- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.521
ben de insülin direncinden mütevellit gebelikle beraber insüline başladım.Tabi demir önemli.Neyse olur arada bundan sonra daha dikkat edersin daha fazla artmaz inşallah. Fazla kacirdiginda hemen yürüyüşu arttır. En azından dengeler. Ben hamilelik yokken her öğle tatilinde çıkıp yürüyordum. Ama hareket kısıti olunca yürüyüşlere veda etmek zorunda kaldım. Bir önceki hamileliğimde de hem oglen hem akşam yürüyordum. İşyerinde filan asansore binmeyip yavas yavaş çıkıyordum. Doğum yaptığım gün bile o kadar çok yürüdüm ki. Çocuk pıt diye cikiverdi.
Söyle tabir edeyim. Ankara'yı bilenler için bir ölçü olsun. Kurtulustan Kızılay'a yürüyüp Kızılay avmyi gezmiş bir mesafa kat ederek AVM gezdim.Nerdeyse sokakta doğuracakmisim.
Koymadım ama eski Türkçede aslana karşılık gelen isimlerden biriSen bebenin adını Aslan koydun galiba
Teşekkür ederim inşallahÇok geçmiş olsun canım. İltihap varsa antibiyotiksiz olmaz. İnşallah hemen toparlarsin. Öksürüğü de keser belki.
Kızlar ben bu güne kadar daha ilaç almadım. Doktor ilaç vermedi.Yedim, pişman değilimaklım hala yemediklerimde demir ya da magnezyum sonrası ben böyle oldum. Bir anda insanın iştahı artar mı yaa ya da tadını bile bilmedigi yemeklerden canı ister mi
Böyle bir şeyin varlığından bile hiç haberim yoktuHerkese büyük serum tavsiye ederim.
Cok karlı oluyor.
Direkt ondan alıcam ben zaten . Uçaklar aşırı pahalı ve gereksiz
Prosedür ne bilemedim kiKızlar ben bu güne kadar daha ilaç almadım. Doktor ilaç vermedi.
Hiç bir şekilde ama.
Bundan sonra kan tahlillerime göre verir mi bilmiyroum. Kızımda da doktor son aylara kadar vermemişti.
Sadece son ay karda B12 için vermişti..
Almanyada doktorlar Türk değil alman ise ilaç vermiyorlar galiba arkadaşda demişti bana da ilaç vermediler diye.
Ama Türk doktoruna giden kuzenim ise hamileliğin den beri doktorun ilaç verdiğini söylüyor avuç avuç ilaçlar
Gitmekte fayda var gibiKızlar şekerim yüksek çıkmış. 1. Saat tokluk 220 çıkmış 2.si normal aralıkta çıkmış i
Açlık da 87
Diyetisyene yönlendirdi, o gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir dedi
Sizce dahiliyelik bir durum var mı?
İlk defa şekerim çıktı hiç bi bilgim yok
Bu arada 75lik yükleme yapıldı
Bende oyle düşündüm canimO zaman sinir 140 yani senin değerin sınırda bile değil hiç takacak bir şey yok.
Ayyy cok şaşırdım canimKızlar şekerim yüksek çıkmış. 1. Saat tokluk 220 çıkmış 2.si normal aralıkta çıkmış i
Açlık da 87
Diyetisyene yönlendirdi, o gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir dedi
Sizce dahiliyelik bir durum var mı?
İlk defa şekerim çıktı hiç bi bilgim yok
Bu arada 75lik yükleme yapıldı
Bilmiyorum canım. İlacı gerekmedikçe zorunlu bulmuyorlar her halde. Kan tahlili yapıyorlar. Kızımda 7 aylık dım tan tahlili sonucuma göre B12 vermişlerdi sadece. Ben burda hanımların kullandığı ilaçları okuyorum bazen bunlar ne için diye soruyorum kendime. Aslında ihtiyacım yok ise ben ilaç kullanmayı tercih etmem zaten.Prosedür ne bilemedim kibenim Dr um da çok fazla ilaç verme taraftarı olan biri değil. Çünkü bir haftadır demir ve magnezyum ilacına başladım. Onun öncesinde vitamin ve d vitamini kullandım sadece
Bence yine iyi yaaaaBende toplamda 10 kg almis bulunmaktayim
Hesaplamama gore bebek ,su rahim ,göğüs 2 şer kilodan 8 kilo eder yani ben 2 kg almisim demek bu hahhaha
Teşekkür ederimAyyy cok şaşırdım canimsenden asla beklemiyordum boyle bi sonucu , cunku hersey yolundaydi hic suyum fazla dedignide duymadim , hele benimkinde 100 de 100 cikar dedim cikmadi nasil sinsi bisey bu ya cok gecmis olsun
ben. iki hamileliğimde de.Ya kızlar burnu çok kanayan var mı? Doktor normal dedi ama her gece kanaması dursun diye uğraşıyorum resmen duşa girmek falan işkence oldu
Diyetisyene yönlendirmiş o gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir demiş, bakalım önce diyetisyene gideceğimGitmekte fayda var gibidiyet zordur hele ki şu dönemde ama aklınızda kalacağına yardım almak iyi gelir bence
Silince de geliyor benim. Ama vücudumuzdaki kan çok fazlaymış, olabilir korkma dedi.benim silince geliyor öyle görüyorum.akışkan değil yani.
doktor bu haliyle bile normal mi dedi?
Ölçmüyorum aslında kontrolden kontrole ama genel olarak düşük çıkar tansiyonum. Şimdiye kadar hiç tansiyon problemim olmadıTansiyonunu ölçüyor musun peki canım
Ay geçmiş olsun size de. Ne zaman geçmişti peki?ben. iki hamileliğimde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?