Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Merhaba herkese
Bende atlattım çok şükür şeker yüklemesini
Elmalidan içtim içerken tadı güzel geldi ama sonrasında bir değişik oldum midem bulandı ELİm ayağım kesildi sanki
Hala da halsizim
Bebek iyiydi 790 800 Gr ortalama boyu 32 cm herşey iyi dedi
Ama bildiğiniz elini kafaya koymuş uyuyordu
Uyanmadı ne yaptıysak
Tam net göremedik doğru düzgün foto alamadık diğer aya artık
Şekerim
85 -103-95 çıktı
Kanim 10 a düşmüş kan ilacını sabah akşam al dedi
Birde en son TSH geçen sefer biraz yüksekti yeniden kan verdik sonuca göre ilaç vs başlar belki

Eklentiler

• 0301D465-9638-4904-A651-B3724D8469EC.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 62
Bana dr gelirken al demişti eczane evimin yanında şimdiden dedim bana güzel aromalı bişey ayarlayın diye
Bana da doktor onlar biliyo kan vercegin yere tanimladim vs dedi. gittim vermediler kantinden aldim. O da 40 tl ymiş yahu altı üstü bi sekerli su degil miydi bileydim eczaneden alirdm

Minies den kastın ne anlamadım canm ama yani alayım mı 40 li alt açmayı 88 ₺ ye ?
Hesapladım minies tane fiyatı 1.5 şu anda. Ama indirimde. Minies migrosun kendi markası. Baby me tane fiyatı 2.2 ye geliyor. Normalde baby me avantajlı ama şu anda almaya yetişirsen migros alt açması indirimde. Sanal marketten alırsan hemen getirirler.

Kizlar ebebek sepetim bu şekilde sizce çıkarmam gereken, bu markayı alma falan dediğiniz bir şey var mı yoksa sipariş vereceğim??
canım banyo süngerini biz hiç kullanamamıştık ilk çocukta çok sert oluyor onunla yıkanmıyor bence gereksiz daha yumuşak iple lif önerebilirim.. alt açma bezide çok pahalı değmez bence en ucuz market markası almak en mantıklısı sonuçta kullan at yazık o paraya ,, köpük şampuan da almadım almıcam da carrefourda unibayb 1000 ml şampuan + 250 ml hediyesi ile birlikte 22,95 di ondan aldım 2 tane evde dalinde var .. tabi yinede sen bilirsin benim fikrim böyle

Ece

Ay benim de aklıma hep sen geliyorsun
Denemediğim çok az şey kaldı
Normalde işe yarayan şeyler bile bu sefer bana mısın demiyor

Off 150 nedir yaa eşim soracak bugün giyabimda Dr a biraz önce dinlenip ölçtüm 117 çıktı. Gittikçe yükseliyor
Ben dinlenirken de yukseliyordu bazen. Ama yuruduysem daha fena. Allah kolaylik versn. Hamileligin sonuna dogru biraz carpinti normal de karsilaniyor. Benim erken baslamisti. Ama suan iyiyim sonuna dogru çoşmaz inşallah tekrar.

Teşekkür ederim yemeye devam. Hareketli oluşuma bağlıyorum şeker olayını da yoksa gluten bu dünyada en sevdigim şey olabilir. Günlük yarım saat yürüyüşümu neredeyse hiç aksatmadim

Evet o lifler çok sert ben aldım kullanamadim. Yumuşak bir lif annen örer. Onu alma bence gerek yok. yildizsavascisi ama ben köpük şampuan bir tane kullanmıştım oğlumda hiç konak yapmadı. Tabi marka başkaydi ama.

