- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.041
Pek anlamıyom canım, doktorun birsey demedimictesi yaptım bana diyet mi verilir ki?
188 le bana dikkat ve diyet önerdi. Yapıyorum gayet güzel çıktı bugün bebişin değerleriBenim 187 çıktı
İyi canım bir sıkıntı yok.Morkahve Canım sen anlıyor gibisin benimkilere de bakar mısın yeni çıkmış hiç anlamıyorum Eki Görüntüle 3047405
Çook teşekkür ederimİyi canım bir sıkıntı yok.
olabilir bazen öyle onu sorun olarak görmüyor doktor. normalde 1. saat tokluk en fazla 140 olmalı ama şeker yüklemesindde 1. saat 180 olarak bakılıyor.Canım mesajin yarım galiba ama gayet iyi demek istedin sanırım ay rahatladım dr da hemen dönerim mesaj at dedi yazdım senden kaç kere kan alındı dedi sonra cevap vermedi
Ayyy rahatladım internette baktım hepsi referans üstü gibiydi dolapta sütlaç vardı yiyemicem diye üzülüyordum.
Dr bi türlü dönmedi merak ettim netten baktım hepsi referans üstü görünüyordu modum düştü bide ikisinin aynı çıkması tuhaf geldi acaba laboratuvar da bi sorun mu oldu diye 60. Ve 120. dk bi sayı bile fark etmemiş
Canım 187 çok yüksek değil diyet ve takip verir doktor. Biraz dikkat ederek ve yürüyüşle halledersin korkma.Benim 187 çıktı
Canım kafa çapıyla ilgili bir şey dedi mi doktorun?Az once kontrole girdim. Dün konuşmuştuk bakalım benim bebiş kac gram olcak demiştim hatta kıyas yapalım muhabbeti olmuştu ya26+4 ve 929 gram olmuşuz. 25. Hafta 630 gramdı. Gercekten cabuk buyuyorlar. Boyu da sanirim 35 cm. FL yi 7 ye carpinca 35 cm civari oluyor.
Bu arada kendi doktoruma degil baska doktora bi gitmistim 24 haftalik gebelik belgesi icin plesanta aşağıda falan filan dediydi can sıkar sekilde kaşlarını çatıp da. Alakası yokmuş. Kendi doktoruma sordum posterior fundal pozisyonda asagida falan degil dedi. Güvendigin doktordan şaşmayacaksın. Gereksiz can skntısına sebep oluyorlar
Yarın gitcem bakalım dediklerini yazarım ..Pek anlamıyom canım, doktorun birsey demedimi
O zaman bana da dikkat et diyecek sen nasıl ölçüyorsun ki ? Bugünkü dr kontrolün de güzel çıktı onu diyorsun dimi bi ölçüm yapmıyorsun gün içinde şeker için188 le bana dikkat ve diyet önerdi. Yapıyorum gayet güzel çıktı bugün bebişin değerleri
Canım 187 çok yüksek değil diyet ve takip verir doktor. Biraz dikkat ederek ve yürüyüşle halledersin korkma.
Şeker ölçüm cihazım var normalde ama stripleri yok o yüzden gün içinde ölçüm yapamıyorum,O zaman bana da dikkat et diyecek sen nasıl ölçüyorsun ki ? Bugünkü dr kontrolün de güzel çıktı onu diyorsun dimi bi ölçüm yapmıyorsun gün içinde şeker için
Ölçüm cihazı da yazar sana doktor kendin takip etmen içinO zaman bana da dikkat et diyecek sen nasıl ölçüyorsun ki ? Bugünkü dr kontrolün de güzel çıktı onu diyorsun dimi bi ölçüm yapmıyorsun gün içinde şeker için
Doktora yazdırsana stripleriŞeker ölçüm cihazım var normalde ama stripleri yok o yüzden gün içinde ölçüm yapamıyorum,
Dikkat ettim, suyu ve hareketi arttırdım diyet yaptım 3 hafta sonra bugün gittim ve bebiş sadece 5 gün önde görünüyor kilosu boyuda iyi gibi suda normal seviyelere yakın. Süper aynı diyete devam edeceğiz demişti doktorum başta ama son anda fikri değişti tartıda kilomu görünce biraz daha sıkıcakmış diyetimi ama şeker için değil kilo aldığım için
Güle güle kullansın inşallahKızlaaaaar yumuşacık oldum
Canım 1-3 ay 10 tane bana fazla göründü. Çünkü ilk zamanlar ceket gibi olan zıbın giydiriliyor.Arkadaşlar biliyorum buna hazır değiliz grup olarak ama ilk alışverişimi yapıyorum
1-3 ay on tane zibin alsam sizce yeterli mi fiyatı 16 ₺ , daha hesaplı alan varsa link atabilir mi ??
0-3 ay değil de 1-3 ay var sanırım bu da olur bebeğe İlk 3 ay.
Teşekkür ederiz inşallah.Güle güle kullansın inşallah
Nerde yaptırdın acaba link paylaşır mısın
Geçmiş olsun canım bende 2 gündür hep uyuklama halindeyim. Bugün bol bol dinlen. İnşallah yarın enerjik olursun :)2.doz tetanozu oldum. Ebe kalp atışını dinledi. Tansiyonum düşük çıktı biraz ama şaşırmadım bugün biraz halsizdim. Zaten gebelikte bu dalgalanmalar normal.
Aşıdan mı tansiyondan mı bilmem yattım kaldım bugün..
Yarın doktor kontrolüm var. İnşallah yarın da böyle yamuk olmam
Tamam canım ölçüme gerek kalmayacak o zaman deseneŞeker ölçüm cihazım var normalde ama stripleri yok o yüzden gün içinde ölçüm yapamıyorum,
Dikkat ettim, suyu ve hareketi arttırdım diyet yaptım 3 hafta sonra bugün gittim ve bebiş sadece 5 gün önde görünüyor kilosu boyuda iyi gibi suda normal seviyelere yakın. Süper aynı diyete devam edeceğiz demişti doktorum başta ama son anda fikri değişti tartıda kilomu görünce biraz daha sıkıcakmış diyetimi ama şeker için değil kilo aldığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?