Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla internete bakinca 110 yüksek sayilmasi lazm hatta önce ben tansiyon ölctüreyim belki ondandir dedim saglik ocagina gittim 105 e yüksek dedi. Dahiliyeye git dedi.gittim yuksek dedi endorine gittim universiteye kardiyoljiye git dedi. Kardiyoloji garip sekilde 110 normal bence diyor ilacı kullan mutlaka. 130 da baya aglamalik olnustum dedigin gibi 150 de kriz geciririm heralde

Yok yok iyi canım korkma. 1. Saatte 180 i gecmemesi lazım. 2. Saat 150 ama çok yüksek değil seninkiler. Bir sıkıntı olacagini sanmam

Kizlar bu sizce avantajlı mi ben ıslak mendil piyasasını bilmiyorum?
Babyturco 12 tanesi 58 tlye kadar düşüyor bana uni ve sleepy çok pahallı geldi bu yenidoğan olayı pazarlama stratejisi gibi bişey galiba diğerlerinin içinde de hafif yağ veya losyon var benim diğerlerinde yoktu böyle yenidoğan falan hiçbişey de olmadı popolarına

Benim de normalde baya düşüktü. 8 ve 6 ilk gebeligimde 12 ye 10 ya da 11 e 8 Yukseldi ve düşük tansiyona veda ettim. Sonrasında 10 a 8 standardına oturdu. Şimdi olcuyorum takip için 11e 8 ya da 11 e 9 cikiyor.

Zaten o dönüşler cok zor oluyor
Benim kafamın altında iki yastık. Bir tane ufak bacağımın arasında bir tane ufak karnımın altında bir tanesine de sarıldım. Onlarla dönmek çok zor oluyor. Her dönüş bir işkence. Sola yatınca burnum tıkanıyor. Sağa dönüyorum. Ama bazen karnımı çok bastırınca çocuk vuruyor sola dönüyorum ordan da vuruyor. Sabah sırt üstü uzanıyorum biraz kalkmadan. Çok rahat geliyor. Çünkü sağ ve sol kalça kemiklerim çok acımış oluyor. Hangi tarafa daha çok yattiysam.

Ben bayram dan sonra herşey halletmek istiyorum Biraz daha yaklaşınca mayıs sonu gibi, ama yardım edecek biriler varsa bence hallet yapp kapalı dolap bişi olmazz

