- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.961
aynen ben havuç suyu içiyorum mesela ,bazen günlük bazen 2 günde 1 ,şekerim sınırda çıktı ..Havuç nedenmiş?
Benimde altta baski var , doktorum ayaklarini uzat karnini elinle yukari dogru sevmiş gibi yap ,alttan yukari doğru okşa yukari kaçar demişti, bende oyle yapiyorum pozisyonu vurma sekli falan fark ediyorOuf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi
Ay iyi bari korktum canımBenimde altta baski var , doktorum ayaklarini uzat karnini elinle yukari dogru sevmiş gibi yap ,alttan yukari doğru okşa yukari kaçar demişti, bende oyle yapiyorum pozisyonu vurma sekli falan fark ediyor
Ayakları aşağıdadır ondan o kadar yoğun hissediyorsundurOuf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi
Şeker oranı fazlaymış, aynı şekilde bezelye mesela.Havuç nedenmiş?
Evet ya bebeğin pankreasını fln zorluyomuş. Cidden normal dikkat etmek gibi ya da tatlıyı kesmek gibi bir şey değil.Cok onemli bi durum bunun firmalasi var cok düşmesi var dengede ilerlemek gerek cok zor gerçekten ya
Peki kaclik yaptirmistin canım birde sonuc hemen çıkıyormu ben yarin gidip erkenden yaptiracagim
Aynen hemen sonrasında diyete başlıyorum. Gerçi hamile kaldığımda da sağlıklı beslenip mükemmel bir hamile olacağıma inanıyordum ama olmadıBu grubu hem lohuşka hem zayıflama olarak kullanırız bence, bende 81 olmuşum
Ödem çayları vs ne bulsam kaydediyorum ilk hafta geçsin sütümüz bi gelsin bebiş emsin hemen dikkat hemen diyet
Havuç baya şeker deposu. Patates gibi aynı.aynen ben havuç suyu içiyorum mesela ,bazen günlük bazen 2 günde 1 ,şekerim sınırda çıktı ..
sebze olarak tatlı ama sanmıyorum yani büyük etki edeceğini ..
sonuçta bunda da A vitaminin babası var
Saat 3 çark varLcw kodu olana talibim 23 Nisan gösteri kıyafetleri oradan alinacakmis
Anladim canım bana sonucu haftaya kalir demislerdi , aslinda burasida klinik niye oyle dedi anlamadim hemen cikmasi lazim zaman kaybedilmemeli diye düşünüyorumAyakları aşağıdadır ondan o kadar yoğun hissediyorsundur
Şeker oranı fazlaymış, aynı şekilde bezelye mesela.
Evet ya bebeğin pankreasını fln zorluyomuş. Cidden normal dikkat etmek gibi ya da tatlıyı kesmek gibi bir şey değil.
Ben 50 lik yaptırdım. Yüksek çıkınca zaten 75lik yapmadan endokronolojiye yönlendirdi. Ama mesela 50 lik yaptın sınırda çıktı o zaman 75 lik de isteyebiliyolar. Benim sonuç hemen çıktı ama ben doktorun muayenehanesinde yaptırdım.
Bende cok merak ediyorum senin durumunu haber ver mutlakaDoktorda online'msanki 2 aydır görmüyor gibi hissediyorum
Oyle hissettiginde dedigim gibi yap farki goreceksinAy iyi bari korktum canım
Lcw kodu olana talibim 23 Nisan gösteri kıyafetleri oradan alinacakmis
Kesinlikle öyle biz depoları dolduruyoz yağ protein şu bu ... Oda alacağını alıyorZaten bebek bizim yediğimizden değil direk bizden besleniyor bizi sömürüyorbir defasında ultrasonda bebek ağzını kımıldatırken acıkmış galiba demiştim. O acıkmaz söker alır merak etme demişti doktorum biz sadece bebeklerin bizden aldığını yerine koymaya çalışıyoruz galiba.
Kaşımıyoruz yağlıyoruz :)Kızlar göbek ve göğüste kaşıntı başladı mı sizde? Nasıl çözüm buluyorsunuz?
Merhaba, 2.cocugu düşünüyorum kendi doktorum hastaneden ayrılıyormus henüz nereye gectigini ögrenemedim doktor arayısındayım. Funda Hanım ve Mehtap Hanım dan memnun kalmamışsınız sanırım, gebelik takipleri icin mi gitmiştiniz ikisine decanım bende seninle aynı durumdayım.... çamlıca medicana hüseyin beye gittim çok iyi bir hekim ama tüp bebek uzmanı ve instagramda falan bakıyorum hep sezeryan doğum yaptırıyor normali becerebilirmi nasıl olur bilemiyorum.. medicana ataşehir de funda hanım var oda öyle ve suratsız bir hekim birde öyle fazla bilgili değil.. çamlıca hisar da umut hanım var oda biraz ezbere konuşanlardan hastası çok bir an önce muayene bitsin çık git derdinde .... ilk oğlumu da mehtap yazıcıoğlunda doğum yaptım şimdi oda medicana ataşehir de ama ona da asla gitmem normal doğumumu hiç iyi yönetemedi ne yapıcam bilmiyorum sende bir hekim bulursan bana da bilgi verirsen sevinirim..
ben de aynı şeyi dün doktoruma sordum, o kadar tekmeye rağmen aşağıda bile değilmiş. rahim ağzına sıfır baskı. eliyle ayağıyla vuruyo herhal.Ouf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi
Evet gögüs özellikle ..Kızlar göbek ve göğüste kaşıntı başladı mı sizde? Nasıl çözüm buluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?