- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.381
Hemen söyleyeyim mantığınıBurdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Yeşil yazıda daha çok.mantıgı çözen var mı?
O da ayrı bir çelişki işteBurdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Öyle valla gereksiz yere korkmusum zamanında insulinden. Dediğin gibi kontrol edememek daha sıkıntılı.Hareket etmeden cok zor geciyordur ha. Bugun ben bunu dusundum 20 aylik kizim var ve bez ve kiyafet degistirme bile ban yetiyor sirtimdan ter akiyor. Dedim ya kipirdamam gerekiyor olsaydi, nasil kim bakacakti bu cocuga. Allah dikkatli olmasi gereken qma bebekli olan hamilelerin yardimcisi olsun.
Gebelik sekeri konusunda cok fazla yanlis bilgi var, bublardan bir tanesi de gebelikte insulin kullaniminin yanlis oldugunu dusunup bundan cekinmek. Gerek olursa ben de gonul rahatligiyla kullanirim. Gebelik sekerimin kontrol altina alinamamasi cok daha korkutucu.
Biri baştan popo diğerinde ayak dahilBurdakı Hamilelik takviminde kırmızı yazılanlarda daha az boy ölçüsü var
Tamam canım bu ölçüm cihazını öğreneyim dedim kurcaladım biraz içinden 10 tane lanset çıktı ama sanırım tek kullanımlıkmış bunlar ben günde 4 kez ölçüm yapıcam günde 4 lanset kullan at mı yapıcam şimdi medicalden mi alıyoruz bu lansetleri?Canım sabah açlık 90 a kadar olmalı. Tokluk 1. Saatte 140 altında olmalı. Bana yazmam izin kağıt veriyor hemsirem. Bir gun durup bir gün olcuyorum. Bazen 150 çıktığı da oluyor. 130 ciktigida. Çok korkmaya gerek yok 200 leri bulmadığı sürece. Tabi sürekli yüksek olması iyi değil ama arada yüksek çıkması da sorun değil. Eki Görüntüle 3048165
Sağlıcakla giysin inşallahYapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
Aliexpress e baksana canım. Özel işlemeli değil ama süsleme malzemesi orda uygun bulabilirisn. Eskiden ordan çok şey alırdım ama şimdi alamiyorym. Çünkü gümrük parası koydular yine de alıyordum ama dolar artınca burayla aynı oldu. Ama burda bulunmayan ilginç şeyler orada bulunabiliyor.Kizimda hicbir sey yapmadim. Bavullarla hastaneye gittik ne oda susu ne ozel dikim bir kiyafet, ne hediyelik, normal duzdu her sey. Turkiyede gordukce ozeniyorum. Gelmeyi de istiyorum ama durumlar musait degil. Dedim madem ben Turkiyeye gidemiyorum. Susleri kendime getireyimtabi gonderecek site bulabilirsem. Hepsiburada trendyol fln buraya gonderim yapmiyor. Elimizdeki imkanlar cok kisitli. Secenek cok az burada.
Hangi sayfaya yaptırdın ve fiyatı nedir?Yapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
mesababykids instagram hesabında yaptırdım , artık yarın veriyo kargoya güvenebilirimHangi sayfaya yaptırdın ve fiyatı nedir?
Güle güle giysin Ateş bebek
Canım onu her kullanımda degistirmene gerek yok. Sadece sen kullanacaksin sonuçta. Ben ayda bir değiştiriyorum. Eczanelerde satıyorlar. Strip ise doktor yazar.Tamam canım bu ölçüm cihazını öğreneyim dedim kurcaladım biraz içinden 10 tane lanset çıktı ama sanırım tek kullanımlıkmış bunlar ben günde 4 kez ölçüm yapıcam günde 4 lanset kullan at mı yapıcam şimdi medicalden mi alıyoruz bu lansetleri?
mesababykids instagram hesabı canım paylaştım benim tulumları o instagram hesabına bakabilirsinAy çok güzel olmuuuş bayıldımbebişe giymek nasip olsun inşallah sayfa tecrübeni bekliyorum
Kuzum fiyatı da sormuştum, bize de fikir olsunmesababykids instagram hesabında yaptırdım , artık yarın veriyo kargoya güvenebilirim
Lanset canım tamm ben de her seferinde atılacaksa nasıl yetiştircez diye düşündüm strip dr raporunu yazdı 4 kutu aldım bugünCanım onu her kullanımda degistirmene gerek yok. Sadece sen kullanacaksin sonuçta. Ben ayda bir değiştiriyorum. Eczanelerde satıyorlar. Strip ise doktor yazar.
sağol canım yemeklere dikkat etmeye başladım bakalım inşallah ölçümler iyi çıkarInsallah yuksek cikmaz. Ben diyetle kontrol altina alabilmistim. Ilaca ya da insuline gerek kalmamisti. Insallah sen de cok iyi sonuclar alirsin. Yardimci olabilecegim bir sey olursa seve seve olurum.
Heee fiyatı 108 tlKuzum fiyatı da sormuştum, bize de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?