- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.181
Geçmiş olsun. İştah olmaması iyiHastayım ya iştah falan da kalmadı artık
Evet tek iyi yanıGeçmiş olsun. İştah olmaması iyi
Valla internete bakinca 110 yüksek sayilmasi lazm hatta önce ben tansiyon ölctüreyim belki ondandir dedim saglik ocagina gittim 105 e yüksek dedi. Dahiliyeye git dedi.gittim yuksek dedi endorine gittim universiteye kardiyoljiye git dedi. Kardiyoloji garip sekilde 110 normal bence diyor ilacı kullan mutlaka. 130 da baya aglamalik olnustum dedigin gibi 150 de kriz geciririm heralde150 ye çıkarsa mi115 bile beni epey salladı 150 olursa bilmem ne olur kriz gecirdigimi sanmam ins demir seviyem evet düşük, ilacı biraz daha kullanıp durumuma bakayım. Aslında okumuştum. Gebelikte nabız yukseliyormus ama ne kadarının yüksek sayılacağını sizden öğrendim. Cokkk cokkkkk teşekkür ederim
Yok yok iyi canım korkma. 1. Saatte 180 i gecmemesi lazım. 2. Saat 150 ama çok yüksek değil seninkiler. Bir sıkıntı olacagini sanmamGünaydın kizlar ,
Dun dr iki testte birebir aynı deger olunca laboratuvar a kanı tekrar kontrol edin demiş.
75 mg yuklemesine göre;
Açlık 93
60 dk 166
120 dk 168 çıkmış..
Henüz dr dönmediMorkahve sen anlıyorsun canım evet yüksek daha düşük olması istenir ama nasıl çok cok kötü değil demi ? Zaten pıhtılasan kanı tekrar islemisler dr testi tekrar edelim demedi ne kadar doğru bilmiyorum sonuc ama
Babyturco 12 tanesi 58 tlye kadar düşüyor bana uni ve sleepy çok pahallı geldi bu yenidoğan olayı pazarlama stratejisi gibi bişey galiba diğerlerinin içinde de hafif yağ veya losyon var benim diğerlerinde yoktu böyle yenidoğan falan hiçbişey de olmadı popolarınaKizlar bu sizce avantajlı mi ben ıslak mendil piyasasını bilmiyorum?
Tansiyon da etkili benim tansiyondan degil baktirdim 10 7 civarinda geneldeKız benim tansiyonum var ilaç kullanmadan önce hep 130 du
Benim de normalde baya düşüktü. 8 ve 6 ilk gebeligimde 12 ye 10 ya da 11 e 8 Yukseldi ve düşük tansiyona veda ettim. Sonrasında 10 a 8 standardına oturdu. Şimdi olcuyorum takip için 11e 8 ya da 11 e 9 cikiyor.Günaydın kizlarrrbir şey soracağım size. Benim tansiyonum genelde düşüktür ve hep aynıdır. 10 a 7. Ama bir haftadır falan nabzım yüksek çıkıyor. Bir anda çarpıntı gibi bir sey oluyor olcuyorum. 115 çıkıyor. Normal zamanda olcunce de 110 çıkıyor. Var mı fikri olan ya da başına gelen
Benim kafamın altında iki yastık. Bir tane ufak bacağımın arasında bir tane ufak karnımın altında bir tanesine de sarıldım.Zaten o dönüşler cok zor oluyor
Ben buldum rabiza içiyorum asla yanmiyor.Bu mide yanmasina cozum bulabilen varmi ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum cok zor artik
Vallahi beni rennie lerde kesmez oldu tabletlerde.... Rabiza ya geçtim rahatladım.Rennie tablette buldum çareyi. Gaviscon ve gaviscon Duo hiçbir şekilde işe yaramadı. Gece bile uykumdan uyanıyorum mide yanmasindan
Çilekli olması güzelmiş ama haftaya çıkması garip. Bugün çıkması lazım. Bence_Rumy_ çilekli geldi şansima tadida guzeldi ictim bekliyom simdi
Haftaya cikacakmis sonucikili test gibi uzun suruyor bu dedi
Sleepy in ki trendyolda 96 tl gördüm dün.Kizlar bu sizce avantajlı mi ben ıslak mendil piyasasını bilmiyorum?
