- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.141
Insallah bunda yasamazsin canim , gercrkten zor bi dönemden geçmişsin bunda olmaz insallah.Ya bazen sebepsiz de su cok olabiliyormus ya belli mi olur. Insallah yoktur. Ilkinde varsa 2.sinde %50 cikmama ihtimali varmis.
Biz dun doktordaydik, ilk sordugum soru karin ölçümü ve suyu oldu. Cok şükür normal sikirlardaydi. Travma olustu bende gebelik sekeri konusunda. Ben Maltada yasiyorum burda gebelik sekerini cok ciddiye aliyorlar. Son 3 ayimda 7 kez hastanete yatisim yapilmisti. Gebelik sekerinde gozlem yapmak istediler. Nstye baglanmalar, kordon kani akislari, kan kontrolleri fln. Oysaki diyetle kontrol altindaydi sekerim ama yine de birkac gun kal durumunu biz de kontrol edelim diye diye 7 kez 3 -4 gunlugune yatis yaptim. O yuzden 2. Gebeligimden cok korkuyordum. Su an icin iyi gidiyor. Tabi belli olmaz daha zaman var.
Aynen öyle defalarca uyanıyorum gerçekten.Önceden ne kolaydı uyku eylemi. Döndüğümü bile bilmezdim. Şimdi uyanık dönmek zorunda kalıyorum
Özgürce hareket etmeyi eğilip kalkmayı özledim
Benim doktorum da rahat biraz, önemli bir şey olmasa söylemezdi diye düşünüyorum. İnşallah haftasını yakalar, çok takıldım vallahi ben. Şeker yüklemeniz de sorunsuz geçer umarım benden istemediler 1 hafta takip yaptırdılarYok demedi doktorum titizdir ama gereksiz seyleri evham yaptirmaz. ben de güveniyorum. Bi onceki kontrole kadar göbekle beraber kafası da geriydi. Kafa yerini bulmuş hemen hemen. Karın da bulur belli ki. Bi kere baska doktora gittim yalan yanliş bilgiyle canimi sktı. Plasenta asagida dedi ama oyle bi dedi ki bilgisiz ben bi an o neymiş oldum. Dün kendi doktoruma sordum alakası yok gayet yerinde dedi. merak ettigim varsa soruyorum ya da o aciklama yapiyor hatta soracagim ne varsa ben sormadan söylüyor. Doktorunuz güven veriyorsa içinizi rahat tutun. Biraz daha takipte kalın bence. Hersey yolunu bulur
banada geçen aynısı olmuştu hemde 3 gün.. ters dönmüş bacaklarını kasıklarıma dayamış oraya vuruyormuş ben onu tekme olrak hissetmemişim. Pozisyona göre normal olabilirmiş. Şuan hareket var mıKizlar bebegim bu gun hareket etmedi endiselenmeye basladim
Evet çok şükür hareket ediyorbanada geçen aynısı olmuştu hemde 3 gün.. ters dönmüş bacaklarını kasıklarıma dayamış oraya vuruyormuş ben onu tekme olrak hissetmemişim. Pozisyona göre normal olabilirmiş. Şuan hareket var mı
Çok sevinirimBiz pozisyon değiştirirken içerideki de değiştiriyor. Dün gece sola döndüm rahat ederim diye hangi organın üstüne bindiyse iki dakika canım acıdı sağa dönmek zorunda kaldım
Tansiyonum benim de düşük bu ara. Bende de oluyor bazen çarpıntı.
Hatta o kadar fazla ki dışarıdan bile belli oluyor kalbimin hızı. Anlık olduğu için pek dikkat etmiyorum kalp de bir kas nasılsa diye
Unutmazsam doktora sorayım bugün..
