- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.421
Bende uyuyamıyorum artık. Zaten doğum sonrası uykular bitecek. Deliksiz uyuma devri kapandı yaniSağdan sola dönüşlerde kaç kere uyandım hatırlamıyorum bile
Bostan patlıcandır oBende ki uygulamalardan birinde de patlıcan yazıyor. O nasıl patlıcan bilemedim ama. ,
İstanbul pahalı sanıyordum Ankara ne ya öyle
Merhaba. Beni Sertaç Esin takip ediyor, muayene 800 tl ayrıntılı için de 950 tl ödedim. Arkadaşım da benzer ücreti ödedi. 2000 tl kim verir, yanlış fiyat almışsınızCanım Metin Altaydan daha uygun fiyatlı perinatolog bulacağını sanmıyorım Ankarada.
Özgür deren, sertaç esin falan var çok popüler perinatologlar ama muayeneleri bile 2.000 tl civarı ve aylarca sonraya randevu veriyorlar. Onların detaylı ultrasonları kaç paradır kimbilir
Günaydınlar
Şeker yüklendi bekliyorum
Kbbye göründüm, antibiyotik verdi mecbur kullanacağım sinüslerim iltihaplanmış kulağım ağrıyor
Ama yaşanacak gibi değil beynim zonkluyor nasıl aylardır böylesinben aylardır bu durumdayım ısrarla vermiyorlar antibiyotik bana.
mesababykids instagram hesabı canım paylaştım benim tulumları o instagram hesabına bakabilirsinyarın kargoya vericekmiş
Diyetisyenle görüştüm, o bana bir liste hazırladı ona uymaya çalışıyorum işteSevil sen diyet yapıyorsun ya hani bana da yap dedi..sen kendin mi dikkat ediyorsun yoksa diyetisyen yada dahiliyeye gittin mi
çok güzel olmuş canım sağlıkla giyinsin inşallahYapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
bende sormuştum daha bu yorumları okumadan sağol canım bende bi bakayım..mesababykids instagram hesabı canım paylaştım benim tulumları o instagram hesabına bakabilirsinyarın kargoya vericekmiş
benimde 184 çıktı ama daha dikkat edemedim özellikle ramazan pidesi beni benden alıyor ne yapıcam bilmiyorumCanım diyete çok dikkat et zaten aşırı bi yükseklik yok ama benim dr pimpirikli bu konuda sanki hemen dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi..
Dahiliye çok yüksek değil sadece takip ve diyet yeterli dedi şeker ölçüm cihazı aldım 4 kez parmaktan ölçüm yapıcam günde
Diyetisyene gittim o da beslenmemi düzenledi o kadar
2 Meyve çok bu arada yarım meyve hakkın var o da şekerli meyvelerdn uzak dur elma armut veya 5 tane çilek hakkın var kuru meyve yersen bunları yemicen
Beyaz ekmek yasak pirinç patates bal reçel pekmez hamurişi yasak
Kurubaklagil yersen karbonhidratı kesicen
çorba bi kepçe
sebze yemekleri 8 kaşık
etliler 4 köfte kadar
bol yeşillikli salata yoğurt kefir serbest
15 adet kuruyemiş serbest ara öğünlerde
2.5 lt su
Oh hadi temiz çıksın inşallah1 buçukta çıkacakmış sonuç
Bir de baya serum verdi bana burnuma sıkmam için büyük serumlardan hiç kullanmamıştım daha önce
Aynen iyi olduda , daha sonuç cikmamis ogleden sorna tekrar ariycamBen de o kadar ödedim canım takma suyun fazla olduğu için yaptırman iyi olmuş bak sevil de de bende de şeker var hafif
Benimde kasikta hic yukarı cikmadiSizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Bazen öyle bir yerden vuruyor ki şaşıp kalıyorum valla
Benimki geçen gün kafası tam göğsümün altında göbek deliği in yukarısı da ayakları da aşağıda rahim ağzımdaydıSizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Bazen öyle bir yerden vuruyor ki şaşıp kalıyorum valla
Bazen dönüyo benimki deBenimde kasikta hic yukarı cikmadicikmaya niyeti yok galiba
Ay yani şimdi şu tam kaburga altında göğüs kafesi hizasında çocuk olması olası mı?Benimki geçen gün kafası tam göğsümün altında göbek deliği in yukarısı da ayakları da aşağıda rahim ağzımdaydıdikine bir duruş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?