- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.921
Geçen hafta demir ilacına başlamıştım. 11 di değerim. Bir hafta içinde 10 olmuş11.2
Yok mu değer kaybeden
Doktorum bana bir ilaç verdi. Toz şeklinde. Her gece yatmadan suya karıştırıp içiyorum. çok rahatım. Doktorunla görüş ilaç verecektir mutlaka.Kizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
Tam deliler hemde tamAyy hic dayananam boyle insanlara iki laf çarparım suratına huyum kurusun ben böyle insanların bencil ve empati yeteneginden yoksun olduğunu dusunurum deliler mi ne süreç bu kim nasıl tamamlamak istiyorsa tamamlasin yorum yapmak neyine sarsuklar
Tabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemmFena bunaltmış seni belliki
Kötü doğum anılarını anlatanlar bir, sezeryana kesinlikle karşı olanlar ikibıktım ben bunlardaaaaan
Mesela benim kvSezeryan olan anne sayılmaz " diyenler de var
Yok bazı demgesizler susmuyo konuşmak olsun sadece ancaaaaa yeminleAyy hic dayananam boyle insanlara iki laf çarparım suratına huyum kurusun ben böyle insanların bencil ve empati yeteneginden yoksun olduğunu dusunurum deliler mi ne süreç bu kim nasıl tamamlamak istiyorsa tamamlasin yorum yapmak neyine sarsuklar
Birsey diyeceğim ama. Çok biliyorlar ya. Aşırı çok yani. Ben iki normal yaptım çok kolaydı ve belki şimdi sezeryan olacak işler yolunda gitmezse kısmet bu işler.Tabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemmhamileliğin H sini çocuğun zç sini bilmiyo milleti anlatı delirtcekler beni
Mesela benim kv
Yok bazı demgesizler susmuyo konuşmak olsun sadece ancaaaaa yeminle
Bence şeker yüklemesi yaptır benim açlık şekerim 80..82yi hiç geçmemesine rağmen 75 Gr yüklemeden sonra çok az sınıra yakın çıktı beklemiyordum.o yüzden doktor dikkat edelim güzel beslen biraz düşerse daha iyi dedi 1 haftadır ekmek un pirinç patates tatlı yok günde sadece 2 meyve ondada yeşil elma galan yiyorum çok zormuş
Geçen bi doktorda dinledim bi bebek rahime düştüğü an doğacağı kilo belli olurmuş..ne yaparsanız yapın ne yerseniz yeyin en fazla bebeği yüzde 10 etkilersiniz dedi o yüzden aşırı yemek hiç doğru değil bebeği gitmez dediEvet canim erkek , aynen kıyas yapmak banada mantiksiz geliyor cunku anne baba fiziksel olarakta ekiliyor kilo ve boyu herkesinki farkli işte
Şuan pek dikkat etmiyorum sadece meyveyi azalttim , yarin yaptiracagim bakalim , eger cikarsa zor olcak gercektenBence şeker yüklemesi yaptır benim açlık şekerim 80..82yi hiç geçmemesine rağmen 75 Gr yüklemeden sonra çok az sınıra yakın çıktı beklemiyordum.o yüzden doktor dikkat edelim güzel beslen biraz düşerse daha iyi dedi 1 haftadır ekmek un pirinç patates tatlı yok günde sadece 2 meyve ondada yeşil elma galan yiyorum çok zormuş
Aynen canim yarin yaptircam kesin icime kurt düştü iyiki sordum sizlere sagolunİyi görünüyor değerler ama yine de ben olsam yaptırırım için rahat eder bir şey çıkmazsa. Çıkarsa da korkma. Bu değerlerle biraz dikkat etsen insulinsiz halledersin.
Kuru siyah çekirdekli üzüm. Ben de hiç sevmem ama baya kan yapıyor.Dedilerinide yapmaya çalışayım canım sagolainkuru üzüm mü normal yaş siyah uzummu dediğin.
Neyse artık olacak olan olacak göreceğiz bakalım
Benim kv de diyordu başkalarına önceden.Tabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemmhamileliğin H sini çocuğun zç sini bilmiyo milleti anlatı delirtcekler beni
Mesela benim kv
Benim kv son cocugunu sezeryanla dogurdugu halde bana diyor yarım olcan sakın öyle şeylere heves etme annem.ben ne cektim diyorrTabi tabiii neler neler yaaaaa tecrübeli olsa neyse dicemmhamileliğin H sini çocuğun zç sini bilmiyo milleti anlatı delirtcekler beni
Mesela benim kv
Tabiiii günahlarımdan arınmazmışım. Derler ya anneler doğum günahları gider fln diye. Sezeryanla olmazmış ooBirsey diyeceğim ama. Çok biliyorlar ya. Aşırı çok yani. Ben iki normal yaptım çok kolaydı ve belki şimdi sezeryan olacak işler yolunda gitmezse kısmet bu işler.
Allahım yaaaaa neden böyle komik oluyolar acabaaaaBenim kv de diyordu başkalarına önceden.Şimdi bir şey demez oldu. E kendi annanem diyor şimdide daha önce de sen bu çocuğu hiç emzirmedin anne olmuş sayilmazsin demişti. Çok görmüyorum.
Yarım mı olucakmışızBenim kv son cocugunu sezeryanla dogurdugu halde bana diyor yarım olcan sakın öyle şeylere heves etme annem.ben ne cektim diyorr
Zaten bebek bizim yediğimizden değil direk bizden besleniyor bizi sömürüyorGeçen bi doktorda dinledim bi bebek rahime düştüğü an doğacağı kilo belli olurmuş..ne yaparsanız yapın ne yerseniz yeyin en fazla bebeği yüzde 10 etkilersiniz dedi o yüzden aşırı yemek hiç doğru değil bebeği gitmez dediondan sonra rahatladım az yiyince kendimi suçluyordum
Her gittigimde bebegin suyunun az oldgunu soyluyo ondan moralim bozuldu benimde tsk ederim onerileriniz icin havuc suyunuda denicem. sagliklaa kucagimizaa alalimm ins hepimizruyass47
Canım günlük istersen 5 lt su iç yine de kesede ki amniyona faydası yokmuş .
Bana devlette ki doktor ; “tıbben bi bilimselliği yok ama havuç suyunun işe yaradığı söyleniyor , bi dene” dedi … Bende yaklaşık 10 günğ aşkındır bazen rutin bazen 2 günde 1 yarım su bardağı hazırlayıp içtim .
Son kontrolümde “bebeğin suyunda artış var” dedi hoca ..
Rabbimin yarattığı herşeyde şifa varda işte bakma bizler çok evhamlıyız ..
Makinen varsa bikaç zaman dene derim ..
Bu grubu hem lohuşka hem zayıflama olarak kullanırız bence, bende 81 olmuşumKızlar günaydın. Bugün tartıda hayatımda ilk defa 70kiloları gördümdoğum sonrası burdan hemen zayıflama gruplarına geçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?