- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.461
İnşallah öyle diyeceksin, bide şöyle düşün tekne kazıntıları hep en tatlı olan en sevilen olurmuşGünaydın kızlar aylık kontrolüm ve şeker yüklemesi salı günü bi yandan yaklaştıkça geriliyorum özellikle böbrekler ne durumda diye bir yandan da zaman geçmiyor. Hayırlısıyla sağlıkla bir doğursam dünyalar benim olacakEşime dertsiz başıma dert açtın diyorum bazen ne güzel çocukları büyütmüştüm kafam rahattı yeniden stresli günler geçiyor şu detaylıya keşke gitmeseydim de böbrek falan duymasaydım iki gündür öyle karışık rüyalar görüyorum ki 2-3 te uyuyup 8 de kalkıyorum İnşallah canımı sıktığıma değmemiş derim ileride...
teşekkür ederim çok kararsız kalmıştım ama yorumlar gayet iyiBizde var, kullanışlı oluyor kışın özellikle çocuklar hasta iken odanın havasını tazeliyor
Çok teşekkürler.Bu hafta e bebekten alırım hazır indirimdeykenBende bir tane var ama başka marka. Hava temizleyici olarak da kullanılıyor. Memnunum.
Baştan çok üzüldüm rahatım bozulacak diye ama şimdi iyi ki oldu diyorum hatta erkek olsa deyip durdum ama şimdi iyi ki kız diyorum ama bunda aşırı pipirikliyim diğerlerinde cahildim bu kadar inceleme yoktu haberimiz olmuyordu şimdi internet, sosyal medya, detaylı ultrasonlar falan belki de en basit bişeyi bile öyle takıyoruz ki halbuki son hamileliğim tadını çıkarmam lazım ama korkudan stresten bir an önce doğursam derdindeyim sadece.İnşallah öyle diyeceksin, bide şöyle düşün tekne kazıntıları hep en tatlı olan en sevilen olurmuş10 sene sonra da iyiki diyeceksin bence
Belki en tatlı dillileri olacak annesi öyle düşün
Hamilelik olmasa bende yapardım bir sürü sanırım birazcık deliyim galiba
Aşırıya kaçmayacaksın pide yersen başka şeyden kıs ya da yürüyüş yap sen ben yapamadığım için sıkı diyet yapıcam yürüyüş düzenliyormuş aslında şekeribenimde 184 çıktı ama daha dikkat edemedim özellikle ramazan pidesi beni benden alıyor ne yapıcam bilmiyorum
Baya geç çıkmış yaw sonucunu yaz merak ettikAynen iyi olduda , daha sonuç cikmamis ogleden sorna tekrar ariycam
Merhaba canım.Şimdi gördüm yorumunu arkadaşlar memnun kalmış ,temizleyici olarakta kullanılıyormuş.Merhaba
Bence buda bi bebeklerle ilgili pazarlama stratejisiyle satışı patlayan saçma bir ürün.
Evinizin neme ihtiyacı var mı? Önce bunu tespit etmeli ve nemölçerli Bi termometre alınmalı. Benim evimde nem fazla mesela.
Doktorum bana önermemişti, odanı düzenli havalandır, bu daha önemli demişti.
Ben güzel bir dijital termometre aldım nemi ve oda ısısını takip ediyorum hiç buhar makinası ihtiyacım olmadı
Sabahki ölçümler iyi çıktı bakalım bir hafta çok dikkat ederim sonra arada canım çeker tabiki gelecek ay yaz meyveleri çıkınca kaçamaklar da olacak :)Tam dediklerini yerseniz denge sağlanır.Ama arada kaçamak yapabilirsiniz korkmayın. Aşırıya kaçmadan arada sırada. Çünkü çok yüksek değil şekerler hep sınırda.
aslında şeker hakkında çok şey biliyorum oğlum tip1 diyabet ama uygulamak gerçekten çok zormuş evet yürüyüş çok iyi ama pelvik ağrım çok çalışıyorum da,, en iyisi gene boğazı tutmak galibaAşırıya kaçmayacaksın pide yersen başka şeyden kıs ya da yürüyüş yap sen ben yapamadığım için sıkı diyet yapıcam yürüyüş düzenliyormuş aslında şekeri
pelvik ağrım çok oluyor zaten işe gidip geliyorum bana yetiyor minübüs ... gerçekten zormuş oğluma kızıyordum şekerin var yiyorsun diyeCanim yürüyüş filan yapabiliyorsan bir öğünde ye bir şey olmaz.
Kiz hastane olsa ayni gun ogrenmistim ,ozel klinik gittiğim yerBen de sabah hep sağda uyaniyorum. Ve sağ kalça tarafındaki kemiğim çok ağrıyor.
Senin hastane de ne biçim iş o kadar parayı alıyorlar sonuç yok. Bu sonuç aynı gün çıkar halbuki
Aynen öyle basi asagida muhtemelen ayaklarıyla vuruyor göbek üstüneSizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Bazen öyle bir yerden vuruyor ki şaşıp kalıyorum valla
Ayakları yukarıda başı asagidaymis Dr dediSizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Benim ki bu canım ..hemsıçak hem soğuk üfürüyor..kışın mesela sıcak üfürmesi daha iyi oluyor..yoksa odayı bayağı soğutuyor ve çok güçlü ..benimkinin hava temizleme özelliği de var diye biliyorum..tabi şimdi bir sürü ürün çıktıE bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Eki Görüntüle 3048410
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?
Sizin bebeler de göbekten yukarda mı?
Bencede normal sonuç ama ne kadar dikkat etsen kar. Bide su durumu zamanla belli olacak daha da son haftalarda şekerli gıda tuketmedim artmasın diye bunlarda da niyetim o bakalim.Kizlar sonucum cikmis simdi aradilar
Açlık 71
Yüklemeden sonra 133
Doktorum dikkat et sınırda diyor hamur isi tatli şeyler yeme bi muddet diyor ama bence normal gibi sonuçlar öyle suyumu artiracak bi durum yok sanki ama artmış işte velet
biz ağzı burnu kuruyor diye aldık ama alerjik bir yapısı olunca doktor yasakladı. Ne kadar nemli ortam olursa o kadar ev akarı olur demişti doktor. sattık sonra aleti.günaydın kızlar.
bebek odasına WEEWELL Soğuk Buhar Üfleyici almak istiyorum,ortamın nemini ayarlıyormuş.
Çok kararsız kaldım kullanan var mı ya da böyle bişey almayı düşünen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?