Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ah bende dün biraz mağaza gezdim, hep elim eski fiziğime uygun şeylere gidiyor, havalar ısındıkça deli dehşet kıyafet ihtiyacım olacak, gelmişim 7.aya ne gerek var diyorum. Kafalar yine karışık
Bende ne gerek var diyordum taa ki taytların karnı sıkmaya başlayana kadar Önceden de kilo alıp verdiğim için üstüme giysilerim var ama 2 tane hamile gömleği aldım kalçalarım çok büyüdü uzun tunik tarzı daha rahat ediyorum kolları kıvrılıyor doğuma kadar giyerim ikisini de çok çıkıp gezeceğimi sanmıyorum zaten. 1 tane hamile kotu 2 tane de tayt aldım. Gerek duyarsam şu addaxta falan oversize tişörtlerden alırım diyorum yeterli bu kadarı zaten genelde evdeyim.

Kızlar bebişe 2 hastane çıkışı takımı, 5 uzun kollu 2 kısa kollu tulum, 1 tane alt üst takım, 2-3 tane de yazlık süslü takım var ilk 3 ay giyebileceği gibi bunların hepsi. Yeterli mi sizce?
Birkaç tane geri gönderdiğim oldu aldıklarımdan kalanlar bunlar.
3-6 ay için 3-4 tulum var genelde 6-9 almışım
Bana yeterli gibi geldi sonrasında duruma göre yine çıkıp alabilirim nasılsa.
Haftaya salı randevum var yavaştan bir stres aldı beni böbrek durumu çok merak ediyorum inşallah iyidir. Hayırlısıyla doğursam da rahatlasam

evet mehtap hanımda ilk oğlumu doğum yaptım takiplerimi o yaptı detaylı USG tarihini atladı bende ilk ve bilgisiz olduğum için anlayamadım ayrıca doğumda beni bi kaç kez azarladı bir an önce doğumu gerçekleştirmek için suni sancıyı tavan şekilde verdi ve doğum biter bitmez gitti gidiş o gidiş onun dışında sıcak sessiz guleryüzlü bir doktor.. Funda hanımıda instagramdan takip ediyordum şuani ki hamileliğimde gittim çok beğeniyordum ama dışarıdan göründüğü gibi değilmiş resmen bana bakmak istemedi o kadar da riskli bir hamileliğim yok yaşım var ibre eskiden bir kayıbım ama hastalığım yok.. özel tamamlayıcı sigorta şunda şunda geçmez yaptırabilecekmisin gibi aşağılayıcı bir soru sordu yaşın var fetal dna mutlaka yaptır dedi ayrıca bir kaç kez perinatoloğa gözükmeni isterim dedi nasıl böyle bir kanıya vardı bilmiyorum ama bunlara gücün yetmez sen başka hastaneye git der gibi eşimi ve beni demorize etti bir de kaybın var çok riskli yaşında var gibi bir sürü şeyler söyledi bi ara çocuğu aldırmayı düşündük o kadar korkuttu ki bizi o yüzden bir daha gitmedim ona .. şuan da medical park gökmen iyigüne gidiyorum memnunum ve hiç bir risk olmadığını normal bir hamilelik geçirdiğimi söylüyor inşallah sorunsuz atlatırım ve bebeğimi kucağıma alırım

Ya çok üzüldüm yaşadıklarınız icin ben ikisini de direkt eliyorum ozaman benim de yasım 38 daha hamile degilim hamile kalmaya calısıyorum, kesin funda hanım olumsuz doldurur beni de.
Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebeginizi

Bu arada ocak ayında hastane 4500 gibi bir fiyat demişti sezaryene dün sordum 5100 olmuş bağlatma ücreti de 1250 dediler. Doğurana kadar 10 bini bulacak heralde Devlet her muayeneye birşey çıkardığı için 3. Kez devlete gideceğim haftaya şeker yüklemesi tiroid ve kan uyuşmazlığı testleri bir de ultrason için bedava yapılacak testler için özelde dünya para vermek işime gelmiyor açıkçası. Şimdi özelde bunları yaptırmaya kalksam 1000 tl isterler. 26 haftalıkken devlete gitmiş olacağım herşey yolundaysa dr böbrekleri vs için sık gel demezse 30 da özele geçer oradan devam ederim diye düşünüyorum çünkü devlette doğum işi biraz sıkıntılı görünüyor odalar 2 kişilikmiş, sezaryen acil değilse haftada sadece 1 gün yani tarih seçme şansın yok ve o gün şansına 10 tane sezaryen bile olabilir akşama kadar sıra bekleme ihtimali var, çocukların ziyarete dahi gelemiyor. Hemşirelerin muamelesi nasıldır hiç bilmiyorum ama özeldeki kibarlığı bulamayacağım kesin.

canım teşekkür ederim .. aminnn.... Sende hayırlısı ile inşallah hamile kalır kucağına alırsın bebeğini.. MFK yöntemi var çok işe yaradığını söylüyorlar yorumlarda instagramda bir doktorun buluşu istersen bir bak takip et belki işine yarar doç.dr. mehmet fatih diye biri soyadını bilmiyorum

Bio-Oil cilt bakım yağını kullanıyorum ama az mı kullanıyorum ya da yağ mı yeterli değil gün içinde tatlı tatlı kaşınıyor

Var mı kullandığınız bir ürün?
Yağlasan da kaşınıyor zaten kaşımıyoruz işte :) Ben kakao yağı hindistan cevizi yağı ve badem yağı dönüşümlü kullanıyorum önceden sadece göbeği yağlıyordum baktım göğüsler çatladı şimdi günde 2 kez göğüs göbek yağlıyorum banyodan sonra kalça basen vs yağlıyorum

amin çok sagol canım inşallah tamamdir bir araştırayım

Kizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim

Kuru siyah çekirdekli üzüm. Ben de hiç sevmem ama baya kan yapıyor.
Tamam canım bende bakayım o zaman sevmesek de napalim mecbur
Kizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim
Takip et canım banada pazar günü oldu biraz korkdum ama sakin kaldım gece bir başladı tekmelere arka arkaya gecede olmazsa bir kontrole gidersin.cok uyuyolarmis belki uyuyordur korkma hemen.

Simdi gucsuz gucsuz bir iki vurdu çok şükür

Uzanıp bir bak bide tatlı birseyler ye istersen.
Onlarida denedim etmemisti ama çok şükür suan ediyor uyuyordu galiba
bazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar bencedüzeltmeye gücü yetmeyince de uyuyakalıyordur
Oda olabilir evet birde iyice buyuduler artik tostirikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…