Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şuan okuyunca yaptirasim geldi canim ,cok tuhaf degilmi ama degerler normal olup yinede seker cikmasi

Persembe gunu direkt yaptirayim vakalim ne ciikcak

Demir ilacını c vitamini ile almaya çalış canım. Çayı azalt. Yuyebiliyorsan siyah çekirdek üzüm. Ve pekmez tavsiye ederim.

Bende bu kötü doğum hikayeleri bir bana mı denk geliyor diyordum
Nerde deli varsa beni bulup kötü hikayelerini anlatıyor resmen

Evet canım saat sonra ölçtüm bu sekilde sonuclar verdi.
Yarin bi arayayim yinede gel yapalim derse gidicem 50 lik yaptirirm olmazsa
İyi görünüyor değerler ama yine de ben olsam yaptırırım için rahat eder bir şey çıkmazsa. Çıkarsa da korkma. Bu değerlerle biraz dikkat etsen insulinsiz halledersin.

Magnezyum şöyle bir çözüm buldum meyve suyuna yapıyorum tozu azıcık fondip
Midemi kötü yağıyor ama tek başına idare ediyorum eğer dmeiri de içersem kesin o gün zehir oluyor ikisinden birini içebiliyorum.
Bunu kaydettim sorucam eczaneye alayım bari elden ayaktan düşmeden

Bende bu kötü doğum hikayeleri bir bana mı denk geliyor diyordum
Nerde deli varsa beni bulup kötü hikayelerini anlatıyor resmen
Tecrübeli biri olsa neyse dicem , yani başkalarının saçma aapan şeylerini anlatıyo delimidir nedir , ama tek değilsin merak etmeeeeee bugun dibine kadar yaşadım

Ankarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.
Aa ben o mağaza hakkında daha geçenlerde okumuştum. Hala duruyor muymuş orası ankara'ya bi dahaki gelişimde gidicem ben de merak ettim

Magnezyum tok karina içiliyor aklında bulunsun . Bir şekilde ilerliyoruz işte napalim.
Şimdi tsh ilacı içtim ama üzerine elma yıyorum

Hiç bana Gore degil bu sekilde düzen
Oldugu kadar napalim. Yatarken de magnezyum içerik artık. Akşam demir içtim

Tecrübeli biri olsa neyse dicem , yani başkalarının saçma aapan şeylerini anlatıyo delimidir nedir , ama tek değilsin merak etmeeeeee bugun dibine kadar yaşadım
Fena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar iki bıktım ben bunlardaaaaan

Fena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar iki bıktım ben bunlardaaaaan

Tabi anne olmak için çocuğu alltan çıkarmak lazım illaki
Ee bide sezeryan ameliyat demek, yarım insan oluyosun artık diyenleri unutmayalım

Ayy hic dayananam boyle insanlara iki laf çarparım suratına huyum kurusun ben böyle insanların bencil ve empati yeteneginden yoksun olduğunu dusunurum deliler mi ne süreç bu kim nasıl tamamlamak istiyorsa tamamlasin yorum yapmak neyine sarsuklar

Kizlar aniden giren bi acı oluyor anlık , sancı mi Bebeğin sert hareketi mi anlamıyorum nasıl ayırt edilir sancı ile bebek tekmesi acile gitmeli miyim??
canım sancı adet sancısı gibi başlıyor doğum sancısı değildir.. rahim büyüdükçe kasılıyor oda anlık kramp gibi hissediliyor sanırım hepimizde olan birşey

Demir ilacını c vitamini ile almaya çalış canım. Çayı azalt. Yuyebiliyorsan siyah çekirdek üzüm. Ve pekmez tavsiye ederim.
Dedilerinide yapmaya çalışayım canım sagolain kuru üzüm mü normal yaş siyah uzummu dediğin.
Damardan serum gibi vermislerdi ama degisen birsey olmadi doğuma yakın tekrar vericez dediler bana ilacfa verdi ama icemiyorum
Neyse artık olacak olan olacak göreceğiz bakalım

günaydın kızlar.

ferro sanol kullanıyorum ben de.Bahsettiğiniz değer ferritin oluyor değil mi?
İlacı kullanmadan önce ferritin 9 muş , 2 ayda 11.6 ya çıkmış.
demir de 45 ten 88 e çıkmış.Sanırım ilaç işe yaramış ben de.
Sabahları kahvaltıdan bi kaç saat önce içiyorum günde 1 tane.Çayı da çoook açık içiyorum belki o da etkilemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…