Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben leke çıkarıcısı olarak bunu aldım, sıçar kusar eder bence bu çıkarır
Bunu kullanma bence, bu resmen arınmıyor kıyafetten. Daha önce kullandım bundan
Bence bebek için çok zararlı. Dün attığım green clean markasını leke çıkarıcısı da vardı sanırım

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.

Aclik 100un altinda cikmali. Toklugu kacinci saat olceceksin? Burda yemekten 1 saat sonra olcturuyolar ve tokluk 140in altinda cikmali.

Kaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
Takmayın demek kolay ama takmayın gerçekten bugün takın yarına bir şey kalmasın ya da kızımin kilosu hep geriydi zaten 2 buçuk kilo doğdu ama maşallah okula kadar hiç hastalık nedir bilmedik. Beni ailem bu hamileliğimde gereksiz bir şekilde korkuttu. Yine küçük doğar ye,iç vs diye her gece yatmadan önce biraz kaşar, badem, muz yiyorum ve büyük bir bardak süt iciyorum. Belki yapısal belki de bunların etkisi 4 gün ileride boy ve kilo sağlıkla gelsin hepsi

Kaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
2550 doğdu oğlum diğeri de 2700
O kadar hızlı kilo aldılar ki hemen toparlandılar, kilo meselesini hiç sıkıntı etme. Ben sormuyorum bile doktora söylerse söylüyor söylemezse de zaten sorun yoktur olsa söyler

benimde 3.300 demişti 2.780 çıktı

ben daha fazla aldım
bir de kirlenirse yıkamaktansa özellikle bi yere gidince falan kullanıp atmak daha mantıklı:)

Yaaa bende gerilmedim ama o hafta yeğeniö karnıma vurdu kanamam oldu ya, o aşağıda diye oldu diye düşünüp biraz stres yapmıştım ama allahdan birdaha olmadı
Bunu kullanma bence, bu resmen arınmıyor kıyafetten. Daha önce kullandım bundan
Bence bebek için çok zararlı. Dün attığım green clean markasını leke çıkarıcısı da vardı sanırım
Aaaaa ozman seninkindendr alıyım, kuzenim e bebekden almış yok çıkmıyo dedi kaka fln, kosla almış anca öyle çıkartabildim diyince bende almıştım
erken değil canım doğru 7.aya geldik.
ben şöyle hesaplıyorum misal senin takvimde son 89.yani 191 günlük bebek.
6*30=180 gün eder. 6 ay biteli 10 gün olmuş.
7.ayın içindesin yani
Aaaa bende 28 haftaya 7. Ayıma girdim dicektim ama hesaplıyorum. Doğuma daha 2,5 ay var ozman ne dicem bilmiyorum artık hafta hafta söylerim ama annemler anlamıyo haftadan onlara 7. Ay diym

Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
ben corona olduğumda d dimer 907 çıktı 2 hafta boyunca oxopar kan sulandırıcı iğne oldum sonrasında değerim düzelmişti bıraktırdı doktor .. normal referansa göre çok yüksek en kısa sürede doktoruna danış gerekirse telefonda söyle belki kan sulandırıcı başlatacaktır veya kullanıyorsan dozunu yükseltecektir.

Kızlar bebiş hareket etmeye başlayınca, nerede olursanız olun, durup hareketlerini yakalamaya çalışıyor musunuz? Yoksa ben deliriyor muyum
Mesela eşim bir şeyler anlatıyorsa, ay sus şimdi bebek tekme atıyor deyip, beraber nefesimizi tutuyor, hareketlere bakıyoruz

Derste çok hareket ediyor
Şimdi kendimi hayal ettim çocuklar susun bebek hareket ediyor dediğimi de çok komik oldu
Ama evde olunca direk odaklanıyorum. Hatta karnımı açıyorum dışardan belli oluyor mu diye

teorik olarak gebelik 9 ay 10 gün sürüyor zaten.
2,5 ay var diyosun o buçuğu atıp ay hesaplarsak 7.oluyor canım

Bende video çekip dyruyorum ama sanki bana inatmış gibi videoya alınca duruyo deli ediyo beni bi kaç tane çekebildim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…