Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da hareketlerinde azalma ya da kanama olursa hemen gel dedi. Sayı vs vermedi. Zaten günde 70-80 tekme yiyorumdur saysam

Bana da hareketlerinde azalma ya da kanama olursa hemen gel dedi. Sayı vs vermedi. Zaten günde 70-80 tekme yiyorumdur saysam
Vallahi 10 dan aşağı olmasın dedi demekki sınır 10 maşallah tabi saymadim ama kesin o kadar olur fıkır fıkır dönüp duruyor bu sefer etki alanı baya genişledi göbek yanları göbek deligi bazen kasık sırtımda seyirme olsa şaşmıycam napıyor bu bebiş anlamadım

Of çok Zor diyet ya valla kolay gelsin sana da keşke daha fazla yeseymişim güzel bi listeyle almazsın merak etme ben 1 ay olacak almamışım hiç.
Sanki yapmazsam bişeyler eksik kalacakmış gibi hissediyorum ben de ya. Aslında kızım 21 aylık benim için de zaman sıkıntı ama öğle uykusuna yatırıp hemen yapıyorum egzersizlerimi. Ben de önceden güzel spor yapardım o yüzden hem fiziksel hem ruhen iyi geliyor.
Yoga olarak ne yapıyorsunuz? Hareketler ve nefes çalışması mı?
Ben bir youtube sayfasından yapıyorum. İlçede yaşadığım için online harici seçeneğim yok. Spor geçmişim olduğu için kendim devam editorun. Prenatal yoga olarak aratıp bulmuştum. Nefes daha çalışmadım 30 lardan sonra başlarım. Şimdi biraz daha fiziksel ilerliyorum

Evet bende ara ara aklıma geldikçe evde hamile yogası dvd olarak bende ondan yapıyordum ama haftada 1 falandı, onu her güne düşüreceğim.
Diyetten tüm tatlı şeyleri kesmiş canım doktorum sağolsun minik kaçamaklar vs hiç yok, ekmeği tamamen kesmiş tam buğday bir dilim falanda yok.
İrademe sağlık, hayatımda hiç bir şeye bu kadar dikkat etmedim merak ediyorum olabilecek mi

İnşallah bende merak ediyorum onu ama bana yapmadı doktor yükleme
Hadi bakalım nasibimde ne varmıs.

Burda hep yüklemeden önce aç kalinacak süreler konusuldu. Bana doktor su kadar saat ac kal demedi ama ben sanirim yaklaşık 11 saat ac kalmış olacagım. Çok sorun olmaz heralde. Kaçlık yükleyecegini bilsem ona göre saat tutacaktım ama hayırlısı. Umarim yarın dayanırım kusmam. Ki tatlıyı da pek seven biri degilim sırf o yüzden yeşil teneke kola şişesinde olandan istiyorum sanırım o çok sarsmıyor

Hiç gözünüzde büyütmeyin gerçekten çok kolay geçiyor. Sadece hastanede bekleme süresi biraz uzun. Onda da kitap okudum, dizi izledim, alışveriş yaptım kendimi oyaladim

Hiç gözünüzde büyütmeyin gerçekten çok kolay geçiyor. Sadece hastanede bekleme süresi biraz uzun. Onda da kitap okudum, dizi izledim, alışveriş yaptım kendimi oyaladim
Hastanede bekleme konusunda level ım aslında endokrine de gittigimden kan ver bekle sonuc göster kışın sogukta gezemedik hep hastanede bekledik. Kardiyolojiye gitmistim bi de carpinti icin holter takildi sonuc bekledim sonuc gostermeye gittim sira bekledim. Bu sene ömrüm hastanede gecti zaman doldurma konusunda sabırlıyım da bakalım inşallah rahat geçsin.

Ben de Zeynep Kamil'e gidecektim şeker yüklemesi yapar mısınız diye. Doktorum da boya göre kilo iyi gittiği için ve suyum da iyi olduğu için sanırım sağlık ocağında açlık tokluk şekerine kandan baktır dedi.

Pazartesi tetanoz 2 ve rutin kan testi var çünkü. Sağlık ocağı bu şekilde aç tok olarak parmaktan bakıyor mu acaba? Yada kendimiz makina ile yapsak verimli bir sonuç olur mu bilemedim.

Kaçamak bende sadece bir gün sütlü tatlı var onun dışında hiç yok ama ekmek fln var tabi. Olsun dikkat etmeye çalışıcaz artık. Belki hiç kilo almadan gideriz doğuma da işimiz kolaylaşır sonrasında

bazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar bencedüzeltmeye gücü yetmeyince de uyuyakalıyordur

Düzeltememek mi? Hiç sanmıyorum

İçimizi dışımıza çıkarıyor kuduruklar ayol Ancak sevdiği pozisyona denk gelince derin uykuya geçmiş olurlar ondan hissedilmez bence.

Bende yarin gidicem ne içecegime dair hic bir fikrim yok

Ben o zıbınlardan hiç giydirmedim. Toplanıyor kucağa alıp koydukça beli açılıyor diye rahat gelmiyor bana. Sadece badi giydirdim..

Ebe de mi bulacaz ben ay sonu abd ye gidiyorum inşallah ödemelerimi falan yaptım. Orda doğurcam
Ben ssvd için bir doktorla görüştüm. 2 ebesi var, birini seçip onunla çalışmanı istiyor. Doğum egitimi almamı da şart koşuyor. Yoksa ssvd yapmıyor.
Yurt dışı işi güzel olmuş. İş yerinden bir arkadaşım da doğumunu abd de yaptı.

Geçmiş olsun canım bende 2 gündür hep uyuklama halindeyim. Bugün bol bol dinlen. İnşallah yarın enerjik olursun :)

Sağol canım.
Benim düşerse genelde 10 6 ya düşer zaten. Ebe gebelikte normal dedi zaten.
Birkaç haftada bir oluyor böyle. Bugün geç kalkmama rağmen sağlık ocağına gitmek için koltuktan zor kalktım. Gelince de hemen yattım kaldım

Kagit verdi bakiyorum hemen. Baktigim kadariyla kagitta hepsi haftamla uyumlu bi gün ileri ya da geri. Doktor bişey demedi. Önceden hep gerideydi simdi haftasini bulmuş. Ama karın cevresi 1 hafta geri görünüyor
Benim de 10 gün geriden geliyormuş, bir şey dedi mi size doktor bununla ilgili?

Ben o zıbınlardan hiç giydirmedim. Toplanıyor kucağa alıp koydukça beli açılıyor diye rahat gelmiyor bana. Sadece badi giydirdim..
Gobek bağı düşene kadar değmesin diye ondan giydirdim bende. Sonra diğerlerine geçtim. Ama doğru söylüyorsun toplanıyor aslında bende sevmiyorum. Yüksek olmasında düşük olsun tansiyonun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…