Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
İnşallah öyle diyeceksin, bide şöyle düşün tekne kazıntıları hep en tatlı olan en sevilen olurmuş 10 sene sonra da iyiki diyeceksin bence
Belki en tatlı dillileri olacak annesi öyle düşün

Hamilelik olmasa bende yapardım bir sürü sanırım birazcık deliyim galiba

Bizde var, kullanışlı oluyor kışın özellikle çocuklar hasta iken odanın havasını tazeliyor
teşekkür ederim çok kararsız kalmıştım ama yorumlar gayet iyi
Benim için en önemlisi havayı temizliyor olması,maalesef kışın doğalgaz yanınca küf sorunu oluyor

Benim bebenin ne zaman nerede olduğu hiç belli değil poziyon değiştirdiğini hissetmiyorum ama vajinama vurması çok nadir oldu şimdiye kadar genelde sağ kaburga civarında takılıyor ayaklar bazen mide veya göbek hizasında oluyor bazen az hareketli bazen canımı yakacak kadar çok. Sağlıklı olsun da...

Baştan çok üzüldüm rahatım bozulacak diye ama şimdi iyi ki oldu diyorum hatta erkek olsa deyip durdum ama şimdi iyi ki kız diyorum ama bunda aşırı pipirikliyim diğerlerinde cahildim bu kadar inceleme yoktu haberimiz olmuyordu şimdi internet, sosyal medya, detaylı ultrasonlar falan belki de en basit bişeyi bile öyle takıyoruz ki halbuki son hamileliğim tadını çıkarmam lazım ama korkudan stresten bir an önce doğursam derdindeyim sadece.

Merhaba canım.Şimdi gördüm yorumunu arkadaşlar memnun kalmış ,temizleyici olarakta kullanılıyormuş.
Evin neme ihtiyacı yok sanıırm çünkü evimin 2 odası kışın küf tutuyor.Bebek odamızda hiç sorun yok ama orda hiç doğalgaz açmadık,yani bebiş geldiğinde böyle bi sorun olursa ne yapmalıyım bilemedim.

Tam dediklerini yerseniz denge sağlanır. Ama arada kaçamak yapabilirsiniz korkmayın. Aşırıya kaçmadan arada sırada. Çünkü çok yüksek değil şekerler hep sınırda.
Sabahki ölçümler iyi çıktı bakalım bir hafta çok dikkat ederim sonra arada canım çeker tabiki gelecek ay yaz meyveleri çıkınca kaçamaklar da olacak :)

Aşırıya kaçmayacaksın pide yersen başka şeyden kıs ya da yürüyüş yap sen ben yapamadığım için sıkı diyet yapıcam yürüyüş düzenliyormuş aslında şekeri
aslında şeker hakkında çok şey biliyorum oğlum tip1 diyabet ama uygulamak gerçekten çok zormuş evet yürüyüş çok iyi ama pelvik ağrım çok çalışıyorum da,, en iyisi gene boğazı tutmak galiba

Ben de sabah hep sağda uyaniyorum. Ve sağ kalça tarafındaki kemiğim çok ağrıyor.
Senin hastane de ne biçim iş o kadar parayı alıyorlar sonuç yok. Bu sonuç aynı gün çıkar halbuki
Kiz hastane olsa ayni gun ogrenmistim ,ozel klinik gittiğim yer ne guzel hastaneydi doktorum gitti klinik acti rezil ediyo musterileri boyle

Kizlar sonucum cikmis simdi aradilar

Açlık 71
Yüklemeden sonra 133

Doktorum dikkat et sınırda diyor hamur isi tatli şeyler yeme bi muddet diyor ama bence normal gibi sonuçlar öyle suyumu artiracak bi durum yok sanki ama artmış işte velet

E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Eki Görüntüle 3048410
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?
Benim ki bu canım ..hemsıçak hem soğuk üfürüyor..kışın mesela sıcak üfürmesi daha iyi oluyor..yoksa odayı bayağı soğutuyor ve çok güçlü ..benimkinin hava temizleme özelliği de var diye biliyorum..tabi şimdi bir sürü ürün çıktı

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-15-12-04-59-923_com.android.chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar dünkü eğitimde öğrendim. Acemaşiran makamı bebek üzerinde çok olumlu etkileri olan ve hamilelik ve doğumda dinlenebilir makammış. Eğitimde kısaca sadece belirttiler. Birkaç makale okudum hemen. Gerçekten de rahatlık veren bu makam bebeğin de anne karnında bebeğin yanlış duruşunu düzeltip doğumu kolaylaştırdığı yazıyor.

Malum dünya genelinde ses terapisi kabul görmüş bir durum. Türk müziği makamlarını da çok kuvvetli seslerden oluşuyor. Benim müzik geçmişinden makamlara aşinayım ve en sevdiklerimden biri acemaşirandır. O yüzden bayıla bayıla dinlemeye başladım. En azından haftada birkaç kere hem siz hem de bebeğinize dinletebilirsiniz. Benden demesi

Bencede normal sonuç ama ne kadar dikkat etsen kar. Bide su durumu zamanla belli olacak daha da son haftalarda şekerli gıda tuketmedim artmasın diye bunlarda da niyetim o bakalim.

günaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Çok kararsız kaldım kullanan var mı ya da böyle bişey almayı düşünen?
biz ağzı burnu kuruyor diye aldık ama alerjik bir yapısı olunca doktor yasakladı. Ne kadar nemli ortam olursa o kadar ev akarı olur demişti doktor. sattık sonra aleti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…