Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Morkahve canım geçen hamileliğimde 9 kilo almisdim demisdin ya hani dikkat etmisdim dedin.hic hatırlıyormusun ne zaman aldın en çok son zamanlarda mi merakımdan soruyorum sadece mesela bu aylarda 7.aya girdiğinde falan kaç almisdin.

8 ve 9 kilo aldım bende. Son ay hiç almadım ortada aldim en çok. Yani bundan sonra çok almam diyorum mesela

Kıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e

Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Hadi yaa doğmuş mu, erkenci bebisler çok hakikaten bu sene.zamaninda sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim herkese.
Benim bir arkadaşımda bugün doğuma gircekdi daha haber alamadım aklım onda inşallah güzel geçer 35.haftasinda.

Benim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olur

Ben en çok son ay alcaz diye düşünüyordum öyle olursa çok iyi o zaman
Bebek son ay alıyor aslında o kısmı doğru ama ben çok almadım nefes zor alıyordum bide üstüne yiyemiyorum. Görüntü olarak ödem vs oluyor yani ama kilo alımim azdı. Şuan +5 teyim alsam alsam 3 4 kilo alırım son 2.5 ayda o kadarda almam sanırım.

Benim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olur
Benide erkek beklemişler alışveriş yapmamışlar 2 abim var onlardan sonra kız olmaz diye. Neticede kız olunca apar topar alışveriş yapılmış

Hayır birde üstüne zayifsin da kilolu hamile kalsaydın ondan diycem ne güzel bir bünye Allahım maşallah bende 4 buçuk kilo almisim şu ana kadar hiç kilo verememisdim baştan da ama hep böyle bir anda patlama yaşayacakmisim gibi bir his var içimde, çünkü normalde su icsem kilo alan bir yapım var Allah hayıra cikarsin inşallah

Valla habere öyle haberler alıyorummm cidden dediğin gibi sağlıklımolsunlarda

3.5 kilo verdim başta. Yürüyüş yapıyorum spor geçmişim var birazda oda etken demek ki.

Ben kaç kilo aldım bilmiyorum ama rahat 15 olmuştur diyorum. Tartılınca moralim bozuluyor tartılmıyorum dr da tartmıyor kilo için de uyarmadı henüz. Aslında geçen seneki kiloma döndüm yazın 20 kg ya yakın vermiştim hızla kilo alıp verme kabiliyetine sahibim biraz abartırsam anında + görüyorum tartıda ama hamileyken de diyet yapamıyorum. Şeker yüklemesi yapılınca göreceğim bakalım yeme diyecek mi dr. Diğer hamileliklerimde de 10-12 kg almıştım ama kilolu hamile kalmıştım buna zayıf kalınca önce eski kiloyu tamamlıyorum Allah beni şişman seviyo galiba ya kabullensem mi napsam çabala çabala eski kiloya dön çok sinir bozucu Yalnız kollar yüz bacaklar pek şişmedi göt göbek aldı başını gidiyor son aylarda kalan yerler de şişerse doğuma yuvarlanarak giderim artık O değil de narkoz yerine belden istiyordum bu kez ama bu kiloyla bulamıcaklar galiba iğneyi sokacakları yeri

Bende kısmetse bayramdan sonra yürümeye başlayacağım akşamları eşimle yürürüz. Yürüyüş yapılabilecek yerler çok uzak bana tek başıma gitsem yolda bayılırım zaten Haftaya da hava soğuk yağmurlu olacakmış sonrasında başlarım yavaştan inşallah. Geçen yaz her akşam çıkıyorduk çok iyi gelmişti. Sezaryenden sonra 2 haftaya toparlarım diye umuyorum yine devam ederim sonrasında da bebişi arabaya koyup koyup gezeriz kısmetse. Yalnız akşamları lohusayken çıkılmaz derler sizde de var mı öyle muhabbet?

Kıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e

Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Kuzenim vardı ya hani ateş koyacaktı adını o da mayısta doğacaktı ama bu hafta doğdu

Bu ayda bir şey var sanırım

Ama çok şükür durumu iyi küvöze girmedi

Canım ilk 3 ay hiç almadım. Sonraki 3 ay 3 kilo 6 kg da son 3 ayda aldım.

Canım 99 çok sayılmaz. Hamilelik ilerledikce şeker de ilerliyor. Benim ilk zamanlar aşırı düşüktü. Yeme düzenimi hiç degistirmedigim halde şimdi sabah acliklarim 107-110 hatta bir gün 130 çıktı. İnsülini düzenli arttırıyorum. Zaten doktorum da son zamanlara doğru insülini iyice arttirricaz dedi. Ben bu rakamları gösterince de abartma 200 açlıkla gelen hamileler var. Bu rakamlar bu aylarda normal dedi. Ama sana önerim kendine hakim olamiyorsan. Olmadığın öğünden sonra mutlaka yürüyüş yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…