- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.341
Bebetomu da gördüm 3 hafta sonra.
915gr. 34cm olmuş. Kilosu bir tık az ama önemli derecede değil doktor. Galiba 1 kilo olması bekleniyor bu haftalarda. Ama benimkiler ince yapılı hep eminim. Abisi de öyle çünkü
Çok kilolu bir bebek beklemiyorum
2-3 hafta sonra tekrar çağırdı sonra daha sık gelmemi isteyecekmiş. Allahım sona yaklaşıyoruz
Ben de demiri destekleyici şeyler alıyorum aynen. Portakal suyu sıkıp içiyorum.Sonuclarimi gosterdim hastane işkencem bitti sükür 4 5 hafta rahatım. Şeker 88 120 ve 110 cıktı. Cok sükür onu atlattık. Endokrin tsh yükselmiş dedi. 2.78 olmuş. Ilacım bi roz daha arttı. Benim sonuclarimin hepsi 3 saatte cikmisti. Ama sonuç sırası beklemek berbatneyse ki evime dönüyorum artık. Haftaya da kesin saglik ocagi cagiracak. Ama ben bugun 5 tüp kan verdim. Saglik ocaginda da kan alirlar. Kan veresim gelmiyor bu arada kan 11 e dusmustu 12.5 a yükselmiş kuru üzüm portakal suyu demir hapına devam inş
E bebeğin kendi markası baby me köpük şampuan alan oldu mu kizlar ? İçeriği temizmis galiba
Öksürük beni bitirdi yahamileyiz diye neden bu eziyeti çekiyoruz doğal içerikli bir şurup verilemez miydi
Anlık oluyor benim de evet. Hemen ölçüyorum tabii yüksek çıkıyorH Hoscakalmelek çarpıntı meselesini doktora sordum. Tabi ben nabzımı hiç ölçmedim sadece çarpıntı oluyor dışarıdan bile görünüyor dedim.
Eğer rahatsız edici boyuttaysa hemen geçmiyorsa kardiyolojiye görün. Ama anlıksa birkaç saniyede geçiyorsa gebeliğe bağlı bir baskı olabilir normaldir dedi.
Bebeğin organlara yaptığı baskıdan da olabilirmiş vücut ekstra kan pompalama ihtiyacı istiyormuş.
Bir de çok düşük kan değerinde olabilirmiş. Benim kanım çok yüksek de değil çok düşük de değil
Bizdede büyün bebekler yada çocuklar michelin bebek gibi kat kat kollar göbişler önden gidiyoTontik bebek dedim ya aklıma şey geldi
Kızımın eklem ksıımları hafif çizgi olmuştu. Korktum cocugun koluna n'olmuş dedim
Hafif kilo almış ondanmısnapalim kilo görmedik ki nerden bilelim.
Zayıf doğduğu icin
Ben bir alt açmaya 88 tl vermezdim canım migrosta 15 tl zaten kullan at bunlar 1-2 gün kullanıp atacaksın değmez bence.
Ben alışkın değilim öyle bebeyeBizdede büyün bebekler yada çocuklar michelin bebek gibi kat kat kollar göbişler önden gidiyo
Nerde gördüm hatirlamiyorum ama galiba instagramdaydi. Erkek bebeği için alt değiştirirken takmak için ,bebe pamugunu külah şeklinde yapıp kenarını bantlamis hazırlamış öncesinden 30 tane falan . Her acişta p*piye takıyorAman aman boşverbeller artık gitmiyo uzak yerlere
Ooo iyi baya idare eder seni
Yaaaa erkek yaaa p*pi fiskiye gibi olabilir diye korkuyomkoltuğa oraya buraya gelmesinnn çişi buarada alltaki fotodaki gibi bişide alabilirm onlarda güzell
Açık olanları belki kendimede kullanırım nenolur ne olmaz kendi altımada koyarım diye düşündüm
Ben onu umrantoo da göemüştüm hem üstüne işiyomuşNerde gördüm hatirlamiyorum ama galiba instagramdaydi. Erkek bebeği için alt değiştirirken takmak için ,bebe pamugunu külah şeklinde yapıp kenarını bantlamis hazırlamış öncesinden 30 tane falan . Her acişta p*piye takıyorher defasında fıskiye oluyormus yoksa . .
30 yaştan bildiriyorum , 1 hafta düzenli içeriği temiz olmayan ürün kullandığımda egzama ,pullanma kaşıntı başlıyor ama benim 12 yaşında başladi . Sebep olarak o yaşa kadar kullanılan kimyasal içeriklerden olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü en son tamamen çözüme kavuşması deterjanı değiştirmemle oldu ,perwool kullanıyordum ne zaman greenmamaya geçtik artık azaldı tamamen. Umarım bebişin cildi bu kadar hassas olmaz.Söylediklerin doğru aslında canım ama denemek lazım işte. Benim ilk çocuk alerjikti dediğin gibibize çok masraf çıkardı halen cikarmaya devam ediyor. Normal deterjanla yikasam hemen kabartiyordu tenine değen şeyler. Şampuan köpükten sonra yine mustelanin normal sampuaniyla devam etmiştim. Ne zaman artık essek kadar oldu normal şampuan neyine yetmiyor diye Dalin filan aldım çocuğun her yeri kabardı. Doktor Bioderma kullanacaksiniz dedi. Egzama her yeri unibaby almıştım bazı onla bazı diğeri ile yikiyordum. Bir şey olmuyor nasılsa diye Bioderma bitince unibaby ile devam ettim. Çocuğun kafası egzama çıldırdı yara oldu. 9 yaşında bu bebe. Ne yapcan ben bunla bilmiyorum. Çok masraflı bir çocuk
2 kordon dolanmış şekilde normal doğum yapan var sayılır miKızlar baştan hiç takmadım ama bir gönderi görünce takayım dedim
Pazartesi günkü son kontrolümde, doktor bebişin boynuna 2 tur kordon dolandığını söyledi. Şimdilik hiçbir sorun yok, takip edelim, doğuma kadar böyle giderse sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi.
Böyle olup düzelen var mı?
Vay be gerçekten sorun değil demek2 kordon dolanmış şekilde normal doğum yapan var sayılır mi
Kordon boyu önemli demişti bana esnek bir yapısı varmış. Bu haftalarda dolanıp çözülmesi normalmiş. Ama benim ilk doğumumda çift kordon bide düğümle doğdu. Şimdiden takilma yani.Vay be gerçekten sorun değil demek
Canım Trendyolda sleppy bio natural yenidoğan 96 tlKızlar migros hemen kısmına bakın sleepy yenidoğan 12 li ıslak mendil 110,50 tl ödeme bölümüne gelince hediye çeki yeri çıkıyo oraya HEMEN15 yazın 15 tl de öyle indirim oluyor ilk 3 siparişe de getirmesi ücretsiz. Benim bölgede stok yok ama düşünen varsa baksın.
Aman aman boşverbeller artık gitmiyo uzak yerlere
Ooo iyi baya idare eder seni
Yaaaa erkek yaaa p*pi fiskiye gibi olabilir diye korkuyomkoltuğa oraya buraya gelmesinnn çişi buarada alltaki fotodaki gibi bişide alabilirm onlarda güzell
Açık olanları belki kendimede kullanırım nenolur ne olmaz kendi altımada koyarım diye düşündüm
Patlıcan büyüklüğünde yazıyor bir de . Patlıcan küçük kalmıyor mu artık kıyas yapardakBurda 7.ayına girdin diyodaha erken değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?