- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.901
Şuan okuyunca yaptirasim geldi canim ,cok tuhaf degilmi ama degerler normal olup yinede seker cikmasiBende de gebelik şekeri çıktı yüklemede diyet yapıyorum. Suyum fln fazla değildi. Ama bence değerlerin sınırda, yüklemede şeker çıkabilir. Benim açlık 75 lerde olmasına rağmen çıktı. Birde açlık tokluktan ziyade tatlı karnonhidrat yediğindeki değer önemli. Bir sürü parametresi var maalesef bence doktorun öneriyorsa baktır. Hiç bir zararı olmaz inanki. Normal kendim ölçtüğümde ve normal beslendiğimde benim de 75-80 açlık, tokluk ise 100-110 civarı çıkıyor. Ama gebelik şekerim var maalesef.
Tabi tabi neler neler yok birinin çocğuna nazar değmiş kör olmuş çocuk fln. Akşam kaçarak uzaklaştımVar oyle tipler
Cok konusur bos konusur , birde kotu hikayemi anlatti hic şaşırmadım
Demir ilacını c vitamini ile almaya çalış canım. Çayı azalt. Yuyebiliyorsan siyah çekirdek üzüm. Ve pekmez tavsiye ederim.Malesef çok düştü canımçay içtim evet duskunumdur ilk defada hayatımda demir ilacı aldım çok bilmiyordum detaylarını çayı vs.hamilelikden önce hep yuksedi.hamile olduğumu ilk ogrendigimde 90 kusurdu her kan verişimde azaldı. En son bugünkü işte 16 10 12 gün önce günde 26 di değer, günde 2 ye çıkardım yukselmisdir dedim ama nafile yukselmemis yine düşmüş.bu sefer dikkat ettim işte çaya vs ye de anlamadım bende yani.
Bende bu kötü doğum hikayeleri bir bana mı denk geliyor diyordumAllahımmmmm bugun eşimin çocukluk arkadaşına iftara davetliydik gitmez olaydım
Kız aslaaaa konuşturmuyo biziii sadece kendisi anlatsın istiyorrr başım ağrıdııı yeminleee çocuğum bile sıkıldı onun sessinden tekmeyelip durdu içerdekalk gidelim der gibi
Resmen şuan eve geldim sakinleşti
Birde ablaların kötü kötü doğum hikayelerini anlattı
Allahımmm galibaaaa son iftar yemeğimdi daha kimseye gidemem
İyi görünüyor değerler ama yine de ben olsam yaptırırım için rahat eder bir şey çıkmazsa. Çıkarsa da korkma. Bu değerlerle biraz dikkat etsen insulinsiz halledersin.Evet canım saat sonra ölçtüm bu sekilde sonuclar verdi.
Yarin bi arayayim yinede gel yapalim derse gidicem 50 lik yaptirirm olmazsa
Bakalım artık . Benim en son 10 du yahu
Çok merak edıyorum ise yarıyor mu diye
Canım ben vegaferon çözelti kullanıyorum. Karamellıymıs eczacı söylemişti. Ondan memnunum. Ama değerleri yükseltir mi bilemiyorum. Pazartesi göreceğiz:)
Magnezyum da mi içemiyorsun?
Tecrübeli biri olsa neyse dicem , yani başkalarının saçma aapan şeylerini anlatıyo delimidir nedir ,Bende bu kötü doğum hikayeleri bir bana mı denk geliyor diyordum
Nerde deli varsa beni bulup kötü hikayelerini anlatıyor resmen
Aa ben o mağaza hakkında daha geçenlerde okumuştum. Hala duruyor muymuş orasıAnkarada ulusta eýup sabrının ilk mağazası var oradan aldim ben kolonya hem uygun dışarıdan hem çok fazla çeşit var.
Evet boyuda 36 cm idi
Magnezyum tok karina içiliyor aklında bulunsun . Bir şekilde ilerliyoruz işte napalim.Magnezyum şöyle bir çözüm buldum meyve suyuna yapıyorum tozu azıcık fondip
Midemi kötü yağıyor ama tek başına idare ediyorum eğer dmeiri de içersem kesin o gün zehir oluyor ikisinden birini içebiliyorum.
Bunu kaydettim sorucam eczaneye alayım bari elden ayaktan düşmeden
Fena bunaltmış seni bellikiTecrübeli biri olsa neyse dicem , yani başkalarının saçma aapan şeylerini anlatıyo delimidir nedir ,ama tek değilsin merak etmeeeeee bugun dibine kadar yaşadım
Sezeryan olan anne sayılmaz " diyenler de varFena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar ikibıktım ben bunlardaaaaan
Tabi anne olmak için çocuğu alltan çıkarmak lazım illakiSezeryan olan anne sayılmaz " diyenler de var
Ne olduğumuzu söyleseler de bilsek bariSezeryan olan anne sayılmaz " diyenler de var
Damardan serum gibi vermislerdi ama degisen birsey olmadi doğuma yakın tekrar vericez dediler bana ilacfa verdi ama icemiyorumKan almak tam nasıl oluyor ki o kesin çözüm gibi biliyordum oda mi kesin değilen kotu o şekil olur diyordum iğne vs gibi.
Tecrübeli biri olsa neyse dicem , yani başkalarının saçma aapan şeylerini anlatıyo delimidir nedir ,ama tek değilsin merak etmeeeeee bugun dibine kadar yaşadım
Fena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar ikibıktım ben bunlardaaaaan
Tabi anne olmak için çocuğu alltan çıkarmak lazım illaki
Ee bide sezeryan ameliyat demek, yarım insan oluyosun artık diyenleri unutmayalım
canım sancı adet sancısı gibi başlıyor doğum sancısı değildir.. rahim büyüdükçe kasılıyor oda anlık kramp gibi hissediliyor sanırım hepimizde olan birşeyKizlar aniden giren bi acı oluyor anlık , sancı mi Bebeğin sert hareketi mi anlamıyorum nasıl ayırt edilir sancı ile bebek tekmesi acile gitmeli miyim??
Dedilerinide yapmaya çalışayım canım sagolainDemir ilacını c vitamini ile almaya çalış canım. Çayı azalt. Yuyebiliyorsan siyah çekirdek üzüm. Ve pekmez tavsiye ederim.
Neyse artık olacak olan olacak göreceğiz bakalımDamardan serum gibi vermislerdi ama degisen birsey olmadi doğuma yakın tekrar vericez dediler bana ilacfa verdi ama icemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?