- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.081
Bana da hareketlerinde azalma ya da kanama olursa hemen gel dedi. Sayı vs vermedi. Zaten günde 70-80 tekme yiyorumdur saysamBu arada bana doktorum bundan sonra günlük hareketelri saymaya başla dedi hanımlar. Simdi gün icinde toplam 10 olacak en az hareketi diye anladım ama dogru mu anlamışım? Kanama su gelmesi 15 dk bi sancı veya günlük 10 hareketten az olursa hemen geliyorsun buraya dedi. Yarin da şeker yüklemem var ne kadarlik yuklencek bilmiyorum sordum ben burdan tanımladim yarın sana kan alma yerinde verirler dedi gidip icecegi eczaneden almayacagım yani.
Vallahi 10 dan aşağı olmasın dedi demekki sınır 10 maşallah tabi saymadim ama kesin o kadar olur fıkır fıkır dönüp duruyor bu sefer etki alanı baya genişledi göbek yanları göbek deligi bazen kasık sırtımda seyirme olsa şaşmıycam napıyor bu bebiş anlamadımBana da hareketlerinde azalma ya da kanama olursa hemen gel dedi. Sayı vs vermedi. Zaten günde 70-80 tekme yiyorumdur saysam
YELSMUDHDHH 375 75Lcw kodu olana talibim 23 Nisan gösteri kıyafetleri oradan alinacakmis
Elmalı verdiler bana. Tadı gayet güzel ama keşke biraz daha soğuk olsaydı. Ilık olunca tadını pek alamadıminşallah öyle olmaz ben de şu elmalıdan denemek istiyorum ama yaa tadinı merak ettim cok atildı buraya
Of çok Zor diyet ya valla kolay gelsin sana daKızlar an itibariyle 20kg almışım görünüyor.
Doktorun odasında küçük çapta bir kalp krizi yaşadım
Doktor bile şaşırdı diyetimi incelemek istedi diyetisyen in listesini attım inceleyip tekrar konuşacağız.
Ödeme yoğunlaştı oda, şişlikler var ama yinede full dikkat ediyoruz artık 1 kilo bile almayacaksın dedi.
Kendime hiç güvenmemem dışında bir problem yok
Sanki yapmazsam bişeyler eksik kalacakmış gibi hissediyorum ben de ya. Aslında kızım 21 aylık benim için de zaman sıkıntı ama öğle uykusuna yatırıp hemen yapıyorum egzersizlerimi. Ben de önceden güzel spor yapardım o yüzden hem fiziksel hem ruhen iyi geliyor.Biz de ayrı sehirlerdeyiz. Egitim ve yoga online olacak. Ama işte 1 defalığına da olsa yüz yüze görüşmek iyi olur diye düşündüm.
Her gün plates ve yoga çok iyiymiş. Ben hiç bir şey yapmiyorum. Hamile kalmadan önce haftada 3 gün plates yapiyordum. Boşluk yaratmam lazım.
Ben bir youtube sayfasından yapıyorum. İlçede yaşadığım için online harici seçeneğim yok. Spor geçmişim olduğu için kendim devam editorun. Prenatal yoga olarak aratıp bulmuştum. Nefes daha çalışmadım 30 lardan sonra başlarım. Şimdi biraz daha fiziksel ilerliyorumYoga olarak ne yapıyorsunuz? Hareketler ve nefes çalışması mı?
Of çok Zor diyet ya valla kolay gelsin sana dakeşke daha fazla yeseymişim güzel bi listeyle almazsın merak etme ben 1 ay olacak almamışım hiç.
Sanki yapmazsam bişeyler eksik kalacakmış gibi hissediyorum ben de ya. Aslında kızım 21 aylık benim için de zaman sıkıntı ama öğle uykusuna yatırıp hemen yapıyorum egzersizlerimi. Ben de önceden güzel spor yapardım o yüzden hem fiziksel hem ruhen iyi geliyor.
İnşallah bende merak ediyorum onuinşallah öyle olmaz ben de şu elmalıdan denemek istiyorum ama yaa tadinı merak ettim cok atildı buraya
Hadi bakalım nasibimde ne varmıs.İnşallah bende merak ediyorum onuama bana yapmadı doktor yükleme
Hiç gözünüzde büyütmeyinHadi bakalım nasibimde ne varmıs.
