Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bencede normal sonuç ama ne kadar dikkat etsen kar. Bide su durumu zamanla belli olacak daha da son haftalarda şekerli gıda tuketmedim artmasın diye bunlarda da niyetim o bakalim.
Bende dikkat edeyim bakalim ,ekmek ne yiyorsun degistircem ekmegi beyaz ekmek yemeyyim diyorum meyve ve talida yemezsem bayramdan sonra gidecegim onda belli olur ise yarayip yaramadigu

teşekkür ederim çok kararsız kalmıştım ama yorumlar gayet iyi
Benim için en önemlisi havayı temizliyor olması,maalesef kışın doğalgaz yanınca küf sorunu oluyor
Biz de klima ile ısınıyoruz hava çok kuruyor o da direk çocukları etkiliyor, iyi oluyor yani bulunmalı bence

Yapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
Ayy çok güzel olmuş , güle güle sevinçle kirletsin , hatıra kalsın inşAllah

Bende yaptırıcaktım böyle takım ama eşim vazgeçirdi , onun yerine battaniye yastık yaptırıcam nakıştan .
Benim ki tüp bebek ve nasip olursa diğer evladım da da aynı hastane çıkışını kullanıp ona da battanıye yastık yaptırıcam , karısına veririm hatıra diye saklar ben yaşlanınca

Evet çok fazla ürün var ve kafam karışıyor napsam bilemedim.
Kışın ben bile dayanamıyorum ağzım burnum kuruyor.şu an bebek odasında hiç bi sıkıntı yok ama kışın böyle bi sorun olursa diye almayı düşündüm.

E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Eki Görüntüle 3048410
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?
Bende kullanıyorum ama ankara aşırı kuru nem oranı 25 lerde kış aylarında. Eğer küf sorunu varsa nem iyi gelmez. Bence bunu göz önünde bulundurarak al.

Bende kullanıyorum ama ankara aşırı kuru nem oranı 25 lerde kış aylarında. Eğer küf sorunu varsa nem iyi gelmez. Bence bunu göz önünde bulundurarak al.
Maalesef küf oluyor kışın.O yüzden nemlendirici değil de temizleyici özelliği olan bi alet bulmam lazım sanırım

Aşırıya kaçmayacaksın pide yersen başka şeyden kıs ya da yürüyüş yap sen ben yapamadığım için sıkı diyet yapıcam yürüyüş düzenliyormuş aslında şekeri
Evet çok faydası oluyor. Ben o zaman her gün yürüyüp yine aşırıya kaçmadan istediklerimi yiyordum. Sende yürüyemiyorsun tabi. Ama yine de arada kaçamak yap bir şey olmaz. Canin çeker filan bazı şeyleri bu arada elma yerken üzerine tarçın dönerseniz o da şekeri düzenler.

Kaçlık yukleme yapılmıştı canım.

Ben çavdar ekmeği yiyordum, tam buğday da şekerimi çıkarıyordu çünkü bir nebze.
Aslında bulunursa tam tahıllı daha iyi. Ben usenmezsem evde yapıyorum bazen. Bak şimdi aklıma geldi yapayım bari. Tembellik yapmasam evde makine var. Tam tahıl karışımı almıştım. Tam tahıllı kar hem bağırsakları çalıştırıyor. Hem şeker için iyi

Kizlar sonucum cikmis simdi aradilar

Açlık 71
Yüklemeden sonra 133
Bence harika sonuçlar.

50 gram tarama testi için
1. saat > 130 / 140 mg/dl

75 gr yükleme için
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl

100 gram yükleme için
aç karın >95 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 155 mg/dl
3.saat >140 mg/dl

Kızlar alışverişlerle ilgili birsey söyleyeceğim. Dün lcw şu aslani aldim. Ben alırken fırsat indirimi vardı 77 liraydı üstüne bide kupon kullandım ben 62 liraya almış oldum. Şuan satış fiyatı 129.90 olmus yine. Favoride beklemiştim almam diyordum ama 62 gelince aldim. Yani aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.

Aynen dimi ama Suyum fazla işte öyle olmasaydi inan takmayacaktim dikkat etmezdim
Şimdi dikkat edip suyum normale dönmesi önemli benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…