Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bana da doktor onlar biliyo kan vercegin yere tanimladim vs dedi. gittim vermediler kantinden aldim. O da 40 tl ymiş yahu altı üstü bi sekerli su degil miydi bileydim eczaneden alirdm
Seker Tahliline toplamda ne kadar verdin canım.

Içecegi onlar getirtti ben 200 tl verdim icecek normalde 20 tl falandirkaziklanmis gibi hissediyorum

Kocaman oldular artık, son günler göz açıp kapayana kadar geçer. ben arka arkaya 2 doktora gittim ayrıntılı zamanı, ikinci gittiğim prof.du. onun ölçümlerine bakarsam benim çocuk 1 hafta içinde kısalmış görünüyordu ölçümlere güven olmuyor yani, aralarda fark olabiliyor. sen canını hiç sıkma. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. kendi sevdiğin şeyleri yap sen annesi, doğunca pek bir şey yapamıcan bi süre

Valla gitim perinatolağa mesaj attım :) Bunlar önemsiz detaylar tarzında bişey dedi rahatladım biraz

Gelişmedi falan sandım gelişim geriliği olur diye korktum da şimdi rahatladım biraz sağolun kızlar ya

Tamam canım şimdi daha rahatım farklı dr olsa takmayacaktım da aynı dr a gitmiştim o yüzden korktum biraz galiba

H Hoscakalmelek çarpıntı meselesini doktora sordum. Tabi ben nabzımı hiç ölçmedim sadece çarpıntı oluyor dışarıdan bile görünüyor dedim.
Eğer rahatsız edici boyuttaysa hemen geçmiyorsa kardiyolojiye görün. Ama anlıksa birkaç saniyede geçiyorsa gebeliğe bağlı bir baskı olabilir normaldir dedi.
Bebeğin organlara yaptığı baskıdan da olabilirmiş vücut ekstra kan pompalama ihtiyacı istiyormuş.
Bir de çok düşük kan değerinde olabilirmiş. Benim kanım çok yüksek de değil çok düşük de değil

Anladım canım çok şükür gecmis gitmiş hiçbir sorun yok masallah

Bebetomu da gördüm 3 hafta sonra.
915gr. 34cm olmuş. Kilosu bir tık az ama önemli derecede değil doktor. Galiba 1 kilo olması bekleniyor bu haftalarda. Ama benimkiler ince yapılı hep eminim. Abisi de öyle çünkü
Çok kilolu bir bebek beklemiyorum

2-3 hafta sonra tekrar çağırdı sonra daha sık gelmemi isteyecekmiş. Allahım sona yaklaşıyoruz

Sonuclarimi gosterdim hastane işkencem bitti sükür 4 5 hafta rahatım. Şeker 88 120 ve 110 cıktı. Cok sükür onu atlattık. Endokrin tsh yükselmiş dedi. 2.78 olmuş. Ilacım bi roz daha arttı. Benim sonuclarimin hepsi 3 saatte cikmisti. Ama sonuç sırası beklemek berbat neyse ki evime dönüyorum artık. Haftaya da kesin saglik ocagi cagiracak. Ama ben bugun 5 tüp kan verdim. Saglik ocaginda da kan alirlar. Kan veresim gelmiyor bu arada kan 11 e dusmustu 12.5 a yükselmiş kuru üzüm portakal suyu demir hapına devam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…