Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen kimseyi takmamak en mantıklısı herkes özgür

Kızlaar selamlar,

Bugün 17:30'da randevum vardı ama doktorumun acil bir işi çıktığı için 14:30'a aldılar randevuyu. İş yoğunluğum dolayısıyla yetişebilecek miyim bilmiyorum ama haftalardır bugünü bekliyordum ama ofise gelecek, randevu verdiğim müvekkiller var, bakalım... kısmet artık. Eğer gidebilirsem yazıcam size, 28+2'de neler diyecek bakalım

Bu kadar geç haber vermesi kötü olmus. Yetişirsin umarım.

Merhaba hanımlar, ben de dün ebemle tanışmaya gittim. Gitmişken de kontrol muayenesi oldum.

Bir hafta meselesine de açıklık getirdi doktorum. Çok geride değilmiş zaten. Karın ve bacak daha önemli dedi. 3 haftaya varan gerilikte sıkıntı ararız dedi. Bu konuyu merak eden arkadaşlar için de söylemiş olayım.

Bir hafta önce 640 gramdı. Ben zayıf mı falan diye yazmıştım. 860 gram olmuş. Bir haftada büyümüş bayağı. Artık bundan sonra jet hızıyla ilerliyoruz. Bakalım neler olacak.
Pilates topları hazırlansın, hep beraber üstünde kıvırmaya başlayacağız.

Ebe mi ölçtü ?

Yok canım, doktorum da müsaitti. Onun muayenehanesinde buluştuk zaten. Anlaşmalı özel ebeydi. Kendi doktorumun ölçümü olduğu için içim rahatladı.
Anladım. Ben de dedim hemşire nasıl kiloya baktı

Ee zaman geçiyor ve büyüyorlar hızlıca
Gece nasıl uyuduysam belim ağrıyor.
İnsan gibi uyumadıgım kesin. Kimbilir ne pozisyonlarda uyuyorum valla bılmeknıstemıyorum bebek acısından

Şuan okuyunca yaptirasim geldi canim ,cok tuhaf degilmi ama degerler normal olup yinede seker cikmasi

Persembe gunu direkt yaptirayim vakalim ne ciikcak
Evet kuzum. Dediğim gibi biraz farklı bir olay. Mesela geçen çok aç kaldım bir kase çorba ekmek yedim bir dilim şekerim 180 lerde çıktı. Aç kalıp yüklenince genelde fırlıyo zaten yüklemeyi de öyle yapıyorlar.

Meyve yiyebilirsiniz kızlar bu arada ama porsiyon çok önemli ve yanında muhakkak ayran yoğurt süt ya da kefir olacak. Şekeri dengeliyor. Sadece karbonhidrat yemek yasak proteinle birlikte almak gerekiyor. Pirinç havuç patates tatlılar ve hamurişi yasak. Ben diyetisyenle ilerliyorum ihtiyacı olan olursa diye yazayım bunları da doğum yapar yapmaz bir tepsi baklava yemeyi planlıyorum.

Ouf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi

Yok canım, doktorum da müsaitti. Onun muayenehanesinde buluştuk zaten. Anlaşmalı özel ebeydi. Kendi doktorumun ölçümü olduğu için içim rahatladı.
Ben de anlaştım özel bir ebeyle doğum anında destek olması için inşallah gönlümüze göre olur

Havuç nedenmiş?

Canım portakal suyu ile demir ilacini beraber alırsan daha etkili olur. C vitamini demir emilimini arttırıyor çünkü. Ben şuda eriyen c vitaminiyle alıyorum demir ilacını.
Aynen onu da biliyorum bazen o sekilde de aldigim oldu kuru üzüm falan da tükettim bakalım haftaya saglik ocagina kan vercem yükselmediyse de bari düşmesin.

Cok onemli bi durum bunun firmalasi var cok düşmesi var dengede ilerlemek gerek cok zor gerçekten ya

Peki kaclik yaptirmistin canım birde sonuc hemen çıkıyormu ben yarin gidip erkenden yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…