- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.441
Kasigimin sol tarafına sıkışıyor nasil sigiyor oraya aklim almiyor sadece o sıkıştığı yer çatladı hattaBazen dönüyo benimki de
Dün aksam mesela direkt ayakları ordaydı çok canımı yaktı
Eski pozisyonuna dönünce genelde göbek yanından vuruyordu
Simdi baya yukarıdan.
Ben aşağıdan vurunca okşuyorum biraz karnımı
O da sakinliyor en azından canım yanmıyor
Orayı seviyor demek kiKasigimin sol tarafına sıkışıyor nasil sigiyor oraya aklim almiyor sadece o sıkıştığı yer çatladı hatta
Birde uzun sure sagimda uyumuşsam orasi felç olmus hissiSağdan sola dönüşlerde kaç kere uyandım hatırlamıyorum bile
Öyle mi hiç duymamıştım, sayfaya da bir bakayım teşekkür ederimOh hadi temiz çıksın inşallah
Ben kızıma doğduğundan beri o serumu kullanıyorum şırıngayla çekip doktorumuz onu öneriyor burun akıntısı ilerlemesin diye çocukta da süper işe yarıyor
Sayfasında videosu var bakmak istersen instagramdan hekimanne (Görkem Astarcıoğlu)
Bazen durtuyorum cekilsin diye çok batıyor esimde dokunma cocuguma orasi sicak demekki seviyor orayi diyorOrayı seviyor demek kibenimkinin de favori mekanı sağ tarafım.
Dışarı çıktığımda falan da hep orada toplanır.
Canim yürüyüş filan yapabiliyorsan bir öğünde ye bir şey olmaz.benimde 184 çıktı ama daha dikkat edemedim özellikle ramazan pidesi beni benden alıyor ne yapıcam bilmiyorum
Tam dediklerini yerseniz denge sağlanır.Canım diyete çok dikkat et zaten aşırı bi yükseklik yok ama benim dr pimpirikli bu konuda sanki hemen dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi..
Dahiliye çok yüksek değil sadece takip ve diyet yeterli dedi şeker ölçüm cihazı aldım 4 kez parmaktan ölçüm yapıcam günde
Diyetisyene gittim o da beslenmemi düzenledi o kadar
2 Meyve çok bu arada yarım meyve hakkın var o da şekerli meyvelerdn uzak dur elma armut veya 5 tane çilek hakkın var kuru meyve yersen bunları yemicen
Beyaz ekmek yasak pirinç patates bal reçel pekmez hamurişi yasak
Kurubaklagil yersen karbonhidratı kesicen
çorba bi kepçe
sebze yemekleri 8 kaşık
etliler 4 köfte kadar
bol yeşillikli salata yoğurt kefir serbest
15 adet kuruyemiş serbest ara öğünlerde
2.5 lt su
Öyleymiş, bende o kadar büyük değildir bebek değildir diye düşünüyodum ama baya gösterdi doktor bak burada diye.Ay yani şimdi şu tam kaburga altında göğüs kafesi hizasında çocuk olması olası mı?
Benim iki gündür orada bir seyler oluyor ama noluyor diye sorma tanımlayamam
Benim var canım..kızımın doğumunda eşimin arkadaşı hediye etmişti..şuan bi 2bin TL var galiba ama çok memnunum..her türlü göstergesi mevcut ve hemen odanın içini değiştiriyor.6yıl oldu hala bi hasta olalım hemen çalıştırıyoruzgünaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Çok kararsız kaldım kullanan var mı ya da böyle bişey almayı düşünen?
Benim elim buna alışkın ya, bana daha rahat geliyor, yğenimde vardı o miniklerden ben beceremedim meselaÖyle mi hiç duymamıştım, sayfaya da bir bakayım teşekkür ederim
Hep serum fizyolojik kullandık çocuklara
Valla bazen tam gossumun altında tepiyo. Ağzımdan çıkacak diye korkuyorumSizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Bazen öyle bir yerden vuruyor ki şaşıp kalıyorum valla
Bizde var, kullanışlı oluyor kışın özellikle çocuklar hasta iken odanın havasını tazeliyorgünaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Alışırsam çocuklara da bundan sonra bunu kullanırımBenim elim buna alışkın ya, bana daha rahat geliyor, yğenimde vardı o miniklerden ben beceremedim mesela
Merhabagünaydın kızlar.
Ben de sabah hep sağda uyaniyorum. Ve sağ kalça tarafındaki kemiğim çok ağrıyor.Birde uzun sure sagimda uyumuşsam orasi felç olmus hissi
E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Benim var canım..kızımın doğumunda eşimin arkadaşı hediye etmişti..şuan bi 2bin TL var galiba ama çok memnunum..her türlü göstergesi mevcut ve hemen odanın içini değiştiriyor.6yıl oldu hala bi hasta olalım hemen çalıştırıyoruz
Çok geçmiş olsun canım. İltihap varsa antibiyotiksiz olmaz. İnşallah hemen toparlarsin. Öksürüğü de keser belki.Günaydınlar
Şeker yüklendi bekliyorum
Kbbye göründüm, antibiyotik verdi mecbur kullanacağım sinüslerim iltihaplanmış kulağım ağrıyor
Bende bir tane var ama başka marka. Hava temizleyici olarak da kullanılıyor. Memnunum.E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Eki Görüntüle 3048410
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?