- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.541
8 ve 9 kilo aldım bende. Son ay hiç almadımMorkahve canım geçen hamileliğimde 9 kilo almisdim demisdin ya hani dikkat etmisdim dedin.hic hatırlıyormusun ne zaman aldın en çok son zamanlarda mi merakımdan soruyorum sadece mesela bu aylarda 7.aya girdiğinde falan kaç almisdin.
Hadi yaa doğmuş mu, erkenci bebisler çok hakikaten bu sene.zamaninda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim herkese.Kıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e
Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Ben en çok son ay alcaz diye düşünüyordum öyle olursa çok iyi o zaman8 ve 9 kilo aldım bende. Son ay hiç almadımortada aldim en çok. Yani bundan sonra çok almam diyorum mesela
Benim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olurAyy çok güzel olmuş , güle güle sevinçle kirletsin , hatıra kalsın inşAllah
Bende yaptırıcaktım böyle takım ama eşim vazgeçirdi , onun yerine battaniye yastık yaptırıcam nakıştan .
Benim ki tüp bebek ve nasip olursa diğer evladım da da aynı hastane çıkışını kullanıp ona da battanıye yastık yaptırıcam , karısına veririm hatıra diye saklar ben yaşlanınca
Sen birde zaten kiloda almadın galiba demi az aldin öyle hatırlıyorum8 ve 9 kilo aldım bende. Son ay hiç almadımortada aldim en çok. Yani bundan sonra çok almam diyorum mesela
Bebek son ay alıyor aslında o kısmı doğru ama ben çok almadım nefes zor alıyordum bide üstüne yiyemiyorum. Görüntü olarak ödem vs oluyor yani ama kilo alımim azdı. Şuan +5 teyim alsam alsam 3 4 kilo alırım son 2.5 ayda o kadarda almam sanırım.Ben en çok son ay alcaz diye düşünüyordum öyle olursa çok iyi o zaman
Benide erkek beklemişler alışveriş yapmamışlar 2 abim var onlardan sonra kız olmaz diye. Neticede kız olunca apar topar alışveriş yapılmışBenim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olur
Benim akacak kadar kanamıyor da afedersiniz sümkürürken bakıyorum biraz kanlı normaldir diyorum bende.Ya kızlar burnu çok kanayan var mı? Doktor normal dedi ama her gece kanaması dursun diye uğraşıyorum resmen duşa girmek falan işkence oldu
Hayır birde üstüne zayifsin daBebek son ay alıyor aslında o kısmı doğru ama ben çok almadım nefes zor alıyordum bide üstüne yiyemiyorum. Görüntü olarak ödem vs oluyor yani ama kilo alımim azdı. Şuan +5 teyim alsam alsam 3 4 kilo alırım son 2.5 ayda o kadarda almam sanırım.
Valla habere öyle haberler alıyorummm cidden dediğin gibi sağlıklımolsunlardaHadi yaa doğmuş mu, erkenci bebisler çok hakikaten bu sene.zamaninda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim herkese.
Benim bir arkadaşımda bugün doğuma gircekdi daha haber alamadım aklım onda inşallah güzel geçer35.haftasinda.
Amin canım rabbim korusun bebislerimiziValla habere öyle haberler alıyorummm cidden dediğin gibi sağlıklımolsunlarda
3.5 kilo verdim başta. Yürüyüş yapıyorum spor geçmişim var birazda oda etken demek ki.Hayır birde üstüne zayifsin dakilolu hamile kalsaydın ondan diycem ne güzel bir bünye Allahım maşallah bende 4 buçuk kilo almisim şu ana kadar hiç kilo verememisdim baştan da ama hep böyle bir anda patlama yaşayacakmisim gibi bir his var içimde, çünkü normalde su icsem kilo alan bir yapım var Allah hayıra cikarsin inşallah
Mutlaka etkisi vardır canım3.5 kilo verdim başta. Yürüyüş yapıyorum spor geçmişim var birazda oda etken demek ki.
Kuzenim vardı ya hani ateş koyacaktı adını o da mayısta doğacaktı ama bu hafta doğduKıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e
Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Canım ilk 3 ay hiç almadım. Sonraki 3 ay 3 kilo 6 kg da son 3 ayda aldım.Morkahve canım geçen hamileliğimde 9 kilo almisdim demisdin ya hani dikkat etmisdim dedin.hic hatırlıyormusun ne zaman aldın en çok son zamanlarda mi merakımdan soruyorum sadece mesela bu aylarda 7.aya girdiğinde falan kaç almisdin.
Canım 99 çok sayılmaz. Hamilelik ilerledikce şeker de ilerliyor. Benim ilk zamanlar aşırı düşüktü. Yeme düzenimi hiç degistirmedigim halde şimdi sabah acliklarim 107-110 hatta bir gün 130 çıktı. İnsülini düzenli arttırıyorum. Zaten doktorum da son zamanlara doğru insülini iyice arttirricaz dedi. Ben bu rakamları gösterince de abartma 200 açlıkla gelen hamileler var. Bu rakamlar bu aylarda normal dedi. Ama sana önerim kendine hakim olamiyorsan. Olmadığın öğünden sonra mutlaka yürüyüş yap.ben de insülin direncinden mütevellit gebelikle beraber insüline başladım.
sağlık ocağında 99 çıkmış.aralık olarak normal ama bana biraz yüksek geldi.Tatlıyı engelleyemiyorum bu aralar sanırım ondan oldu.akşam yemekten sonra illa tatlı bişey yiycem tutamıyorum kendimi
Her işte son 3 ayda 6 kiloCanım ilk 3 ay hiç almadım. Sonraki 3 ay 3 kilo 6 kg da son 3 ayda aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?