- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.001
Yok seninkini kullanmadım başka birini kullandimfbtl attığım kodu kullandın mı? Kullanmadıysan arkadaşıma atacağım.
Bence yeter artarKızlar bebişe 2 hastane çıkışı takımı, 5 uzun kollu 2 kısa kollu tulum, 1 tane alt üst takım, 2-3 tane de yazlık süslü takım var ilk 3 ay giyebileceği gibi bunların hepsi. Yeterli mi sizce?
Birkaç tane geri gönderdiğim oldu aldıklarımdan kalanlar bunlar.
3-6 ay için 3-4 tulum var genelde 6-9 almışım
Bana yeterli gibi geldi sonrasında duruma göre yine çıkıp alabilirim nasılsa.
Haftaya salı randevum var yavaştan bir stres aldı beni böbrek durumu çok merak ediyorum inşallah iyidir. Hayırlısıyla doğursam da rahatlasam
Tövbeler olsun 13 nisan bugunmus ben de daha var diye hiç o kısma bakmadım bile günlerden haberim yokYok seninkini kullanmadım başka birini kullandimama 350 75 geldi bana şimdi senin süresi dolduysa bunu alabilir YEMRTMPL1J7
eve gidince bakayım canım sağolFl uzunluğunu 7 ile carptiginizda boyu bulursunuzultrason kağıdında yazar
Sağol cnm inşallah hepsi güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Benim bu böbrek olayından sonra alışveriş hevesim kaçtı kestim almayıBence yeter artargüle güle kullansın şimdiden. Bende sayacağım iyi ki hatırlattın. Benim çok fazla ama bunlardan kesin giyemeden büyür her seferinde yıkamam farkli giydiririm
Üzme kendini bence sonuç iyi çıkacak. Kız bebekte olma ihtimali daha düşük zaten.Sağol cnm inşallah hepsi güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Benim bu böbrek olayından sonra alışveriş hevesim kaçtı kestim almayı
canım çoğu doğumdan sonra düzeliyormuş zaten öyle düşünme bak benim oğlum da anne karnında sol böbrek damarında daralma olmuş sonra farkedilmediği için böbrek kendi kendini bitirmiş şuan fasulye tanesi kadar kalmış yani artık tek böbrekli tabi bunu duyunca yaşadığımız travma tarif edilemez en iyi hastanelere nerelere götürdük çaresi yok maalesef.. seninki daha anne karnında, ne olduğunu biliyorsun doğunca geçmezse bir şekilde tedavi olabilir ben nefrolojiye sürekli gittiğim için orada başka hastalarda da görüyorum konuşuyoruz hiç üzme kendiniSağol cnm inşallah hepsi güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Benim bu böbrek olayından sonra alışveriş hevesim kaçtı kestim almayı
Bende yerli bi seçim yapmıştım tavsiye ederimKızlar selam bebek çocuk bakımına, gelişimine dair okunması gereken kitap önerileriniz var mı şunları not almıştım eski konuşmalardan eklemek isteyen var mı?
Ina May'in Emzirme Rehberi
Kabili yetiştirmek
Bebeğinize fransız kalın
Mahallenin en mutlu yumurcağı
Bezsiz Bebek - Christine Gross-Loh
Doğumun bilgeliği
Mahallenin en mutlu bebeği
Harika haftalar
Koşulsuz ebeveynlik
Bütün beyinli çocuk
Otuz milyon kelime
Tuvalet iletişimi
Baya rahat duruyorlar şoyle kanamalar azaldikca rahat rahat giyilir yaz sıcağındaDoğum sonrası giymeye bunları aldimkodlar sagolsun çocuklara alırken dayanamadim
Eki Görüntüle 3047337 Eki Görüntüle 3047338
Dün yapıldı bana da ama daha gostermedim sonucu. 88, 84, 88 sırasıyla çıktı. Benim de aynı olan değerlerim var. Ama düşük veya yüksek bu konuda fikrim yok maalesefSelamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah
Kuzum ben de kutuda içmedim.Selamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah
Şimdi bir yerde okudum sırasıyla Max değerleri yazıyorum. 92, 180 ve 153 . Ama ne kadar doğru bilemedim. Bu durumda benimkiler de epey düşük kalıyorSelamlar,
Açlık= 93
60. dk= 164
Bende öyle dedim malum tepeden toplu saç pijama moduna girecegizBaya rahat duruyorlar şoyle kanamalar azaldikca rahat rahat giyilir yaz sıcağında
Anladim teşekkür ederim korktum bi agri girip duruncaSancı öyle ani bir acı değil, hafiften başlayıp yoğunlaşan bir ağrı gibi daha çok
Hmm anladim canim sagolasinSancı düzenli devam eder. Anı ağrı bendede oluyor. Yani fark tam olarak şu mesela sancı 10 dk bir girer 1 dk sürer şeklinde olur dinlenince geçmez. Yalancı sancı düzensiz olur ve dinlenince gecer
Benim çok yüksek galibaKuzum ben de kutuda içmedim.
Laboratuvar görevlisi bildiğin plastik bardağa hazırladı. 75lik içtim ben de.
Benim 86-156-80 çıktı.
Valla bilemedim sanırım benim hele 120 dk olan çok yüksekŞimdi bir yerde okudum sırasıyla Max değerleri yazıyorum. 92, 180 ve 153 . Ama ne kadar doğru bilemedim. Bu durumda benimkiler de epey düşük kalıyorins bunun bir zararı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?