Rennie tablette buldum çareyi. Gaviscon ve gaviscon Duo hiçbir şekilde işe yaramadı. Gece bile uykumdan uyanıyorum mide yanmasindanBu mide yanmasina cozum bulabilen varmi ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum cok zor artik
Bendede durum ayni gaviscon alayim diyordum rennie daha mi iyiRennie tablette buldum çareyi. Gaviscon ve gaviscon Duo hiçbir şekilde işe yaramadı. Gece bile uykumdan uyanıyorum mide yanmasindan
Hadi yaa ben daha 27. Haftayi doldurmadım. O zaman kişiye göre değişiyor. Bi kere ciddi faranjitten nerdeyse oturuarak uyumam gerekmisti.Aramızda 1 hafta var canım . İlk yattığımda oluyor
Önceden de aynı şekilde oluyordu. Baskı oluyor bir anda galiba.
Yastık kırlent ne varsa artık üst üste yıgıyorum
Ben demirim dusunce yaklasık 19. Haftada carpinti yasamistim. 105 lerden 110 120 ye cikmisti. Doktor kardiyolojiye git dedi troid hastasiyim endokrin troidden mi diye bakti troid degilmis. demir olabilir kardiyolojiye git dedi yüksek dedi. 130 bile gordugum oldu. Gogsüm catlayacak sandim. Ölcek gibiyim diyip agladigim olmustur. Kardiyolojiye gittim ölctü 105 civari cikti orda da. Normalki dedi ben şok. Hamilelikte olur dedi. Ama ihtiyaten ekg eko yapildi ve holter takıldı. Tabi holter bi 2 hafta sonra takildi anca sıra bulmustum o sürecte demir düsük diye kardiyolji ilaca baslatti. Simdi cok sukur iyiyim. Korona gecirdgimden kalpte sorun varsa diye baktilar ama kalpten degilmiş. Kardiyoloji bu sekilde normal demir ilacına devam dedi. 150 ye cikarsa gel ama ilac baslarim dedi. Suan 105 110 takiliyorum. Carpintim yok.Günaydın kizlarrrbir şey soracağım size. Benim tansiyonum genelde düşüktür ve hep aynıdır. 10 a 7. Ama bir haftadır falan nabzım yüksek çıkıyor. Bir anda çarpıntı gibi bir sey oluyor olcuyorum. 115 çıkıyor. Normal zamanda olcunce de 110 çıkıyor. Var mı fikri olan ya da başına gelen
Keske ya ben de öyle olur sanmistim yapmadilarKeşke damar yolu açsalardı. Bana direk öyle yaptılar tekrar tekrar canınızı yakmayalım dedi hemşire. Hem onlar için de pratik. Kolumda öyle iğne ucuyla dolaştım hastanede
Soğuk süt içiyodum yudum yudum. Doktora söyledim hiç uğraşma 8 saatte bir goviscon şurup iç dedi ilk bir iki gün bi işe yaramadı diye düşündüm ama şuan onsuz yapamıyorum ve şükür çok rahatımBu mide yanmasina cozum bulabilen varmi ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum cok zor artik
Bana doktor öglen 2 de gel dedi sonuc icin hatta e nabiza baktm 1. Kan cikmis bile. 88 aclik. O kadar uzun sürmemesi lazim ya_Rumy_ çilekli geldi şansima tadida guzeldi ictim bekliyom simdi
Haftaya cikacakmis sonucikili test gibi uzun suruyor bu dedi
32 sonrası doğan bebekte anomali olmadan yaşama şansı %85 üzerinde o yüzden.Niye ki ?
Aynen bende anlamadim e devletten bakarim o zaman bendeBana doktor öglen 2 de gel dedi sonuc icin hatta e nabiza baktm 1. Kan cikmis bile. 88 aclik. O kadar uzun sürmemesi lazim
İnşallah32 sonrası doğan bebekte anomali olmadan yaşama şansı %85 üzerinde o yüzden.
Benim için çok faydalı oldu şükürler olsunBendede durum ayni gaviscon alayim diyordum rennie daha mi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?