- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.201
bakalım şansıma artık bulursam alırım, askı aklımdan uçmuş ya :)Zaten zor buldum yaa resmen yok yani, pembe vardı amaa ben beyaz mavi zor buldum
Aynen örtüyüde duydumda ben çok stokladım ondan var bayaaaaintermtte alsan yokmu
Ben hiç bu ceket gibilerden giydirmedim set içinden çıkmıştı hastaneye götürmüştüm hemşire onu geri bıraktı buna gerek yok dedi bana ikisinde de götürdüm ikisinde de giydirmediler attım gitti sonundaCanım 1-3 ay 10 tane bana fazla göründü. Çünkü ilk zamanlar ceket gibi olan zıbın giydiriliyor.
2Li İç Zıbın Set Beyaz - Online Bebek Market
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım - Fiyatı, Yorumları
Ekebaby Bebek Iç Dış Zıbın 2’li Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende 4-5 tane bunlardan var. 0-3 ay ya da 1-3 ay 5 tane filan alttan çıtçıtlı body var. Sonra 3-6 ayla devam ediyor.
Çocuk çabuk büyürse 10 tane fazla olur gibi geldi bana.
Bunlara bakabilirsin.
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Civil Baby Bebek Çıtçıtlı Badi 12-24 Ay Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Nayinom Raporlu Askılı Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nayinom Raporlu Askılı Body yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Meyra Bebe Giyim Kız Çocuk Pembe Pamuklu Çıtçıtlı Body Zıbın yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady Fiyatı, Yorumları - Trendyol
minisoft Ribana Baklava Transfer Askılı Bady yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PİCABO Yarım Kol Kaşkorse Bady Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bana dr gelirken al demişti eczane evimin yanında şimdiden dedim bana güzel aromalı bişey ayarlayın diyeIyi oldu bi acıdan gidip bul al vs. inşallah güzel aromalı bişey verirler
Ben bir alt açmaya 88 tl vermezdim canım migrosta 15 tl zaten kullan at bunlar 1-2 gün kullanıp atacaksın değmez bence.Kizlar ebebek sepetim bu şekilde sizce çıkarmam gereken, bu markayı alma falan dediğiniz bir şey var mı yoksa sipariş vereceğim??
Onu çıkarıyorum o zaman diğerleri iyi mi canim ?Ben bir alt açmaya 88 tl vermezdim canım migrosta 15 tl zaten kullan at bunlar 1-2 gün kullanıp atacaksın değmez bence.
Şampuan ve deterjanı hiç kullanmadım onlara bişey diyemem. Kulak çubuğu ben kullanmıyorum çocuklarımda hatta daha 2 gün öncesi kbb dr da kullanma dedi büyükler için bile ama senin tercihin evde bulunsun dersen al bir çok kişi de kullanıyor. Burun aspiratörü, yedeği, sudocrem, banyo süngeri bende aldımOnu çıkarıyorum o zaman diğerleri iyi mi canim ?
Biz de o faslı geçemiyoruzKızlar biz hala işime kara veremedik
Eşim asel istiyor yanına hira falan düşünüyor bense hala arayış içindeyim bi isim buldum eslina ama hala emin deyilim sizce nasıl eslina yada asel
EceBiz de o faslı geçemiyoruz
Ben Ece, eşim Selin istiyor. Benim için ikisi de uygun.
Bugün doğum yapan bir arkadaşım bebişin ismini Meva koymuş. Ben bu tür isimlere alışamıyorum.
Hira benim yaşadığım ülkenin dilinde “eşi ölmüş dul kadın” demek. Tabi bizim güzel dinimizde anlamı güzel
Ben iki taraflı düşünmek zorundayım o yüzden öyle bir karar veremiyoruz
Off 150 nedir yaaValla internete bakinca 110 yüksek sayilmasi lazm hatta önce ben tansiyon ölctüreyim belki ondandir dedim saglik ocagina gittim 105 e yüksek dedi. Dahiliyeye git dedi.gittim yuksek dedi endorine gittim universiteye kardiyoljiye git dedi. Kardiyoloji garip sekilde 110 normal bence diyor ilacı kullan mutlaka. 130 da baya aglamalik olnustum dedigin gibi 150 de kriz geciririm heralde
Peki düşük şekerde sıkıntı olur muYok yok iyi canım korkma. 1. Saatte 180 i gecmemesi lazım. 2. Saat 150 ama çok yüksek değil seninkiler. Bir sıkıntı olacagini sanmam
No poo denen bir yöntem var. İlk üç ay belki ona denerim(deneyemedi) o yüzden almadım daha öyle sabunlu köpüklü şeyler. Bubchen var bir tek elimde. Belki o olurE bebeğin kendi markası baby me köpük şampuan alan oldu mu kizlar ? İçeriği temizmis galiba
Olsun bir şey olmaz. Bana da böyle düşük çıkıyordu bazen. Doktora soruyorum çok düşük sıkıntı değil mi diye. Yok düşüklük sıkıntı yaratmaz diyordu. Çaresi var nihayetinde düşünce gerekli ara öğünler yapılarak devam ediliyor.Peki düşük şekerde sıkıntı olur musizi de Dr gibi kullandık ama 88, 84, 88 sırasında çıktı benim de
Ama 88 TL olan 40 tane sanırım. 15 TL olan 10ludur.Ben bir alt açmaya 88 tl vermezdim canım migrosta 15 tl zaten kullan at bunlar 1-2 gün kullanıp atacaksın değmez bence.
Canım bende normal dedim ya 2. Saat önemli değil. Hamilelikte 1. Saat önemli. Değerlerin iyi hic bir şey yapmana gerek yok.Morkahve dr şeker normal demiş şaşırdım hiç öyle diyet dikkat et meyveyi azalt falan dememiş sence 2. Bi dr görüşü alsam mı ?
Evet 40 adet 88 TLAma 88 TL olan 40 tane sanırım. 15 TL olan 10ludur.
Ben minies kulanmadim hiç ama baby me den çok memnun kalmıştım oğlumda.Evet 40 adet 88 TL
Cidden yaaaa bak 2 saat oldu geleli dışardan hala yattım kıpırdayamıyorum, ah ahhh eskiden mağaza mağaza gezen benn, şimdi bebek için market geziyombakalım şansıma artık bulursam alırım, askı aklımdan uçmuş ya :)
bi migros daha var akşam uğrarım yoksa sipariş ederim,şok markette de bebelandın indirimdeydi ama marketlerde yoktu.
Bu halimizle gezdiriyolar bi de bizi vicdansızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?