- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.321
Seker Tahliline toplamda ne kadar verdin canım.Bana da doktor onlar biliyo kan vercegin yere tanimladim vs dedi. gittim vermediler kantinden aldim. O da 40 tl ymiş yahu altı üstü bi sekerli su degil miydi bileydim eczaneden alirdm
İyi bari o kadar sürmesi saçma zaten kafalarına göre hareket ediyorlarKizlar tek tek cevap veremedim.
Hemşire saçmalamis doktoruma sordum yarin cikar sonuc konusuruz ona göre dedi , e devletten baktim çıkmamış henüz
Dinlenme imkanın varsa uzan dinlen geçer inşallah ,belki fazla yormuşsundur kendiniKızlar kasıklarımda aşırı Baskı var düzenli olarak hissediyorum. Endişelenmeye başladım
ben daha fazla aldım
bir de kirlenirse yıkamaktansa özellikle bi yere gidince falan kullanıp atmak daha mantıklı:)
Kocaman oldular artık, son günler göz açıp kapayana kadar geçer. ben arka arkaya 2 doktora gittim ayrıntılı zamanı, ikinci gittiğim prof.du. onun ölçümlerine bakarsam benim çocuk 1 hafta içinde kısalmış görünüyorduHiç sorma canım üzülmeyim bebeği düşüniyim diyorum ama işte anksiyetik biriyim zaten bir de benim zor oldu hep bu yüzden endişe düzeyim yüksek.. 10.yılda 2.hamileliğim ilki de erken döne düşüğüydü o yüzden en ufak bir şeyde yüreğim ağzımda ama dediğin gibi olumlu olmak lazım
Evet muz artırır şekeri inşallah sağlıkla geçerKaşar ceviz yiyorum da badem de ekliyim muz yasak canım şeker çıktı tamam canım haftaya perinatolog takibim var zaten inşallah iyi geçer
Aynı şekilde ölçücem canım teşekkür ederimAclik 100un altinda cikmali. Toklugu kacinci saat olceceksin? Burda yemekten 1 saat sonra olcturuyolar ve tokluk 140in altinda cikmali.
Valla gitim perinatolağa mesaj attım :) Bunlar önemsiz detaylar tarzında bişey dedi rahatladım birazTakmayın demek kolay ama takmayın gerçektenbugün takın yarına bir şey kalmasın ya da kızımin kilosu hep geriydi zaten 2 buçuk kilo doğdu ama maşallah okula kadar hiç hastalık nedir bilmedik. Beni ailem bu hamileliğimde gereksiz bir şekilde korkuttu. Yine küçük doğar ye,iç vs diye her gece yatmadan önce biraz kaşar, badem, muz yiyorum ve büyük bir bardak süt iciyorum. Belki yapısal belki de bunların etkisi 4 gün ileride boy ve kilo sağlıkla gelsin hepsi
Gelişmedi falan sandım gelişim geriliği olur diye korktum da şimdi rahatladım biraz sağolun kızlar ya2550 doğdu oğlum diğeri de 2700
O kadar hızlı kilo aldılar ki hemen toparlandılar, kilo meselesini hiç sıkıntı etme. Ben sormuyorum bile doktora söylerse söylüyor söylemezse de zaten sorun yoktur olsa söyler
Kocaman oldular artık, son günler göz açıp kapayana kadar geçer. ben arka arkaya 2 doktora gittim ayrıntılı zamanı, ikinci gittiğim prof.du. onun ölçümlerine bakarsam benim çocuk 1 hafta içinde kısalmış görünüyorduölçümlere güven olmuyor yani, aralarda fark olabiliyor. sen canını hiç sıkma. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. kendi sevdiğin şeyleri yap sen annesi, doğunca pek bir şey yapamıcan bi süre
Ben özel muayeneye gidiyorum üniversiteye her muayenem 244 tl. Seker yuklemesine ekstra para vermedim. Sadece icecek 40 tl ydi.Seker Tahliline toplamda ne kadar verdin canım.
Içecegi onlar getirtti ben 200 tl verdimicecek normalde 20 tl falandir kaziklanmis gibi hissediyorum
Aynen ciden yaKızlar bana soranlara " aşağı yukarı 2,5 ay var " diyorum. Hafta söyleyince garip bakıyorlar. Ay söyleyince hafta soruyorlar
Anladım canımYaaa bende gerilmedim ama o hafta yeğeniö karnıma vurdu kanamam oldu ya, o aşağıda diye oldu diye düşünüp biraz stres yapmıştım ama allahdan birdaha olmadı
Aaaaa ozman seninkindendr alıyım, kuzenim e bebekden almış yok çıkmıyo dedi kaka fln, kosla almış anca öyle çıkartabildim diyince bende almıştım
Aaaa bende 28 haftaya 7. Ayıma girdim dicektim ama hesaplıyorum. Doğuma daha 2,5 ay var ozman ne dicem bilmiyorumartık hafta hafta söylerim ama annemler anlamıyo haftadan onlara 7. Ay diym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?