Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım sabah açlık 90 a kadar olmalı. Tokluk 1. Saatte 140 altında olmalı. Bana yazmam izin kağıt veriyor hemsirem. Bir gun durup bir gün olcuyorum. Bazen 150 çıktığı da oluyor. 130 ciktigida. Çok korkmaya gerek yok 200 leri bulmadığı sürece. Tabi sürekli yüksek olması iyi değil ama arada yüksek çıkması da sorun değil.

Eki Görüntüle 3048163
Böyle bir şey vardı eskiden. Annelutfen diye bir site vardı. Ordan her bir şey aldığımda bundan yolluyirlardi hediye olarak
Yaaaaa bune böyle delircem haahhaahha anneme söyliyimde böyle şeyler diksin dalga geçer benimle
Patlıcan büyüklüğünde yazıyor bir de . Patlıcan küçük kalmıyor mu artık kıyas yapardak
Aynennn patlıcan cidden küçük yaa, başka bi uygulamadada karnıbahar yazıyo mesela bak o olabilir

Paylasmak yasak mi bilmiyorum, isme ozel hastane cikislari yapiyor su site cok uygun fiyata. Kumaslari cok kaliteli. Arkadasima hediye almistim cok begendi. Maltaya kargo parasi biraz tutuyor ama kendime de almak istiyorum. Ilgilenen olursa Kişiye Özel Tasarım Organik Baskılı Bebek ve Ev Tekstili

Arkadaşlar burada Kinder'in bir ürünü Shokobons ürününde salmonella bakterisi bulunuyor olabileceği şüphesi tartışılıyor. Hastaneye bu şikayetle gelenlerin ortak yediği ürünmüş, ürün tüm raflardan kaldırıldı. Belki de Türkiye'de ürünleri etkileyen bir durum değildir ama ben ne olur ne olmaz paylaşmak istedim. Salmonella Warning Issued Over Packs Of Kinder Schoko-Bons In Malta

Bende ki uygulamalardan birinde de patlıcan yazıyor. O nasıl patlıcan bilemedim ama. ,

Yaaaaa bune böyle delircem haahhaahha anneme söyliyimde böyle şeyler diksin dalga geçer benimle

Aynennn patlıcan cidden küçük yaa, başka bi uygulamadada karnıbahar yazıyo mesela bak o olabilir
Burdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Yeşil yazıda daha çok.mantıgı çözen var mı?

Insallah yuksek cikmaz. Ben diyetle kontrol altina alabilmistim. Ilaca ya da insuline gerek kalmamisti. Insallah sen de cok iyi sonuclar alirsin. Yardimci olabilecegim bir sey olursa seve seve olurum.
Ben de ilk gebelikte senin gibi diyet ve yürüyüsle kontrol altına aldım. Çok şükür çocukta da hiç sıkıntı olmadi. Ama gebelik sonrası şeker devam edince bu gebelikte insulin ile devam ediyorum. Hoş insülini 3 senedir kullanıyorum ben zaten hareket yasak olduğu için öbür türlüsü de zor olur bana. İnsulin den de boşuna kormustum bunca zaman

Bunlar baskılı sanırım, ben nakışlı yaptırıyorum
Aa ne guzel. Baskili ama gercekten kaliteli bunlar da. Ben cok begendim. Bir suru hediyelik fln da hazirliyolarmis. Cikolatayi alip ebelere dagitalim dedim ama Malta sicaginda sefil olur o cikolatalar belki magnet ismarlariz. Sizin varsa bildiginiz boyle siteler bana da atar misiniz?

Burdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Yeşil yazıda daha çok.mantıgı çözen var mı?
Ben daha çok yeşil alana bakıyorum bence o daha yakın, senin haftanla bebeğin 25 cm olması bence imkansız gibi 35-38 arasıdır boyu

Bende bakıyımmm o tarafa yurt dışına gelen varmı diyeee , o siteden hastane çıkışı tabi sana geliyosa bencede ordan ver
Bizim için kolayda senin için sıkıntı

Hareket etmeden cok zor geciyordur ha. Bugun ben bunu dusundum 20 aylik kizim var ve bez ve kiyafet degistirme bile ban yetiyor sirtimdan ter akiyor. Dedim ya kipirdamam gerekiyor olsaydi, nasil kim bakacakti bu cocuga. Allah dikkatli olmasi gereken qma bebekli olan hamilelerin yardimcisi olsun.

Gebelik sekeri konusunda cok fazla yanlis bilgi var, bublardan bir tanesi de gebelikte insulin kullaniminin yanlis oldugunu dusunup bundan cekinmek. Gerek olursa ben de gonul rahatligiyla kullanirim. Gebelik sekerimin kontrol altina alinamamasi cok daha korkutucu.

Bende bakıyımmm o tarafa yurt dışına gelen varmı diyeee , o siteden hastane çıkışı tabi sana geliyosa bencede ordan ver
Bizim için kolayda senin için sıkıntı
Kizimda hicbir sey yapmadim. Bavullarla hastaneye gittik ne oda susu ne ozel dikim bir kiyafet, ne hediyelik, normal duzdu her sey. Turkiyede gordukce ozeniyorum. Gelmeyi de istiyorum ama durumlar musait degil. Dedim madem ben Turkiyeye gidemiyorum. Susleri kendime getireyim tabi gonderecek site bulabilirsem. Hepsiburada trendyol fln buraya gonderim yapmiyor. Elimizdeki imkanlar cok kisitli. Secenek cok az burada.

Ben arada yurt sışı gönderimi yapan yerleri görüyorum, gördükçe paylaşırım insanın aklında kalıyo cidden uzak olunca dahada çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…