- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.221
Minies den kastın ne anlamadım canm ama yani alayım mı 40 li alt açmayı 88 ₺ ye ?Ben minies kulanmadim hiç ama baby me den çok memnun kalmıştım oğlumda.
ay ya ben de askı alcaktım unutup başka şeyler almışım,iş çıkışı tekrar bakayım
bir de migrosta minies bakım örtüsü indirimdeydi onu da bulamadım zaten
MigrosMinies den kastın ne anlamadım canm ama yani alayım mı 40 li alt açmayı 88 ₺ ye ?
Bana da doktor onlar biliyo kan vercegin yere tanimladim vs dedi. gittim vermediler kantinden aldim. O da 40 tl ymiş yahu altı üstü bi sekerli su degil miydi bileydim eczaneden alirdmBana dr gelirken al demişti eczane evimin yanında şimdiden dedim bana güzel aromalı bişey ayarlayın diye
Hesapladım minies tane fiyatı 1.5 şu anda. Ama indirimde. Minies migrosun kendi markası. Baby me tane fiyatı 2.2 ye geliyor. Normalde baby me avantajlı ama şu anda almaya yetişirsen migros alt açması indirimde. Sanal marketten alırsan hemen getirirler.Minies den kastın ne anlamadım canm ama yani alayım mı 40 li alt açmayı 88 ₺ ye ?
canım banyo süngerini biz hiç kullanamamıştık ilk çocukta çok sert oluyor onunla yıkanmıyor bence gereksiz daha yumuşak iple lif önerebilirim.. alt açma bezide çok pahalı değmez bence en ucuz market markası almak en mantıklısı sonuçta kullan at yazık o paraya ,, köpük şampuan da almadım almıcam da carrefourda unibayb 1000 ml şampuan + 250 ml hediyesi ile birlikte 22,95 di ondan aldım 2 tane evde dalinde var .. tabi yinede sen bilirsin benim fikrim böyleKizlar ebebek sepetim bu şekilde sizce çıkarmam gereken, bu markayı alma falan dediğiniz bir şey var mı yoksa sipariş vereceğim??
EceBiz de o faslı geçemiyoruz
Ben Ece, eşim Selin istiyor. Benim için ikisi de uygun.
Bugün doğum yapan bir arkadaşım bebişin ismini Meva koymuş. Ben bu tür isimlere alışamıyorum.
Hira benim yaşadığım ülkenin dilinde “eşi ölmüş dul kadın” demek. Tabi bizim güzel dinimizde anlamı güzel
Ben iki taraflı düşünmek zorundayım o yüzden öyle bir karar veremiyoruz
Ay benim de aklıma hep sen geliyorsunAy dr da dönmedi müsait değil herhalde hadi bakalım inşallah
Morkahve not aldım canım ama annem kıyafeti değilde başka sağlık banyo vb şeyleri al ben biseyler aldım aynı şeylerden olmasın dedi şimdilik bunları erteledim banyo saglik vb şeyler alcam
Ay hiç sorma bi şurup verdi bakalım inşallah fayda eder iki gündür çıkamadım wc ye inşallah geçer ben pek et yemiyorum zaten başkası yapsa yerim de kendim yapınca iştahım gidiyor
Ayyy gidiyor musun canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla gel evladını kucağına alıp gel inşallah
Bengebeligin başından beri cinsel ilişki olmadı şu saatten sonra da olmaz bu kadar durdum 3 4 Ay daha durayım ama artık sınırları zorluyorum
Ay çok güldüm
Sanirim toplam 3 hastane cikisi alicam onlarda bu ceket tarzı zibin oluyor zaten yanlış bilmiyorsam. Onlqr yeter bence ben yine alttan çıtçıtlı bady Zıbın alayım 0-3 aya 7 tane falan çünkü annem çok kaka yapar ilk ay ve çok sıvı olur bu da sık sık sırtına çıkar zibin lazım olur dedi
O zaman ben 0-3 ay alttan çıtçıtlı bady zibin alayım bi 10 tane , 3-6 ay 10 tane uzun kollu alttan çıtçıtlı bady zibin alayım yeter herhalde 3-6 ay soguk döneme denk gelecek çünkü uzun kol daha iyi olur zıbında herhalde ankara soğuk bizim ev daha da soğuk
Hain hemşire benim damar cooook zor bulunur bi koldan hiç bulunmaz bu yüzden özellikle özel hastane diye rica ettim açmadı damar yolu m öyle olursa pıhtılaşma olur serumla açmak gerekir gerekir kan almada dedi ama bahane etti biliyorum sonra canımdan bezdirdi damar bulmak ucin 3 alıştı da ...
Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla aliris kucağımıza bende gizli şeker vardı zaten düşük çıkmasını beklemiyordum ama inşallah insülin ignesine başlamak gerekecek kadar artmazmeyve yiyorum genelde kesmek zor gelir yemekle hiç aram yok meyve yiyerek hayatta kalıyorum sanki
Az daha bakayım ben o zaman canim
Aynen ben bunu alayım daha avantajlı geldi
Sen böyle yazınca o günler geliyor aklıma çok zordu yalvardım yakardım şurup vermediler umudu kestim kendimden bu öksürük geçmeyecek dite düşünüyordum artık ama geçiyor inan az daha dayan bana fayda etmedi ama bi dene istersen pekmez Tereyağı kürünü
İnşallah canimm pıhtı iğnesi kullanıyorum inşallah insülin iğnesi de vermez zorlanırim iğne yapacak yer kalmadı bacaklarımda .. meyveyi azaltıyor diyorum da ne yapacağım bilmiyorum yemek ile aram hiç yok meyve ile karnıma bi şeyler giriyor
Tabi canım benim yeğenlerim doğduğu zaman normal ıslak mendille siliyordu yengem ben o zaman küçüktüm ama yenidoğan ıslak mendil falan yoktu o zaman hiç te birsey olmuyorduşimdilerde herkes çok dikkat ediyor içeriğe
Ben dinlenirken de yukseliyordu bazen. Ama yuruduysem daha fena. Allah kolaylik versn. Hamileligin sonuna dogru biraz carpinti normal de karsilaniyor. Benim erken baslamisti. Ama suan iyiyim sonuna dogru çoşmaz inşallah tekrar.Off 150 nedir yaaeşim soracak bugün giyabimda Dr a biraz önce dinlenip ölçtüm 117 çıktı. Gittikçe yükseliyor
Teşekkür ederimOlsun bir şey olmaz. Bana da böyle düşük çıkıyordu bazen. Doktora soruyorum çok düşük sıkıntı değil mi diye. Yok düşüklük sıkıntı yaratmaz diyordu. Çaresi var nihayetinde düşünce gerekli ara öğünler yapılarak devam ediliyor.
Evet o lifler çok sert ben aldım kullanamadim. Yumuşak bir lif annen örer. Onu alma bence gerek yok.canım banyo süngerini biz hiç kullanamamıştık ilk çocukta çok sert oluyor onunla yıkanmıyor bence gereksiz daha yumuşak iple lif önerebilirim.. alt açma bezide çok pahalı değmez bence en ucuz market markası almak en mantıklısı sonuçta kullan at yazık o paraya ,, köpük şampuan da almadım almıcam da carrefourda unibayb 1000 ml şampuan + 250 ml hediyesi ile birlikte 22,95 di ondan aldım 2 tane evde dalinde var .. tabi yinede sen bilirsin benim fikrim böyle
Anladim teşekkür ederim canımŞampuan ve deterjanı hiç kullanmadım onlara bişey diyemem. Kulak çubuğu ben kullanmıyorum çocuklarımda hatta daha 2 gün öncesi kbb dr da kullanma dedi büyükler için bile ama senin tercihin evde bulunsun dersen al bir çok kişi de kullanıyor. Burun aspiratörü, yedeği, sudocrem, banyo süngeri bende aldım
İnşallahNo poo denen bir yöntem var. İlk üç ay belki ona denerim(deneyemedi) o yüzden almadım daha öyle sabunlu köpüklü şeyler. Bubchen var bir tek elimde. Belki o olur
Ay rahatladım sagol canimCanım bende normal dedim ya 2. Saat önemli değil. Hamilelikte 1. Saat önemli. Değerlerin iyi hic bir şey yapmana gerek yok.
Haa bu migros markası mı ben hiç bilmiyordum tamam canım o zaman marketten alayım alt açmayıMigros
Minies ne öğrendim oldum migros markasıymisHesapladım minies tane fiyatı 1.5 şu anda. Ama indirimde. Minies migrosun kendi markası. Baby me tane fiyatı 2.2 ye geliyor. Normalde baby me avantajlı ama şu anda almaya yetişirsen migros alt açması indirimde. Sanal marketten alırsan hemen getirirler.
Anneme diyeyim de lif örsün o zamancanım banyo süngerini biz hiç kullanamamıştık ilk çocukta çok sert oluyor onunla yıkanmıyor bence gereksiz daha yumuşak iple lif önerebilirim.. alt açma bezide çok pahalı değmez bence en ucuz market markası almak en mantıklısı sonuçta kullan at yazık o paraya ,, köpük şampuan da almadım almıcam da carrefourda unibayb 1000 ml şampuan + 250 ml hediyesi ile birlikte 22,95 di ondan aldım 2 tane evde dalinde var .. tabi yinede sen bilirsin benim fikrim böyle
Ay ben 10 lu sandım kızı da yanılttım o zamanAma 88 TL olan 40 tane sanırım. 15 TL olan 10ludur.
