- 15 Mart 2021
- 1.778
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.561
Doğrudur , ama hep derler ya hani “bebeklik battaniyem o benim” diye ..Benim bebeklik battaniyelerim hala duruyor biri mavili erkek beklemişler beni ne bende ne de benim bebelerde uymadı ama kullanıldı daha da saklarım belki torun erkek olur
7 Temmuz benim olsun mademKıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e
Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Canım biraz yüksekmiş ama diyetle çözülmeyecek bir şey değil. Ama gidebiliyorsan dahiliye ye gitsen takip etseler daha iyi olmaz mı En azından şeker ölçüm cihazı verirler takip edersin.Kızlar şekerim yüksek çıkmış. 1. Saat tokluk 220 çıkmış 2.si normal aralıkta çıkmış i
Açlık da 87
Diyetisyene yönlendirdi, o gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir dedi
Sizce dahiliyelik bir durum var mı?
İlk defa şekerim çıktı hiç bi bilgim yok
Bu arada 75lik yükleme yapıldı
Ama sende şu ana kadar iyisin. O son 6 kilo hep bebek ve arkadaşlarının kilosu benceHer işte son 3 ayda 6 kilobenimde tahminim böyle son 3 ay bomba bomba yine 6 da iyi ama son 3 ay için hiç fena değil
Ben hemen çavdar ekmegi aldim bugunTeşekkür ederim
Ben de beklemiyordum aslında ama bu yeme şeklim normal değildi ordan hissettim biraz
Ekmek aşkı boşa değilmiş yani.
Suyu kilosu normal dedi mesela ama şeker yüksek çıktı
İnşallah iyidir bakalımAma sende şu ana kadar iyisin. O son 6 kilo hep bebek ve arkadaşlarının kilosu bence
Ekmek yemeyince inan fayda ediyorBence yine iyi yaaaaBen artık korkuyorum birazda azalttım, kahvalto etmemeye çalışıyorum onun yerine az biraz meyve yedim okadar bu saatte kadar ama kesin almışımdır yinede
Öyle yapayım canım önce diyetisyene gidin o yönlendirir demiş randevu aldım bakalımCanım biraz yüksekmiş ama diyetle çözülmeyecek bir şey değil. Ama gidebiliyorsan dahiliye ye gitsen takip etseler daha iyi olmaz mı En azından şeker ölçüm cihazı verirler takip edersin.
Evet evet iyi oldu en azından önlemimi alırım artık ben de hemen uno denge aldımBen hemen çavdar ekmegi aldim buguntokta tutuyo şimdilik
Demekki bilmeseydin ilerde suyuda artardi bebekte iri olabilirdi iyi oldu öğrenmen
Hamilelik boyunca devam etti. Kan basincimizin artmasiyla alakalı herhalde. Bazen çok kanıyor bazen de sadece ağzıma kan kokusu gelince ya da burnum kaşınıp hapşırınca anlıyorum.Silince de geliyor benim. Ama vücudumuzdaki kan çok fazlaymış, olabilir korkma dedi.
Ölçmüyorum aslında kontrolden kontrole ama genel olarak düşük çıkar tansiyonum. Şimdiye kadar hiç tansiyon problemim olmadı
Ay geçmiş olsun size de. Ne zaman geçmişti peki?
Ayrıntılıda tokezledik biraz, biraz da bundaKizlar grup son zamanlarda şekerle imtihan oluyor farkidnaysaniz ,töbeeee
Daha beteri olmasinda yuzduk kuyruğuna geldik
Kız ne kuyruğu daha 3 ay varKizlar grup son zamanlarda şekerle imtihan oluyor farkidnaysaniz ,töbeeee
Daha beteri olmasinda yuzduk kuyruğuna geldik
Ayyyyyy kızlar gününde erkekler erken gelir derlerdi cidden öyle demekki , aman kuvöze girmeden sağlıklı olmuş yaa önemli olan oKuzenim vardı ya hani ateş koyacaktı adını o da mayısta doğacaktı ama bu hafta doğdu
Bu ayda bir şey var sanırım
Ama çok şükür durumu iyi küvöze girmedi
Bence olur gibi7 Temmuz benim olsun madem
Doğru diyosunnnnEkmek yemeyince inan fayda ediyor
Herseyi ye ama ekmek yememeye calis
İlaç dediğimiz şey tahlıl sonucuna gore veriliyor zaten.Kızlar ben bu güne kadar daha ilaç almadım. Doktor ilaç vermedi.
Hiç bir şekilde ama.
Bundan sonra kan tahlillerime göre verir mi bilmiyroum. Kızımda da doktor son aylara kadar vermemişti.
Sadece son ay karda B12 için vermişti..
Almanyada doktorlar Türk değil alman ise ilaç vermiyorlar galiba arkadaşda demişti bana da ilaç vermediler diye.
Ama Türk doktoruna giden kuzenim ise hamileliğin den beri doktorun ilaç verdiğini söylüyor avuç avuç ilaçlar
Baya uzun gidiyor. Eczaneye sorabilirsinBöyle bir şeyin varlığından bile hiç haberim yoktu
Dün verdim canım. Sonucu 3 4 gün sürüyor galibaİlaç dediğimiz şey tahlıl sonucuna gore veriliyor zaten.
Bebek bizdeki vitaminleri yiyip bitiyor.
Şikayete gore de doktor veriyor.
Demir düşük
Bacağıma kıram giriyor
Troit çıktı gebeliğe bağlı
yani bunları kullanmak zorundayız kısacası
Durduk yere içmiyoruz yani.
Daha başka şikayetleri olan başka ilaçlar da kullanıyor .
Sen en son ne zaman kan tahlili yaptırdın?
Baya uzun gidiyor. Eczaneye sorabilirsin
Tam onu söyleyecektim. Kzıımında ev akarına alerjisi çıktı.biz ağzı burnu kuruyor diye aldık ama alerjik bir yapısı olunca doktor yasakladı. Ne kadar nemli ortam olursa o kadar ev akarı olur demişti doktor. sattık sonra aleti.
Sertaç Esin size farklı bir fiyt uyguluyor muhtemelen. Detaya 2.000 tl fiyat; muayeneye 1.200 tl dedi gidemedim çok geldiMerhaba. Beni Sertaç Esin takip ediyor, muayene 800 tl ayrıntılı için de 950 tl ödedim. Arkadaşım da benzer ücreti ödedi. 2000 tl kim verir, yanlış fiyat almışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?