Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben baby me deterjan aldım. İlk kuanim için köpük şampuan aldım. O bitince normal bebek şampuanı ile devam ederim. Leke çıkarıcı almamıştım. Ama baby me alabilirim. Yumuşatıcı almadım.

yildizsavascisi alt açma 40 lıymış kız ben 10 lu sandım o zaman alınır bende diyorum 90 tl olur mu 10 tane şey Banyo süngeri bana sert gelmemişti hep onlarla yıkamıştım hatta yine aldım, yumuşatıcı da kullandım yine stokladım, evde ablalarından dolayı 900 mllik dalinler koliyle alındığı için ona da kullanırım diyorum köpük falan aklıma bile gelmedi, yenidoğan ıslak mendili olayı da pazarlama stratejisi gibi geliyor anladım ki ben fazla ince düşünemeyen bir anayım

Cidden yaaaa bak 2 saat oldu geleli dışardan hala yattım kıpırdayamıyorum, ah ahhh eskiden mağaza mağaza gezen benn, şimdi bebek için market geziyomindirm kovalıyorum
Sorma valla ben de bim sırası nedir onu bile bilmezdim,şimdi her sabah marketlerin önündeyim:):)

Dinlen bari güzelce 2 saat gezinmek kolay değil artık bizim için

Ben dinlenirken de yukseliyordu bazen. Ama yuruduysem daha fena. Allah kolaylik versn. Hamileligin sonuna dogru biraz carpinti normal de karsilaniyor. Benim erken baslamisti. Ama suan iyiyim sonuna dogru çoşmaz inşallah tekrar.
Bu hafta evde oldugum halde böyleyim. Haftaya okul başlayınca ben de muhtemelen görürüm yüksek değerleri ne diyelim bebeğe zararı olmasın da geçecek sonuçta

ilk zaman 60x60 lar yetiyor. Dışarda kullanırken büyükler zor olur. Bir de ilk zaman dışına çok çıkmıyor. Ama bir yaştan sonra o büyük olanlardan bende yatağın altına serdim. Onlar baya ince. Ama ilk zaman oonlar zor olur.

Kız hepten aklını karıştırdık ya Allah bizi ne etmesin

Tabi kullananlar daha iyi biliyor banada işte yine kullanan biri onermisdi bu şekilde bende öyle aldım boler kullanırım o sekilde oluyorsa yada bunu sonra kullanırım ilk zaman için yine 60x69 bakarım zorlanirsam.

Sorma valla ben de bim sırası nedir onu bile bilmezdim,şimdi her sabah marketlerin önündeyim:):)

Dinlen bari güzelce 2 saat gezinmek kolay değil artık bizim için
Cidden kendimi yaşlanmış hissediyorum bmyle annem gibi ahh belim belim diyorum artık market market gezcez belli
Yaaaa sen ne bakıyosun herkesin sevdiği marka başkadır senin başkadır, bak herkes mustela seviyo ben gittim dalin alındım deterjanda herkesi dinlersen alışveriş yapmassın sal gitsin al

Söylediklerin doğru aslında canım ama denemek lazım işte. Benim ilk çocuk alerjikti dediğin gibi bize çok masraf çıkardı halen cikarmaya devam ediyor. Normal deterjanla yikasam hemen kabartiyordu tenine değen şeyler. Şampuan köpükten sonra yine mustelanin normal sampuaniyla devam etmiştim. Ne zaman artık essek kadar oldu normal şampuan neyine yetmiyor diye Dalin filan aldım çocuğun her yeri kabardı. Doktor Bioderma kullanacaksiniz dedi. Egzama her yeri unibaby almıştım bazı onla bazı diğeri ile yikiyordum. Bir şey olmuyor nasılsa diye Bioderma bitince unibaby ile devam ettim. Çocuğun kafası egzama çıldırdı yara oldu. 9 yaşında bu bebe. Ne yapcan ben bunla bilmiyorum. Çok masraflı bir çocuk

Yaaaa sen şanslıymışsın iyi bari bulmuşsun bizim çoğuna gelmemiş ben ciddem çok gezdimmmm allahdan buldum

