- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #41.621
Çavdar ekmegi aldim 4 dilim yedimTam buğday, siyez, çavdar gibi esmer ekmekleri severim ben zaten beyaz ekmektense genelde onları tüketiyorum ama burda olay minimuma düşürmek.
Yani esmer olsa da yememeye çalış sadece kahvaltıda ye mesela.
Makarna çok tetikliyor beni hissediyorum, bulguru tercih et pirinç yerine çok yiyo seviyorsan.
Dengeli beslenmeye çalış herşey den biraz biraz. Şekerli gıdalar tükettiğinde üzerine hemen yoğurt ye oda değişik bir taktik ama işe yarıyor.
Dayanamadım Bi tane kalburabastı yedin mesela 3 kaşık yoğurt ye üstüne gibi
4 dilim çok bence 2ye düşürÇavdar ekmegi aldim 4 dilim yedim
2 yemek kasigi pilav yedim
Alışırim daha bence
Tabi tabi, miden küçülüyor ya da alışıyor biraz, tahıllı beslenmeye karbonhidrat azaltmaya başlayınca da az acıkıyodun, şeker tüketimi azalınca canın gitgide daha az istiyor falan.Çavdar ekmegi aldim 4 dilim yedim
2 yemek kasigi pilav yedim
Alışırim daha bence
Biberon alan annelerrr hangi biberonu tercih ettiniz ???
Ahhh evet sanırım bu yuzden bıkıcam cidden, doğdukdan sonrada bi müddet gitmemde giyemem mecbur gidicem yğneDoktorlar bir sezeryan tarihi veriyorlar ya mesela sana sanırım 2 sine falan verirler, 15/20 hazirandan sonra muhtemelen haftada bir her gidişinde rahim ağzına, suyuna vs bakıyorlar ki sürpriz olmasın, hazirana kadar gitmem diyodun ya hani bıkıcaksın son zamanlar
Orjinalmi değilmi diye seri numaralarımı ne oluyo bi uygulama var oraya yazıyosun çıkıyo ama ben almadan önce alıcağım satıcının yorumlarına bakıyorum , yorumlarda orjinal değildir diyosa zaten ondan almıyorum baya araştırıtım oyuzenKızlar n11 de 111 lira 400 gr mi ama netten hiç pişik kremi falan almadım alıp memnun kalan var mi orjinal mi aceba
Eki Görüntüle 3048988
Ay evet teşekkür ederim kuzum indirim uygulamayıda bakiymOrjinalmi değilmi diye seri numaralarımı ne oluyo bi uygulama var oraya yazıyosun çıkıyo ama ben almadan önce alıcağım satıcının yorumlarına bakıyorum , yorumlarda orjinal değildir diyosa zaten ondan almıyorum baya araştırıtım oyuzen
Ben de bu üründen aldım.Aslinda bunun yurtdisinda 2 çeşidi varmış. Orijinal Sitesinde de farklı versiyonları var .Mesela hem bebek bakım hem de yaralara, yaniklara iyi gelen bir versiyonu var .Kızlar n11 de 111 lira 400 gr mi ama netten hiç pişik kremi falan almadım alıp memnun kalan var mi orjinal mi aceba
Eki Görüntüle 3048988
Ben oğlum da kullanmıştım bu markayı çok memnun kaldım ama eczaneden alıyordum o zaman şimdi sitede iki çeşidi var dediginiz olabilir biri hassas ciltler için bebek bakim diğeri sadece bebek bakim diyor ama fiyat baya iyi geldi sitede orjinal yazıyor 2026 son tüketim tarihi stok yapmak lazimBen de bu üründen aldım.Aslinda bunun yurtdisinda 2 çeşidi varmış. Orijinal Sitesinde de farklı versiyonları var .Mesela hem bebek bakım hem de yaralara, yaniklara iyi gelen bir versiyonu var .
Görüş canım mutlaka. Benim ki durumuna bak ona göre bir iki birim fazla bir iki birim az yap demişti. Ben ayda bir gidiyorum. Her ay kendim bir iki birim artttirdim. Mesela gece vurduğum kaç senedir 10 kullanıyordum. Bir ara sabah acliklarim çok düşünce 6 ya kadar indim. Şimdi 30 vuruyorum.Doğru diyosun canim bu vakitlerde arkadaşlar yükleme yaptırdı demekki bu haftalarda yükselmesi normal.Ben de endokrin doktorumla görüşeyim bari,çok zaman oldu aynı dozda devam ediyorum.
Havalar isinsin biraz daha mayis gibi başladım yuruyuslere
Şu içmekte şekeri düşürmeye etkili oluyor böyle durumlarda. Aklınızda olsunTam buğday, siyez, çavdar gibi esmer ekmekleri severim ben zaten beyaz ekmektense genelde onları tüketiyorum ama burda olay minimuma düşürmek.
Yani esmer olsa da yememeye çalış sadece kahvaltıda ye mesela.
Makarna çok tetikliyor beni hissediyorum, bulguru tercih et pirinç yerine çok yiyo seviyorsan.
Dengeli beslenmeye çalış herşey den biraz biraz. Şekerli gıdalar tükettiğinde üzerine hemen yoğurt ye oda değişik bir taktik ama işe yarıyor.
Dayanamadım Bi tane kalburabastı yedin mesela 3 kaşık yoğurt ye üstüne gibi
Işte enteresanlik orada canimKüf nemden olur, buhar makinası nemi arttıran bişi öyle düşün. Çok havası kuruyan evlerde boğaz kuruluğu öksürük yapabiliyor, o ortamı nemşendirmek için mantıklı ama helede küf problemin varsa bence ihtiyacın var mı emin değilim.
Önce bi termometre edin ve evin nemini ölç derim
Ay du demeyin bana bu idrar yolu için o kadar çok içiyorum ki midem bulandı artıkŞu içmekte şekeri düşürmeye etkili oluyor böyle durumlarda. Aklınızda olsun
Canım günaydınGörüş canım mutlaka. Benim ki durumuna bak ona göre bir iki birim fazla bir iki birim az yap demişti. Ben ayda bir gidiyorum. Her ay kendim bir iki birim artttirdim. Mesela gece vurduğum kaç senedir 10 kullanıyordum. Bir ara sabah acliklarim çok düşünce 6 ya kadar indim. Şimdi 30 vuruyorum.Gündüz vurduğum novarapid kaç senedir 10 kullanıyordum o da şimdi 18. Doktor doğuma kadar 30-40 çıkartırız dedi. İlerleyen dönemlerde daha çok ihtiyaç hissedecek vücut dedi.
Almadım ben. Yatağının altını yükselttım biraz aynı görevi gördü.Tecrubeli anneler,
Duz kafa yastığı ve reflu yatagi almali miyiz?
Yok ayy bebek doğmadan yatmadan düz kafa olmadan yastık almaya bencevğerek yok..Tecrubeli anneler,
Duz kafa yastığı ve reflu yatagi almali miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?