Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kasigimin sol tarafına sıkışıyor nasil sigiyor oraya aklim almiyor sadece o sıkıştığı yer çatladı hatta

Kasigimin sol tarafına sıkışıyor nasil sigiyor oraya aklim almiyor sadece o sıkıştığı yer çatladı hatta
Orayı seviyor demek ki benimkinin de favori mekanı sağ tarafım.
Dışarı çıktığımda falan da hep orada toplanır.

Öyle mi hiç duymamıştım, sayfaya da bir bakayım teşekkür ederim
Hep serum fizyolojik kullandık çocuklara

Orayı seviyor demek ki benimkinin de favori mekanı sağ tarafım.
Dışarı çıktığımda falan da hep orada toplanır.
Bazen durtuyorum cekilsin diye çok batıyor esimde dokunma cocuguma orasi sicak demekki seviyor orayi diyor bi alem bu bebekler usg dede hep sirti donuk yuzunu kapiyor nazli oglum

günaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Çok kararsız kaldım kullanan var mı ya da böyle bişey almayı düşünen?

Tam dediklerini yerseniz denge sağlanır. Ama arada kaçamak yapabilirsiniz korkmayın. Aşırıya kaçmadan arada sırada. Çünkü çok yüksek değil şekerler hep sınırda.

Ay yani şimdi şu tam kaburga altında göğüs kafesi hizasında çocuk olması olası mı?
Benim iki gündür orada bir seyler oluyor ama noluyor diye sorma tanımlayamam
Öyleymiş, bende o kadar büyük değildir bebek değildir diye düşünüyodum ama baya gösterdi doktor bak burada diye.
İlk kez alttan muayene oldum rahim ağzını kontrol etti ayaklarıda tam kameranın ucundaydı ben şok, e büyükmüş dedim ee büyüyor annesi dedi

günaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Benim var canım..kızımın doğumunda eşimin arkadaşı hediye etmişti..şuan bi 2bin TL var galiba ama çok memnunum..her türlü göstergesi mevcut ve hemen odanın içini değiştiriyor.6yıl oldu hala bi hasta olalım hemen çalıştırıyoruz

günaydın kızlar.
Bizde var, kullanışlı oluyor kışın özellikle çocuklar hasta iken odanın havasını tazeliyor

Günaydın kızlar aylık kontrolüm ve şeker yüklemesi salı günü bi yandan yaklaştıkça geriliyorum özellikle böbrekler ne durumda diye bir yandan da zaman geçmiyor. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursam dünyalar benim olacak Eşime dertsiz başıma dert açtın diyorum bazen ne güzel çocukları büyütmüştüm kafam rahattı yeniden stresli günler geçiyor şu detaylıya keşke gitmeseydim de böbrek falan duymasaydım iki gündür öyle karışık rüyalar görüyorum ki 2-3 te uyuyup 8 de kalkıyorum İnşallah canımı sıktığıma değmemiş derim ileride...

günaydın kızlar.
Merhaba
Bence buda bi bebeklerle ilgili pazarlama stratejisiyle satışı patlayan saçma bir ürün.
Evinizin neme ihtiyacı var mı? Önce bunu tespit etmeli ve nemölçerli Bi termometre alınmalı. Benim evimde nem fazla mesela.
Doktorum bana önermemişti, odanı düzenli havalandır, bu daha önemli demişti.
Ben güzel bir dijital termometre aldım nemi ve oda ısısını takip ediyorum hiç buhar makinası ihtiyacım olmadı

E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…