Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bence yeter artar güle güle kullansın şimdiden. Bende sayacağım iyi ki hatırlattın. Benim çok fazla ama bunlardan kesin giyemeden büyür her seferinde yıkamam farkli giydiririm

Yok seninkini kullanmadım başka birini kullandim ama 350 75 geldi bana şimdi senin süresi dolduysa bunu alabilir YEMRTMPL1J7
Tövbeler olsun 13 nisan bugunmus ben de daha var diye hiç o kısma bakmadım bile günlerden haberim yok sen söyleyince uyandım

Bence yeter artar güle güle kullansın şimdiden. Bende sayacağım iyi ki hatırlattın. Benim çok fazla ama bunlardan kesin giyemeden büyür her seferinde yıkamam farkli giydiririm
Sağol cnm inşallah hepsi güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Benim bu böbrek olayından sonra alışveriş hevesim kaçtı kestim almayı

Kızlar yetiştim doktora ve hala doktor ofisindeyim çünkü bebiş ayaklarını ağzına götürdüğü için düzgün foto alamadık, gezip duruyorum düzelsin diye

Foto vermemesi dışında Her şey yolundaymış 28+2deyim boyu 38 cm kilosu 1270 grammış. Sıvısı vs her şey yolunda dedi. Birazdan tekrar girip foto da alanilirsek atlattık çok şükür bunu

Sağol cnm inşallah hepsi güzel sağlıklı günlerde giysinler inşallah. Benim bu böbrek olayından sonra alışveriş hevesim kaçtı kestim almayı
canım çoğu doğumdan sonra düzeliyormuş zaten öyle düşünme bak benim oğlum da anne karnında sol böbrek damarında daralma olmuş sonra farkedilmediği için böbrek kendi kendini bitirmiş şuan fasulye tanesi kadar kalmış yani artık tek böbrekli tabi bunu duyunca yaşadığımız travma tarif edilemez en iyi hastanelere nerelere götürdük çaresi yok maalesef.. seninki daha anne karnında, ne olduğunu biliyorsun doğunca geçmezse bir şekilde tedavi olabilir ben nefrolojiye sürekli gittiğim için orada başka hastalarda da görüyorum konuşuyoruz hiç üzme kendini

Kızlar selam bebek çocuk bakımına, gelişimine dair okunması gereken kitap önerileriniz var mı şunları not almıştım eski konuşmalardan eklemek isteyen var mı?

Ina May'in Emzirme Rehberi
Kabili yetiştirmek
Bebeğinize fransız kalın
Mahallenin en mutlu yumurcağı
Bezsiz Bebek - Christine Gross-Loh
Doğumun bilgeliği
Mahallenin en mutlu bebeği
Harika haftalar
Koşulsuz ebeveynlik
Bütün beyinli çocuk
Otuz milyon kelime
Tuvalet iletişimi

Selamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah

Bende yerli bi seçim yapmıştım tavsiye ederim

Eklentiler

• 20220413_164646.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 120
Dün yapıldı bana da ama daha gostermedim sonucu. 88, 84, 88 sırasıyla çıktı. Benim de aynı olan değerlerim var. Ama düşük veya yüksek bu konuda fikrim yok maalesef

Kuzum ben de kutuda içmedim.
Laboratuvar görevlisi bildiğin plastik bardağa hazırladı. 75lik içtim ben de.
Benim 86-156-80 çıktı.

Şimdi bir yerde okudum sırasıyla Max değerleri yazıyorum. 92, 180 ve 153 . Ama ne kadar doğru bilemedim. Bu durumda benimkiler de epey düşük kalıyor ins bunun bir zararı yoktur

Sancı öyle ani bir acı değil, hafiften başlayıp yoğunlaşan bir ağrı gibi daha çok
Anladim teşekkür ederim korktum bi agri girip durunca
Sancı düzenli devam eder. Anı ağrı bendede oluyor. Yani fark tam olarak şu mesela sancı 10 dk bir girer 1 dk sürer şeklinde olur dinlenince geçmez. Yalancı sancı düzensiz olur ve dinlenince gecer
Hmm anladim canim sagolasin
Kuzum ben de kutuda içmedim.
Laboratuvar görevlisi bildiğin plastik bardağa hazırladı. 75lik içtim ben de.
Benim 86-156-80 çıktı.
Benim çok yüksek galiba
Şimdi bir yerde okudum sırasıyla Max değerleri yazıyorum. 92, 180 ve 153 . Ama ne kadar doğru bilemedim. Bu durumda benimkiler de epey düşük kalıyor ins bunun bir zararı yoktur
Valla bilemedim sanırım benim hele 120 dk olan çok yüksek bi meyvem vardı onu da keseceğiz galiba pfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…