Tabi kullananlar daha iyi biliyor banada işte yine kullanan biri onermisdi bu şekilde bende öyle aldım boler kullanırım o sekilde oluyorsa yada bunu sonra kullanırım ilk zaman için yine 60x69 bakarım zorlanirsam.
Canım bolemezsin içi dağılır. Ben hem büyük hem küçük almıştım. O büyükler sonra çok işime yaradı. Bir yere gidince de çarşafın altına seriyordum. Ama ilk zaman zor olur onlar diğerleri daha pratik.

ben gezmesem de öyleyim bu aralar sırtım fena ağrıyor,akşamları yastığı ne tarafa koyacağımı şaşırıyorum ,bi sağ yanıma bi sol yanıma bi sırtıma derken oturmak işkence oluyooo
doktoruma yazdım voltaren jel kullan dedi aslında, bu defa da zararı olur mu diye kullanmıyorum.
Halbuki doktor söyledi ne olacak yani ama dayanamazsam sürerim artık

Bende ikinci kızıma toz deterjan alerji yaptığı için tamamen sıvı deterjana geçmiştim ek gıdaya geçene kadar bebek deterjanı sonrası normal sıvı deterjan kullanılabilir bence gerçi bebek deterjanı olarakta abc aldım ben yorumlarda lekeleri çıkardığı yazıyordu. Dalin yumuşatıcı benim için olmazsa olmaz kullanırım dayanamam

Yaaaa sen şanslıymışsın iyi bari bulmuşsun bizim çoğuna gelmemiş ben ciddem çok gezdimmmm allahdan buldum
Neyse dinlen bari aynen çok şükür denk geldim ben hemen kapdım.
Anladım canım kalsın o zaman sonra ilerde kullanırım aldığımı.60x60 alırım ilk zamanlar için.

Onu da düşündüm ama sanırım o ileriki dönem içinmiş yeni doğan a ufak daha kullanışlı yazmışlar
Yok demem yahu bana kalsa ben de eski usul severim de ilk çocuk ya işte ondan özeniyorum bilgisizim çocuğu alerji etmeyeyim diye yoksa biz ne şekilde büyüdük ne köpük şampuan ne özel deterjan gördük
Ben baby me deterjan aldım. İlk kuanim için köpük şampuan aldım. O bitince normal bebek şampuanı ile devam ederim. Leke çıkarıcı almamıştım. Ama baby me alabilirim. Yumuşatıcı almadım.
Tamamdır teşekkür ederim
Bi de ıslak mendil var evet onu trendyoldan alcam orada çok kampanya oluyor kolisi ile
Migros sanal ancak 5 adeti getiriyor yani toplam 50 adet , 60x90 lazım olacak denildi ya sanki bu 50 adet çok ben akşam migrosa mi baksam kaldıysa ordan 3 paket alırım yeter diyorum
Kız hepten aklını karıştırdık ya Allah bizi ne etmesin
Kiz hic sorma kafam oldu çorba bugün bi sipariş vereyim dedim ay beynim yandı ahahahahahw size de çok güldüm var olun vallahi

Kiz hiç sorma kafam oldu çorba ahahahaha ay çok güldüm Allah ağlatmasin inşallah ilk siftah yapayım gerisi gelecek o siftah i yapamıyorum işte sorun orada görüyorsunuz
Seni öpmek istiyorum hemen diye bir kısım varmış bilmiyordum oraya girince 3 paketi yolluyorlar sanal kısmında 5 paket geliyordu belki boyutu ufak diye 5 paket fazla gelir diye düşündüm hemen kısmından 3 paket söyledim ☺☺ sagolun indirimli denk geldi cidden benim hiç haberim olmuyor böyle indirimlerden indirimli mi değil mi anlamıyorum da hani 9 TL olan ürüne 8,99 TL yapıp indirim derler ben inanırım piyasayı bilmiyorum çünkü

100 tl üstüne ayrıca 15 tl indirimi var ama 100 tllik alt açma da fazla olur boyutlar 60x60 klasik yani gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…