- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.241
Ben baby me deterjan aldım. İlk kuanim için köpük şampuan aldım. O bitince normal bebek şampuanı ile devam ederim. Leke çıkarıcı almamıştım. Ama baby me alabilirim. Yumuşatıcı almadım.Anladim teşekkür ederim canım
İnşallah
Ay rahatladım sagol canim
Haa bu migros markası mı ben hiç bilmiyordum tamam canım o zaman marketten alayım alt açmayı
Minies ne öğrendim oldum migros markasıymisayyy siz iyi ki varsınız bilgi ediliyorum sayenizde bakayım bi sanal markete bakalım getirirse minimum alayım yoksa sonra alırım gidip artık
Anneme diyeyim de lif örsün o zaman
Alt acmayi da anladim ,
Köpük şampuan hem baby me içeriği temiz hem de köpük olması daha iyi demişler hep ondan köpük alayım dedim üni baby gibi bilinen markalar da köpük yoktu galiba ondan buna karar vermiştim bir de leke çıkarıcı almaya gerek var mı deterjan yeterli mi ?? Yumuşatıcı almicam önerilmiyor demişti buradan bi kaç arkadaş
Yok ama yine de senin dediğin daha ucuzAy ben 10 lu sandım kızı da yanılttım o zaman
Sorma valla ben de bim sırası nedir onu bile bilmezdim,şimdi her sabah marketlerin önündeyim:):)Cidden yaaaa bak 2 saat oldu geleli dışardan hala yattım kıpırdayamıyorum, ah ahhh eskiden mağaza mağaza gezen benn, şimdi bebek için market geziyomindirm kovalıyorum
Bu hafta evde oldugum halde böyleyim. Haftaya okul başlayınca ben de muhtemelen görürüm yüksek değerleriBen dinlenirken de yukseliyordu bazen. Ama yuruduysem daha fena. Allah kolaylik versn. Hamileligin sonuna dogru biraz carpinti normal de karsilaniyor. Benim erken baslamisti. Ama suan iyiyim sonuna dogru çoşmaz inşallah tekrar.
ilk zaman 60x60 lar yetiyor. Dışarda kullanırken büyükler zor olur. Bir de ilk zaman dışına çok çıkmıyor. Ama bir yaştan sonra o büyük olanlardan bende yatağın altına serdim. Onlar baya ince. Ama ilk zaman oonlar zor olur.Kesinlikle katılıyorumrennie tablet çok iyi geliyor şuruplar fayda etmiyor yanma olursa.
Benim randveum vardı sabahdan hastanedeydim yetisemicem alamicam herhalde dedim ama hastaneden sonra ilk girdigmden buldum çok şükür24 tanede ben aldım.
Ben aldım içeriği temiz oneriyolardi ama kullaninca gorucez bakalım.
Birde 60x60 alt bakım örtüsünü sormuşsun bana 1 yaşında kızı olan bir arkadaşım 60x90 olanlardan al daha kullanisli demisdi o şekilde aldım.bebegin besigine falan seriyormus sızdırma vs olursa diye.alt değiştirmede kullanirken de ikiye bölüp kullanılabiliyormus büyük olduğu için.
Ay yanlış hesapladım minies daha ucuza geliyo yine heralde dimi kafam olmuş bi dünya bi yandan iş yapıyorum evdeYok ama yine de senin dediğin daha ucuz
Kız hepten aklını karıştırdık ya Allah bizi ne etmesinBakın ben alışveriş yapmaya niyet ettim siz alma dediniz sonra vay efendim bana neden hala alışverişe başlamadin demeyin ahahwhwhwen azından denedim bu da bir adım Morkahve yoncambenim ve diğer alışveriş yapmama yönelten herkese selamlar
Tabi kullananlar daha iyi biliyorİlk zaman 60x60 lar yetiyor. Dışarda kullanırken büyükler zor olur. Bir de ilk zaman dışına çok çıkmıyor. Ama bir yaştan sonra o büyük olanlardan bende yatağın altına serdim. Onlar baya ince. Ama ilk zaman oonlar zor olur.
