Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Şeker moralini bozmasın burda biz de varız şekerliler ve diyetliler yiyememek çok zor oluyor ama alışıyorsun.

Bebişin kilosu da bence normal çünkü hemen bir gün sonra ölçse bile farklı çıkabilir. Bunlar çok güvenilir ölçümler değiller. İlk kızımın son kontrolünde yani doğumdan bir hafta önce doktoru kilosu için 3.500 demişti ama kızım 3.150 gr doğdu. Takılma hiç

Sanırım şuan elimde 40 tane var toplamda alt açma örtüsü, istersen migros sanal marketten siparş ver hemen geliyo 15 tl 10 tanesi, altta paylaştım markayı öigrostaki
Ne kadar çok alt açma almıssın
Ben ılkinde kullanmadım
Bunda da almayacağım. Küçük penye battaniye var 2 tane, onları kullandım. Hiç problem olmadı. Kaka falan da olmadı
Tertemiz yıkadım kullandım hep

Kuzum sayılara çok takılma, stres yapmanın bir faydası yok. bebek de stres altına girer bu sefer. diyetine uygun beslenmeye başla bir an önce. aklını dağıtacak bir şeylerle ilgilen.

İlk çocukta doktor 3500 demişti. 2780 gr doğdu
Şuan doktor aynı doktor
Ama hastane farkli. Cihaz da önemli tabii
Yani olabiliyor
Doğunca göreceğiz

Ben misal benden hiç tontiş bebek çıkacağını sanmıyorum. Gerçi ılkinde bılıncsızdım yemek konusunda. Bunda daha dikkatliyim
Ama yapı denilen de bisi var

İlk çocukta doktor 3500 demişti. 2780 gr doğdu
Şuan doktor aynı doktor
Ama hastane farkli. Yani olabiliyor

Ben misal benden hiç tontiş bebek çıkacağını sanmıyorum. Gerçi ılkinde bılıncsızdım yemek konusunda. Bunda daha dikkatliyim
Ama yapı denilen de bisi var

Kontrole gttim bugün kızlar 27+1 im bugun 1130 Gr olmuş güzel kizim ölçümleri falan güzel cikdi çok şükür haftasiyla uyumluymus, suyum iyi cikdi. Plasenta yine baktırdım aynı 20 mm şu an bir sonrakine belki daha çıkar şu an sorunlu değil zaten dedi.15 di detaylida.annemede ultrasonda göz kirpdi böyle çok tatlıydı annem ekranı seviyordu en son doktor şok

Ay benim etrafımda hiç yokmuş a101 bir tane bulabildim sadece, oda uzaktı baya yürüdüm
Aman aman boşver beller artık gitmiyo uzak yerlere
Eşim 5 paket sipariş vermiş,sabah sordum yoktu migrosta.
1 tane de senin markadan var yeter artık o zaman.
teşekkürler
Ooo iyi baya idare eder seni
Yaaaa erkek yaaa p*pi fiskiye gibi olabilir diye korkuyom koltuğa oraya buraya gelmesinnn çişi buarada alltaki fotodaki gibi bişide alabilirm onlarda güzell
Açık olanları belki kendimede kullanırım nenolur ne olmaz kendi altımada koyarım diye düşündüm

Eklentiler

• BB88E4C0-DF08-4323-8F06-2D762430F08A.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 83
Ay valla içim bi tuhaf oldu gelişmiyor mu beslenemiyor mu sorun mu oldu diye son 3 haftadır bir rahat nefes alamadım valla

Sağol canım şekeri çok dert etmedim beslenmeme dikkat edicem sadece yemek yapma işi biraz sıkıntılı ama halledicem bi şekilde rahim ağzında hafif bi çentikleşme var hunileşmeye dönmemesi için dinlenmem şart
Bugün kafamda döner durur yarın kendime gelirim inşallah :)

Yaaa maşallahhhh gördünüz he bebişi kilosuda iyi maşallah Çıkmışta plesenta dedikler gibi demekki çıkıyo yavaş yavaş
Benimde çam sakuraya 19.nda randevum varda yine aynı ayrıntılıdaki doktora gidip gelmemek arasında kararsızım çok uzak diye

Kuzum sayılara çok takılma, stres yapmanın bir faydası yok. bebek de stres altına girer bu sefer. diyetine uygun beslenmeye başla bir an önce. aklını dağıtacak bir şeylerle ilgilen.
Hiç sorma canım üzülmeyim bebeği düşüniyim diyorum ama işte anksiyetik biriyim zaten bir de benim zor oldu hep bu yüzden endişe düzeyim yüksek.. 10.yılda 2.hamileliğim ilki de erken döne düşüğüydü o yüzden en ufak bir şeyde yüreğim ağzımda ama dediğin gibi olumlu olmak lazım

Arkadaşlar merhaba bi süredir okuyorum ama ilk defa yazıyorum site biraz karışık 26. Haftadayım 50 lik şeker yüklemesi yaptırdım 163 çıktı doktorumda dahiliyeye yönlendirdi bana sanki küçük bi fazlalık çok önemli değil gibi gelmişti ama dahiliyeye yönlendirince tereddüt ettim sizler ne düşünüyorsunuz

Gördük canım çok şükür cokda iyi bir doktora denk geldim sağolsun çok ilgilendi.evet canım cikmis çok şükür seninde cikmisdir bence.seninki zaten daha yukardaydi bana göre. Evet sana uzak bayağı haklısın, kendi doktoruna sordun mu geçen gttiginde bakdimi mesafeye bana illa perinatoliji baksın demediler mesela ikidir gebe bölümünde baktiriyorum iksiide aynı ölçümü aldı ama bu sefer ki şey dedi mesela daha zamanın var 32 gibi falan alttan bakarız şüphe duyacak bir durum olursa o daha doğru bir ölçüm olur dedi.

Baktıda ölçümü söylemedi, dedi ne alaka öyle bişi demiş dedi , daha erken öyle bişi demek için 32. Haftada anca belli olur fln dedi kendi doktorum bende bişi demedim amann neyse gitmem kendi doktorum bakıyo dene olsa dediğin gibi

Aynen canım hepsi aynı şeyi ölçüyor sonuçta çok riskli sıkıntılı bir durum yok.bugunku de öyle dedi zaten daha zamanı var 32 den önce çok mantığı yok aşağıda olmasının o zaman kesin bakılır sorun görürsek üstten, alttan bakarız kesinlik icin dedi.

İyi bari Gerekszi gerdiler bizi ogunnn boşu boşunaaaa

İyi bari Gerekszi gerdiler bizi ogunnn boşu boşunaaaa
Ben çok gerilmedim canımo günkü doktorda öyle demisdi bana zaten 32 ye kadar çıkar yukarı diye, birde arkadaşıminda başına geldi aynısı biliyordum o yüzden detaylarini.ama bilmeyince tabiki tamda anlatılmazsa detayı insan ister istemez gerilir yani haklısın.

Selam bol bol kaşar muz badem ceviz ye mutlaka kilo alacaktır ve herkesin dediği gibi o ölçümler makinadan makinaya bile değişebiliyor yani doğru olmaya biliyor

Selam bol bol kaşar muz badem ceviz ye mutlaka kilo alacaktır ve herkesin dediği gibi o ölçümler makinadan makinaya bile değişebiliyor yani doğru olmaya biliyor
Kaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…