- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- 333
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.601
Öncelikle halime bin şükür elbet, ama belli çocuk tipleri var gibi hissediyorum. Hani biri kolay kolay hasta olmayan zıpçık gibi çocuklar maşallahAynı durumdayım. Özellikle süpürme ve kurutma en çok etkililer bence. Hergün süpürülüyor ev. Baya azaldı çok şükür büyüdükçe
Oooo hemde nasıl belime bir çıcak saplanıyordu sanki.Hiçbir şey besleyici değil artık. Hiç güvenim yok yediklerime..
Benim demirim çok düşük değildi orta seviyeydi. 3. ayda tahlil sonucuna göre vermedi ama ilerleyen haftalarda azalacak dedi ve 4.aydan sonra değerim çok düşmeden verdi. Düzenli içiyorum şu anda. Tekrar ölçtürmedim daha.
Magnezyuma bakmadan veriyorlar mesela. Çünkü her hamilede kasılmalar, kalça bel ağrısı olur.
Senin doğumdan sonra hiç bel kalça ağrın falan olmadı mı mesela? Benim koltuktan kalkınca bir kaç saniye belim doğrulmazdı.
Omega 3 kendim istedim çünkü balık yapmayı ve yemeyi sevmiyorum..
Küf nemden olur, buhar makinası nemi arttıran bişi öyle düşün. Çok havası kuruyan evlerde boğaz kuruluğu öksürük yapabiliyor, o ortamı nemşendirmek için mantıklı ama helede küf problemin varsa bence ihtiyacın var mı emin değilim.Merhaba canım.Şimdi gördüm yorumunu arkadaşlar memnun kalmış ,temizleyici olarakta kullanılıyormuş.
Evin neme ihtiyacı yok sanıırm çünkü evimin 2 odası kışın küf tutuyor.Bebek odamızda hiç sorun yok ama orda hiç doğalgaz açmadık,yani bebiş geldiğinde böyle bi sorun olursa ne yapmalıyım bilemedim.
Biberon alan annelerrr hangi biberonu tercih ettiniz ???
Gece ani gelen sudan korkma. Su genellikle gece saatlerinde geliyormuş. Su rengi berraksa, yeşilimsi yada pembe kırmızı değilse, temizse acele etmeni gerektirecek birşey yok. Eğitimde şunu diyorlar. Suyun temizse duşunu al, birşeyler atıştır. Sonra da hastaneye doğru gidebilirsin. Yani geldiği gibi doğum başlamıyor, sadece su kesesinin bütünlüğü bozulmuş oluyor. Böyle yaklaş bu durumaHamileliğin her anı öyle stresli ki …
Benim önüme mesela yazı veya video paylaşımları olsun hep “erken doğum hikayem şöyle başladı” diye oluşan paylaşımlardan denk geliyor .
İnan moralimi bozmamak için hep es geçiyorum .
Her ne kadar sağlıklı gebelikte geçirsek herşey Allah esirgesin altüst olabilir . Gece ani gelen su bile tamemen hayatımızı mahfedebilir ..
Dua edelim hep birlikte inşAllah …
Bu sayfanın zamanı gelip milad olunca bile, güzel bitmiş anı hikayeleri kalsın
Tam buğday, siyez, çavdar gibi esmer ekmekleri severim ben zaten beyaz ekmektense genelde onları tüketiyorum ama burda olay minimuma düşürmek.
Avent yenidoğanBiberon alan annelerrr hangi biberonu tercih ettiniz ???
Lansinoh ve aventBiberon alan annelerrr hangi biberonu tercih ettiniz ???
Ben bu hamileliğimde aşırı ağlıyorum çok duygusalım diğerlerinde hiç böyle değildi bak yazarken bile gözlerim doldu çocuklar da alıştılar halime kendime sinirim bozuluyor hem gülüp hem ağlıyorum sonraBen bugün duygu seli yaşadım ya. eşim biraz takıldı bana ama birden bi ağlama geldi sonra güldüm bi yandan agladım sonra duruldum. Hic böyle dalgalanmam olmamıstıneydi bu şimdi dedim sonra hayata devam.
