Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Zaten zor buldum yaa resmen yok yani, pembe vardı amaa ben beyaz mavi zor buldum
Aynen örtüyüde duydumda ben çok stokladım ondan var bayaaaa intermtte alsan yokmu
bakalım şansıma artık bulursam alırım, askı aklımdan uçmuş ya :)
bi migros daha var akşam uğrarım yoksa sipariş ederim,şok markette de bebelandın indirimdeydi ama marketlerde yoktu.
Bu halimizle gezdiriyolar bi de bizi vicdansızlar

Ben hiç bu ceket gibilerden giydirmedim set içinden çıkmıştı hastaneye götürmüştüm hemşire onu geri bıraktı buna gerek yok dedi bana ikisinde de götürdüm ikisinde de giydirmediler attım gitti sonunda

Kizlar ebebek sepetim bu şekilde sizce çıkarmam gereken, bu markayı alma falan dediğiniz bir şey var mı yoksa sipariş vereceğim??

Eklentiler

• Screenshot_20220414-123726_ebebek.webp
    17 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20220414-123717_ebebek.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 92
Onu çıkarıyorum o zaman diğerleri iyi mi canim ?
Şampuan ve deterjanı hiç kullanmadım onlara bişey diyemem. Kulak çubuğu ben kullanmıyorum çocuklarımda hatta daha 2 gün öncesi kbb dr da kullanma dedi büyükler için bile ama senin tercihin evde bulunsun dersen al bir çok kişi de kullanıyor. Burun aspiratörü, yedeği, sudocrem, banyo süngeri bende aldım

Kızlar biz hala işime kara veremedik
Eşim asel istiyor yanına hira falan düşünüyor bense hala arayış içindeyim bi isim buldum eslina ama hala emin deyilim sizce nasıl eslina yada asel
Biz de o faslı geçemiyoruz
Ben Ece, eşim Selin istiyor. Benim için ikisi de uygun.
Bugün doğum yapan bir arkadaşım bebişin ismini Meva koymuş. Ben bu tür isimlere alışamıyorum.
Hira benim yaşadığım ülkenin dilinde “eşi ölmüş dul kadın” demek. Tabi bizim güzel dinimizde anlamı güzel
Ben iki taraflı düşünmek zorundayım o yüzden öyle bir karar veremiyoruz

Ece

Off 150 nedir yaa eşim soracak bugün giyabimda Dr a biraz önce dinlenip ölçtüm 117 çıktı. Gittikçe yükseliyor

Peki düşük şekerde sıkıntı olur mu sizi de Dr gibi kullandık ama 88, 84, 88 sırasında çıktı benim de
Olsun bir şey olmaz. Bana da böyle düşük çıkıyordu bazen. Doktora soruyorum çok düşük sıkıntı değil mi diye. Yok düşüklük sıkıntı yaratmaz diyordu. Çaresi var nihayetinde düşünce gerekli ara öğünler yapılarak devam ediliyor.

Morkahve dr şeker normal demiş şaşırdım hiç öyle diyet dikkat et meyveyi azalt falan dememiş sence 2. Bi dr görüşü alsam mı ?
Canım bende normal dedim ya 2. Saat önemli değil. Hamilelikte 1. Saat önemli. Değerlerin iyi hic bir şey yapmana gerek yok.

Cidden yaaaa bak 2 saat oldu geleli dışardan hala yattım kıpırdayamıyorum, ah ahhh eskiden mağaza mağaza gezen benn, şimdi bebek için market geziyomindirm kovalıyorum

Minies in bezini kullanan bir arkadaşım vardı çok memnundu. Ben de denemeyi düşünüyorum elimdeki bezler bitince.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…