Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tam deliler hemde tam
Yok birde normal doğum yapmak istiyorum desen bin tane kötü anı anlatırlar, kurtuluş yok bu tiplerden illa denk geliyor bana

Fena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar iki bıktım ben bunlardaaaaan
Tabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemm hamileliğin H sini çocuğun zç sini bilmiyo milleti anlatı delirtcekler beni
Sezeryan olan anne sayılmaz " diyenler de var
Mesela benim kv
Yok bazı demgesizler susmuyo konuşmak olsun sadece ancaaaaa yeminle

Tabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemm hamileliğin H sini çocuğun zç sini bilmiyo milleti anlatı delirtcekler beni

Mesela benim kv

Birsey diyeceğim ama. Çok biliyorlar ya. Aşırı çok yani. Ben iki normal yaptım çok kolaydı ve belki şimdi sezeryan olacak işler yolunda gitmezse kısmet bu işler.

Bence şeker yüklemesi yaptır benim açlık şekerim 80..82yi hiç geçmemesine rağmen 75 Gr yüklemeden sonra çok az sınıra yakın çıktı beklemiyordum.o yüzden doktor dikkat edelim güzel beslen biraz düşerse daha iyi dedi 1 haftadır ekmek un pirinç patates tatlı yok günde sadece 2 meyve ondada yeşil elma galan yiyorum çok zormuş

Evet canim erkek , aynen kıyas yapmak banada mantiksiz geliyor cunku anne baba fiziksel olarakta ekiliyor kilo ve boyu herkesinki farkli işte
Geçen bi doktorda dinledim bi bebek rahime düştüğü an doğacağı kilo belli olurmuş..ne yaparsanız yapın ne yerseniz yeyin en fazla bebeği yüzde 10 etkilersiniz dedi o yüzden aşırı yemek hiç doğru değil bebeği gitmez dedi ondan sonra rahatladım az yiyince kendimi suçluyordum

Şuan pek dikkat etmiyorum sadece meyveyi azalttim , yarin yaptiracagim bakalim , eger cikarsa zor olcak gercekten

Mesela benim kv

Benim kv de diyordu başkalarına önceden. Şimdi bir şey demez oldu. E kendi annanem diyor şimdide daha önce de sen bu çocuğu hiç emzirmedin anne olmuş sayilmazsin demişti. Çok görmüyorum.

Selam kızlar, dün ilçedeki doktoruma gittim.Hem karnım taş gibi olup kasiklarima sanci giriyordu aralarda.Hem de sabahları uyandığımda sağ göğsümün altında kramp benzeri acı oluyordu.

Karnın sertleşmesi ve kramplar normalmiş. Bebek rahim ağzına baskı bile yapmıyor, resmen çeneme kadar çıkmış, iyice yukarda toplanmış.Rahim ağzı kalınlığı da çok iyi.

Sol taraftaki acıya gelince, böbrek olabilir dedi.Bebekten dolayı organların yer değiştirdiğini biliyorum ama yine de böbrek diyip nerdeyde koltukaltima yakin bir yere bakinca çok şaşırdım zavallı sağ böbreğim kavimler göçü yaşamış
Böbreğimde genişleme var. Bir de hemen yaninda safra kesesi var, orta hallice bir taş vardı içinde. Hamilelikte kanala doğru ilerlemiş. Hamileliğin ilerleyen kısmında kanal daha genişlermiş ve taş içeri kaçacak gibi duruyor. Bir ara genel cerrahiye gidip göstericem. Insallah sorun çıkmaz.

Mesela benim kv

Benim kv son cocugunu sezeryanla dogurdugu halde bana diyor yarım olcan sakın öyle şeylere heves etme annem.ben ne cektim diyorr

Bebiş neredeyse bir kilo olmuş. Hafif göbekliymiş. Ve ben de hala hızlı kilo alıyormuşum bence şu an gayet yerinde alıyorum ama ispatlayamam

Birsey diyeceğim ama. Çok biliyorlar ya. Aşırı çok yani. Ben iki normal yaptım çok kolaydı ve belki şimdi sezeryan olacak işler yolunda gitmezse kısmet bu işler.
Tabiiii günahlarımdan arınmazmışım. Derler ya anneler doğum günahları gider fln diye. Sezeryanla olmazmış oo gülüyorum ne diyim cahill eski kafalı
Benim kv de diyordu başkalarına önceden. Şimdi bir şey demez oldu. E kendi annanem diyor şimdide daha önce de sen bu çocuğu hiç emzirmedin anne olmuş sayilmazsin demişti. Çok görmüyorum.
Allahım yaaaaa neden böyle komik oluyolar acabaaaa Ben gülüp geçiyorum cidden eski kafaların böyle sözlerineeee
Benim kv son cocugunu sezeryanla dogurdugu halde bana diyor yarım olcan sakın öyle şeylere heves etme annem.ben ne cektim diyorr
Yarım mı olucakmışız allahım yaaaaa bebek nasıl gelmek isterseeeee o şekilde allahım yaa
Allahdan benim annem sezeryanda kimsey takma sen nasıl istersen öyle yap diyo,

Zaten bebek bizim yediğimizden değil direk bizden besleniyor bizi sömürüyor bir defasında ultrasonda bebek ağzını kımıldatırken acıkmış galiba demiştim. O acıkmaz söker alır merak etme demişti doktorum biz sadece bebeklerin bizden aldığını yerine koymaya çalışıyoruz galiba.

Her gittigimde bebegin suyunun az oldgunu soyluyo ondan moralim bozuldu benimde tsk ederim onerileriniz icin havuc suyunuda denicem. sagliklaa kucagimizaa alalimm ins hepimiz

Kızlar günaydın. Bugün tartıda hayatımda ilk defa 70kiloları gördüm doğum sonrası burdan hemen zayıflama gruplarına geçiyorum
Bu grubu hem lohuşka hem zayıflama olarak kullanırız bence, bende 81 olmuşum

Ödem çayları vs ne bulsam kaydediyorum ilk hafta geçsin sütümüz bi gelsin bebiş emsin hemen dikkat hemen diyet

Aç karına da bundan içiyorum kızlar sabahları. Kara üzüm özü

Eklentiler

• 20220413_115913.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…