- 30 Mart 2020
- 7.896
- 15.754
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.261
İşe gidiyosun bideeee ne zaman bırakıcaksın 32. Haftadamı yormuyor dimi iş, çünkü ben sandalyede bile oturamıyorjm yarım saat bile artıkben gezmesem de öyleyim bu aralar sırtım fena ağrıyor,akşamları yastığı ne tarafa koyacağımı şaşırıyorum ,bi sağ yanıma bi sol yanıma bi sırtıma derken oturmak işkence oluyooo
doktoruma yazdım voltaren jel kullan dedi aslında, bu defa da zararı olur mu diye kullanmıyorum.
Halbuki doktor söyledi ne olacak yani ama dayanamazsam sürerim artık
Oyuzden bişi alırken yazma burayaKiz hiç sorma kafam oldu çorba ahahahaha ay çok güldüm Allah ağlatmasin inşallah ilk siftah yapayım gerisi gelecek o siftah i yapamıyorum işte sorun orada görüyorsunuz
Güle güle kullansınSanirim dananın kuyruğunu koparttik kizlar
Biliyorum inanması zor ama ilk alışverişimi yaptım
Migros hemen kısmını bilmiyordum tekrar sağol
2kiz1anne1bebek
Başardımİşe gidiyosun bideeee ne zaman bırakıcaksın 32. Haftadamı yormuyor dimi iş, çünkü ben sandalyede bile oturamıyorjm yarım saat bile artık
Oyuzden bişi alırken yazma burayayoksa alamassın ben diyim sana ilk alışverşinde hayırlı olsun alt açma bezi
işim yorucu değil ama sırt ağrısı olunca oturmak işkence oluyor bazen.İşe gidiyosun bideeee ne zaman bırakıcaksın 32. Haftadamı yormuyor dimi iş, çünkü ben sandalyede bile oturamıyorjm yarım saat bile artık
Oyuzden bişi alırken yazma burayayoksa alamassın ben diyim sana ilk alışverşinde hayırlı olsun alt açma bezi
Bebege zararı olmaz heralde. Bi hafta 10 gün kadar surmüstü belki kalp alıştı biraz da.Bu hafta evde oldugum halde böyleyim. Haftaya okul başlayınca ben de muhtemelen görürüm yüksek değerlerine diyelim bebeğe zararı olmasın da geçecek sonuçta
Insallah sekeriniz cikmaz. Benim ilk gebeligimde vardi, o yuzden su an icin bu gebeligimde takipteyim, kendim olcum yapiyorum. Sekerim iyi gorunuyor su an icin. Ilk gebelikte cikinca 2.de de cikar diyorlardi. Cok umutsuzdum. Cikmayinca cok sevindim ama hala saskinim, jnanamiyorum. 20. Haftadan beri haftada 2 kere gunde 6 olcum yapiyorum. Insallah boyle devam eder.
canım gerçekten zor bir durum rabbim beterinden korusun büyüdükçe düzelir inşallahSöylediklerin doğru aslında canım ama denemek lazım işte. Benim ilk çocuk alerjikti dediğin gibibize çok masraf çıkardı halen cikarmaya devam ediyor. Normal deterjanla yikasam hemen kabartiyordu tenine değen şeyler. Şampuan köpükten sonra yine mustelanin normal sampuaniyla devam etmiştim. Ne zaman artık essek kadar oldu normal şampuan neyine yetmiyor diye Dalin filan aldım çocuğun her yeri kabardı. Doktor Bioderma kullanacaksiniz dedi. Egzama her yeri unibaby almıştım bazı onla bazı diğeri ile yikiyordum. Bir şey olmuyor nasılsa diye Bioderma bitince unibaby ile devam ettim. Çocuğun kafası egzama çıldırdı yara oldu. 9 yaşında bu bebe. Ne yapcan ben bunla bilmiyorum. Çok masraflı bir çocuk
Bende sabah 9da a101 arıyodum deli gibiŞakasız sabah 9:30dan 11:30a kadar semtin bütün a101 lerini gezdimmm resmen belime iğneler batıyo yorgunlukdan 10bin adım atmışım,kaç tane a101 markete girdim sayısını unuttum,
Amacım sadece bebek askısı almaktı
Çoğu a101 gelmemiş bile 15 tane gezdiysem sadece 2 tanesine gelmiş onlardan aldım
Aaaa bak onu bilmiyodumm, bençok şükür hepsini bulabildim gittğim çoğu a101de hepsinden vardı Askı hariçBende sabah 9da a101 arıyodum deli gibi
Nevresim ve askı bulabildim bende sadece, meğer gelen kolileri açmışlar daha önceden. Bende ilk ben girdim sanıyorum şaşırdım bulamayınca
Bundan sonra a101e bir iki gün önceden giderim geldiği gibi ürünleri koyuyolarmış zaten raflara
Battaniye müslinlere pikelere falan bakarım diyodum ama kalmamış ki bir askı bir nevresim takımı bulabildim sadeceAaaa bak onu bilmiyodumm, bençok şükür hepsini bulabildim gittğim çoğu a101de hepsinden vardı Askı hariçDiğerlerine ihtiyacım yok yaaa karşıma çıkar gereksiz şekilde arasaydım onlarıda bulamazdım, ama güzel şeyler vardı cidden muslinler nevresim pikeler bataaniyeler fln, başka neler alıcaktınnn
Sanırım şuan elimde 40 tane var toplamda alt açma örtüsü, istersen migros sanal marketten siparş ver hemen geliyo 15 tl 10 tanesi, altta paylaştım markayı öigrostakiişim yorucu değil ama sırt ağrısı olunca oturmak işkence oluyor bazen.
ne zaman bırakacağıma henüz karar veremedim,eğer çok sıkıntı yaşamazsam biraz uzatıp doğum sonrasında kullanayım diyorum izinleri.Ama sona doğru nasıl olur beni zorlar mı görücez:))
bu arada bakım örtülerinden ne kadar stok yaptın.benim elimde şuan bi tane var onu da bim den zar zor bulmuştum.Sipariş edersem kaç tane alayım?
Sende bakaydın bi kaç a101 genelde ara sokaklarda olanlarda oluyo hepsi, ana caddelerdekiler bitiyoBattaniye müslinlere pikelere falan bakarım diyodum ama kalmamış ki bir askı bir nevresim takımı bulabildim sadece
Ay benim etrafımda hiç yokmuş a101 bir tane bulabildim sadece, oda uzaktı baya yürüdümSende bakaydın bi kaç a101 genelde ara sokaklarda olanlarda oluyo hepsi, ana caddelerdekiler bitiyo
Eşim 5 paket sipariş vermiş,sabah sordum yoktu migrosta.Sanırım şuan elimde 40 tane var toplamda alt açma örtüsü, istersen migros sanal marketten siparş ver hemen geliyo 15 tl 10 tanesi, altta paylaştım markayı öigrostaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?