- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.161
canım benimde 75 likti 84 - 184 - 117 çıktı değerlerim 184 ü görünce biraz üzüldüm.. doktorum telefon açtı az ve sık ye hamurişi ve tatlıyı sınırlı ye dediSelamlar,
Bugün seker yüklemesi vardı etlik lokman hekim de yapıldı. Herkes teneke kutuda içti burada ama bana karton bardağa hazırladı hemşire kendi hazırlayıp verdi içtim sizinki gibi değildi yani. 75 mg lik yüklendi.
Açlık= 93
60. dk= 164
120. dk= 164 çıktı iki değerinde birebir aynı çıkmasına şaşırdım bi tuhaf geldi laboratuvar da karşılıklılık falan olmamıştır inşallah
150 ye çıkarsa miBen demirim dusunce yaklasık 19. Haftada carpinti yasamistim. 105 lerden 110 120 ye cikmisti. Doktor kardiyolojiye git dedi troid hastasiyim endokrin troidden mi diye bakti troid degilmis. demir olabilir kardiyolojiye git dedi yüksek dedi. 130 bile gordugum oldu. Gogsüm catlayacak sandim. Ölcek gibiyim diyip agladigim olmustur. Kardiyolojiye gittim ölctü 105 civari cikti orda da. Normalki dedi ben şok. Hamilelikte olur dedi. Ama ihtiyaten ekg eko yapildi ve holter takıldı. Tabi holter bi 2 hafta sonra takildi anca sıra bulmustum o sürecte demir düsük diye kardiyolji ilaca baslatti. Simdi cok sukur iyiyim. Korona gecirdgimden kalpte sorun varsa diye baktilar ama kalpten degilmiş. Kardiyoloji bu sekilde normal demir ilacına devam dedi. 150 ye cikarsa gel ama ilac baslarim dedi. Suan 105 110 takiliyorum. Carpintim yok.
Öğlen 3 gibi çıktı benimki de. Devlette yaptırdım. Belki de özele gittiyseniz protokol farklıdır. Geç olsun, güc olmasın. İyi sonuçlar gelsin@_Rumy_ çilekli geldi şansima tadida guzeldi ictim bekliyom simdi
Haftaya cikacakmis sonucikili test gibi uzun suruyor bu dedi
banada aynısını söyledi canım bundan sonra daha dikkatli olucaz sanırım..Bu arada bana doktorum bundan sonra günlük hareketelri saymaya başla dedi hanımlar. Simdi gün icinde toplam 10 olacak en az hareketi diye anladım ama dogru mu anlamışım? Kanama su gelmesi 15 dk bi sancı veya günlük 10 hareketten az olursa hemen geliyorsun buraya dedi. Yarin da şeker yüklemem var ne kadarlik yuklencek bilmiyorum sordum ben burdan tanımladim yarın sana kan alma yerinde verirler dedi gidip icecegi eczaneden almayacagım yani.
Canım ben 12tane sleepy yeni doğan ıslak mendili 80 tl ye almıştım kolisini indirme girdiğindeKizlar bu sizce avantajlı mi ben ıslak mendil piyasasını bilmiyorum?
Tek temenniimmmKaçamak bende sadece bir gün sütlü tatlı var onun dışında hiç yokama ekmek fln var tabi. Olsun dikkat etmeye çalışıcaz artık. Belki hiç kilo almadan gideriz doğuma da işimiz kolaylaşır sonrasında
Bende bunun 18 lisini aldim e bebekten. Baktım şimdi faturaya 170 liraya almışım tanesi 9 liraya gelmis ortalama. Kargo çıkacak bide bence ankarada çok e bebek var gidip alabilirsin.Kizlar bu sizce avantajlı mi ben ıslak mendil piyasasını bilmiyorum?
Sanirim bu daha avantajlı canım yaBende bunun 18 lisini aldim e bebekten. Baktım şimdi faturaya 170 liraya almışım tanesi 9 liraya gelmis ortalama. Kargo çıkacak bide bence ankarada çok e bebek var gidip alabilirsin.
Tabi tabi kesinlikle daha avantajlı ben onu kullandım diye devam ettim. Alışkanlık bide 250 50 kampanyasından aldim daha ucuza geldi.Sanirim bu daha avantajlı canım ya
Kız benim tansiyonum var ilaç kullanmadan önce hep 130 duBen demirim dusunce yaklasık 19. Haftada carpinti yasamistim. 105 lerden 110 120 ye cikmisti. Doktor kardiyolojiye git dedi troid hastasiyim endokrin troidden mi diye bakti troid degilmis. demir olabilir kardiyolojiye git dedi yüksek dedi. 130 bile gordugum oldu. Gogsüm catlayacak sandim. Ölcek gibiyim diyip agladigim olmustur. Kardiyolojiye gittim ölctü 105 civari cikti orda da. Normalki dedi ben şok. Hamilelikte olur dedi. Ama ihtiyaten ekg eko yapildi ve holter takıldı. Tabi holter bi 2 hafta sonra takildi anca sıra bulmustum o sürecte demir düsük diye kardiyolji ilaca baslatti. Simdi cok sukur iyiyim. Korona gecirdgimden kalpte sorun varsa diye baktilar ama kalpten degilmiş. Kardiyoloji bu sekilde normal demir ilacına devam dedi. 150 ye cikarsa gel ama ilac baslarim dedi. Suan 105 110 takiliyorum. Carpintim yok.
Aynen öyle defalarca uyanıyorum gerçekten.
Aman neysekı tuvalet derdim olmuyor. Heleki o yataktan kalkmak
Işkence gibi
Çok şükür hafif bulantı disinda baska bir şeyim yok.Benim tuvalet derdim çok. Hele birkaç gündür ekstra hareketli çılgın atıyo içeride. Dün deli etti beni. En son gitmicem tuvalete yeter ya diye söylendim. Ama uzun süre dayanamadım tabi
İlkine hamileyken böyle değildim. Son haftalarda bile sıkışma yaşamadım. Sancım başlayan akşama kadar rahat yürüyüş yaptım..
Asel çok güzel hira da güzel ayrı ayrı eslina belki kulağım aşina olmadığı için çok sıcak gelmediKızlar biz hala işime kara veremedik
Eşim asel istiyor yanına hira falan düşünüyor bense hala arayış içindeyim bi isim buldum eslina ama hala emin deyilim sizce nasıl eslina yada asel
GünaydınŞakasız sabah 9:30dan 11:30a kadar semtin bütün a101 lerini gezdimmm resmen belime iğneler batıyo yorgunlukdan 10bin adım atmışım,kaç tane a101 markete girdim sayısını unuttum,
Amacım sadece bebek askısı almaktı
Çoğu a101 gelmemiş bile 15 tane gezdiysem sadece 2 tanesine gelmiş onlardan aldım
Kız mikoş napıyonAsel çok güzel hira da güzel ayrı ayrı eslina belki kulağım aşina olmadığı için çok sıcak gelmedi
Hastayım ya iştah falan da kalmadı artıkKız mikoş napıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?