Cidden kendimi yaşlanmış hissediyorum bmyle annem gibi ahh belim belim diyorumSorma valla ben de bim sırası nedir onu bile bilmezdim,şimdi her sabah marketlerin önündeyim:):)
Dinlen bari güzelce 2 saat gezinmek kolay değil artık bizim için
Yaaaa sen ne bakıyosun herkesin sevdiği marka başkadır senin başkadır, bak herkes mustela seviyo ben gittim dalin alındım deterjandaBakın ben alışveriş yapmaya niyet ettim siz alma dediniz sonra vay efendim bana neden hala alışverişe başlamadin demeyin ahahwhwhwen azından denedim bu da bir adım Morkahve yoncambenim ve diğer alışveriş yapmama yönelten herkese selamlar
Söylediklerin doğru aslında canım ama denemek lazım işte. Benim ilk çocuk alerjikti dediğin gibibelki eski kafalı diyeceksin ama ben sıvı deterjanda ilk çocuğuma da kullanmadım bunda da bebek deterjanı kullanmayı düşünmüyorum biraz bu piyasaları biliyorum özellikle bebek çocuk ürünleri pazarlama payı çok yüksek kar marjı fena olan ürünler ebeveynler çok hasssas olduğu için ne görsek almak istiyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz... ben eğerki bebeğimde alerjik bir durum olmazsa normal ariel deterjanıma devam edicem alerjik durumu olursa tam organik sıvı deterjanlar var onlardan alırım... yumuşatıcı da ilk 6 ay falan kullanmam diye düşünüyorum.. leke çıkarıcılarda katı gıdaya geçtiği zaman çok lazım oluyor
Yaaaa sen şanslıymışsın iyi bari bulmuşsun bizim çoğuna gelmemiş ben ciddem çok gezdimmmmKesinlikle katılıyorumrennie tablet çok iyi geliyor şuruplar fayda etmiyor yanma olursa.
Benim randveum vardı sabahdan hastanedeydim yetisemicem alamicam herhalde dedim ama hastaneden sonra ilk girdigmden buldum çok şükür24 tanede ben aldım.
Birde 60x60 alt bakım örtüsünü sormuşsun bana 1 yaşında kızı olan bir arkadaşım 60x90 olanlardan al daha kullanisli demisdi o şekilde aldım.bebegin besigine falan seriyormus sızdırma vs olursa diye.alt değiştirmede kullanirken de ikiye bölüp kullanılabiliyormus büyük olduğu için.
Canım bolemezsin içi dağılır. Ben hem büyük hem küçük almıştım. O büyükler sonra çok işime yaradı. Bir yere gidince de çarşafın altına seriyordum. Ama ilk zaman zor olur onlar diğerleri daha pratik.Tabi kullananlar daha iyi biliyorbanada işte yine kullanan biri onermisdi bu şekilde bende öyle aldım boler kullanırım o sekilde oluyorsa yada bunu sonra kullanırım ilk zaman için yine 60x69 bakarım zorlanirsam.
ben gezmesem de öyleyim bu aralar sırtım fena ağrıyor,akşamları yastığı ne tarafa koyacağımı şaşırıyorum ,bi sağ yanıma bi sol yanıma bi sırtıma derken oturmak işkence oluyoooCidden kendimi yaşlanmış hissediyorum bmyle annem gibi ahh belim belim diyorumartık market market gezcez belli
Yaaaa sen ne bakıyosun herkesin sevdiği marka başkadır senin başkadır, bak herkes mustela seviyo ben gittim dalin alındım deterjandaherkesi dinlersen alışveriş yapmassın sal gitsin al
Bende ikinci kızıma toz deterjan alerji yaptığı için tamamen sıvı deterjana geçmiştim ek gıdaya geçene kadar bebek deterjanı sonrası normal sıvı deterjan kullanılabilir bence gerçi bebek deterjanı olarakta abc aldım ben yorumlarda lekeleri çıkardığı yazıyordu. Dalin yumuşatıcı benim için olmazsa olmaz kullanırım dayanamambelki eski kafalı diyeceksin ama ben sıvı deterjanda ilk çocuğuma da kullanmadım bunda da bebek deterjanı kullanmayı düşünmüyorum biraz bu piyasaları biliyorum özellikle bebek çocuk ürünleri pazarlama payı çok yüksek kar marjı fena olan ürünler ebeveynler çok hasssas olduğu için ne görsek almak istiyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz... ben eğerki bebeğimde alerjik bir durum olmazsa normal ariel deterjanıma devam edicem alerjik durumu olursa tam organik sıvı deterjanlar var onlardan alırım... yumuşatıcı da ilk 6 ay falan kullanmam diye düşünüyorum.. leke çıkarıcılarda katı gıdaya geçtiği zaman çok lazım oluyor
Neyse dinlen bariYaaaa sen şanslıymışsın iyi bari bulmuşsun bizim çoğuna gelmemiş ben ciddem çok gezdimmmmallahdan buldum
Anladım canım kalsın o zaman sonra ilerde kullanırım aldığımı.60x60 alırım ilk zamanlar için.Canım bolemezsin içi dağılır. Ben hem büyük hem küçük almıştım. O büyükler sonra çok işime yaradı. Bir yere gidince de çarşafın altına seriyordum. Ama ilk zaman zor olur onlar diğerleri daha pratik.
Onu da düşündüm ama sanırım o ileriki dönem içinmiş yeni doğan a ufak daha kullanışlı yazmışlarKesinlikle katılıyorumrennie tablet çok iyi geliyor şuruplar fayda etmiyor yanma olursa.
