Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
ben de insülin direncinden mütevellit gebelikle beraber insüline başladım.
sağlık ocağında 99 çıkmış.aralık olarak normal ama bana biraz yüksek geldi.Tatlıyı engelleyemiyorum bu aralar sanırım ondan oldu.akşam yemekten sonra illa tatlı bişey yiycem tutamıyorum kendimi

Kızlar şekerim yüksek çıkmış. 1. Saat tokluk 220 çıkmış 2.si normal aralıkta çıkmış i
Açlık da 87

Diyetisyene yönlendirdi, o gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir dedi

Sizce dahiliyelik bir durum var mı?

İlk defa şekerim çıktı hiç bi bilgim yok
Bu arada 75lik yükleme yapıldı

Yedim, pişman değilim aklım hala yemediklerimde demir ya da magnezyum sonrası ben böyle oldum. Bir anda insanın iştahı artar mı yaa ya da tadını bile bilmedigi yemeklerden canı ister mi
Kızlar ben bu güne kadar daha ilaç almadım. Doktor ilaç vermedi.
Hiç bir şekilde ama.
Bundan sonra kan tahlillerime göre verir mi bilmiyroum. Kızımda da doktor son aylara kadar vermemişti.
Sadece son ay karda B12 için vermişti..
Almanyada doktorlar Türk değil alman ise ilaç vermiyorlar galiba arkadaşda demişti bana da ilaç vermediler diye.
Ama Türk doktoruna giden kuzenim ise hamileliğin den beri doktorun ilaç verdiğini söylüyor avuç avuç ilaçlar

Prosedür ne bilemedim ki benim Dr um da çok fazla ilaç verme taraftarı olan biri değil. Çünkü bir haftadır demir ve magnezyum ilacına başladım. Onun öncesinde vitamin ve d vitamini kullandım sadece

Gitmekte fayda var gibi diyet zordur hele ki şu dönemde ama aklınızda kalacağına yardım almak iyi gelir bence

Ayyy cok şaşırdım canim senden asla beklemiyordum boyle bi sonucu , cunku hersey yolundaydi hic suyum fazla dedignide duymadim , hele benimkinde 100 de 100 cikar dedim cikmadi nasil sinsi bisey bu ya cok gecmis olsun

Prosedür ne bilemedim ki benim Dr um da çok fazla ilaç verme taraftarı olan biri değil. Çünkü bir haftadır demir ve magnezyum ilacına başladım. Onun öncesinde vitamin ve d vitamini kullandım sadece
Bilmiyorum canım. İlacı gerekmedikçe zorunlu bulmuyorlar her halde. Kan tahlili yapıyorlar. Kızımda 7 aylık dım tan tahlili sonucuma göre B12 vermişlerdi sadece. Ben burda hanımların kullandığı ilaçları okuyorum bazen bunlar ne için diye soruyorum kendime. Aslında ihtiyacım yok ise ben ilaç kullanmayı tercih etmem zaten.

Bende toplamda 10 kg almis bulunmaktayim
Hesaplamama gore bebek ,su rahim ,göğüs 2 şer kilodan 8 kilo eder yani ben 2 kg almisim demek bu hahhaha
Bence yine iyi yaaaa Ben artık korkuyorum birazda azalttım, kahvalto etmemeye çalışıyorum onun yerine az biraz meyve yedim okadar bu saatte kadar ama kesin almışımdır yinede

Ayyy cok şaşırdım canim senden asla beklemiyordum boyle bi sonucu , cunku hersey yolundaydi hic suyum fazla dedignide duymadim , hele benimkinde 100 de 100 cikar dedim cikmadi nasil sinsi bisey bu ya cok gecmis olsun
Teşekkür ederim
Ben de beklemiyordum aslında ama bu yeme şeklim normal değildi ordan hissettim biraz
Ekmek aşkı boşa değilmiş yani.

Suyu kilosu normal dedi mesela ama şeker yüksek çıktı

benim silince geliyor öyle görüyorum.akışkan değil yani.
doktor bu haliyle bile normal mi dedi?
Silince de geliyor benim. Ama vücudumuzdaki kan çok fazlaymış, olabilir korkma dedi.
Tansiyonunu ölçüyor musun peki canım
Ölçmüyorum aslında kontrolden kontrole ama genel olarak düşük çıkar tansiyonum. Şimdiye kadar hiç tansiyon problemim olmadı
ben. iki hamileliğimde de.
Ay geçmiş olsun size de. Ne zaman geçmişti peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…