- 19 Eylül 2016
- 2.723
- 6.210
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #40.981
Bende ne gerek var diyordum taa ki taytların karnı sıkmaya başlayana kadarAh bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışık
Demek ki canım bi tuhaf bu bebeklerben de aynı şeyi dün doktoruma sordum, o kadar tekmeye rağmen aşağıda bile değilmiş. rahim ağzına sıfır baskı. eliyle ayağıyla vuruyo herhal.
evet mehtap hanımda ilk oğlumu doğum yaptım takiplerimi o yaptı detaylı USG tarihini atladı bende ilk ve bilgisiz olduğum için anlayamadım ayrıca doğumda beni bi kaç kez azarladı bir an önce doğumu gerçekleştirmek için suni sancıyı tavan şekilde verdi ve doğum biter bitmez gitti gidiş o gidiş onun dışında sıcak sessiz guleryüzlü bir doktor.. Funda hanımıda instagramdan takip ediyordum şuani ki hamileliğimde gittim çok beğeniyordum ama dışarıdan göründüğü gibi değilmiş resmen bana bakmak istemedi o kadar da riskli bir hamileliğim yok yaşım var ibre eskiden bir kayıbım ama hastalığım yok.. özel tamamlayıcı sigorta şunda şunda geçmez yaptırabilecekmisin gibi aşağılayıcı bir soru sordu yaşın var fetal dna mutlaka yaptır dedi ayrıca bir kaç kez perinatoloğa gözükmeni isterim dedi nasıl böyle bir kanıya vardı bilmiyorum ama bunlara gücün yetmez sen başka hastaneye git der gibi eşimi ve beni demorize etti bir de kaybın var çok riskli yaşında var gibi bir sürü şeyler söyledi bi ara çocuğu aldırmayı düşündük o kadar korkuttu ki bizi o yüzden bir daha gitmedim ona .. şuan da medical park gökmen iyigüne gidiyorum memnunum ve hiç bir risk olmadığını normal bir hamilelik geçirdiğimi söylüyor inşallah sorunsuz atlatırım ve bebeğimi kucağıma alırımMerhaba, 2.cocugu düşünüyorum kendi doktorum hastaneden ayrılıyormus henüz nereye gectigini ögrenemedim doktor arayısındayım. Funda Hanım ve Mehtap Hanım dan memnun kalmamışsınız sanırım, gebelik takipleri icin mi gitmiştiniz ikisine de
Bio-Oil cilt bakım yağını kullanıyorum ama az mı kullanıyorum ya da yağ mı yeterli değil gün içinde tatlı tatlı kaşınıyorKaşımıyoruz yağlıyoruz :)
Evet gögüs özellikle ..
gunduz kaşımıyorum ama gece uyku halinde kaşıyormuşum
canım boyunu söylemedi doktorNe güzel büyümüş maşallah, boyu kaç cm olmuş acaba?
Ya çok üzüldüm yaşadıklarınız icinevet mehtap hanımda ilk oğlumu doğum yaptım takiplerimi o yaptı detaylı USG tarihini atladı bende ilk ve bilgisiz olduğum için anlayamadım ayrıca doğumda beni bi kaç kez azarladı bir an önce doğumu gerçekleştirmek için suni sancıyı tavan şekilde verdi ve doğum biter bitmez gitti gidiş o gidiş onun dışında sıcak sessiz guleryüzlü bir doktor.. Funda hanımıda instagramdan takip ediyordum şuani ki hamileliğimde gittim çok beğeniyordum ama dışarıdan göründüğü gibi değilmiş resmen bana bakmak istemedi o kadar da riskli bir hamileliğim yok yaşım var ibre eskiden bir kayıbım ama hastalığım yok.. özel tamamlayıcı sigorta şunda şunda geçmez yaptırabilecekmisin gibi aşağılayıcı bir soru sordu yaşın var fetal dna mutlaka yaptır dedi ayrıca bir kaç kez perinatoloğa gözükmeni isterim dedi nasıl böyle bir kanıya vardı bilmiyorum ama bunlara gücün yetmez sen başka hastaneye git der gibi eşimi ve beni demorize etti bir de kaybın var çok riskli yaşında var gibi bir sürü şeyler söyledi bi ara çocuğu aldırmayı düşündük o kadar korkuttu ki bizi o yüzden bir daha gitmedim ona .. şuan da medical park gökmen iyigüne gidiyorum memnunum ve hiç bir risk olmadığını normal bir hamilelik geçirdiğimi söylüyor inşallah sorunsuz atlatırım ve bebeğimi kucağıma alırım
canım teşekkür ederim .. aminnn.... Sende hayırlısı ile inşallah hamile kalır kucağına alırsın bebeğini.. MFK yöntemi var çok işe yaradığını söylüyorlar yorumlarda instagramda bir doktorun buluşu istersen bir bak takip et belki işine yarar doç.dr. mehmet fatih diye biri soyadını bilmiyorumYa çok üzüldüm yaşadıklarınız icinben ikisini de direkt eliyorum ozaman benim de yasım 38 daha hamile degilim hamile kalmaya calısıyorum, kesin funda hanım olumsuz doldurur beni de.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebeginizi
Yağlasan da kaşınıyor zaten kaşımıyoruz işte :) Ben kakao yağı hindistan cevizi yağı ve badem yağı dönüşümlü kullanıyorum önceden sadece göbeği yağlıyordum baktım göğüsler çatladı şimdi günde 2 kez göğüs göbek yağlıyorum banyodan sonra kalça basen vs yağlıyorumBio-Oil cilt bakım yağını kullanıyorum ama az mı kullanıyorum ya da yağ mı yeterli değil gün içinde tatlı tatlı kaşınıyor
Var mı kullandığınız bir ürün?
amin çok sagol canım inşallahcanım teşekkür ederim .. aminnn.... Sende hayırlısı ile inşallah hamile kalır kucağına alırsın bebeğini.. MFK yöntemi var çok işe yaradığını söylüyorlar yorumlarda instagramda bir doktorun buluşu istersen bir bak takip et belki işine yarar doç.dr. mehmet fatih diye biri soyadını bilmiyorum
Tamam canım bende bakayım o zaman sevmesek de napalim mecburKuru siyah çekirdekli üzüm. Ben de hiç sevmem ama baya kan yapıyor.
Takip et canım banada pazar günü oldu biraz korkdum ama sakin kaldım gece bir başladı tekmelere arka arkayaKizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim
Simdi gucsuz gucsuz bir iki vurdu çok şükürTamam canım bende bakayım o zaman sevmesek de napalim mecbur
Takip et canım banada pazar günü oldu biraz korkdum ama sakin kaldım gece bir başladı tekmelere arka arkayagecede olmazsa bir kontrole gidersin.cok uyuyolarmis belki uyuyordur korkma hemen.
Fl uzunluğunu 7 ile carptiginizda boyu bulursunuzcanım boyunu söylemedi doktor
Uzanıp bir bak bide tatlı birseyler ye istersen.Kizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim
bazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar benceKizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim
Böyle söyleyince çok sevimli geldi birdenbazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar bencedüzeltmeye gücü yetmeyince de uyuyakalıyordur
Onlarida denedim etmemisti ama çok şükür suan ediyor uyuyordu galibaUzanıp bir bak bide tatlı birseyler ye istersen.
Oda olabilir evet birde iyice buyuduler artik tostiriklerbazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar bencedüzeltmeye gücü yetmeyince de uyuyakalıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?