Bi de 3 gündür çok fena yoruluyorum ya sürekli ya ayaktayim ya dısarda. Artik kasiklarım sızlıyor. Yarın da misafir var iftara niye ben dinlenemiyoruuuum
Yaa garip bişeymiş ben de aşırı olmadı ama bugün nerdeyse katıla katıla aglayacaktım. Bi yandan zihnim napıon kafayı mı yedin diyor bi yandan hormonlar ağla ağla diyorBen bu hamileliğimde aşırı ağlıyorum çok duygusalım diğerlerinde hiç böyle değildi bak yazarken bile gözlerim doldu çocuklar da alıştılar halime kendime sinirim bozuluyor hem gülüp hem ağlıyorum sonra
Hiç üzülme bayrağı ben taşıyorum, kızımda da çok almıştım (25kg civarı) sanırım 6 - 8 ay arasıydı eski kiloma tamamen dönmüştüm.Siz bence çok iyi almışsınız :) Ben toplamda 13 kilo aldım :/ İştahım aşırı arttı :) umarım doğumdan sonra verebilirim
Hahahahahahha müthiş hesaplamaBende toplamda 10 kg almis bulunmaktayim
Hesaplamama gore bebek ,su rahim ,göğüs 2 şer kilodan 8 kilo eder yani ben 2 kg almisim demek bu hahhaha
İnşallah Bi 15 gün kadar bende erken doğururumKıvanç tatlıtuğun çocuğuna ay sonu doğurcak diyolardı bugun doğmuşşş e
Bitane fenomen vardı 36 haftalıkdı onunda bugun sancısı geldi doğurdu.
Bu erkekler cidden erken geliyo galiba
Bende kendimi temmuz başı gibi hissediyorumİnşallah Bi 15 gün kadar bende erken doğururumhaziran 22denn sonra ben okeyim
Selam, eğer çok iri bir bebek değilse max 6-8 ayda anakucağının kullanımı bitiyor bebek sığmıyor o kadar küçük bir bebekle GB pockit rahat olmaz sanmıyorum, yakın arkadaşımda var oğlu 1.5 yaşındayken aldı çok çok memnun ama 1.5 / 2 yaştan önce o bebek arabasıyla bir bebeğin rahat edebileceğini düşünmüyorumMerhaba kızlar, covid sonrası ilk kontrolüme gittim. Yavrum büyümüş 960 gr olmuş. Rahim ağzım 30 mm-600 mg vajinal progestan devam. Demir ilacını kabızdan dolayı kesmiştik. Damardan verecekti ama kan iyi dedi. İyi besleniyorsun galiba aynen devam et dedi. Kabızlıktan dolayı dev kaselerde salata yapıp yiyorum ondan herhalde.
Covid olunca 3 kg vermiştim. Hamilelik dönemi boyunca kilo değişim +4 şu an. Gayet iyi, İnşallah +10 kg ile doğum olur dedi.
Ben sizler kadar detay eşya almadım. Zamanla ihtiyaç oldukça alırım. 1 ay sonra falan bebek arabası ve kamera alacağım.
Araba bunu alacağım
Kamera şunu alacağımCybex GB Pockit Plus (dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası)
Dünya lideri Cybex'den Pockit Plus kabin boy bebek arabası. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ilewww.operaistanbul.com
Rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın. SelamlarXiaomi 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü Ip Kamera 2k - Fiyatı, Yorumları
Xiaomi 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü Ip Kamera 2k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Doktorlar bir sezeryan tarihi veriyorlar ya mesela sana sanırım 2 sine falan verirler, 15/20 hazirandan sonra muhtemelen haftada bir her gidişinde rahim ağzına, suyuna vs bakıyorlar ki sürpriz olmasın, hazirana kadar gitmem diyodun ya hani bıkıcaksın son zamanlarBende kendimi temmuz başı gibi hissediyorumama böyle görünce sezeryan tarihi alıp , , tarihden öncede sancım gelir mi diye düşünüyorum
Ahhh benim rutinimi anlattın.Sadece kuru temizlik yapmak, haftada en az 2 gün elektrikli süpürge ile ev süpürmek, olabildiğince az perde ve halı kullanmak, her şeyi 60 derecede yıkanabilir almaya çalışmak, evde nemli bir şey olmasına izin vermemek, kurutma makinası, sürekli ev havalandırmak...
Hayatımın rutinleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?