Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Seninle ayniyiz cuma gunu gitmistim 1.075 di kilosu seninde buna yakindir muhtemelen
Hadi bakalm ben 1 kilo olmamistir diyorum ama 800 900 arasi kesin. Bi de benimki kız senin bebiş erkek sanırım. Bakalım ne cıkacak yarın olsun da ögreneyim kıyas etmeyi düsündügümden degil aslında sırf öylesine merakımdan

Zamanla alışıyor aslında . Genepfr demirler kabız yapar
Kullandıkça düzelir zamanla.
Hayır yani bi halta yarasa bari inşallah
Ne bilem ya benim bünye alisamadi zaar bir ara düzelir gibi oldu sonra yine aynı
Ümidimiz düzelmesi, yordu valla ya isede yaradigi yok bende. sorcam persembe günü doktora bakalım ne diycek devam et der herhalde ne diycek başka

Bu demir işi garip cidden. Ben de düşmesi carpinti yapti basta. Simdi kullaniyorum ilaci ama Allaha emanet 2 aydir demire kana baktırmadim çarpintim gecti sonucta işe yaramadiysa da devam etmem heralde kan kadar illet bişey yok cidden inerken güzel iniyor sagolsun cikaramıyoruz ama. Ben de portakal suyu kan yapar diye duydum. Bilmem etkili mi onu da 1.5 aydir ara ara iciyorum. Kan vercem bu aralar bakalım yukseldiyse ya ilactan ya portakal suyundan

Evet canim erkek , aynen kıyas yapmak banada mantiksiz geliyor cunku anne baba fiziksel olarakta ekiliyor kilo ve boyu herkesinki farkli işte

Bence değerlerin gayet iyi ama tokluk 1. Saatte olcuyorsun değil mi? Çünkü gebelikte 1. Saate bakılıyor. 140 altında olması lazım. Ama yaptırmanın da sana bir zararı olmaz tabi yine sen bilirsin.

Ya ben içemiyorum ama kan ilacını kızlar ya, siz ne güzel düzenli kullanıyorsunuz beni kustueuyor kan ilacı mg vs.
Kaç çeşir aldım yok yok yok.
Bebiş iyi olsa bari şimdi vicdan yaptım
Bebiste sorun olmaz canım sen kansız kalırsın. Doğumdan sonra temelli düşer. Benim ilk gebelikte öyle oldu. Kolumu bacağımı kaldiramadim sonra 90 yaşında gibiydim. Halsizlik ten bayilacak raddelere geldim. O zaman gittim hastaneye artık demirim öyle bitmiski kemiklerden yemeye başlamışım.

Bende şimdi baktım en düşük 11.7 olmaliymis benim 11.6 cikmis
Ya sen deyince baktım benimde en son 12 olmuş. Valla 7yle başladım 5 ayda 12 ye çıkmayı başarmıştım. Ama 2 tane içiyorum. Haftaya tekrar olctureyim bakayım. Ama sende tam sinirdasin üzüm filan yemeyi deneyebilirsin belki.

ruyass47
Canım günlük istersen 5 lt su iç yine de kesede ki amniyona faydası yokmuş .
Bana devlette ki doktor ; “tıbben bi bilimselliği yok ama havuç suyunun işe yaradığı söyleniyor , bi dene” dedi … Bende yaklaşık 10 günğ aşkındır bazen rutin bazen 2 günde 1 yarım su bardağı hazırlayıp içtim .
Son kontrolümde “bebeğin suyunda artış var” dedi hoca ..
Rabbimin yarattığı herşeyde şifa varda işte bakma bizler çok evhamlıyız ..

Makinen varsa bikaç zaman dene derim ..

Canım portakal suyu ile demir ilacini beraber alırsan daha etkili olur. C vitamini demir emilimini arttırıyor çünkü. Ben şuda eriyen c vitaminiyle alıyorum demir ilacını.

Bence değerlerin gayet iyi ama tokluk 1. Saatte olcuyorsun değil mi? Çünkü gebelikte 1. Saate bakılıyor. 140 altında olması lazım. Ama yaptırmanın da sana bir zararı olmaz tabi yine sen bilirsin.
Evet canım saat sonra ölçtüm bu sekilde sonuclar verdi.
Yarin bi arayayim yinede gel yapalim derse gidicem 50 lik yaptirirm olmazsa

Bende de gebelik şekeri çıktı yüklemede diyet yapıyorum. Suyum fln fazla değildi. Ama bence değerlerin sınırda, yüklemede şeker çıkabilir. Benim açlık 75 lerde olmasına rağmen çıktı. Birde açlık tokluktan ziyade tatlı karnonhidrat yediğindeki değer önemli. Bir sürü parametresi var maalesef bence doktorun öneriyorsa baktır. Hiç bir zararı olmaz inanki. Normal kendim ölçtüğümde ve normal beslendiğimde benim de 75-80 açlık, tokluk ise 100-110 civarı çıkıyor. Ama gebelik şekerim var maalesef.

Aa ama çok düşmüş. Çay filan çok içiyor musun? 90 lardan düşmesi çok fazla ggeldi bana. Benim hep dusuk ilaç akşamda yükselmiyordu. Doktor her testi yapti regl kaynaklı olduguna kanaat getirdi.

Aa ama çok düşmüş. Çay filan çok içiyor musun? 90 lardan düşmesi çok fazla ggeldi bana. Benim hep dusuk ilaç akşamda yükselmiyordu. Doktor her testi yapti regl kaynaklı olduguna kanaat getirdi.
Malesef çok düştü canım çay içtim evet duskunumdur ilk defada hayatımda demir ilacı aldım çok bilmiyordum detaylarını çayı vs.hamilelikden önce hep yuksedi.hamile olduğumu ilk ogrendigimde 90 kusurdu her kan verişimde azaldı. En son bugünkü işte 16 10 12 gün önce günde 26 di değer, günde 2 ye çıkardım yukselmisdir dedim ama nafile yukselmemis yine düşmüş.bu sefer dikkat ettim işte çaya vs ye de anlamadım bende yani.

Yiyorum aslinda ama genetik bizde eminim. Hep böyle yani düşük. Artık olduğu kadar deyip yola devam edecegiz

Allahımmmmm bugun eşimin çocukluk arkadaşına iftara davetliydik gitmez olaydım
Kız aslaaaa konuşturmuyo biziii sadece kendisi anlatsın istiyorrr başım ağrıdııı yeminleee çocuğum bile sıkıldı onun sessinden tekmeyelip durdu içerde kalk gidelim der gibi
Resmen şuan eve geldim sakinleşti
Birde ablaların kötü kötü doğum hikayelerini anlattı
Allahımmm galibaaaa son iftar yemeğimdi daha kimseye gidemem

Var oyle tipler
Cok konusur bos konusur , birde kotu hikayemi anlatti hic şaşırmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…