- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.501
Öyleymiş, bende o kadar büyük değildir bebek değildir diye düşünüyodum ama baya gösterdi doktor bak burada diye.
İlk kez alttan muayene oldum rahim ağzını kontrol etti ayaklarıda tam kameranın ucundaydı ben şok, e büyükmüş dedim ee büyüyor annesi dedi
Valla bazen tam gossumun altında tepiyo. Ağzımdan çıkacak diye korkuyorumbazense göbek deliği hizasında. Her yerde hareketlilik var. Kimil kımıl geziyor balık gibi
Aynen öyle basi asagida muhtemelen ayaklarıyla vuruyor göbek üstüne
Ayakları yukarıda başı asagidaymis Dr dedigöbek üstü vuruyor hafiften tık tık
Anlaşıldı karnı komple bebeğe tahsis ettik demek ki artıkBenim hiç belli olmuyor. Göbekten de aşağıdan da. Kafa aşağıda ama kafa atıyo sanki
Bazen telefona bakarken elimi karnıma dayıyorum öyle bir vuruyor ki telefon zıplıyo
Sen bebenin adını Aslan koydun galibaKızlar alışverişlerle ilgili birsey söyleyeceğim. Dün lcw şu aslani aldim. Ben alırken fırsat indirimi vardı 77 liraydı üstüne bide kupon kullandım ben 62 liraya almış oldum. Şuan satış fiyatı 129.90 olmus yine. Favoride beklemiştim almam diyordum ama 62 gelince aldim. Yani aklınızda bulunsun diye yazayım dedim.Eki Görüntüle 3048521
Benmde kaniyor hergun fazla degil allahtan kiYa kızlar burnu çok kanayan var mı? Doktor normal dedi ama her gece kanaması dursun diye uğraşıyorum resmen duşa girmek falan işkence oldu
O zaman sinir 140 yani senin değerin sınırda bile değil hiç takacak bir şey yok.50 lik yapildi
Aslında gerekli değil çokda işte heves ettiö bi kaç video foto çekicem o şekilde sırf o yüzden yani yoksa gereksizAyy çok güzel olmuş , güle güle sevinçle kirletsin , hatıra kalsın inşAllah
Bende yaptırıcaktım böyle takım ama eşim vazgeçirdi , onun yerine battaniye yastık yaptırıcam nakıştan .
Benim ki tüp bebek ve nasip olursa diğer evladım da da aynı hastane çıkışını kullanıp ona da battanıye yastık yaptırıcam , karısına veririm hatıra diye saklar ben yaşlanınca
Tabii günde birkaç kere değil şükür ama durmuyor kanaması en az yarım saat. Duşta yumuşayıncaya yine kanıyor artık yastık kılıfları hep kanBenmde kaniyor hergun fazla degil allahtan ki
Gözün aydın canım maşallahBiz de bugün doktora gittik .28.haftada 1130 gram ve 37 cm olmuşuzKafası göbek çapı haftasiyla uyumlu çıktı. Ben biraz kilo almışım 3 haftada 2 kilo almışım. Şeker ve karbonhidrati abarttigim için.Artik doğuma kadar kendime yasakladım.Gogsum aciyordu
Krem süreyim mi dedim .doktor erken dedi .göğüs ucu rahmi etkiliyormus aklınızda bulunsun .yürüyüş yapmazsan insulin direncin artar ve daha çok yemek yemek istersin dedi .Bir de şunu sordum .dedim ki hani şon zamanlar yemek ye ki bebek de büyüsün diyorlar ,ilk haftalarda ihtiyaç yok kanla besleniyor ama son haftalarda yemek gerekiyor dedim .öyle bir şey yok dedi ..Sen yine normal yemene devam et dedi .
Siz bence çok iyi almışsınız :) Ben toplamda 13 kilo aldım :/ İştahım aşırı arttı :) umarım doğumdan sonra verebilirimBiz de bugün doktora gittik .28.haftada 1130 gram ve 37 cm olmuşuzKafası göbek çapı haftasiyla uyumlu çıktı. Ben biraz kilo almışım 3 haftada 2 kilo almışım. Şeker ve karbonhidrati abarttigim için.Artik doğuma kadar kendime yasakladım.Gogsum aciyordu
Krem süreyim mi dedim .doktor erken dedi .göğüs ucu rahmi etkiliyormus aklınızda bulunsun .yürüyüş yapmazsan insulin direncin artar ve daha çok yemek yemek istersin dedi .Bir de şunu sordum .dedim ki hani şon zamanlar yemek ye ki bebek de büyüsün diyorlar ,ilk haftalarda ihtiyaç yok kanla besleniyor ama son haftalarda yemek gerekiyor dedim .öyle bir şey yok dedi ..Sen yine normal yemene devam et dedi .
