Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Maşallah bebişe.

Benimki 1 ay sonra gel dedi . Sık gitmek için erken suan

Biz de yapi olarak narin ve zayıfız .
Tontik bebek istemem desem yalan söylemiş olurum

Ben de demiri destekleyici şeyler alıyorum aynen. Portakal suyu sıkıp içiyorum.
Sabahları aç karnına da kara üzüm özü yiyorum 1 yemek kaşığı. Ara sıra kuru üzüm Pazartesi kan verıcem
Hem tsh
Hem demiri merak ediyorum

E bebeğin kendi markası baby me köpük şampuan alan oldu mu kizlar ? İçeriği temizmis galiba

Ben çamaşır deterjanını aldım. Evet temiz içerikli diye biliyorum.

Öksürük beni bitirdi ya hamileyiz diye neden bu eziyeti çekiyoruz doğal içerikli bir şurup verilemez miydi

Vermiyolar valla. Hava için ventolin falan verin bari dedim ıhıh. Burun spreyi bile zararlı diye vermedi doktor..

3 aylık bile değildim hasta olduğumda. Tereyağlı pekmezler, sarımsaklı sütler, pastiller neler denedim. Yine de 1 hafta öksürmekten uyku uyuyamadım.
Zencefil ıhlamur da bir yere kadar iyi geliyor. Sıcak su içip zencefilli pastille yumuşatırdım gece nöbet gelince

Anlık oluyor benim de evet. Hemen ölçüyorum tabii yüksek çıkıyor demir ve kan değerlerim biraz düşük benim de. Bebek baskısı da var tabii baskısını sevdigim çok teşekkür ederim rahatlattıniz beni

Bizdede büyün bebekler yada çocuklar michelin bebek gibi kat kat kollar göbişler önden gidiyo

Ben bir alt açmaya 88 tl vermezdim canım migrosta 15 tl zaten kullan at bunlar 1-2 gün kullanıp atacaksın değmez bence.

Gerçekten e bebek te alt açma gereksiz pahalı. Eşim aldırmamıştı başka marka bakarız diye Oğlum bebekken almak daha rahattı bunları. Geçenlerde bim e gelince 2 paket jenny willy aldım. 17.5 du paketi. Kalitesini bilmiyorum ama o da işimi görecek zaten.

Kızlar baştan hiç takmadım ama bir gönderi görünce takayım dedim
Pazartesi günkü son kontrolümde, doktor bebişin boynuna 2 tur kordon dolandığını söyledi. Şimdilik hiçbir sorun yok, takip edelim, doğuma kadar böyle giderse sezaryen olmak zorunda kalırsın dedi.
Böyle olup düzelen var mı?

Nerde gördüm hatirlamiyorum ama galiba instagramdaydi. Erkek bebeği için alt değiştirirken takmak için ,bebe pamugunu külah şeklinde yapıp kenarını bantlamis hazırlamış öncesinden 30 tane falan . Her acişta p*piye takıyor her defasında fıskiye oluyormus yoksa . .

Ben onu umrantoo da göemüştüm hem üstüne işiyomuş en sonunda ondan almıştı altını açarken onu koyuyomuş allahım neler görücek bu gözler

30 yaştan bildiriyorum , 1 hafta düzenli içeriği temiz olmayan ürün kullandığımda egzama ,pullanma kaşıntı başlıyor ama benim 12 yaşında başladi . Sebep olarak o yaşa kadar kullanılan kimyasal içeriklerden olduğunu düşünüyorum açıkçası. Çünkü en son tamamen çözüme kavuşması deterjanı değiştirmemle oldu ,perwool kullanıyordum ne zaman greenmamaya geçtik artık azaldı tamamen. Umarım bebişin cildi bu kadar hassas olmaz.

2 kordon dolanmış şekilde normal doğum yapan var sayılır mi

Canım Trendyolda sleppy bio natural yenidoğan 96 tl

Böyle bir şey vardı eskiden. Annelutfen diye bir site vardı. Ordan her bir şey aldığımda bundan yolluyirlardi hediye olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…