- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.301
Bunu kullanma bence, bu resmen arınmıyor kıyafetten. Daha önce kullandım bundanBen leke çıkarıcısı olarak bunu aldım, sıçar kusar eder bence bu çıkarır
@_Rumy_ çilekli geldi şansima tadida guzeldi ictim bekliyom simdi
Haftaya cikacakmis sonucikili test gibi uzun suruyor bu dedi
Aclik 100un altinda cikmali. Toklugu kacinci saat olceceksin? Burda yemekten 1 saat sonra olcturuyolar ve tokluk 140in altinda cikmali.Canım ben de yarından itibaren ölçüme başlıyorum sabah bir kez açlık sonrasında toklu ölçecekmişim bu değerlerin kaç çıkması gerekiyor ortalama sen tecrübelisin ya da ölçtükçe de sorayım mı sana :)
Takmayın demek kolay ama takmayın gerçektenKaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
Oğlanlar tazyikli işiyor amaNe kadar çok alt açma almıssın
Ben ılkinde kullanmadım
Bunda da almayacağım. Küçük penye battaniye var 2 tane, onları kullandım. Hiç problem olmadı. Kaka falan da olmadı
Tertemiz yıkadım kullandım hep
erken değil canım doğru 7.aya geldik.Burda 7.ayına girdin diyodaha erken değilmi
Kaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
2550 doğdu oğlum diğeri de 2700Kaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
benimde 3.300 demişti 2.780 çıktıİlk çocukta doktor 3500 demişti. 2780 gr doğdu
Şuan doktor aynı doktor
Ama hastane farkli. Cihaz da önemli tabii
Yani olabiliyor
Doğunca göreceğiz
Ben misal benden hiç tontiş bebek çıkacağını sanmıyorum. Gerçi ılkinde bılıncsızdım yemek konusunda. Bunda daha dikkatliyim
Ama yapı denilen de bisi var
ben daha fazla aldımNe kadar çok alt açma almıssın
Ben ılkinde kullanmadım
Bunda da almayacağım. Küçük penye battaniye var 2 tane, onları kullandım. Hiç problem olmadı. Kaka falan da olmadı
Tertemiz yıkadım kullandım hep
Yaaa bende gerilmedim ama o hafta yeğeniö karnıma vurdu kanamam oldu ya, o aşağıda diye oldu diye düşünüp biraz stres yapmıştım ama allahdan birdaha olmadıBen çok gerilmedim canımo günkü doktorda öyle demisdi bana zaten 32 ye kadar çıkar yukarı diye, birde arkadaşıminda başına geldi aynısı biliyordum o yüzden detaylarini.ama bilmeyince tabiki tamda anlatılmazsa detayı insan ister istemez gerilir yani haklısın.
Aaaaa ozman seninkindendr alıyım, kuzenim e bebekden almış yok çıkmıyo dedi kaka fln, kosla almış anca öyle çıkartabildim diyince bende almıştımBunu kullanma bence, bu resmen arınmıyor kıyafetten. Daha önce kullandım bundan
Bence bebek için çok zararlı. Dün attığım green clean markasını leke çıkarıcısı da vardı sanırım
Aaaa bende 28 haftaya 7. Ayıma girdim dicektim ama hesaplıyorum. Doğuma daha 2,5 ay var ozman ne dicem bilmiyorumerken değil canım doğru 7.aya geldik.
ben şöyle hesaplıyorum misal senin takvimde son 89.yani 191 günlük bebek.
6*30=180 gün eder. 6 ay biteli 10 gün olmuş.
7.ayın içindesin yani
ben corona olduğumda d dimer 907 çıktı 2 hafta boyunca oxopar kan sulandırıcı iğne oldum sonrasında değerim düzelmişti bıraktırdı doktor .. normal referansa göre çok yüksek en kısa sürede doktoruna danış gerekirse telefonda söyle belki kan sulandırıcı başlatacaktır veya kullanıyorsan dozunu yükseltecektir.Merhaba arkadaslar. 23.haftadayiz, d-dimer 790, sedimentasyon hizi 90 cikti. Sizin sonuclar bukadar yuksek mi? Hamilelikten dolayi mi yukseliyor anlamadim. Doktora yarin gidicem.
Derste çok hareket ediyorKızlar bebiş hareket etmeye başlayınca, nerede olursanız olun, durup hareketlerini yakalamaya çalışıyor musunuz? Yoksa ben deliriyor muyum
Mesela eşim bir şeyler anlatıyorsa, ay sus şimdi bebek tekme atıyor deyip, beraber nefesimizi tutuyor, hareketlere bakıyoruz
teorik olarak gebelik 9 ay 10 gün sürüyor zaten.Yaaa bende gerilmedim ama o hafta yeğeniö karnıma vurdu kanamam oldu ya, o aşağıda diye oldu diye düşünüp biraz stres yapmıştım ama allahdan birdaha olmadı
Aaaaa ozman seninkindendr alıyım, kuzenim e bebekden almış yok çıkmıyo dedi kaka fln, kosla almış anca öyle çıkartabildim diyince bende almıştım
Aaaa bende 28 haftaya 7. Ayıma girdim dicektim ama hesaplıyorum. Doğuma daha 2,5 ay var ozman ne dicem bilmiyorumartık hafta hafta söylerim ama annemler anlamıyo haftadan onlara 7. Ay diym
Öyle hesaplarsam 6ay 1 haftalık çıkıyorumyoncambenim kuzum son adetin hangi tarihteydi?
O tarihten say bakalım 7 ay oluyor mu
Burada böyle hesaplanıyor diye anlatmıştım geçenlerde
Aynen heee doğruteorik olarak gebelik 9 ay 10 gün sürüyor zaten.
2,5 ay var diyosun o buçuğu atıp ay hesaplarsak 7.oluyor canım
Bende video çekip dyruyorum ama sanki bana inatmış gibi videoya alınca duruyo deli ediyo beniKızlar bebiş hareket etmeye başlayınca, nerede olursanız olun, durup hareketlerini yakalamaya çalışıyor musunuz? Yoksa ben deliriyor muyum
Mesela eşim bir şeyler anlatıyorsa, ay sus şimdi bebek tekme atıyor deyip, beraber nefesimizi tutuyor, hareketlere bakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?