Canım sen dikkatli beslensende bu haftalar mecbur artacak. Doğuma kadar rahim 1 kg oluyor zaten. E bebeğin kilosu. Plesenta Suyu göğüsler biraz da su tutuyordur vücut. Geçen bir uygulama da okudum bu saydığım şeylerin toplamı 9 kg tutuyormuş. Bunlar doğumdan sonra hop geldiği gibi gidiyor. Ben ilk gebeligimde ilk 3 ay kg almadım. Sonra toplam 9 kg aldım. Doğumdan 3-4 gün sonra tartildigimda 10 kg gitmişti. Tabi fazla yemeye gerek yok sadece aç kalmamak önemli.Biz de bugün doktora gittik .28.haftada 1130 gram ve 37 cm olmuşuzKafası göbek çapı haftasiyla uyumlu çıktı. Ben biraz kilo almışım 3 haftada 2 kilo almışım. Şeker ve karbonhidrati abarttigim için.Artik doğuma kadar kendime yasakladım.Gogsum aciyordu
Yok ben yemeyi son 1 kaç haftadır abarttım. Şu idari izin kalkınca çok taktım ama iyiki kalkmış diyorum yoksa ben fil gibi olurdum .koca bir borcam biskuvili pasta yedim .geçen gün tatlı yaptım adını söylemeyim.cok ekmek yedim .hak ettim yaniGözün aydın canım maşallahbende dün gttim gramina gram aynıydı 1130 Gr di kiloda sen zaten çok almamisdin takılma yani.bu haftalarda kilo alışı hızlanıyor sanırsam bende almisim.yedigim icdigimide abartmadim hicbi sekilde.boyle düşünürsen strese girersin yapma bence son zamanlar elde değil alcaz çünkü bebekler çok hızlı buyuyolar artık.
Evet ama doktorum dikkat edelim dedi .Ben de yedim şimdi Allah var .Valla iyi yedimCanım sen dikkatli beslensende bu haftalar mecbur artacak. Doğuma kadar rahim 1 kg oluyor zaten. E bebeğin kilosu. Plesenta Suyu göğüsler biraz da su tutuyordur vücut. Geçen bir uygulama da okudum bu saydığım şeylerin toplamı 9 kg tutuyormuş. Bunlar doğumdan sonra hop geldiği gibi gidiyor. Ben ilk gebeligimde ilk 3 ay kg almadım. Sonra toplam 9 kg aldım. Doğumdan 3-4 gün sonra tartildigimda 10 kg gitmişti. Tabi fazla yemeye gerek yok sadece aç kalmamak önemli.Yürüyüşü de düzenli yaparsan süper olur.
Sen normal yemeye calis canım olabilir öyle arada canın sıkkın olur bişey olur olabilir yani.ama kafanda da çok büyütme zaten çok almadın.abartma yeterli. Kesinlikle öyle bebek saglikli olsun gerisi hiç önemli değil dünyaya gelen büyüyor çok şükür kiYok ben yemeyi son 1 kaç haftadır abarttım. Şu idari izin kalkınca çok taktım ama iyiki kalkmış diyorum yoksa ben fil gibi olurdum .koca bir borcam biskuvili pasta yedim .geçen gün tatlı yaptım adını söylemeyim.cok ekmek yedim .hak ettim yaniBüyük bir bebek olmayacaklar galiba .Sağlıklı olsun da büyüğü küçüğü önemli değil
benim silince geliyor öyle görüyorum.akışkan değil yani.Ya kızlar burnu çok kanayan var mı? Doktor normal dedi ama her gece kanaması dursun diye uğraşıyorum resmen duşa girmek falan işkence oldu
Aynen öyleSen normal yemeye calis canım olabilir öyle arada canın sıkkın olur bişey olur olabilir yani.ama kafanda da çok büyütme zaten çok almadın.abartma yeterli. Kesinlikle öyle bebek saglikli olsun gerisi hiç önemli değil dünyaya gelen büyüyor çok şükür ki
Tansiyonunu ölçüyor musun peki canımYa kızlar burnu çok kanayan var mı? Doktor normal dedi ama her gece kanaması dursun diye uğraşıyorum resmen duşa girmek falan işkence oldu
Tabi demir önemli.Evet ama doktorum dikkat edelim dedi .Ben de yedim şimdi Allah var .Valla iyi yedimbu arada doktor demir ilacı verdi .çünkü illa düşüyormuş onu da kullanacağım.
Valla benim dayımın esi 70 kilodan 110 kiloya çıktı. 1 kazan yemeği 1 öğünde yiyordu .şimdi o kadar zayıf ki .insanın yedikçe yiyesi geliyor hele ekmek yiyince benim gözüm dönüyor. Suçu ekmeğe buluyorum .Ben kilo almadığım zamanlarda da böyle yiyordum .ama ne zaman sabahları sandviç yapmaya başladım o zaman aldım.Siz bence çok iyi almışsınız :) Ben toplamda 13 kilo aldım :/ İştahım aşırı arttı :) umarım doğumdan sonra verebilirim
En sevdiğim yürüyüş güzergahıTabi demir önemli.Neyse olur arada bundan sonra daha dikkat edersin daha fazla artmaz inşallah. Fazla kacirdiginda hemen yürüyüşu arttır. En azından dengeler. Ben hamilelik yokken her öğle tatilinde çıkıp yürüyordum. Ama hareket kısıti olunca yürüyüşlere veda etmek zorunda kaldım. Bir önceki hamileliğimde de hem oglen hem akşam yürüyordum. İşyerinde filan asansore binmeyip yavas yavaş çıkıyordum. Doğum yaptığım gün bile o kadar çok yürüdüm ki. Çocuk pıt diye cikiverdi.
Söyle tabir edeyim. Ankara'yı bilenler için bir ölçü olsun. Kurtulustan Kızılay'a yürüyüp Kızılay avmyi gezmiş bir mesafa kat ederek AVM gezdim.Nerdeyse sokakta doğuracakmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?