Sen sepeti komple iptal etAnladim teşekkür ederim canım
İnşallah
Ay rahatladım sagol canim
Haa bu migros markası mı ben hiç bilmiyordum tamam canım o zaman marketten alayım alt açmayı
Minies ne öğrendim oldum migros markasıymisayyy siz iyi ki varsınız bilgi ediliyorum sayenizde bakayım bi sanal markete bakalım getirirse minimum alayım yoksa sonra alırım gidip artık
Anneme diyeyim de lif örsün o zaman
Alt acmayi da anladim ,
Köpük şampuan hem baby me içeriği temiz hem de köpük olması daha iyi demişler hep ondan köpük alayım dedim üni baby gibi bilinen markalar da köpük yoktu galiba ondan buna karar vermiştim bir de leke çıkarıcı almaya gerek var mı deterjan yeterli mi ?? Yumuşatıcı almicam önerilmiyor demişti buradan bi kaç arkadaş
Ah canım ya inşallah benimki gibi uzun sürmez inşallah bendeki gibi kaburga da öksürük kaynaklı seneden iltihap olmaz kaburga ağrısını da 2 hafta falan çekmiştim Allah kimseye yaşatmasın hemen iyileş inşallahAy benim de aklıma hep sen geliyorsun
Denemediğim çok az şey kaldı
Normalde işe yarayan şeyler bile bu sefer bana mısın demiyor
Ya bilinen unibaby dalin in falan Şampuanı alsam dedim ama köpük önermiş bi çok kişi baby me içeriği de temiz demişler bi deneyeyim bakalım hayırlısı. Peki leke çıkarıcı lazım mı canm yumuşatıcı zaten almicam deterjan da baby me alayım diyorum ama yeterli olur mu temizler mi bilemiyorumEvet o lifler çok sert ben aldım kullanamadim. Yumuşak bir lif annen örer. Onu alma bence gerek yok.yildizsavascisi ama ben köpük şampuan bir tane kullanmıştım oğlumda hiç konak yapmadı. Tabi marka başkaydi ama.
Bakın ben alışveriş yapmaya niyet ettim siz alma dediniz sonra vay efendim bana neden hala alışverişe başlamadin demeyin ahahwhwhwSen sepeti komple iptal et
Kesinlikle katılıyorumRennie tablette buldum çareyi. Gaviscon ve gaviscon Duo hiçbir şekilde işe yaramadı. Gece bile uykumdan uyanıyorum mide yanmasindan
Benim randveum vardı sabahdan hastanedeydim yetisemicem alamicam herhalde dedim ama hastaneden sonra ilk girdigmden buldum çok şükürŞakasız sabah 9:30dan 11:30a kadar semtin bütün a101 lerini gezdimmm resmen belime iğneler batıyo yorgunlukdan 10bin adım atmışım,kaç tane a101 markete girdim sayısını unuttum,
Amacım sadece bebek askısı almaktı
Çoğu a101 gelmemiş bile 15 tane gezdiysem sadece 2 tanesine gelmiş onlardan aldım
Ben aldım içeriği temiz oneriyolardi ama kullaninca gorucez bakalım.E bebeğin kendi markası baby me köpük şampuan alan oldu mu kizlar ? İçeriği temizmis galiba
belki eski kafalı diyeceksin ama ben sıvı deterjanda ilk çocuğuma da kullanmadım bunda da bebek deterjanı kullanmayı düşünmüyorum biraz bu piyasaları biliyorum özellikle bebek çocuk ürünleri pazarlama payı çok yüksek kar marjı fena olan ürünler ebeveynler çok hasssas olduğu için ne görsek almak istiyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz... ben eğerki bebeğimde alerjik bir durum olmazsa normal ariel deterjanıma devam edicem alerjik durumu olursa tam organik sıvı deterjanlar var onlardan alırım... yumuşatıcı da ilk 6 ay falan kullanmam diye düşünüyorum.. leke çıkarıcılarda katı gıdaya geçtiği zaman çok lazım oluyorAnladim teşekkür ederim canım
İnşallah
Ay rahatladım sagol canim
Haa bu migros markası mı ben hiç bilmiyordum tamam canım o zaman marketten alayım alt açmayı
Minies ne öğrendim oldum migros markasıymisayyy siz iyi ki varsınız bilgi ediliyorum sayenizde bakayım bi sanal markete bakalım getirirse minimum alayım yoksa sonra alırım gidip artık
Anneme diyeyim de lif örsün o zaman
Alt acmayi da anladim ,
Köpük şampuan hem baby me içeriği temiz hem de köpük olması daha iyi demişler hep ondan köpük alayım dedim üni baby gibi bilinen markalar da köpük yoktu galiba ondan buna karar vermiştim bir de leke çıkarıcı almaya gerek var mı deterjan yeterli mi ?? Yumuşatıcı almicam önerilmiyor demişti buradan bi kaç arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?