Ben bayram dan sonra herşey halletmek istiyorumGünaydınbende geçen sen askiyi paylaşınca alayım dedim ,biraz önce evin yakinlarinda vardı gidip aldım 4 set , yıkayıp asalım artık ne zaman yıkasak olur acaba , anneannem ayın sonuna kadar yanımda yikiyalim diyor ama erken geliyor biraz. Acaba yıkasak Haziran sonuna doğru da bir tur utulesek olur mu ki ?
Asel hira güzelmişKızlar biz hala işime kara veremedik
Eşim asel istiyor yanına hira falan düşünüyor bense hala arayış içindeyim bi isim buldum eslina ama hala emin deyilim sizce nasıl eslina yada asel
Ay dr da dönmedi müsait değil herhalde hadi bakalım inşallaholabilir bazen öyle onu sorun olarak görmüyor doktor. normalde 1. saat tokluk en fazla 140 olmalı ama şeker yüklemesindde 1. saat 180 olarak bakılıyor.
Canım 1-3 ay 10 tane bana fazla göründü. Çünkü ilk zamanlar ceket gibi olan zıbın giydiriliyor.
2Li İç Zıbın Set Beyaz - Online Bebek Market
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım - Fiyatı, Yorumları
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende 4-5 tane bunlardan var. 0-3 ay ya da 1-3 ay 5 tane filan alttan çıtçıtlı body var. Sonra 3-6 ayla devam ediyor.
Çocuk çabuk büyürse 10 tane fazla olur gibi geldi bana.
Bunlara bakabilirsin.
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nayinom Raporlu Askılı Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nayinom Raporlu Askılı Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady Fiyatı, Yorumları - Trendyol
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ay hiç sorma bi şurup verdi bakalım inşallah fayda eder iki gündür çıkamadım wc ye inşallah geçer ben pek et yemiyorum zaten başkası yapsa yerim de kendim yapınca iştahım gidiyorCanım ağızdan demiri derhal kesmelisin. Doktorun iğne şeklinde verecektir. Ben günde 4 kere toplam 60 ml duphalac içiyorum. Et yasak, kıyma yiyorum; ekmek yasak yulaf yiyorum(en az 12 saat önce asitte pişirerek). 2,5 aydır böyle besleniyorum
Ayyy gidiyor musun canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gel evladını kucağına alıp gel inşallahEbe de mi bulacazben ay sonu abd ye gidiyorum inşallah ödemelerimi falan yaptım. Orda doğurcam
BenHeleee bana yanlız degilsin deyinnnnBugunlerde kocalarınız gözünüze bi hoş gözüküyormuu
Bugunde traş olmuş cok seksii gözüktü gozumeee hormonlarim coşuyooor allahim sonunu hayr eyle
Ay çok güldümElmalı verdiler bana. Tadı gayet güzel ama keşke biraz daha soğuk olsaydı. Ilık olunca tadını pek alamadım
Sanirim toplam 3 hastane cikisi alicam onlarda bu ceket tarzı zibin oluyor zaten yanlış bilmiyorsam. Onlqr yeter bence ben yine alttan çıtçıtlı bady Zıbın alayım 0-3 aya 7 tane falan çünkü annem çok kaka yapar ilk ay ve çok sıvı olur bu da sık sık sırtına çıkar zibin lazım olur dediBen o zıbınlardan hiç giydirmedim. Toplanıyor kucağa alıp koydukça beli açılıyor diye rahat gelmiyor bana. Sadece badi giydirdim..
O zaman ben 0-3 ay alttan çıtçıtlı bady zibin alayım bi 10 tane , 3-6 ay 10 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı bady zibin alayım yeter herhalde 3-6 ay soguk döneme denk gelecek çünkü uzun kol daha iyi olur zıbında herhalde ankara soğuk bizim ev daha da soğukBen de 2 hastane cikisi. 6 atlet zibin aldim. Bir de kisa kollu ve uzun kollu zibin alicam. Kizim da yazin dogmustu, bir suru kiyafeti vardi, sadece zibinlar isime yaradi. Bence ilk ay icin yeterli. Hava sicak olacak. Zaten 2. Aya buyuyolar 2-6 ay arasi 3-6 aylik kiyafetleri kullandi.