Yok demem yahu bana kalsa ben de eski usul severim de ilk çocuk ya işte ondan özeniyorum bilgisizim çocuğu alerji etmeyeyim diye yoksa biz ne şekilde büyüdük ne köpük şampuan ne özel deterjan gördükbelki eski kafalı diyeceksin ama ben sıvı deterjanda ilk çocuğuma da kullanmadım bunda da bebek deterjanı kullanmayı düşünmüyorum biraz bu piyasaları biliyorum özellikle bebek çocuk ürünleri pazarlama payı çok yüksek kar marjı fena olan ürünler ebeveynler çok hasssas olduğu için ne görsek almak istiyoruz herşeyin en iyisi olsun istiyoruz... ben eğerki bebeğimde alerjik bir durum olmazsa normal ariel deterjanıma devam edicem alerjik durumu olursa tam organik sıvı deterjanlar var onlardan alırım... yumuşatıcı da ilk 6 ay falan kullanmam diye düşünüyorum.. leke çıkarıcılarda katı gıdaya geçtiği zaman çok lazım oluyor
Tamamdır teşekkür ederimBen baby me deterjan aldım. İlk kuanim için köpük şampuan aldım. O bitince normal bebek şampuanı ile devam ederim. Leke çıkarıcı almamıştım. Ama baby me alabilirim. Yumuşatıcı almadım.
Bi de ıslak mendil var evet onu trendyoldan alcam orada çok kampanya oluyor kolisi ileyildizsavascisi alt açma 40 lıymış kız ben 10 lu sandım o zaman alınır bende diyorum 90 tl olur mu 10 tane şey Banyo süngeri bana sert gelmemişti hep onlarla yıkamıştım hatta yine aldım, yumuşatıcı da kullandım yine stokladım, evde ablalarından dolayı 900 mllik dalinler koliyle alındığı için ona da kullanırım diyorum köpük falan aklıma bile gelmedi, yenidoğan ıslak mendili olayı da pazarlama stratejisi gibi geliyor anladım ki ben fazla ince düşünemeyen bir anayım
Migros sanal ancak 5 adeti getiriyor yani toplam 50 adet , 60x90 lazım olacak denildi ya sanki bu 50 adet çok ben akşam migrosa mi baksam kaldıysa ordan 3 paket alırım yeter diyorumilk zaman 60x60 lar yetiyor. Dışarda kullanırken büyükler zor olur. Bir de ilk zaman dışına çok çıkmıyor. Ama bir yaştan sonra o büyük olanlardan bende yatağın altına serdim. Onlar baya ince. Ama ilk zaman oonlar zor olur.
Kiz hic sorma kafam oldu çorba bugün bi sipariş vereyim dedim ay beynim yandı ahahahahahw size de çok güldüm var olun vallahiKız hepten aklını karıştırdık ya Allah bizi ne etmesin
Kiz hiç sorma kafam oldu çorba ahahahaha ay çok güldüm Allah ağlatmasin inşallah ilk siftah yapayım gerisi gelecek o siftah i yapamıyorum işte sorun orada görüyorsunuzCidden kendimi yaşlanmış hissediyorum bmyle annem gibi ahh belim belim diyorumartık market market gezcez belli
Yaaaa sen ne bakıyosun herkesin sevdiği marka başkadır senin başkadır, bak herkes mustela seviyo ben gittim dalin alındım deterjandaherkesi dinlersen alışveriş yapmassın sal gitsin al
Seni öpmek istiyorumyildizsavascisi migros uygulamasını indir hemen bölümünden daha önce alışveriş yapmadıysan bi gir minies bakım örtüsü varsa at sepete ilk siparişte indirim de vardı getirmesi de ücretsiz en fazla yarım saate kapına gelir ben baktım burada tükendi diyor.
100 tl üstüne ayrıca 15 tl indirimi var ama 100 tllik alt açma da fazla olur boyutlar 60x60 klasik yani gayet yeterli.Kiz hiç sorma kafam oldu çorba ahahahaha ay çok güldüm Allah ağlatmasin inşallah ilk siftah yapayım gerisi gelecek o siftah i yapamıyorum işte sorun orada görüyorsunuz
Seni öpmek istiyorumhemen diye bir kısım varmış bilmiyordum oraya girince 3 paketi yolluyorlar sanal kısmında 5 paket geliyordu belki boyutu ufak diye 5 paket fazla gelir diye düşündüm hemen kısmından 3 paket söyledim ☺☺ sagolun indirimli denk geldi cidden benim hiç haberim olmuyor böyle indirimlerden indirimli mi değil mi anlamıyorum da hani 9 TL olan ürüne 8,99 TL yapıp indirim derler ben inanırım piyasayı bilmiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?