Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
olabilir bazen öyle onu sorun olarak görmüyor doktor. normalde 1. saat tokluk en fazla 140 olmalı ama şeker yüklemesindde 1. saat 180 olarak bakılıyor.

Canım kafa çapıyla ilgili bir şey dedi mi doktorun?

O zaman bana da dikkat et diyecek sen nasıl ölçüyorsun ki ? Bugünkü dr kontrolün de güzel çıktı onu diyorsun dimi bi ölçüm yapmıyorsun gün içinde şeker için
Şeker ölçüm cihazım var normalde ama stripleri yok o yüzden gün içinde ölçüm yapamıyorum,

Dikkat ettim, suyu ve hareketi arttırdım diyet yaptım 3 hafta sonra bugün gittim ve bebiş sadece 5 gün önde görünüyor kilosu boyuda iyi gibi suda normal seviyelere yakın. Süper aynı diyete devam edeceğiz demişti doktorum başta ama son anda fikri değişti tartıda kilomu görünce biraz daha sıkıcakmış diyetimi ama şeker için değil kilo aldığım için

Arkadaşlar biliyorum buna hazır değiliz grup olarak ama ilk alışverişimi yapıyorum
1-3 ay on tane zibin alsam sizce yeterli mi fiyatı 16 ₺ , daha hesaplı alan varsa link atabilir mi ??
0-3 ay değil de 1-3 ay var sanırım bu da olur bebeğe İlk 3 ay.

Eklentiler

• Screenshot_20220413-184300_Civilim.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 84
Doktora yazdırsana stripleri

Canım 1-3 ay 10 tane bana fazla göründü. Çünkü ilk zamanlar ceket gibi olan zıbın giydiriliyor.
2Li İç Zıbın Set Beyaz - Online Bebek Market

Bende 4-5 tane bunlardan var. 0-3 ay ya da 1-3 ay 5 tane filan alttan çıtçıtlı body var. Sonra 3-6 ayla devam ediyor.

Çocuk çabuk büyürse 10 tane fazla olur gibi geldi bana.

Bunlara bakabilirsin.

2.doz tetanozu oldum. Ebe kalp atışını dinledi. Tansiyonum düşük çıktı biraz ama şaşırmadım bugün biraz halsizdim. Zaten gebelikte bu dalgalanmalar normal.
Aşıdan mı tansiyondan mı bilmem yattım kaldım bugün..
Yarın doktor kontrolüm var. İnşallah yarın da böyle yamuk olmam

Geçmiş olsun canım bende 2 gündür hep uyuklama halindeyim. Bugün bol bol dinlen. İnşallah yarın enerjik olursun :)

Tamam canım ölçüme gerek kalmayacak o zaman desene çok iyi su normal seviyeye gelmiş demek kii bakalım benimki nasıl çıkacak diyete başlamam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…