- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.061
Ölçüm cihazı da yazar sana doktor kendin takip etmen için
Canım ağızdan demiri derhal kesmelisin. Doktorun iğne şeklinde verecektir. Ben günde 4 kere toplam 60 ml duphalac içiyorum. Et yasak, kıyma yiyorum; ekmek yasak yulaf yiyorum(en az 12 saat önce asitte pişirerek). 2,5 aydır böyle besleniyorumKizlar afedersiniz kabızlık için ne yapıyorsunuz ilk kez böyle beter oldum bi çaresi var mı??
Canım ben işlerimi bilgisayar üzerinden devam ettiriyorum. Ya da ettirmeye calisiyorum.Onu da yaparız bakalım günler çebuk geçse keşke yat yat geçmiyor sen nasıl geçiriyorsun canım akşama kadar indirimli alış veriş bakıyorum
Ebe de mi bulacazdoktorumu seçmiştim, ebeye bu gün kesin karar verdim. Ebe ile eğitim ve yoga işlerine girmeden önce yüz yüze tanışmak istedim. cuma günü birlikte bir iftar yemeği yicez bakalım. ramazanda olunca ancak böyle ayarlayabildim. 100 soruda doğal doğum kitabını okuyorum.
siz başladınız mı eğitim yoga vs.. ?
İyi senin gene işin devam ediyor oyalanıyorsundur :) Beni daha çağırmadılar geri çağırırlarsa rapor alıcam mecburCanım ben işlerimi bilgisayar üzerinden devam ettiriyorum. Ya da ettirmeye calisiyorum.Bazen çok uykum geliyor. Okumam gereken şeyleri okurken uyuyakaliyorum. Online derslerim var. Bazen derste de çok uykum geliyor. O kötü. Tabi derste de masanın altında tabure var ayaaklarimi oraya uzatıyorum. Tuvalet gelince sürekli ara vermek için bahane üretiyorum. Dersim olmayan günler bende alışveriş siteleri ve diziler arasında geziniyorum.
MaşallahKiyas yapalımbenim de 26+2 de 937 gram boyu da 36 cm. Erkek
Kagit verdi bakiyorum hemen. Baktigim kadariyla kagitta hepsi haftamla uyumlu bi gün ileri ya da geri. Doktor bişey demedi. Önceden hep gerideydi simdi haftasini bulmuş. Ama karın cevresi 1 hafta geri görünüyorCanım kafa çapıyla ilgili bir şey dedi mi doktorun?
Canım kafa çapıyla ilgili bir şey dedi mi doktorun?
O yüzden özellikle erkek dedimMaşallahbenim bebiş kız seninki daha kilolu haliyle ama normal gayet güzel nazar değmesin. Saglikli kilolar alsınlar büyüsünler
Ben de eczaneden alacagim sanıyordum. Ama oradan verdiler laboratuvar bölümündenBu arada bana doktorum bundan sonra günlük hareketelri saymaya başla dedi hanımlar. Simdi gün icinde toplam 10 olacak en az hareketi diye anladım ama dogru mu anlamışım? Kanama su gelmesi 15 dk bi sancı veya günlük 10 hareketten az olursa hemen geliyorsun buraya dedi. Yarin da şeker yüklemem var ne kadarlik yuklencek bilmiyorum sordum ben burdan tanımladim yarın sana kan alma yerinde verirler dedi gidip icecegi eczaneden almayacagım yani.
Karin çevresi ve baş çevresi 4 gün geride benim de
Iyi oldu bi acıdan gidip bul al vs. inşallah güzel aromalı bişey verirlerBen de eczaneden alacagim sanıyordum. Ama oradan verdiler laboratuvar bölümünden
Benim doktor da demedi. Eşim kıl kurdu gibi bisey cıkacak herhal diyorKarin çevresi ve baş çevresi 4 gün geride benim deama Dr hiçbir şey demedi. Ben de fit bir çocuğum olacak diye düşündüm
Süper o zamanKagit verdi bakiyorum hemen. Baktigim kadariyla kagitta hepsi haftamla uyumlu bi gün ileri ya da geri. Doktor bişey demedi. Önceden hep gerideydi simdi haftasini bulmuş. Ama karın cevresi 1 hafta geri görünüyor
Biraz rahat olduğu için devam edebiliyorum. Zaten dersleri her türlü bırakamam ama 3 gün dersim var. Öbür türlü bende çoktan rapor ya da izin almak zorunda kalırdim.İyi senin gene işin devam ediyor oyalanıyorsundur :) Beni daha çağırmadılar geri çağırırlarsa rapor alıcam mecbur
Bir önceki sefer bana da hemşire hazırlayıp vermişti. Direk şekerli şuydu.Bu arada bana doktorum bundan sonra günlük hareketelri saymaya başla dedi hanımlar. Simdi gün icinde toplam 10 olacak en az hareketi diye anladım ama dogru mu anlamışım? Kanama su gelmesi 15 dk bi sancı veya günlük 10 hareketten az olursa hemen geliyorsun buraya dedi. Yarin da şeker yüklemem var ne kadarlik yuklencek bilmiyorum sordum ben burdan tanımladim yarın sana kan alma yerinde verirler dedi gidip icecegi eczaneden almayacagım yani.
Yoga olarak ne yapıyorsunuz? Hareketler ve nefes çalışması mı?O kitabı ben de okumak istiyorum. Yok canım benim ebem istanbulda ben sakaryada yaşıyorum. Sadece her kontrol sonrası haberleşiyoruz şimdilik. 28. haftadan sonra bir yüzyüze görüşücez ve egzersizleri verecekmiş ama ben hergün pilates yoga yapıyorum zaten.
Bir önceki sefer bana da hemşire hazırlayıp vermişti. Direk şekerli şuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?