Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de sevmem tatlıyı midem bulandı ama içtim zamanında. İnşallah aromalilardan çıkar karsina

Benim de 10 gün geriden geliyormuş, bir şey dedi mi size doktor bununla ilgili?
Yok demedi doktorum titizdir ama gereksiz seyleri evham yaptirmaz. ben de güveniyorum. Bi onceki kontrole kadar göbekle beraber kafası da geriydi. Kafa yerini bulmuş hemen hemen. Karın da bulur belli ki. Bi kere baska doktora gittim yalan yanliş bilgiyle canimi sktı. Plasenta asagida dedi ama oyle bi dedi ki bilgisiz ben bi an o neymiş oldum. Dün kendi doktoruma sordum alakası yok gayet yerinde dedi. merak ettigim varsa soruyorum ya da o aciklama yapiyor hatta soracagim ne varsa ben sormadan söylüyor. Doktorunuz güven veriyorsa içinizi rahat tutun. Biraz daha takipte kalın bence. Hersey yolunu bulur

Günaydın simdi seker yuklemesine gidiyorum. Sanirim sen de gideceksin. Hadi kolay gelsin rahat gecer umarım
Insallah sekeriniz cikmaz. Benim ilk gebeligimde vardi, o yuzden su an icin bu gebeligimde takipteyim, kendim olcum yapiyorum. Sekerim iyi gorunuyor su an icin. Ilk gebelikte cikinca 2.de de cikar diyorlardi. Cok umutsuzdum. Cikmayinca cok sevindim ama hala saskinim, jnanamiyorum. 20. Haftadan beri haftada 2 kere gunde 6 olcum yapiyorum. Insallah boyle devam eder.

Günaydın kizlar ,
Dun dr iki testte birebir aynı deger olunca laboratuvar a kanı tekrar kontrol edin demiş.
75 mg yuklemesine göre;
Açlık 93
60 dk 166
120 dk 168 çıkmış..
Henüz dr dönmedi Morkahve sen anlıyorsun canım evet yüksek daha düşük olması istenir ama nasıl çok cok kötü değil demi ? Zaten pıhtılasan kanı tekrar islemisler dr testi tekrar edelim demedi ne kadar doğru bilmiyorum sonuc ama

Günaydın, farkında olmadan hep sırt üstü yatanlar burada mi
Ya ama çok rahat ediyorum. Sola yatiyorum ama sirt ustu uyaniyorum. Ilk gebeligimde solda yatar solda da uyanirdim, baska turlu kendim de rahat edemezdim. Bunda cok rahat geliyor sirt üstü. Demek ki bebek de rahat diye kendimi avutuyorum.

Canim benimde ölcunler cok iyi cikiyor ama suyum fazla
Ölçümlere bakarsam yaptirmamam gerek fakat su fazla olunca ortada sinsi bişeyler dolanıyor demekki diye yaptircam

Ya ama çok rahat ediyorum. Sola yatiyorum ama sirt ustu uyaniyorum. Ilk gebeligimde solda yatar solda da uyanirdim, baska turlu kendim de rahat edemezdim. Bunda cok rahat geliyor sirt üstü. Demek ki bebek de rahat diye kendimi avutuyorum.
Uyuyorken yaptıklarımdan sorumlu değilim napalim:)

Gebelikte sırt üstü yatmak pek iyi degil ama yapacak bisi yok. .

Canim benimde ölcunler cok iyi cikiyor ama suyum fazla
Ölçümlere bakarsam yaptirmamam gerek fakat su fazla olunca ortada sinsi bişeyler dolanıyor demekki diye yaptircam
Ya bazen sebepsiz de su cok olabiliyormus ya belli mi olur. Insallah yoktur. Ilkinde varsa 2.sinde %50 cikmama ihtimali varmis.
Biz dun doktordaydik, ilk sordugum soru karin ölçümü ve suyu oldu. Cok şükür normal sikirlardaydi. Travma olustu bende gebelik sekeri konusunda. Ben Maltada yasiyorum burda gebelik sekerini cok ciddiye aliyorlar. Son 3 ayimda 7 kez hastanete yatisim yapilmisti. Gebelik sekerinde gozlem yapmak istediler. Nstye baglanmalar, kordon kani akislari, kan kontrolleri fln. Oysaki diyetle kontrol altindaydi sekerim ama yine de birkac gun kal durumunu biz de kontrol edelim diye diye 7 kez 3 -4 gunlugune yatis yaptim. O yuzden 2. Gebeligimden cok korkuyordum. Su an icin iyi gidiyor. Tabi belli olmaz daha zaman var.

Ben de 2 hastane cikisi. 6 atlet zibin aldim. Bir de kisa kollu ve uzun kollu zibin alicam. Kizim da yazin dogmustu, bir suru kiyafeti vardi, sadece zibinlar isime yaradi. Bence ilk ay icin yeterli. Hava sicak olacak. Zaten 2. Aya buyuyolar 2-6 ay arasi 3-6 aylik kiyafetleri kullandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…