Anladim teşekkür ederim canım
No poo denen bir yöntem var. İlk üç ay belki ona denerim(deneyemedi) o yüzden almadım daha öyle sabunlu köpüklü şeyler. Bubchen var bir tek elimde. Belki o olur
İnşallah
Canım bende normal dedim ya 2. Saat önemli değil. Hamilelikte 1. Saat önemli. Değerlerin iyi hic bir şey yapmana gerek yok.
Ay rahatladım sagol canim
Haa bu migros markası mı ben hiç bilmiyordum tamam canım o zaman marketten alayım alt açmayı
Minies ne öğrendim oldum migros markasıymis ayyy siz iyi ki varsınız bilgi ediliyorum sayenizde bakayım bi sanal markete bakalım getirirse minimum alayım yoksa sonra alırım gidip artık
Anneme diyeyim de lif örsün o zaman
Alt acmayi da anladim ,
Köpük şampuan hem baby me içeriği temiz hem de köpük olması daha iyi demişler hep ondan köpük alayım dedim üni baby gibi bilinen markalar da köpük yoktu galiba ondan buna karar vermiştim bir de leke çıkarıcı almaya gerek var mı deterjan yeterli mi ?? Yumuşatıcı almicam önerilmiyor demişti buradan bi kaç arkadaş

Sen sepeti komple iptal et

Ay benim de aklıma hep sen geliyorsun
Denemediğim çok az şey kaldı
Normalde işe yarayan şeyler bile bu sefer bana mısın demiyor
Ah canım ya inşallah benimki gibi uzun sürmez inşallah bendeki gibi kaburga da öksürük kaynaklı seneden iltihap olmaz kaburga ağrısını da 2 hafta falan çekmiştim Allah kimseye yaşatmasın hemen iyileş inşallah
Ya bilinen unibaby dalin in falan Şampuanı alsam dedim ama köpük önermiş bi çok kişi baby me içeriği de temiz demişler bi deneyeyim bakalım hayırlısı. Peki leke çıkarıcı lazım mı canm yumuşatıcı zaten almicam deterjan da baby me alayım diyorum ama yeterli olur mu temizler mi bilemiyorum

Sorma valla ben de bim sırası nedir onu bile bilmezdim,şimdi her sabah marketlerin önündeyim:):)

Dinlen bari güzelce 2 saat gezinmek kolay değil artık bizim için

Rennie tablette buldum çareyi. Gaviscon ve gaviscon Duo hiçbir şekilde işe yaramadı. Gece bile uykumdan uyanıyorum mide yanmasindan
Kesinlikle katılıyorum rennie tablet çok iyi geliyor şuruplar fayda etmiyor yanma olursa.
Benim randveum vardı sabahdan hastanedeydim yetisemicem alamicam herhalde dedim ama hastaneden sonra ilk girdigmden buldum çok şükür 24 tanede ben aldım.
E bebeğin kendi markası baby me köpük şampuan alan oldu mu kizlar ? İçeriği temizmis galiba
Ben aldım içeriği temiz oneriyolardi ama kullaninca gorucez bakalım.

Birde 60x60 alt bakım örtüsünü sormuşsun bana 1 yaşında kızı olan bir arkadaşım 60x90 olanlardan al daha kullanisli demisdi o şekilde aldım.bebegin besigine falan seriyormus sızdırma vs olursa diye.alt değiştirmede kullanirken de ikiye bölüp kullanılabiliyormus büyük olduğu için.

belki eski kafalı diyeceksin ama ben sıvı deterjanda ilk çocuğuma da kullanmadım bunda da bebek deterjanı kullanmayı düşünmüyorum biraz bu piyasaları biliyorum özellikle bebek çocuk ürünleri pazarlama payı çok yüksek kar marjı fena olan ürünler ebeveynler çok hasssas olduğu için ne görsek almak istiyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz... ben eğerki bebeğimde alerjik bir durum olmazsa normal ariel deterjanıma devam edicem alerjik durumu olursa tam organik sıvı deterjanlar var onlardan alırım... yumuşatıcı da ilk 6 ay falan kullanmam diye düşünüyorum.. leke çıkarıcılarda katı gıdaya geçtiği zaman çok lazım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…