Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Insallah bunda yasamazsin canim , gercrkten zor bi dönemden geçmişsin bunda olmaz insallah.

Bende kziimda yasamadim boyle bi risk , bunda böyle oldu duruma gore bakacagim artik diyetle falan hal olur inşalalh

Benim doktorum da rahat biraz, önemli bir şey olmasa söylemezdi diye düşünüyorum. İnşallah haftasını yakalar, çok takıldım vallahi ben. Şeker yüklemeniz de sorunsuz geçer umarım benden istemediler 1 hafta takip yaptırdılar

Çok sevinirim

Aramızda 1 hafta var canım . İlk yattığımda oluyor
Önceden de aynı şekilde oluyordu. Baskı oluyor bir anda galiba.
Yastık kırlent ne varsa artık üst üste yıgıyorum
Hadi yaa ben daha 27. Haftayi doldurmadım. O zaman kişiye göre değişiyor. Bi kere ciddi faranjitten nerdeyse oturuarak uyumam gerekmisti. Yüksekçe yastikta uyumak bana zulum gibi. Bende kanepede nasil oturacagmi şaşıyorum bu aralar sirtimi belimi dolduruyorum rahat olmuyorum donuyorum uzaniyorum aksam iki oturup tv bakiyim desem oturdugum yerde on takla atiyorum sanki

Ben demirim dusunce yaklasık 19. Haftada carpinti yasamistim. 105 lerden 110 120 ye cikmisti. Doktor kardiyolojiye git dedi troid hastasiyim endokrin troidden mi diye bakti troid degilmis. demir olabilir kardiyolojiye git dedi yüksek dedi. 130 bile gordugum oldu. Gogsüm catlayacak sandim. Ölcek gibiyim diyip agladigim olmustur. Kardiyolojiye gittim ölctü 105 civari cikti orda da. Normalki dedi ben şok. Hamilelikte olur dedi. Ama ihtiyaten ekg eko yapildi ve holter takıldı. Tabi holter bi 2 hafta sonra takildi anca sıra bulmustum o sürecte demir düsük diye kardiyolji ilaca baslatti. Simdi cok sukur iyiyim. Korona gecirdgimden kalpte sorun varsa diye baktilar ama kalpten degilmiş. Kardiyoloji bu sekilde normal demir ilacına devam dedi. 150 ye cikarsa gel ama ilac baslarim dedi. Suan 105 110 takiliyorum. Carpintim yok.

Keşke damar yolu açsalardı. Bana direk öyle yaptılar tekrar tekrar canınızı yakmayalım dedi hemşire. Hem onlar için de pratik. Kolumda öyle iğne ucuyla dolaştım hastanede
Keske ya ben de öyle olur sanmistim yapmadilar bi daha deldiler. Simdi yarim saat sonra bi daha delinecem

Bu mide yanmasina cozum bulabilen varmi ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum cok zor artik
Soğuk süt içiyodum yudum yudum. Doktora söyledim hiç uğraşma 8 saatte bir goviscon şurup iç dedi ilk bir iki gün bi işe yaramadı diye düşündüm ama şuan onsuz yapamıyorum ve şükür çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…