Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
Canım ağızdan demiri derhal kesmelisin. Doktorun iğne şeklinde verecektir. Ben günde 4 kere toplam 60 ml duphalac içiyorum. Et yasak, kıyma yiyorum; ekmek yasak yulaf yiyorum(en az 12 saat önce asitte pişirerek). 2,5 aydır böyle besleniyorum

Onu da yaparız bakalım günler çebuk geçse keşke yat yat geçmiyor sen nasıl geçiriyorsun canım akşama kadar indirimli alış veriş bakıyorum
Canım ben işlerimi bilgisayar üzerinden devam ettiriyorum. Ya da ettirmeye calisiyorum. Bazen çok uykum geliyor. Okumam gereken şeyleri okurken uyuyakaliyorum. Online derslerim var. Bazen derste de çok uykum geliyor. O kötü. Tabi derste de masanın altında tabure var ayaaklarimi oraya uzatıyorum. Tuvalet gelince sürekli ara vermek için bahane üretiyorum. Dersim olmayan günler bende alışveriş siteleri ve diziler arasında geziniyorum.

Ebe de mi bulacaz ben ay sonu abd ye gidiyorum inşallah ödemelerimi falan yaptım. Orda doğurcam

İyi senin gene işin devam ediyor oyalanıyorsundur :) Beni daha çağırmadılar geri çağırırlarsa rapor alıcam mecbur

Bu arada bana doktorum bundan sonra günlük hareketelri saymaya başla dedi hanımlar. Simdi gün icinde toplam 10 olacak en az hareketi diye anladım ama dogru mu anlamışım? Kanama su gelmesi 15 dk bi sancı veya günlük 10 hareketten az olursa hemen geliyorsun buraya dedi. Yarin da şeker yüklemem var ne kadarlik yuklencek bilmiyorum sordum ben burdan tanımladim yarın sana kan alma yerinde verirler dedi gidip icecegi eczaneden almayacagım yani.

Ben de eczaneden alacagim sanıyordum. Ama oradan verdiler laboratuvar bölümünden

İyi senin gene işin devam ediyor oyalanıyorsundur :) Beni daha çağırmadılar geri çağırırlarsa rapor alıcam mecbur
Biraz rahat olduğu için devam edebiliyorum. Zaten dersleri her türlü bırakamam ama 3 gün dersim var. Öbür türlü bende çoktan rapor ya da izin almak zorunda kalırdim.

Bir önceki sefer bana da hemşire hazırlayıp vermişti. Direk şekerli şuydu.

Yoga olarak ne yapıyorsunuz? Hareketler ve nefes çalışması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…