Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İşe gidiyosun bideeee ne zaman bırakıcaksın 32. Haftadamı yormuyor dimi iş, çünkü ben sandalyede bile oturamıyorjm yarım saat bile artık
Kiz hiç sorma kafam oldu çorba ahahahaha ay çok güldüm Allah ağlatmasin inşallah ilk siftah yapayım gerisi gelecek o siftah i yapamıyorum işte sorun orada görüyorsunuz
Oyuzden bişi alırken yazma buraya yoksa alamassın ben diyim sana ilk alışverşinde hayırlı olsun alt açma bezi

Kızlar moralim sıfır sıfır ya dr dan geldim rahim ağzı uzunluğu stabil dinlenmeye devam
Şeker var dedi dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi gittim diyet ve ölçüm verdiler neyse
Asıl canımı sıkan geçen hafta 836 gr çıkmıştı bebiş bu hafta 834 gr
Ben hemen aklımda geçen hafta 820 gibi kalmış sordum dr kilo almamış galiba neden böyle olmuştur falan diye dr da ultrasonda artı eksi 122 gr ibaresini gösterdi bunların net ölçümler olmadığını söyledi ..Ama neden içim rahatlamadı bilmiyorum

işim yorucu değil ama sırt ağrısı olunca oturmak işkence oluyor bazen.
ne zaman bırakacağıma henüz karar veremedim,eğer çok sıkıntı yaşamazsam biraz uzatıp doğum sonrasında kullanayım diyorum izinleri.Ama sona doğru nasıl olur beni zorlar mı görücez:))

bu arada bakım örtülerinden ne kadar stok yaptın.benim elimde şuan bi tane var onu da bim den zar zor bulmuştum.Sipariş edersem kaç tane alayım?

Kızlar migros hemen kısmına bakın sleepy yenidoğan 12 li ıslak mendil 110,50 tl ödeme bölümüne gelince hediye çeki yeri çıkıyo oraya HEMEN15 yazın 15 tl de öyle indirim oluyor ilk 3 siparişe de getirmesi ücretsiz. Benim bölgede stok yok ama düşünen varsa baksın.

Canım ben de yarından itibaren ölçüme başlıyorum sabah bir kez açlık sonrasında toklu ölçecekmişim bu değerlerin kaç çıkması gerekiyor ortalama sen tecrübelisin ya da ölçtükçe de sorayım mı sana :)

canım gerçekten zor bir durum rabbim beterinden korusun büyüdükçe düzelir inşallah öyle sorunlar çıkmazsa bildiğim usulde devam edicem çıkarsada senin gibi uğraşıcaz mecburen

Bende sabah 9da a101 arıyodum deli gibi
Nevresim ve askı bulabildim bende sadece, meğer gelen kolileri açmışlar daha önceden. Bende ilk ben girdim sanıyorum şaşırdım bulamayınca
Bundan sonra a101e bir iki gün önceden giderim geldiği gibi ürünleri koyuyolarmış zaten raflara

Aaaa bak onu bilmiyodumm, bençok şükür hepsini bulabildim gittğim çoğu a101de hepsinden vardı Askı hariç Diğerlerine ihtiyacım yok yaaa karşıma çıkar gereksiz şekilde arasaydım onlarıda bulamazdım, ama güzel şeyler vardı cidden muslinler nevresim pikeler bataaniyeler fln, başka neler alıcaktınnn

Battaniye müslinlere pikelere falan bakarım diyodum ama kalmamış ki bir askı bir nevresim takımı bulabildim sadece

Sanırım şuan elimde 40 tane var toplamda alt açma örtüsü, istersen migros sanal marketten siparş ver hemen geliyo 15 tl 10 tanesi, altta paylaştım markayı öigrostaki

Eklentiler

• 3E72F6E7-703D-4550-A988-F544099501C0.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 32C2E5FE-47B0-4829-823B-F35488B7D679.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
  • B18E5495-9D8E-47FF-9C52-96E943B9FC8E.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 85
Sanırım şuan elimde 40 tane var toplamda alt açma örtüsü, istersen migros sanal marketten siparş ver hemen geliyo 15 tl 10 tanesi, altta paylaştım markayı öigrostaki
Eşim 5 paket sipariş vermiş,sabah sordum yoktu migrosta.
1 tane de senin markadan var yeter artık o zaman.
teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…