Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Burdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Yeşil yazıda daha çok.mantıgı çözen var mı?
Hemen söyleyeyim mantığını kırmızı alandaki bas popo mesafesi. Yeşil alandaki ise bastan topuğa olan mesafesi
Biri öyle yazmisdi bir sayfada okumusdum kk da.

Öyle valla gereksiz yere korkmusum zamanında insulinden. Dediğin gibi kontrol edememek daha sıkıntılı. Allah'tan oğlum büyük yardımcı da oluyor bana. Tabi her çocuk gibi bazen fazla hareket etmeme sebep olduğu da oluyor ama o kadarcik idare ediyoruz.

Ilk defa bu kirmizi ve yeşil bilgilerin hepsi ama hepsi bana uyuyor. Doktorum dün dedi vuruşlari say diye. Ayrıca kilo ve boy tam denk geliyor hep diyordum bu site yanlıs bilgi veriyor diye simdi siz yazınca bi okuyum dedim. Ben her zaman okumuyordum valla oraya uymadigi icin canım sklmasın diye nerdeyse hiç okumamıştım

Kızlar ücretsiz anne eğitimleri varmış izlemek isteyenler olursa

Tamam canım bu ölçüm cihazını öğreneyim dedim kurcaladım biraz içinden 10 tane lanset çıktı ama sanırım tek kullanımlıkmış bunlar ben günde 4 kez ölçüm yapıcam günde 4 lanset kullan at mı yapıcam şimdi medicalden mi alıyoruz bu lansetleri?

Bugün benim bebiş doğru düzgün hareket etmedi kizlar fıldır fildirdi ama bugün çok sakindi çok az oynadı o da oldukça kuvvetsiz. Pozisyondandir falan diyordum ama size de dr hep hareketleri say demiş bu korkulacak bir şey mi dr a gitmeli miyim ?

Aliexpress e baksana canım. Özel işlemeli değil ama süsleme malzemesi orda uygun bulabilirisn. Eskiden ordan çok şey alırdım ama şimdi alamiyorym. Çünkü gümrük parası koydular yine de alıyordum ama dolar artınca burayla aynı oldu. Ama burda bulunmayan ilginç şeyler orada bulunabiliyor.

Canım onu her kullanımda degistirmene gerek yok. Sadece sen kullanacaksin sonuçta. Ben ayda bir değiştiriyorum. Eczanelerde satıyorlar. Strip ise doktor yazar.

Canım onu her kullanımda degistirmene gerek yok. Sadece sen kullanacaksin sonuçta. Ben ayda bir değiştiriyorum. Eczanelerde satıyorlar. Strip ise doktor yazar.
Lanset canım tamm ben de her seferinde atılacaksa nasıl yetiştircez diye düşündüm strip dr raporunu yazdı 4 kutu aldım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…