- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.401
Yok ya her kullanımda değiştirmeye gerek yok.Lanset canım tamm ben de her seferinde atılacaksa nasıl yetiştircez diye düşündüm strip dr raporunu yazdı 4 kutu aldım bugün
Benimkinden daha ses yok 10 gun icinde demisti bekliyorum halaYapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
Hadi yaaaa yazsana nezaman gönderm yapıyolarmış bana en başında 15-16sı dediBenimkinden daha ses yok 10 gun icinde demisti bekliyorum hala
Banada 10 gun icinde kargoya verilir dedi bugun 8. Gun bakalim yarin birgun cikar bibses herhalHadi yaaaa yazsana nezaman gönderm yapıyolarmış bana en başında 15-16sı dedi
Heeeeee aynen olabilir sen daha çok yapıyosunBanada 10 gun icinde kargoya verilir dedi bugun 8. Gun bakalim yarin birgun cikar bibses herhalbenimki tam set ondan uzun suruyordur belkide
Almam miAliexpress e baksana canım. Özel işlemeli değil ama süsleme malzemesi orda uygun bulabilirisn. Eskiden ordan çok şey alırdım ama şimdi alamiyorym. Çünkü gümrük parası koydular yine de alıyordum ama dolar artınca burayla aynı oldu. Ama burda bulunmayan ilginç şeyler orada bulunabiliyor.
Kız benimde 1.ssat 187 çıktı...190nın üstü referans olarak..doktor bana diyet önerdi sana ne dedi..hani diletisyene git demedi fakat pirinç patates beyaz ekmek hamur işi tatlı şeker gibi ürünleri yeme dedi..1 haftadır zayıfladım resmen . Tam xuğday ekmeği yiyorum.günde 2 taneden fazla meyve yeme dediBenim 187 çıktı
Tabikide gelsinnnn daha net bişi söylerimmSelamlar nakışlı tulum yaptıracağım ama önerisi olan var mı özelden ya da buradan yazabilir mi?yoncambenim senin yaptırdığın yerden bakacağım şimdi, gelince kumaşını falan söylersin değil mi?
Sevil sen diyet yapıyorsun ya hani bana da yap dedi..sen kendin mi dikkat ediyorsun yoksa diyetisyen yada dahiliyeye gittin mi188 le bana dikkat ve diyet önerdi. Yapıyorum gayet güzel çıktı bugün bebişin değerleri
Benimde içime otururdu valla, paralı olduğunu bile bilmiyodumKiz bugun bana 200 tl yi girdirdiler icime oturdu resmen sabahtan beri
Neyse bebemin canı sagolsun
Eşime devlete yaptıralım dedim yok dedi sira falan olur hemde mikroplu ortammış , 200 lira artik para degilmiş normalmiş miş miş te muş muş muşBenimde içime otururdu valla, paralı olduğunu bile bilmiyodum
Yaaaa boşver o sorun etmiyosa sende etmeEşime devlete yaptıralım dedim yok dedi sira falan olur hemde mikroplu ortammış , 200 lira artik para degilmiş normalmiş miş miş te muş muş muş
Aynen o saydiklarini yemezsem çok yükselmez korkma çok sinir bir değer zaten.Kız benimde 1.ssat 187 çıktı...190nın üstü referans olarak..doktor bana diyet önerdi sana ne dedi..hani diletisyene git demedi fakat pirinç patates beyaz ekmek hamur işi tatlı şeker gibi ürünleri yeme dedi..1 haftadır zayıfladım resmen . Tam xuğday ekmeği yiyorum.günde 2 taneden fazla meyve yeme dedi
Canım diyete çok dikkat et zaten aşırı bi yükseklik yok ama benim dr pimpirikli bu konuda sanki hemen dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi..Kız benimde 1.ssat 187 çıktı...190nın üstü referans olarak..doktor bana diyet önerdi sana ne dedi..hani diletisyene git demedi fakat pirinç patates beyaz ekmek hamur işi tatlı şeker gibi ürünleri yeme dedi..1 haftadır zayıfladım resmen . Tam xuğday ekmeği yiyorum.günde 2 taneden fazla meyve yeme dedi
Ben de o kadar ödedim canım takma suyun fazla olduğu için yaptırman iyi olmuş bak sevil de de bende de şeker var hafifKiz bugun bana 200 tl yi girdirdiler icime oturdu resmen sabahtan beri
Neyse bebemin canı sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?