- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 83
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.021
Evet çok uzun söylemişler ben de anlamadım. Ben tokluk kanını verince 10 dkkya çıktı.Anladim canım bana sonucu haftaya kalir demislerdi , aslinda burasida klinik niye oyle dedi anlamadim hemen cikmasi lazim zaman kaybedilmemeli diye düşünüyorum
Evet canım çoktan görüştümdofh canım sen ssvd için doktor ve ebeye karar verdin mi?
Değerler gayet 1.saatte üst sınır 180 2. Saatte 200Selamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah
Canım yukse değil 1. Saat 180 üzeri olursa sıkıntıSelamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah
Mahalle serisini, Otuz Milyon Kelime, Bütün Beyinli Çocuk, Bebeğine Fransız Kal ve Koşulsuz Ebeveynlik bunları okudum hepsi süper.Kızlar selam bebek çocuk bakımına, gelişimine dair okunması gereken kitap önerileriniz var mı şunları not almıştım eski konuşmalardan eklemek isteyen var mı?
Ina May'in Emzirme Rehberi
Kabili yetiştirmek
Bebeğinize fransız kalın
Mahallenin en mutlu yumurcağı
Bezsiz Bebek - Christine Gross-Loh
Doğumun bilgeliği
Mahallenin en mutlu bebeği
Harika haftalar
Koşulsuz ebeveynlik
Bütün beyinli çocuk
Otuz milyon kelime
Tuvalet iletişimi
doktorumu seçmiştim, ebeye bu gün kesin karar verdim. Ebe ile eğitim ve yoga işlerine girmeden önce yüz yüze tanışmak istedim. cuma günü birlikte bir iftar yemeği yicez bakalım. ramazanda olunca ancak böyle ayarlayabildim. 100 soruda doğal doğum kitabını okuyorum.Evet çok uzun söylemişler ben de anlamadım. Ben tokluk kanını verince 10 dkkya çıktı.
Evet canım çoktan görüştümsen naptın?
Kiz ben yarin gidicem ,bende senden haber bekliyorum evdeyimMerhaba kızlar, hastaneden geldim deli gibiii yorulmuşum.
Anteplililili naptın canım şeker yüklemesi nasıl çıktı?
O kitabı ben de okumak istiyorum. Yok canım benim ebem istanbulda ben sakaryada yaşıyorum. Sadece her kontrol sonrası haberleşiyoruz şimdilik. 28. haftadan sonra bir yüzyüze görüşücez ve egzersizleri verecekmiş ama ben hergün pilates yoga yapıyorum zaten.doktorumu seçmiştim, ebeye bu gün kesin karar verdim. Ebe ile eğitim ve yoga işlerine girmeden önce yüz yüze tanışmak istedim. cuma günü birlikte bir iftar yemeği yicez bakalım. ramazanda olunca ancak böyle ayarlayabildim. 100 soruda doğal doğum kitabını okuyorum.
siz başladınız mı eğitim yoga vs.. ?
Ay ben sanki bugün yaptırdın gibi düşündüm bian.Kiz ben yarin gidicem ,bende senden haber bekliyorum evdeyim, naptin kontrol nasil gecti suyun ne durumdaymis?
Biz de ayrı sehirlerdeyiz. Egitim ve yoga online olacak. Ama işte 1 defalığına da olsa yüz yüze görüşmek iyi olur diye düşündüm.O kitabı ben de okumak istiyorum. Yok canım benim ebem istanbulda ben sakaryada yaşıyorum. Sadece her kontrol sonrası haberleşiyoruz şimdilik. 28. haftadan sonra bir yüzyüze görüşücez ve egzersizleri verecekmiş ama ben hergün pilates yoga yapıyorum zaten.
Canım mesajin yarım galiba ama gayet iyi demek istedin sanırım ay rahatladım dr da hemen dönerim mesaj at dedi yazdım senden kaç kere kan alındı dedi sonra cevap vermediDeğerler gayet 1.saatte üst sınır 180 2. Saatte 200
Ayyy rahatladım internette baktım hepsi referans üstü gibiydi dolapta sütlaç vardı yiyemicem diye üzülüyordum.Canım yukse değil 1. Saat 180 üzeri olursa sıkıntı
Hadi gozun aydin , bende yarin sonuca gore haber veririm canım diyet yap derse listeni isteyecegimAy ben sanki bugün yaptırdın gibi düşündüm bian.
Diyet işe yaramış su ve bebiş normal bir ilerilikte. Doktor kilo yasağı koydu nspıcms hiç bilmiyorum
Sancım vardı doktora muayene için uzandığımds karnın çok sert dedi Nts falan çekildim ondan biraz uzadı aslında dönüş yapmam, her zamanki gibi düzensiz az sancı çıktı.
Sorun yok elbette gayet yolunda herşey ama diyet işe yarıyor bunu anladım 1 hafta hiç dikkat etmedim geçen sefer daha da irileşmişti, şimdi dikkat ediyodum değerler gününe yakın çıkmış hep 2-3 gün önde 1.136 gr dedi kilosuna
Benim 187 çıktıCanım yukse değil 1. Saat 180 üzeri olursa sıkıntı
Sen ne zamam yaptirdin canim bugunmu?Benim 187 çıktı
ctesi yaptım bana diyet mi verilir ki?Sen ne zamam yaptirdin canim bugunmu?
Az once kontrole girdim. Dün konuşmuştuk bakalım benim bebiş kac gram olcak demiştim hatta kıyas yapalım muhabbeti olmuştu ya26+4 ve 929 gram olmuşuz. 25. Hafta 630 gramdı. Gercekten cabuk buyuyorlar. Boyu da sanirim 35 cm. FL yi 7 ye carpinca 35 cm civari oluyor.
Bu arada kendi doktoruma degil baska doktora bi gitmistim 24 haftalik gebelik belgesi icin plesanta aşağıda falan filan dediydi can sıkar sekilde kaşlarını çatıp da. Alakası yokmuş. Kendi doktoruma sordum posterior fundal pozisyonda asagida falan degil dedi. Güvendigin doktordan şaşmayacaksın. Gereksiz can skntısına sebep oluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?