Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Hadi yaaaa yazsana nezaman gönderm yapıyolarmış bana en başında 15-16sı dedi
Banada 10 gun icinde kargoya verilir dedi bugun 8. Gun bakalim yarin birgun cikar bibses herhal benimki tam set ondan uzun suruyordur belkide

Selamlar nakışlı tulum yaptıracağım ama önerisi olan var mı özelden ya da buradan yazabilir mi? yoncambenim senin yaptırdığın yerden bakacağım şimdi, gelince kumaşını falan söylersin değil mi?

Almam mi Az once siteye girmeden uygulamaya baktim her gun onlineim.
Ismarladim susler balonlar. Hastane icin olmaz muhtemelen ama zamanli bir dogum olursa (insallah) evde hos geldin partisi istiyorum 10 kisilik. Bir de fotografci ayarlatqbilirsem degmeyin keyfime.

Benim 187 çıktı
Kız benimde 1.ssat 187 çıktı...190nın üstü referans olarak..doktor bana diyet önerdi sana ne dedi..hani diletisyene git demedi fakat pirinç patates beyaz ekmek hamur işi tatlı şeker gibi ürünleri yeme dedi..1 haftadır zayıfladım resmen . Tam xuğday ekmeği yiyorum.günde 2 taneden fazla meyve yeme dedi

Aynen o saydiklarini yemezsem çok yükselmez korkma çok sinir bir değer zaten.

Canım diyete çok dikkat et zaten aşırı bi yükseklik yok ama benim dr pimpirikli bu konuda sanki hemen dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi..
Dahiliye çok yüksek değil sadece takip ve diyet yeterli dedi şeker ölçüm cihazı aldım 4 kez parmaktan ölçüm yapıcam günde
Diyetisyene gittim o da beslenmemi düzenledi o kadar
2 Meyve çok bu arada yarım meyve hakkın var o da şekerli meyvelerdn uzak dur elma armut veya 5 tane çilek hakkın var kuru meyve yersen bunları yemicen
Beyaz ekmek yasak pirinç patates bal reçel pekmez hamurişi yasak
Kurubaklagil yersen karbonhidratı kesicen
çorba bi kepçe
sebze yemekleri 8 kaşık
etliler 4 köfte kadar
bol yeşillikli salata yoğurt kefir serbest
15 adet kuruyemiş serbest ara öğünlerde
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…