Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladim canım bana sonucu haftaya kalir demislerdi , aslinda burasida klinik niye oyle dedi anlamadim hemen cikmasi lazim zaman kaybedilmemeli diye düşünüyorum
Evet çok uzun söylemişler ben de anlamadım. Ben tokluk kanını verince 10 dkkya çıktı.
dofh canım sen ssvd için doktor ve ebeye karar verdin mi?
Evet canım çoktan görüştüm sen naptın?

Değerler gayet 1.saatte üst sınır 180 2. Saatte 200

Canım yukse değil 1. Saat 180 üzeri olursa sıkıntı

Mahalle serisini, Otuz Milyon Kelime, Bütün Beyinli Çocuk, Bebeğine Fransız Kal ve Koşulsuz Ebeveynlik bunları okudum hepsi süper.
Ama önceliğin mahallenin en mutlu bebeği ve bebeğine Fransız kal olsun diğerleri bir tık daha büyüdüğü dönemde okunsa daha iyi.
Akılda kalması ve yaşanılan sorunlara rehber olması açısından ve şahane iki kitap bana çok yardımcı oldu kızımda bunda da tekrar okuyacağım.

Evet çok uzun söylemişler ben de anlamadım. Ben tokluk kanını verince 10 dkkya çıktı.

Evet canım çoktan görüştüm sen naptın?
doktorumu seçmiştim, ebeye bu gün kesin karar verdim. Ebe ile eğitim ve yoga işlerine girmeden önce yüz yüze tanışmak istedim. cuma günü birlikte bir iftar yemeği yicez bakalım. ramazanda olunca ancak böyle ayarlayabildim. 100 soruda doğal doğum kitabını okuyorum.
siz başladınız mı eğitim yoga vs.. ?

O kitabı ben de okumak istiyorum. Yok canım benim ebem istanbulda ben sakaryada yaşıyorum. Sadece her kontrol sonrası haberleşiyoruz şimdilik. 28. haftadan sonra bir yüzyüze görüşücez ve egzersizleri verecekmiş ama ben hergün pilates yoga yapıyorum zaten.

Kiz ben yarin gidicem ,bende senden haber bekliyorum evdeyim , naptin kontrol nasil gecti suyun ne durumdaymis?
Ay ben sanki bugün yaptırdın gibi düşündüm bian.
Diyet işe yaramış su ve bebiş normal bir ilerilikte. Doktor kilo yasağı koydu nspıcms hiç bilmiyorum

Sancım vardı doktora muayene için uzandığımds karnın çok sert dedi Nts falan çekildim ondan biraz uzadı aslında dönüş yapmam, her zamanki gibi düzensiz az sancı çıktı.
Sorun yok elbette gayet yolunda herşey ama diyet işe yarıyor bunu anladım 1 hafta hiç dikkat etmedim geçen sefer daha da irileşmişti, şimdi dikkat ediyodum değerler gününe yakın çıkmış hep 2-3 gün önde 1.136 gr dedi kilosuna

Kızlar an itibariyle 20kg almışım görünüyor.
Doktorun odasında küçük çapta bir kalp krizi yaşadım

Doktor bile şaşırdı diyetimi incelemek istedi diyetisyen in listesini attım inceleyip tekrar konuşacağız.

Ödeme yoğunlaştı oda, şişlikler var ama yinede full dikkat ediyoruz artık 1 kilo bile almayacaksın dedi.

Kendime hiç güvenmemem dışında bir problem yok

Biz de ayrı sehirlerdeyiz. Egitim ve yoga online olacak. Ama işte 1 defalığına da olsa yüz yüze görüşmek iyi olur diye düşündüm.
Her gün plates ve yoga çok iyiymiş. Ben hiç bir şey yapmiyorum. Hamile kalmadan önce haftada 3 gün plates yapiyordum. Boşluk yaratmam lazım.

Değerler gayet 1.saatte üst sınır 180 2. Saatte 200
Canım mesajin yarım galiba ama gayet iyi demek istedin sanırım ay rahatladım dr da hemen dönerim mesaj at dedi yazdım senden kaç kere kan alındı dedi sonra cevap vermedi
Canım yukse değil 1. Saat 180 üzeri olursa sıkıntı
Ayyy rahatladım internette baktım hepsi referans üstü gibiydi dolapta sütlaç vardı yiyemicem diye üzülüyordum.
Dr bi türlü dönmedi merak ettim netten baktım hepsi referans üstü görünüyordu modum düştü bide ikisinin aynı çıkması tuhaf geldi acaba laboratuvar da bi sorun mu oldu diye 60. Ve 120. dk bi sayı bile fark etmemiş

Hadi gozun aydin , bende yarin sonuca gore haber veririm canım diyet yap derse listeni isteyecegim

Az once kontrole girdim. Dün konuşmuştuk bakalım benim bebiş kac gram olcak demiştim hatta kıyas yapalım muhabbeti olmuştu ya 26+4 ve 929 gram olmuşuz. 25. Hafta 630 gramdı. Gercekten cabuk buyuyorlar. Boyu da sanirim 35 cm. FL yi 7 ye carpinca 35 cm civari oluyor.

Bu arada kendi doktoruma degil baska doktora bi gitmistim 24 haftalik gebelik belgesi icin plesanta aşağıda falan filan dediydi can sıkar sekilde kaşlarını çatıp da. Alakası yokmuş. Kendi doktoruma sordum posterior fundal pozisyonda asagida falan degil dedi. Güvendigin doktordan şaşmayacaksın. Gereksiz can skntısına sebep oluyorlar

Etlik lokman hekim den paket aldım kizlar Allah utandırmasın pişman etmesin mutlu anılar ile ayrılalım inşallah

Bugün tam 26 haftalık oldum şükür,
Bebiş 870 gram çıktı , boyu söylemedi dediyse de fark etmedim çünkü ultrason fotoğrafı da boy vb yazan bilgilerini de vermedi . Özel hastane olmasına rağmen ultrason eski ufacık bi ekrandi , karşımda ekran yoktu yana dönüp baktım ama ekran ufacıkti pek bir şey anlamadım küçük plazma boy olaydı bari bi ona hayal kırıklığına uğradım ama ne yapalım sağlıklı olsun da net görmeyeyim bebisi

Kiyas yapalım benim de 26+2 de 937 gram boyu da 36 cm. Erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…