Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ouf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi
Benimde altta baski var , doktorum ayaklarini uzat karnini elinle yukari dogru sevmiş gibi yap ,alttan yukari doğru okşa yukari kaçar demişti, bende oyle yapiyorum pozisyonu vurma sekli falan fark ediyor

Ouf kızlar bu çocuk resmen vajinadan çıkacak gibi tekme atıyor otururken bile resmen oradan çıkacak gibi tekme atıyor titretiyor resmen normal mi acaba daha cumartesi gittim doktora bisey demedi
Ayakları aşağıdadır ondan o kadar yoğun hissediyorsundur
Havuç nedenmiş?
Şeker oranı fazlaymış, aynı şekilde bezelye mesela.
Cok onemli bi durum bunun firmalasi var cok düşmesi var dengede ilerlemek gerek cok zor gerçekten ya

Peki kaclik yaptirmistin canım birde sonuc hemen çıkıyormu ben yarin gidip erkenden yaptiracagim
Evet ya bebeğin pankreasını fln zorluyomuş. Cidden normal dikkat etmek gibi ya da tatlıyı kesmek gibi bir şey değil.

Ben 50 lik yaptırdım. Yüksek çıkınca zaten 75lik yapmadan endokronolojiye yönlendirdi. Ama mesela 50 lik yaptın sınırda çıktı o zaman 75 lik de isteyebiliyolar. Benim sonuç hemen çıktı ama ben doktorun muayenehanesinde yaptırdım.

Bu grubu hem lohuşka hem zayıflama olarak kullanırız bence, bende 81 olmuşum

Ödem çayları vs ne bulsam kaydediyorum ilk hafta geçsin sütümüz bi gelsin bebiş emsin hemen dikkat hemen diyet
Aynen hemen sonrasında diyete başlıyorum. Gerçi hamile kaldığımda da sağlıklı beslenip mükemmel bir hamile olacağıma inanıyordum ama olmadı ama şimdi üstüme giyecek birşey bulamıyorum. Ağustosta hep beraber diyete.

Anladim canım bana sonucu haftaya kalir demislerdi , aslinda burasida klinik niye oyle dedi anlamadim hemen cikmasi lazim zaman kaybedilmemeli diye düşünüyorum

Kesinlikle öyle biz depoları dolduruyoz yağ protein şu bu ... Oda alacağını alıyor

Merhaba, 2.cocugu düşünüyorum kendi doktorum hastaneden ayrılıyormus henüz nereye gectigini ögrenemedim doktor arayısındayım. Funda Hanım ve Mehtap Hanım dan memnun kalmamışsınız sanırım, gebelik takipleri icin mi gitmiştiniz ikisine de

ben de aynı şeyi dün doktoruma sordum, o kadar tekmeye rağmen aşağıda bile değilmiş. rahim ağzına sıfır baskı. eliyle ayağıyla vuruyo herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…