- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.481
Bende dikkat edeyim bakalim ,ekmek ne yiyorsun degistircem ekmegi beyaz ekmek yemeyyim diyorum meyve ve talida yemezsem bayramdan sonra gidecegim onda belli olur ise yarayip yaramadiguBencede normal sonuç ama ne kadar dikkat etsen kar. Bide su durumu zamanla belli olacak daha da son haftalarda şekerli gıda tuketmedim artmasın diye bunlarda da niyetim o bakalim.
Biz de klima ile ısınıyoruz hava çok kuruyor o da direk çocukları etkiliyor, iyi oluyor yani bulunmalı benceteşekkür ederim çok kararsız kalmıştım ama yorumlar gayet iyi
Benim için en önemlisi havayı temizliyor olması,maalesef kışın doğalgaz yanınca küf sorunu oluyor
Ayy çok güzel olmuş , güle güle sevinçle kirletsin , hatıra kalsın inşAllahYapmış tulumu foto atmış sayfa yarın kargoya veriyomuş
Evet çok fazla ürün var ve kafam karışıyor napsam bilemedim.Benim ki bu canım ..hemsıçak hem soğuk üfürüyor..kışın mesela sıcak üfürmesi daha iyi oluyor..yoksa odayı bayağı soğutuyor ve çok güçlü ..benimkinin hava temizleme özelliği de var diye biliyorum..tabi şimdi bir sürü ürün çıktı
Bende kullanıyorum ama ankara aşırı kuru nem oranı 25 lerde kış aylarında. Eğer küf sorunu varsa nem iyi gelmez. Bence bunu göz önünde bulundurarak al.E bebekte şu an 807 tl canım ama modeli farklıdır belki.Eki Görüntüle 3048410
Ama şu yönden kararsız kaldım,bizim evde küf sorunu var ,bu alet hava temizleyici olarakta kullanılıyor mu?
Maalesef küf oluyor kışın.O yüzden nemlendirici değil de temizleyici özelliği olan bi alet bulmam lazım sanırımBende kullanıyorum ama ankara aşırı kuru nem oranı 25 lerde kış aylarında. Eğer küf sorunu varsa nem iyi gelmez. Bence bunu göz önünde bulundurarak al.
Tam buğday ekmeği canım.
Evet çok faydası oluyor. Ben o zaman her gün yürüyüp yine aşırıya kaçmadan istediklerimi yiyordum. Sende yürüyemiyorsun tabi. Ama yine de arada kaçamak yap bir şey olmaz. Canin çeker filan bazı şeyleriAşırıya kaçmayacaksın pide yersen başka şeyden kıs ya da yürüyüş yap sen ben yapamadığım için sıkı diyet yapıcam yürüyüş düzenliyormuş aslında şekeri
Kaçlık yukleme yapılmıştı canım.Kizlar sonucum cikmis simdi aradilar
Açlık 71
Yüklemeden sonra 133
Doktorum dikkat et sınırda diyor hamur isi tatli şeyler yeme bi muddet diyor ama bence normal gibi sonuçlar öyle suyumu artiracak bi durum yok sanki ama artmış işte velet
Ben çavdar ekmeği yiyordum, tam buğday da şekerimi çıkarıyordu çünkü bir nebze.
Aslında bulunursa tam tahıllı daha iyi. Ben usenmezsem evde yapıyorum bazen. Bak şimdi aklıma geldi yapayım bari.Ben çavdar ekmeği yiyordum, tam buğday da şekerimi çıkarıyordu çünkü bir nebze.
Bence harika sonuçlar.Kizlar sonucum cikmis simdi aradilar
Açlık 71
Yüklemeden sonra 133
Herkese büyük serum tavsiye ederim.1 buçukta çıkacakmış sonuç
Bir de baya serum verdi bana burnuma sıkmam için büyük serumlardan hiç kullanmamıştım daha önce
50 lik yapildiKaçlık yukleme yapılmıştı canım.
Bakarım varsa alirimBen çavdar ekmeği yiyordum, tam buğday da şekerimi çıkarıyordu çünkü bir nebze.
Aynen dimi ama Suyum fazla işte öyle olmasaydi inan takmayacaktim dikkat etmezdimBence harika sonuçlar.
50 gram tarama testi için
1. saat > 130 / 140 mg/dl
75 gr yükleme için
Açlık >92 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 153 mg/dl
100 gram yükleme için
aç karın >95 mg/dl
1.saat >180 mg/dl
2.saat > 155 mg/dl
3.saat >140 mg/dl
tam buğday ya da tam tahıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?