Hain hemşire benim damar cooook zor bulunur bi koldan hiç bulunmaz bu yüzden özellikle özel hastane diye rica ettim açmadı damar yolu m öyle olursa pıhtılaşma olur serumla açmak gerekir gerekir kan almada dedi ama bahane etti biliyorum sonra canımdan bezdirdi damar bulmak ucin 3 alıştı da ...Keşke damar yolu açsalardı. Bana direk öyle yaptılar tekrar tekrar canınızı yakmayalım dedi hemşire. Hem onlar için de pratik. Kolumda öyle iğne ucuyla dolaştım hastanede
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla aliris kucağımıza bende gizli şeker vardı zaten düşük çıkmasını beklemiyordum ama inşallah insülin ignesine başlamak gerekecek kadar artmazcanım benimde 75 likti 84 - 184 - 117 çıktı değerlerim 184 ü görünce biraz üzüldüm.. doktorum telefon açtı az ve sık ye hamurişi ve tatlıyı sınırlı ye dedioğlum tip 1 diyabet olduğundan biliyorum önemli olan 2 saat sonrası şeker değeri sanırım seninki de bir tık yüksek çıkmış belki benim gibi hafif bir diyet önerebilir doktorun..
Az daha bakayım ben o zaman canimCanım ben 12tane sleepy yeni doğan ıslak mendili 80 tl ye almıştım kolisini indirme girdiğinde
Aynen ben bunu alayım daha avantajlı geldiTabi tabi kesinlikle daha avantajlı ben onu kullandım diye devam ettim. Alışkanlık bide 250 50 kampanyasından aldim daha ucuza geldi.
Sen böyle yazınca o günler geliyor aklıma çok zordu yalvardım yakardım şurup vermediler umudu kestim kendimden bu öksürük geçmeyecek dite düşünüyordum artık ama geçiyor inan az daha dayan bana fayda etmedi ama bi dene istersen pekmez Tereyağı kürünüÖksürük beni bitirdi yahamileyiz diye neden bu eziyeti çekiyoruz doğal içerikli bir şurup verilemez miydi
İnşallah canimm pıhtı iğnesi kullanıyorum inşallah insülin iğnesi de vermez zorlanırim iğne yapacak yer kalmadı bacaklarımda .. meyveyi azaltıyor diyorum da ne yapacağım bilmiyorum yemek ile aram hiç yok meyve ile karnıma bi şeyler giriyorYok yok iyi canım korkma. 1. Saatte 180 i gecmemesi lazım. 2. Saat 150 ama çok yüksek değil seninkiler. Bir sıkıntı olacagini sanmam
Tabi canım benim yeğenlerim doğduğu zaman normal ıslak mendille siliyordu yengem ben o zaman küçüktüm ama yenidoğan ıslak mendil falan yoktu o zaman hiç te birsey olmuyorduBabyturco 12 tanesi 58 tlye kadar düşüyor bana uni ve sleepy çok pahallı geldi bu yenidoğan olayı pazarlama stratejisi gibi bişey galiba diğerlerinin içinde de hafif yağ veya losyon var benim diğerlerinde yoktu böyle yenidoğan falan hiçbişey de olmadı popolarına
ay ya ben de askı alcaktım unutup başka şeyler almışım,iş çıkışı tekrar bakayımŞakasız sabah 9:30dan 11:30a kadar semtin bütün a101 lerini gezdimmm resmen belime iğneler batıyo yorgunlukdan 10bin adım atmışım,kaç tane a101 markete girdim sayısını unuttum,
Amacım sadece bebek askısı almaktı
Çoğu a101 gelmemiş bile 15 tane gezdiysem sadece 2 tanesine gelmiş onlardan aldım
Zaten zor buldum yaa resmen yok yani, pembe vardı amaa ben beyaz mavi zor buldumay ya ben de askı alcaktım unutup başka şeyler almışım,iş çıkışı tekrar bakayım
bir de migrosta minies bakım örtüsü indirimdeydi onu da bulamadım zaten
Annem küveti almış canım bi masrafa ile kova alacağım bir de file ama fileyi küveti eve getirince alayım deneyeyim uymazsa değiştiririm diyorum sagolasin masrafa ve kova da nerden olsa alınıryildizsavascisi a101 de küvet takımı toplam 105 liraya falan denk geliyor , alacaksan ordan alabilirsin bence . E- bebek e göre falan uygun baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?