Burda hep yüklemeden önce aç kalinacak süreler konusuldu. Bana doktor su kadar saat ac kal demedi ama ben sanirim yaklaşık 11 saat ac kalmış olacagım. Çok sorun olmaz heralde. Kaçlık yükleyecegini bilsem ona göre saat tutacaktım ama hayırlısı. Umarim yarın dayanırım kusmam. Ki tatlıyı da pek seven biri degilimsırf o yüzden yeşil teneke kola şişesinde olandan istiyorum sanırım o çok sarsmıyor
Hastanede bekleme konusunda level ım aslındaHiç gözünüzde büyütmeyingerçekten çok kolay geçiyor. Sadece hastanede bekleme süresi biraz uzun. Onda da kitap okudum, dizi izledim, alışveriş yaptım kendimi oyaladim
Kaçamak bende sadece bir gün sütlü tatlı var onun dışında hiç yokEvet bende ara ara aklıma geldikçe evde hamile yogası dvd olarak bende ondan yapıyordum ama haftada 1 falandı, onu her güne düşüreceğim.
Diyetten tüm tatlı şeyleri kesmiş canım doktorum sağolsun minik kaçamaklar vs hiç yok, ekmeği tamamen kesmiş tam buğday bir dilim falanda yok.
İrademe sağlık, hayatımda hiç bir şeye bu kadar dikkat etmedim merak ediyorum olabilecek mi
bazen içerde hoplayıp zıplarken olmadık bir pozisyonda sıkışıyorlar bencedüzeltmeye gücü yetmeyince de uyuyakalıyordur
Bende yarin gidicem ne içecegime dair hic bir fikrim yokHadi bakalım nasibimde ne varmıs.
Burda hep yüklemeden önce aç kalinacak süreler konusuldu. Bana doktor su kadar saat ac kal demedi ama ben sanirim yaklaşık 11 saat ac kalmış olacagım. Çok sorun olmaz heralde. Kaçlık yükleyecegini bilsem ona göre saat tutacaktım ama hayırlısı. Umarim yarın dayanırım kusmam. Ki tatlıyı da pek seven biri degilimsırf o yüzden yeşil teneke kola şişesinde olandan istiyorum sanırım o çok sarsmıyor
Canım 1-3 ay 10 tane bana fazla göründü. Çünkü ilk zamanlar ceket gibi olan zıbın giydiriliyor.
2Li İç Zıbın Set Beyaz - Online Bebek Market
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım - Fiyatı, Yorumları
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende 4-5 tane bunlardan var. 0-3 ay ya da 1-3 ay 5 tane filan alttan çıtçıtlı body var. Sonra 3-6 ayla devam ediyor.
Çocuk çabuk büyürse 10 tane fazla olur gibi geldi bana.
Bunlara bakabilirsin.
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nayinom Raporlu Askılı Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nayinom Raporlu Askılı Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady Fiyatı, Yorumları - Trendyol
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben ssvd için bir doktorla görüştüm. 2 ebesi var, birini seçip onunla çalışmanı istiyor. Doğum egitimi almamı da şart koşuyor. Yoksa ssvd yapmıyor.Ebe de mi bulacazben ay sonu abd ye gidiyorum inşallah ödemelerimi falan yaptım. Orda doğurcam
Geçmiş olsun canım bende 2 gündür hep uyuklama halindeyim. Bugün bol bol dinlen. İnşallah yarın enerjik olursun :)
Benim de 10 gün geriden geliyormuş, bir şey dedi mi size doktor bununla ilgili?Kagit verdi bakiyorum hemen. Baktigim kadariyla kagitta hepsi haftamla uyumlu bi gün ileri ya da geri. Doktor bişey demedi. Önceden hep gerideydi simdi haftasini bulmuş. Ama karın cevresi 1 hafta geri görünüyor
Gobek bağı düşene kadar değmesin diye ondan giydirdim bende. Sonra diğerlerine geçtim. Ama doğru söylüyorsun toplanıyor aslında bende sevmiyorum.Ben o zıbınlardan hiç giydirmedim. Toplanıyor kucağa alıp koydukça beli açılıyor diye rahat gelmiyor bana. Sadece badi giydirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?