler mi kullanıyorsun hemen ardından.
Benim de düşük cunku, ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum yükselmiş mi diye meraktayım.
Benimde öyle hep sınırda diğerlerinde de öyleydi. Bilmiyorum ne olacak. İlaca devam dedi sadece doktor .

Sana mı bırakacak ölçülerine göre mi karar verecek?

Bence 50lik yükleme yaptıracak her halukarda ama değerlerin iyi gibi benim o okluklar 180 gibi çıkıyor.

Yarın 13.30da benim randevum bende merak ediyorum su durumunu ama şuan korkacağımız bir şey yok bebiş 1hafta 10 gün aralığındaysa sıkıntı yok ben burada verilen kg ve cm ölçümlerinin doğruluğuna da çok itimat etmiyorum hepsi farazi bir miktar. Hiç stres yapma stres daha çok etkiler

Ya ben içemiyorum ama kan ilacını kızlar ya, siz ne güzel düzenli kullanıyorsunuz beni kustueuyor kan ilacı mg vs.
Kaç çeşir aldım yok yok yok.
Bebiş iyi olsa bari şimdi vicdan yaptım

Benimde öyle hep sınırda diğerlerinde de öyleydi. Bilmiyorum ne olacak. İlaca devam dedi sadece doktor .
Bakalım artık . Benim en son 10 du yahu
Çok merak edıyorum ise yarıyor mu diye
Ya ben içemiyorum ama kan ilacını kızlar ya, siz ne güzel düzenli kullanıyorsunuz beni kustueuyor kan ilacı mg vs.
Kaç çeşir aldım yok yok yok.
Bebiş iyi olsa bari şimdi vicdan yaptım
Canım ben vegaferon çözelti kullanıyorum. Karamellıymıs eczacı söylemişti. Ondan memnunum. Ama değerleri yükseltir mi bilemiyorum. Pazartesi göreceğiz:)

Magnezyum da mi içemiyorsun?

Suyun fazlalaşmis yukleme isteyecegim dedi
Ama bilmiyor suan boyle aclik tokluk sonuçlarini.
Yarin bi arayayim ne diyecek

Seninkide iyi cikar inşallah haber bekliyorum

Diğerlerinde ne olmusdu peki.bu değerlerle mi doğum yapmışdin bir önlem alınmış miydi ?

Bende şimdi baktım en düşük 11.7 olmaliymis benim 11.6 cikmis

Doktorum da zaten en iyisi demedi.aşağı yukarı hepsi aynı sayılır dedi.
Bu midemi bulandırmadıgı icin içiyorum yani
Sorma birde yan etkileri var yani, ilki feriferdi seni çok bulandıran onu icemedim zaten bendede çok bulantı yapdi.diger 2 si bulantı yapmadı ama yukseltmiyorlar yav kabızlık da cabası icmeyecegim en sonunda kafam atacak

Bu değerlerle doğum yaptım. Normal doğum oldu ikisinde kanama oldu yani. Ama sorun olmadı çok şükür. Sadece doğum sonrası kan hapına devam etmiştim.
Cokda büyük sorun olmuyor o zaman demekki, iyi bari napalim sorunumuz bu olsun yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…