Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ev akarı alerjisi ikisinde de var ve çok zor.
Sadece kuru temizlik yapmak, haftada en az 2 gün elektrikli süpürge ile ev süpürmek, olabildiğince az perde ve halı kullanmak, her şeyi 60 derecede yıkanabilir almaya çalışmak, evde nemli bir şey olmasına izin vermemek, kurutma makinası, sürekli ev havalandırmak...
Hayatımın rutinleri.

Ev akarı alerjisi ikisinde de var ve çok zor.
Evet tanı alerjik astım kondu işte
Hergün süpürge acıyorum
2 günde bi vileda yapiyorum.

Doktorun öyle dediyse sıkıntı yok canim.ama peçete de bile görünce bi garip oluyorum ben

Hamilelik boyunca devam etti. Kan basincimizin artmasiyla alakalı herhalde. Bazen çok kanıyor bazen de sadece ağzıma kan kokusu gelince ya da burnum kaşınıp hapşırınca anlıyorum.
Ah inşallah benim 9 Ay sürmez
Doktorun öyle dediyse sıkıntı yok canim.ama peçete de bile görünce bi garip oluyorum ben
Hem de ne garip olmak, geçici olsun tek isteğim o

Doğru diyosun canim bu vakitlerde arkadaşlar yükleme yaptırdı demekki bu haftalarda yükselmesi normal.Ben de endokrin doktorumla görüşeyim bari,çok zaman oldu aynı dozda devam ediyorum.
Havalar isinsin biraz daha mayis gibi başladım yuruyuslere

Neredeyse öğlenden beri sol kasığımda bacak birleşimine yakın yerde ağrım var tek taraflı kasık ağrısı neden olur yaşayan varmı birde minik minik hareket hissediyorum ağrıyan kısımda acaba bitarafını mı dayadı da pozisyonu gereği ağrı oluyor yada ciddiye alınacak bi durum mu tecrübeli anneler ?

Takviyeler ilaç değildir. Ağrı kesici parasetamol falan vermiyorki doktorlar.

Ayrıca dört mevsim yaşayan bir ülkede olduğumuz halde d vitamini ve kansızlık gibi problemler hiç bitmez. Özellikle kadınlarda..

Bebek zaten alacağını alıyor doktor anne güçsüz kalmasın diye veriyor vitamin..

Şu anda yediğimiz sebze ve meyveler et tavuk ürünleri besleyici özelliğini kaybetti. Resmen posa yiyoruz. Hiçbir şeyin eski tadı ve kokusu var mı? Yok..
Ben lohusayken daha çok ihtiyaç duydum mesela takviyeye. Vitamin kullanmaya devam edeceğim doğumdan sonra..

Canım burda et ucuz ve çok yiyorum ama inan etin tadı yok. Kavurma yapıyorum et değil sanki. Eskiden kırmızı et kavurunca ekmeği onun yağına batır ye miss gibi idi. Hiçbir şey in tadı yok. Haklısın. İşte doktor ne verir önerir ise onu ben alırım da.

Benim oluyor korkma bazen bebek yapıyor bazen bebek yokken de oluyor gibi ya da ben hissetmiyorum hareketini geçen dr söyledim o da anlam veremedi gaz sancısı sızısı gibi hatta 2 gün sürdü anlık acıyordu ama sürekli oluyordu

Aynı durumdayım. Özellikle süpürme ve kurutma en çok etkililer bence. Hergün süpürülüyor ev. Baya azaldı çok şükür büyüdükçe

Hiçbir şey besleyici değil artık. Hiç güvenim yok yediklerime..

Benim demirim çok düşük değildi orta seviyeydi. 3. ayda tahlil sonucuna göre vermedi ama ilerleyen haftalarda azalacak dedi ve 4.aydan sonra değerim çok düşmeden verdi. Düzenli içiyorum şu anda. Tekrar ölçtürmedim daha.

Magnezyuma bakmadan veriyorlar mesela. Çünkü her hamilede kasılmalar, kalça bel ağrısı olur.
Senin doğumdan sonra hiç bel kalça ağrın falan olmadı mı mesela? Benim koltuktan kalkınca bir kaç saniye belim doğrulmazdı.

Omega 3 kendim istedim çünkü balık yapmayı ve yemeyi sevmiyorum..

4 aylikta olabilirdik kaldi surda 10 hafta işte
Hamileliğin her anı öyle stresli ki …
Benim önüme mesela yazı veya video paylaşımları olsun hep “erken doğum hikayem şöyle başladı” diye oluşan paylaşımlardan denk geliyor .
İnan moralimi bozmamak için hep es geçiyorum .
Her ne kadar sağlıklı gebelikte geçirsek herşey Allah esirgesin altüst olabilir . Gece ani gelen su bile tamemen hayatımızı mahfedebilir ..

Dua edelim hep birlikte inşAllah …
Bu sayfanın zamanı gelip milad olunca bile, güzel bitmiş anı hikayeleri kalsın

Amin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…