Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olur
Doğrudur , ama hep derler ya hani “bebeklik battaniyem o benim” diye ..
tulum şapka gibi değil de açıkcası hatırası bu kalsın istiyorum .
Bi yastıkla bi battaniye yaptırma düşüncem var adının yazılı olduğu ..
Çünkü nakış elişi ve daha da pahalanabilir , örnek hastane çıkışı 500₺ , diğer bebeğim de erkek olursa yine onu kullanırım , -ki benim eşimin tarafı genetik midir nedir kız oranı çok düşük . En iyisi dedim battaniye daha hayra geçer , beşiğini süslemiş olur…
Bende yaptırınca burda paylaşırım inşAllah fikir olur .

Canım biraz yüksekmiş ama diyetle çözülmeyecek bir şey değil. Ama gidebiliyorsan dahiliye ye gitsen takip etseler daha iyi olmaz mı En azından şeker ölçüm cihazı verirler takip edersin.

Teşekkür ederim
Ben de beklemiyordum aslında ama bu yeme şeklim normal değildi ordan hissettim biraz
Ekmek aşkı boşa değilmiş yani.

Suyu kilosu normal dedi mesela ama şeker yüksek çıktı
Ben hemen çavdar ekmegi aldim bugun tokta tutuyo şimdilik
Demekki bilmeseydin ilerde suyuda artardi bebekte iri olabilirdi iyi oldu öğrenmen

Hamilelik boyunca devam etti. Kan basincimizin artmasiyla alakalı herhalde. Bazen çok kanıyor bazen de sadece ağzıma kan kokusu gelince ya da burnum kaşınıp hapşırınca anlıyorum.

Kuzenim vardı ya hani ateş koyacaktı adını o da mayısta doğacaktı ama bu hafta doğdu

Bu ayda bir şey var sanırım

Ama çok şükür durumu iyi küvöze girmedi
Ayyyyyy kızlar gününde erkekler erken gelir derlerdi cidden öyle demekki , aman kuvöze girmeden sağlıklı olmuş yaa önemli olan o
7 Temmuz benim olsun madem
Bence olur gibi ama 7.7 miss gibi tarih

İlaç dediğimiz şey tahlıl sonucuna gore veriliyor zaten.
Bebek bizdeki vitaminleri yiyip bitiyor.

Şikayete gore de doktor veriyor.

Demir düşük
Bacağıma kıram giriyor
Troit çıktı gebeliğe bağlı

yani bunları kullanmak zorundayız kısacası
Durduk yere içmiyoruz yani.

Daha başka şikayetleri olan başka ilaçlar da kullanıyor .

Sen en son ne zaman kan tahlili yaptırdın?
Böyle bir şeyin varlığından bile hiç haberim yoktu
Baya uzun gidiyor. Eczaneye sorabilirsin

Dün verdim canım. Sonucu 3 4 gün sürüyor galiba

Merhaba kızlar, covid sonrası ilk kontrolüme gittim. Yavrum büyümüş 960 gr olmuş. Rahim ağzım 30 mm-600 mg vajinal progestan devam. Demir ilacını kabızdan dolayı kesmiştik. Damardan verecekti ama kan iyi dedi. İyi besleniyorsun galiba aynen devam et dedi. Kabızlıktan dolayı dev kaselerde salata yapıp yiyorum ondan herhalde.
Covid olunca 3 kg vermiştim. Hamilelik dönemi boyunca kilo değişim +4 şu an. Gayet iyi, İnşallah +10 kg ile doğum olur dedi.
Ben sizler kadar detay eşya almadım. Zamanla ihtiyaç oldukça alırım. 1 ay sonra falan bebek arabası ve kamera alacağım.
Araba bunu alacağım
Kamera şunu alacağım
Rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın. Selamlar

Merhaba. Beni Sertaç Esin takip ediyor, muayene 800 tl ayrıntılı için de 950 tl ödedim. Arkadaşım da benzer ücreti ödedi. 2000 tl kim verir, yanlış fiyat almışsınız
Sertaç Esin size farklı bir fiyt uyguluyor muhtemelen. Detaya 2.000 tl fiyat; muayeneye 1.200 tl dedi gidemedim çok geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…