Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı durumdayım. Özellikle süpürme ve kurutma en çok etkililer bence. Hergün süpürülüyor ev. Baya azaldı çok şükür büyüdükçe
Öncelikle halime bin şükür elbet, ama belli çocuk tipleri var gibi hissediyorum. Hani biri kolay kolay hasta olmayan zıpçık gibi çocuklar maşallah diğeri benimki gibi paketiyle gelenler. Paket içinde alerji, kabızlık, sürekli üst sol.yolu enfeksiyonu, orta kulak enf., bademcik enf....
Kuş uçtu üşüttüm, rüzgâr esti ishal oldum, dondurma yedim boğazım, topa vurdum ayağım..
canı sağ olsun sıpamın.

Oooo hemde nasıl belime bir çıcak saplanıyordu sanki.

Ahh kızlar kilodan konuşmuşsunuz..yürüyüşten konuşmuş sunuz..Ya ben napıyım ikiz olduğu için yürüyüş yapamıyorum saat başı bi evin içinde dolanıp geri uzanıyorum..yata yata kollarım sırtlarım ağrıyor..bide diyete başladık canım sıkılıyor..26+3 oldum gakat kendimi hep aç hissediyorum 2 kilo verdim..toplam 8 kilo aldım ilkzamanlar annem vardı mantılar pastalar yaptı aldık .şimdi almıyorum kilo..sizin yerinizde olsam yürüyüş yapardım mis gibi ramazandan sonra..

Eklentiler

• IMG_20220411_203829.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 107
Ben bugün duygu seli yaşadım ya. eşim biraz takıldı bana ama birden bi ağlama geldi sonra güldüm bi yandan agladım sonra duruldum. Hic böyle dalgalanmam olmamıstı neydi bu şimdi dedim sonra hayata devam.
Bi de 3 gündür çok fena yoruluyorum ya sürekli ya ayaktayim ya dısarda. Artik kasiklarım sızlıyor. Yarın da misafir var iftara niye ben dinlenemiyoruuuum

Küf nemden olur, buhar makinası nemi arttıran bişi öyle düşün. Çok havası kuruyan evlerde boğaz kuruluğu öksürük yapabiliyor, o ortamı nemşendirmek için mantıklı ama helede küf problemin varsa bence ihtiyacın var mı emin değilim.
Önce bi termometre edin ve evin nemini ölç derim

Gece ani gelen sudan korkma. Su genellikle gece saatlerinde geliyormuş. Su rengi berraksa, yeşilimsi yada pembe kırmızı değilse, temizse acele etmeni gerektirecek birşey yok. Eğitimde şunu diyorlar. Suyun temizse duşunu al, birşeyler atıştır. Sonra da hastaneye doğru gidebilirsin. Yani geldiği gibi doğum başlamıyor, sadece su kesesinin bütünlüğü bozulmuş oluyor. Böyle yaklaş bu duruma

Tam buğday, siyez, çavdar gibi esmer ekmekleri severim ben zaten beyaz ekmektense genelde onları tüketiyorum ama burda olay minimuma düşürmek.
Yani esmer olsa da yememeye çalış sadece kahvaltıda ye mesela.
Makarna çok tetikliyor beni hissediyorum, bulguru tercih et pirinç yerine çok yiyo seviyorsan.
Dengeli beslenmeye çalış herşey den biraz biraz. Şekerli gıdalar tükettiğinde üzerine hemen yoğurt ye oda değişik bir taktik ama işe yarıyor.
Dayanamadım Bi tane kalburabastı yedin mesela 3 kaşık yoğurt ye üstüne gibi

Ben bu hamileliğimde aşırı ağlıyorum çok duygusalım diğerlerinde hiç böyle değildi bak yazarken bile gözlerim doldu çocuklar da alıştılar halime kendime sinirim bozuluyor hem gülüp hem ağlıyorum sonra

Yaa garip bişeymiş ben de aşırı olmadı ama bugün nerdeyse katıla katıla aglayacaktım. Bi yandan zihnim napıon kafayı mı yedin diyor bi yandan hormonlar ağla ağla diyor

Siz bence çok iyi almışsınız :) Ben toplamda 13 kilo aldım :/ İştahım aşırı arttı :) umarım doğumdan sonra verebilirim
Hiç üzülme bayrağı ben taşıyorum, kızımda da çok almıştım (25kg civarı) sanırım 6 - 8 ay arasıydı eski kiloma tamamen dönmüştüm.
Ve inanın sıfır uğraş uykusuzluk yorgunluk yeni yaşam temposu verirdi, şimdi 2 çocukta 20yle kapatıp aldığım kiloyu vermede hedefim 4 ay

Kıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e

Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
İnşallah Bi 15 gün kadar bende erken doğururum haziran 22denn sonra ben okeyim

Selam, eğer çok iri bir bebek değilse max 6-8 ayda anakucağının kullanımı bitiyor bebek sığmıyor o kadar küçük bir bebekle GB pockit rahat olmaz sanmıyorum, yakın arkadaşımda var oğlu 1.5 yaşındayken aldı çok çok memnun ama 1.5 / 2 yaştan önce o bebek arabasıyla bir bebeğin rahat edebileceğini düşünmüyorum

Bende kendimi temmuz başı gibi hissediyorum ama böyle görünce sezeryan tarihi alıp , , tarihden öncede sancım gelir mi diye düşünüyorum
Doktorlar bir sezeryan tarihi veriyorlar ya mesela sana sanırım 2 sine falan verirler, 15/20 hazirandan sonra muhtemelen haftada bir her gidişinde rahim ağzına, suyuna vs bakıyorlar ki sürpriz olmasın, hazirana kadar gitmem diyodun ya hani bıkıcaksın son zamanlar

Ahhh benim rutinimi anlattın.
Surrender
fbtl

Brnim kızım sağlıklı neyse ki ama benim var kıyamam onlara çocuklar olmasın daha iyi ama yaşam kalitesini çok düşüren bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…