- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.941
Aynen kimseyi takmamak en mantıklısıTabiiii günahlarımdan arınmazmışım. Derler ya anneler doğum günahları gider fln diye. Sezeryanla olmazmış oogülüyorum ne diyim cahill eski kafalı
Allahım yaaaaa neden böyle komik oluyolar acabaaaaBen gülüp geçiyorum cidden eski kafaların böyle sözlerineeee
Yarım mı olucakmışızallahım yaaaaa bebek nasıl gelmek isterseeeee o şekilde allahım yaa
Allahdan benim annem sezeryanda kimsey takma sen nasıl istersen öyle yap diyo,
Bu kadar geç haber vermesi kötü olmus. Yetişirsin umarım.Kızlaar selamlar,
Bugün 17:30'da randevum vardı ama doktorumun acil bir işi çıktığı için 14:30'a aldılar randevuyu. İş yoğunluğum dolayısıyla yetişebilecek miyim bilmiyorum ama haftalardır bugünü bekliyordumama ofise gelecek, randevu verdiğim müvekkiller var, bakalım... kısmet artık. Eğer gidebilirsem yazıcam size, 28+2'de neler diyecek bakalım
Ne anladım bu işten .Damardan serum gibi vermislerdi ama degisen birsey olmadi doğuma yakın tekrar vericez dediler bana ilacfa verdi ama icemiyorum
10.6 yuklsemisti ilk verdiklerinde ama sonra yine dustuNe anladım bu işten .
Ebe mi ölçtü ?Merhaba hanımlar, ben de dün ebemle tanışmaya gittim. Gitmişken de kontrol muayenesi oldum.
Bir hafta meselesine de açıklık getirdi doktorum. Çok geride değilmiş zaten. Karın ve bacak daha önemli dedi. 3 haftaya varan gerilikte sıkıntı ararız dedi. Bu konuyu merak eden arkadaşlar için de söylemiş olayım.
Bir hafta önce 640 gramdı. Ben zayıf mı falan diye yazmıştım. 860 gram olmuş. Bir haftada büyümüş bayağı. Artık bundan sonra jet hızıyla ilerliyoruz. Bakalım neler olacak.
Pilates topları hazırlansın, hep beraber üstünde kıvırmaya başlayacağız.
Yok canım, doktorum da müsaitti. Onun muayenehanesinde buluştuk zaten. Anlaşmalı özel ebeydi. Kendi doktorumun ölçümü olduğu için içim rahatladı.Ebe mi ölçtü ?
Anladım. Ben de dedim hemşire nasıl kiloya baktıYok canım, doktorum da müsaitti. Onun muayenehanesinde buluştuk zaten. Anlaşmalı özel ebeydi. Kendi doktorumun ölçümü olduğu için içim rahatladı.
Evet kuzum. Dediğim gibi biraz farklı bir olay. Mesela geçen çok aç kaldım bir kase çorba ekmek yedim bir dilim şekerim 180 lerde çıktı. Aç kalıp yüklenince genelde fırlıyo zaten yüklemeyi de öyle yapıyorlar.Şuan okuyunca yaptirasim geldi canim ,cok tuhaf degilmi ama degerler normal olup yinede seker cikmasi
Persembe gunu direkt yaptirayim vakalim ne ciikcak
Peki leke çıkartma konusunda nasıl? Malum kimyasal olmayınca leke çıkartmak zorBen bunu kullanıyorum hala kızıma ikinciye de devam ederimzaten çok bereketli oluyor hemen bitmiyor da. Mis gibi kokusu
Ben de anlaştım özel bir ebeyle doğum anında destek olması içinYok canım, doktorum da müsaitti. Onun muayenehanesinde buluştuk zaten. Anlaşmalı özel ebeydi. Kendi doktorumun ölçümü olduğu için içim rahatladı.
Leke çıkartma konusunda hiç biri iyi değil maalesef. Minoris şeke çıkarıcı kullanıyorum. Hemen lekeye sıkarsan işe yarıyorPeki leke çıkartma konusunda nasıl? Malum kimyasal olmayınca leke çıkartmak zor
Havuç nedenmiş?Evet kuzum. Dediğim gibi biraz farklı bir olay. Mesela geçen çok aç kaldım bir kase çorba ekmek yedim bir dilim şekerim 180 lerde çıktı. Aç kalıp yüklenince genelde fırlıyo zaten yüklemeyi de öyle yapıyorlar.
Meyve yiyebilirsiniz kızlar bu arada ama porsiyon çok önemli ve yanında muhakkak ayran yoğurt süt ya da kefir olacak. Şekeri dengeliyor. Sadece karbonhidrat yemek yasak proteinle birlikte almak gerekiyor. Pirinç havuç patates tatlılar ve hamurişi yasak. Ben diyetisyenle ilerliyorum ihtiyacı olan olursa diye yazayım bunları dadoğum yapar yapmaz bir tepsi baklava yemeyi planlıyorum.
Bu kadar geç haber vermesi kötü olmus. Yetişirsin umarım.
Aynen onu da biliyorum bazen o sekilde de aldigim oldu kuru üzüm falan da tükettim bakalım haftaya saglik ocagina kan vercem yükselmediyse de bari düşmesin.Canım portakal suyu ile demir ilacini beraber alırsan daha etkili olur. C vitamini demir emilimini arttırıyor çünkü. Ben şuda eriyen c vitaminiyle alıyorum demir ilacını.
Cok onemli bi durum bunun firmalasi var cok düşmesi var dengede ilerlemek gerek cok zor gerçekten yaEvet kuzum. Dediğim gibi biraz farklı bir olay. Mesela geçen çok aç kaldım bir kase çorba ekmek yedim bir dilim şekerim 180 lerde çıktı. Aç kalıp yüklenince genelde fırlıyo zaten yüklemeyi de öyle yapıyorlar.
Meyve yiyebilirsiniz kızlar bu arada ama porsiyon çok önemli ve yanında muhakkak ayran yoğurt süt ya da kefir olacak. Şekeri dengeliyor. Sadece karbonhidrat yemek yasak proteinle birlikte almak gerekiyor. Pirinç havuç patates tatlılar ve hamurişi yasak. Ben diyetisyenle ilerliyorum ihtiyacı olan olursa diye yazayım bunları dadoğum yapar yapmaz bir tepsi baklava yemeyi planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?