olabilir bazen öyle onu sorun olarak görmüyor doktor. normalde 1. saat tokluk en fazla 140 olmalı ama şeker yüklemesindde 1. saat 180 olarak bakılıyor.
Ay dr da dönmedi müsait değil herhalde hadi bakalım inşallah
Morkahve not aldım canım ama annem kıyafeti değilde başka sağlık banyo vb şeyleri al ben biseyler aldım aynı şeylerden olmasın dedi şimdilik bunları erteledim banyo saglik vb şeyler alcam
Ay hiç sorma bi şurup verdi bakalım inşallah fayda eder iki gündür çıkamadım wc ye inşallah geçer ben pek et yemiyorum zaten başkası yapsa yerim de kendim yapınca iştahım gidiyor
Ebe de mi bulacaz ben ay sonu abd ye gidiyorum inşallah ödemelerimi falan yaptım. Orda doğurcam
Ayyy gidiyor musun canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gel evladını kucağına alıp gel inşallah
Heleee bana yanlız degilsin deyinnnnBugunlerde kocalarınız gözünüze bi hoş gözüküyormuu
Bugunde traş olmuş cok seksii gözüktü gozumeee hormonlarim coşuyooor allahim sonunu hayr eyle
Ben gebeligin başından beri cinsel ilişki olmadı şu saatten sonra da olmaz bu kadar durdum 3 4 Ay daha durayım ama artık sınırları zorluyorum
Elmalı verdiler bana. Tadı gayet güzel ama keşke biraz daha soğuk olsaydı. Ilık olunca tadını pek alamadım
Ay çok güldüm
Ben o zıbınlardan hiç giydirmedim. Toplanıyor kucağa alıp koydukça beli açılıyor diye rahat gelmiyor bana. Sadece badi giydirdim..
Sanirim toplam 3 hastane cikisi alicam onlarda bu ceket tarzı zibin oluyor zaten yanlış bilmiyorsam. Onlqr yeter bence ben yine alttan çıtçıtlı bady Zıbın alayım 0-3 aya 7 tane falan çünkü annem çok kaka yapar ilk ay ve çok sıvı olur bu da sık sık sırtına çıkar zibin lazım olur dedi
O zaman ben 0-3 ay alttan çıtçıtlı bady zibin alayım bi 10 tane , 3-6 ay 10 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı bady zibin alayım yeter herhalde 3-6 ay soguk döneme denk gelecek çünkü uzun kol daha iyi olur zıbında herhalde ankara soğuk bizim ev daha da soğuk
Keşke damar yolu açsalardı. Bana direk öyle yaptılar tekrar tekrar canınızı yakmayalım dedi hemşire. Hem onlar için de pratik. Kolumda öyle iğne ucuyla dolaştım hastanede
Hain hemşire benim damar cooook zor bulunur bi koldan hiç bulunmaz bu yüzden özellikle özel hastane diye rica ettim açmadı damar yolu m öyle olursa pıhtılaşma olur serumla açmak gerekir gerekir kan almada dedi ama bahane etti biliyorum sonra canımdan bezdirdi damar bulmak ucin 3 alıştı da ...
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla aliris kucağımıza bende gizli şeker vardı zaten düşük çıkmasını beklemiyordum ama inşallah insülin ignesine başlamak gerekecek kadar artmaz meyve yiyorum genelde kesmek zor gelir yemekle hiç aram yok meyve yiyerek hayatta kalıyorum sanki
Canım ben 12tane sleepy yeni doğan ıslak mendili 80 tl ye almıştım kolisini indirme girdiğinde
Az daha bakayım ben o zaman canim
Tabi tabi kesinlikle daha avantajlı ben onu kullandım diye devam ettim. Alışkanlık bide 250 50 kampanyasından aldim daha ucuza geldi.
Aynen ben bunu alayım daha avantajlı geldi
Öksürük beni bitirdi ya hamileyiz diye neden bu eziyeti çekiyoruz doğal içerikli bir şurup verilemez miydi
Sen böyle yazınca o günler geliyor aklıma çok zordu yalvardım yakardım şurup vermediler umudu kestim kendimden bu öksürük geçmeyecek dite düşünüyordum artık ama geçiyor inan az daha dayan bana fayda etmedi ama bi dene istersen pekmez Tereyağı kürünü
Yok yok iyi canım korkma. 1. Saatte 180 i gecmemesi lazım. 2. Saat 150 ama çok yüksek değil seninkiler. Bir sıkıntı olacagini sanmam
İnşallah canimm pıhtı iğnesi kullanıyorum inşallah insülin iğnesi de vermez zorlanırim iğne yapacak yer kalmadı bacaklarımda .. meyveyi azaltıyor diyorum da ne yapacağım bilmiyorum yemek ile aram hiç yok meyve ile karnıma bi şeyler giriyor
Tabi canım benim yeğenlerim doğduğu zaman normal ıslak mendille siliyordu yengem ben o zaman küçüktüm ama yenidoğan ıslak mendil falan yoktu o zaman hiç te birsey olmuyordu şimdilerde herkes çok dikkat ediyor içeriğe

ay ya ben de askı alcaktım unutup başka şeyler almışım,iş çıkışı tekrar bakayım
bir de migrosta minies bakım örtüsü indirimdeydi onu da bulamadım zaten

ay ya ben de askı alcaktım unutup başka şeyler almışım,iş çıkışı tekrar bakayım
bir de migrosta minies bakım örtüsü indirimdeydi onu da bulamadım zaten
Zaten zor buldum yaa resmen yok yani, pembe vardı amaa ben beyaz mavi zor buldum
Aynen örtüyüde duydumda ben çok stokladım ondan var bayaaaa intermtte alsan yokmu

yildizsavascisi a101 de küvet takımı toplam 105 liraya falan denk geliyor , alacaksan ordan alabilirsin bence . E- bebek e göre falan uygun baya
Annem küveti almış canım bi masrafa ile kova alacağım bir de file ama fileyi küveti eve getirince alayım deneyeyim uymazsa değiştiririm diyorum sagolasin masrafa ve kova da nerden olsa alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…