- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.121
BeenGünaydın, farkında olmadan hep sırt üstü yatanlar burada mi
Benim ilk gebelik bakalım cikacak mı solusyonu içtim. 75 lik vermis doktor. Cok sevimli degil tadı ama idare edebilirim gibi. Endokrin icin de ayri yerde kan verdi kolum kevgire döncek sanirim daha 1. saat ve 2. Saat tokluk vercemInsallah sekeriniz cikmaz. Benim ilk gebeligimde vardi, o yuzden su an icin bu gebeligimde takipteyim, kendim olcum yapiyorum. Sekerim iyi gorunuyor su an icin. Ilk gebelikte cikinca 2.de de cikar diyorlardi. Cok umutsuzdum. Cikmayinca cok sevindim ama hala saskinim, jnanamiyorum. 20. Haftadan beri haftada 2 kere gunde 6 olcum yapiyorum. Insallah boyle devam eder.
Ben ictim limonlu geldi ayrica teneke kutuda degildi. Gazı kaçmis bim gazozu gibiydiEvet canim hazirlaniyorum ,umarım
Doktorlar nasıl rahatsanız diyor artık eskisi kadar vay sirt ustu yatma söyle olur böyle olur denmiyor. Zaten vucudun seni bilir rahatsız olsa dönerdin sağına veya soluna. Ben de sirt üstü uyanıyorum gayet de rahat hissediyorum kendimiYa ama çok rahat ediyorum. Sola yatiyorum ama sirt ustu uyaniyorum. Ilk gebeligimde solda yatar solda da uyanirdim, baska turlu kendim de rahat edemezdim. Bunda cok rahat geliyor sirt üstü. Demek ki bebek de rahat diye kendimi avutuyorum.
Elimde olan bir şey değil. Ve ilk kalktığımda veli tutuluyor resmenBeenaçıkcası cok takılmıyorum artık doktorlar da nasıl rahatsan öyle yat diyor ya sırt üstü yatmak cok sakıncalı gelmiyor bana
Benim de elimde degil bi uyaniyorum sırt üstü. heralde vucut öyle rahat diyorum ama cidden bi süre sonra bel eror veriyor napalm bişey olmaz ya yuvarlanıp gidicez böyle böyleElimde olan bir şey değil. Ve ilk kalktığımda veli tutuluyor resmen
Baya yüksek yastıkta yatıyorum. Yatağa ilk yattıgımda bir nefes darlığı oluyorBenim de elimde degil bi uyaniyorum sırt üstü. heralde vucut öyle rahat diyorum ama cidden bi süre sonra bel eror veriyor napalm bişey olmaz ya yuvarlanıp gidicez böyle böyle
Anladim insallah cikmaz seker. Kimsenin cikmasin insallah. Benim de limitin birazcik uzerinde cikmisti ama ben sabah ac gidicem duye gec saatte yemek yemistim, hala o yemekten oldugunu dusunuyorum. Bilsem daha dikkatli olurdum.Benim ilk gebelik bakalım cikacak mı solusyonu içtim. 75 lik vermis doktor. Cok sevimli degil tadı ama idare edebilirim gibi. Endokrin icin de ayri yerde kan verdi kolum kevgire döncek sanirim daha 1. saat ve 2. Saat tokluk vercem
Senin hafta ileride şuan bana darlık vermiyor ama bakalım bi kac haftaya olabilir. Yüksek yastık en mantıklisı. Ben yüksek yastik sevmem ama herseye katlanıyor insan. Yüz üstü yatmayı özledim meselaBaya yüksek yastıkta yatıyorum. Yatağa ilk yattıgımda bir nefes darlığı oluyor
Biraz daha zaman geçsin daha da zorlasacak
Aramızda 1 hafta var canım . İlk yattığımda oluyorSenin hafta ileride şuan bana darlık vermiyor ama bakalım bi kac haftaya olabilir. Yüksek yastık en mantıklisı. Ben yüksek yastik sevmem ama herseye katlanıyor insan. Yüz üstü yatmayı özledim mesela
Ben en az 11 bucuk saat ac kaldim riske atmadim vallahi. Ama bu platform olmasa burda okumasam bilmem hastanede çok bi yönlendirme yapmadılar. Şu kadar aç kal şöyle böyle denilmedi. Kendimiz ögreniyoruz herşeyi. Bazen de bilmedgimiz seylere denk geliyor. Eger cok yüksek degilse bi de dedgn gibi yemegi gec yediginden oldugunu dusunuyorsan ve öyleyse demekki çok da şekerin yok zaten takip de ediyormuşsun. Insallah kimsede cikmaz seker ciddenAnladim insallah cikmaz seker. Kimsenin cikmasin insallah. Benim de limitin birazcik uzerinde cikmisti ama ben sabah ac gidicem duye gec saatte yemek yemistim, hala o yemekten oldugunu dusunuyorum. Bilsem daha dikkatli olurdum.
Benim ilk gebelik bakalım cikacak mı solusyonu içtim. 75 lik vermis doktor. Cok sevimli degil tadı ama idare edebilirim gibi. Endokrin icin de ayri yerde kan verdi kolum kevgire döncek sanirim daha 1. saat ve 2. Saat tokluk vercem
32 psikolojik sınır benim için bir girsem çok rahat hissedecegim29. Hafta
Niye ki ?32 psikolojik sınır benim için bir girsem çok rahat hissedecegim
Aramızda 1 hafta var canım . İlk yattığımda oluyor
Önceden de aynı şekilde oluyordu. Baskı oluyor bir anda galiba.
Yastık kırlent ne varsa artık üst üste yıgıyorum
Günaydın kizlarrrbir şey soracağım size. Benim tansiyonum genelde düşüktür ve hep aynıdır. 10 a 7. Ama bir haftadır falan nabzım yüksek çıkıyor. Bir anda çarpıntı gibi bir sey oluyor olcuyorum. 115 çıkıyor. Normal zamanda olcunce de 110 çıkıyor. Var mı fikri olan ya da başına gelen
Zaten o dönüşler cok zor oluyorBiz pozisyon değiştirirken içerideki de değiştiriyor. Dün gece sola döndüm rahat ederim diye hangi organın üstüne bindiyse iki dakika canım acıdı sağa dönmek zorunda kaldım
Tansiyonum benim de düşük bu ara. Bende de oluyor bazen çarpıntı.
Hatta o kadar fazla ki dışarıdan bile belli oluyor kalbimin hızı. Anlık olduğu için pek dikkat etmiyorum kalp de bir kas nasılsa diye
Unutmazsam doktora sorayım bugün..
Zaten o dönüşler cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?